Log ind med brugernavn, kodeord og sessionslængde
collapse collapse

Forfatter Emne: Patch 2.4 review - første kig på nye items, områder mm.  (Læst 6098 gange)

0 Medlemmer og 1 Gæst læser dette emne.

Offline Lars

  • Indlæg: 1724
  • Køn: Mand
  • Respect: +23
    • Vis profil
  • Battletag:
    Lars#2526
Sv: Patch 2.4 review - første kig på nye items, områder mm.
« Svar #30 Dato: November 13, 2015, 09:08:52 pm »
0
Må indrømme at jeg har kun skimtet de sidste 5 inlæg.

Jeg har sikker allerede skrevet det en gang, så jeg gør det kort den her gang.

Blizzard har sagt hele vejen gennem RoS, at de ikke bare vil give mere stash plads, fordi der bliver aldrig en grænse for, hvor meget vi vil have af plads. Så vi bliver ved med at spørge efter mere.

Men med denne nye opdatering på stashen, så får man langsomt mere stash plads, man er ikke tvunget til at gå ind i en season for at få lidt mere plads og hvis man springer en season over, mister man ikke noget, man får bare ikke den sidste stash tab lige så hurtigt som alle andre.

Blizzard ville ikke give det gratis, så derfor er det her det bedste alternativ.
Season 1:   P386
Season 2:   P710
Season 3:   P558
Season 4:   P1119
Season 5:   P1662
Season 6:   P1090
Season 7:   P1053
Season 10: P1058
Season 11: P811
Season 13: P1056
Season 14: P858
Season 15: P1079
Season 16: P2774
Season 17: P1830

Offline Xenophon_

  • Indlæg: 398
  • Køn: Mand
  • Respect: +12
    • Vis profil
  • Battletag:
    rekoor#2751
Sv: Patch 2.4 review - første kig på nye items, områder mm.
« Svar #31 Dato: November 14, 2015, 05:07:11 am »
0
Må indrømme at jeg har kun skimtet de sidste 5 inlæg.

Jeg har sikker allerede skrevet det en gang, så jeg gør det kort den her gang.

Blizzard har sagt hele vejen gennem RoS, at de ikke bare vil give mere stash plads, fordi der bliver aldrig en grænse for, hvor meget vi vil have af plads. Så vi bliver ved med at spørge efter mere.

Men med denne nye opdatering på stashen, så får man langsomt mere stash plads, man er ikke tvunget til at gå ind i en season for at få lidt mere plads og hvis man springer en season over, mister man ikke noget, man får bare ikke den sidste stash tab lige så hurtigt som alle andre.

Blizzard ville ikke give det gratis, så derfor er det her det bedste alternativ.

Og det synes jeg lyder helt fint, så længe Non-season spillere ikke afskæres, men måske får muligheden senere, som vi intet problem har med. Vi ønsker som altid, vedr. tilføjelser til spillet, at det er det samme, eller evt. sværere end på season, hvilket også er grunden til at vi spiller NS, for vi ved alt tager længere tid her.
Men diskussionen der er foregået, er ud fra andre antagelser, hvor non-season spillere og deres evt. situation/spillelidenskab er blevet negligeret.

Som alle andre, er jeg helt sikker på at vi glæder vi os, på non-season, til alle de nye ting, med det forbehold, at vi skulle blive ekskluderet fra væsentligt spil indhold, fuldstændig, modsat tidligere tider. Jeg er sikker på vi alle kun ønsker det bedste for Diablo, herunder alle spillere hvad end deres foretrukne spillestil er.
« Senest Redigeret: November 14, 2015, 05:43:14 am af Xenophon_ »

Offline Pecenetra

  • Global Moderator
  • Indlæg: 16539
  • Køn: Mand
  • everything is Possible
  • Respect: +50
    • Vis profil
  • Battletag:
    KiWeN#1431
Sv: Patch 2.4 review - første kig på nye items, områder mm.
« Svar #32 Dato: November 14, 2015, 09:15:54 pm »
0
Så det er ikke en fordel for dem der spiller season, at man kun kan få det på season? Hvor season spillerene finder dem selv alligevel?  Den tror jeg lige vi lader stå lidt...
De finder den ikke selv, som sagt er det Season Journey "Guardian" objective som holder rewarden, og det er slet ikke en "alle bare lige når". Ikke at den er svær, men den kræver en indsats og at du kender spillet og dit build.

Som nævnt tidligere, og det fik jeg nok ikke lagt nok tryk på, så har jeg fuldt ud forståelse for at NS'ere er dem som savner stash tabs mest. Det er jer som fr mest ud af dem og jer som har noget at bruge dem til. Det er jo begrænset hvor meget ragelse man kan til rave sig på de der 3 måneder som en season varer - og hvor størstedelen kun er aktiv de 2. De største samlere og de som samlere til flest projekter og længere tid er jo jer der spiller på NS. Også derfor jeg tvivler på at tabs spiller en større rolle for season spillere.

Det er bare det igen, at NS er så spredt som alt nu kan være. Nogen har alt har været overalt og kan det hele, andre er knap lige begyndt. Hvis det var indført som reward på NS så var der ikke noget sted at putte dem, som gav mening spilmæssigt. For nogen ville det enten være en simpel håndvending eller blot et login så havde man alle, eller også lå de som et mål et godt stykke ude. Derfor tror jeg de er spredt ud på season.

Nu læste jeg lige dine sidste indlæg også, forstår jeg dig ret når det lyder som om at du hellere ville have at man fik et tab på NS efter hver endt season?

Offline Xenophon_

  • Indlæg: 398
  • Køn: Mand
  • Respect: +12
    • Vis profil
  • Battletag:
    rekoor#2751
Sv: Patch 2.4 review - første kig på nye items, områder mm.
« Svar #33 Dato: November 15, 2015, 12:03:36 am »
0
Det er jeg med på, men de har stadig muligheden, det har NS-spillere stadigvæk ikke på NS, hvilket jo stadig er pointen.

Jeg kan godt se at det måske kunne være en udfordring, for blizzard, at finde en ordentlig måde at lave en stash space "quest" med passende udfordringsniveau på non-season, men det må da være noget et så stort og professionelt spilfirma kan løse.
De kunne evt. have sat "questen" ind på hardcore fra starten af, så var det ens for langt de fleste, samt en egentlig udfordring.

Hvis de fandt en løsning, hvor non-season spillere kunne gøre noget for at opnå det ekstra stash space efter sæsonen er endt, så er det fint med mig. Vi er jo vant til at ting kommer senere til NS, som med nye items.

Vedr. nye spillere, så har de vel ikke brug for det ekstra stash space til at starte med, så når de kommer til et punkt, hvor de har lige så meget brug for det, som "gamle" NS'ere, så har de vel også gearet og en in-game progress der er passende. Det gør det jo bare til et langsigtet mål, samtidig med at det ikke er et egentligt problem for spillerne at det vil tage noget tid før de kan opnå det.
« Senest Redigeret: November 15, 2015, 12:04:54 am af Xenophon_ »

 


* Medlemmer Online

  • Dot Gæster: 52
  • Dot Skjult: 0
  • Dot Brugere: 0

There aren't any users online.
Sv: I hate dolls af mads-wm3
[I dag ved 09:27:58 pm]


I hate dolls af frisser
[I dag ved 04:26:59 pm]


Sv: Patch 2.6.7 på PTR d. 17/10 - season 19, nye sæts, legenday powers etc. af Kimusen
[Oktober 15, 2019, 03:08:27 pm]


Patch 2.6.7 på PTR d. 17/10 - season 19, nye sæts, legenday powers etc. af McOwen
[Oktober 15, 2019, 08:39:51 am]


Sv: Såeh .... Like. Hej af MonsterPool
[September 01, 2019, 12:45:03 pm]

Refresh History  full_page
  • mads-wm3: Arhhh... Der er da lidt tid endnu
    September 12, 2019, 05:05:09 pm
  • Dragonshard: Snart juleaften
    September 11, 2019, 12:31:12 am
  • Kimusen: 2.6.6 er live :)
    August 20, 2019, 10:04:42 pm
  • Camelo: Woohoo! Tommy lever <3
    August 16, 2019, 04:56:13 pm
  • Tommy: CAS findes altid Cammie!
    August 13, 2019, 11:16:58 am
  • mads-wm3: Ser bestemt interessant ud!
    Juli 26, 2019, 12:03:47 pm
  • Kimusen: Patch notes 2.6.6 HYPED!
    Juli 26, 2019, 01:35:40 am