Log ind med brugernavn, kodeord og sessionslængde
collapse collapse

Universet

Områdekort
NPC'er
Monstertyper
Shrines
Sværhedsgrader
Quests
D2 Ordbog
FAQ

På denne side finder du nogle af de mest elementære ting om diablo 2

Guld
Guld er valutaen i Diablo verdenen, men dog ikke noget som der handles med så meget da det er forholdsvis nemt at skaffe når man når slutningen af spillet. Din character kan holde 10.000 når han/hun starter ud, og eftersom han bliver højere level kan han bære mere. Guld fylder ikke noget og kan ligge i dit bælte eller i dit stash. Guld kan være meget anvendeligt, da det både kan bruges til at købe potions, Town Portals, Identifies, hyre mercenaries, købe eller gamble items til din character osv. Når en fra dit party samler guld op, bliver det delt i lige store dele mellem alle spillere i det samme område. Hvis man dør mister man guld, både det der er på din character og det der ligger i din stash. Man mister det samme guld i % som ens level, dog kan man aldrig miste mere end 20% af ens guld.
Stash
I byen ved hver act, er der en kiste som kaldes "stash". I dit stash kan du putte de items og det guld du finder. Det er kun dig der kan komme ned i dit stash, så der kan du trygt opbevare items uden fare for at andre spillere kan komme og tage dine items. Her ses et billed af et tomt stash uden items eller guld:
Hvor meget guld kan der være i dit stash?
Jo højere level du bliver, jo mere guld kan du have i dit stash. Fra level 1-30 springer antallet af guld du kan bære ikke så ofte. Ved level 31 stiger antal af guldet der kan være i dit stash kraftigt og her efter har man sjældent for lidt plads til guld.Waypoints
Diablo verdenen er stor, og der er ofte store distancer mellem de forskellige steder. Derfor er der placeret waypoints rundt om i hvert act. Der er otte waypoints i hvert act, dog er der kun tre i act 4. Der er et waypoint i byen hvor du starter, ellers kommer der syv med jævne mellemrum. Når du går rundt, kommer der disse firkantede steder. Når du finder et sådan sted skal du klikke på det og det vil blive aktiveret. Dette kan genkendes ved en lille lyd. Når du først har aktiveret et waypoint behøver du ikke aktivere det igen, og du kan rejse mellem byerne, og de andre waypoints der er aktiveret uden problemer. Efter du har aktiveret det, skal du klikke på det igen for at få waypoints menuen op igen. Her kan du se er fuldt aktiveret waypoint samt en menu over waypoints som mangler at blive aktiveret:Du kan også rejse gennem de forskellige acts ved at trykke på et andet faneblad (fx II) og så trykke på et waypoint herunder. Waypoints ser forskellige ud i de forskellige acts. De passer ofte ind med naturen så fjender ikke kan finde dem. Men dette gør det også sværere for dig at se dem, så husk at slå dit map til engang imellem og led dit kort igennem efter waypoints.


Dit bælte
Dit bælte er en vigtig del af din oppakning. Ikke nok med at det giver defence og andre gode egenskaber, så har det også mange andre gode og anvendelige funktioner.
I dit bælte kan sættes forskellige items. De mest brugte er Health, Mana potions samt Rejuvenation potions. Grunden til at have sådanne ting i dit bælte er fordi det sparer plads, samt det kan hjælpe dig i svære situationer. Der er nemlig hotkeys dertil. Dvs. at hvis du trykker 1 på dit tastatur, vil den tage den potion der sidder i slot 1. Du kan også drikke en potion ved at højreklikke på den. Til højre ses et bælte fyldt med potions:


Som du kan se er der fire rækker. Når din character starter ud vil han kunne have én række med potions. Længere henne i spillet vil du så finde bedre bælter med plads til flere potions. Så husk at anskaffe dig et bælte med mange rækker, det kan betale sig. Der kan også sidde andet end potions i dit bælte. Ting som Town portals, Scrolls of Identify, Stamina potions og alle de andre potions som kan drikkes. Her er nogle gode fif til hurtig opfylding af bæltet:

 • Hvis du holder shift nede mens du højre-klikker, når du køber healing potions, vil hele dit bælte blive fyldt op med potions.

 • Hvis du holder shift nede mens du venstre-klikker, på en healng/mana/rejuvenation potions vil den automatisk komme ned I dit bælte (hvis der er plads)

 • Hvis du holder shift nede mens du trykker på en hot key (1-4) vil din hireling automatisk få en potion fra den pågældende række (kan være praktisk hvis merc hurtigt har brug for liv).

Sv: S13 start af Nielsen90
[I dag ved 07:24:16 pm]


Sv: S13 start af nevorak
[I dag ved 12:55:47 am]


Sv: S13 start af Kimusen
[I går ved 10:48:55 pm]


Sv: S13 start af McOwen
[I går ved 10:16:07 pm]


Sv: S13 start af mads-wm3
[I går ved 08:44:24 pm]

Refresh History  full_page
 • nevorak: Hvis det skaber mere aktivitet og community. Er det vel en god ting til hjemmesiden og ingame. Flere kommer måske til at spille sammen og give mere fællesskab.
  Februar 17, 2018, 10:35:39 pm
 • Totem: Næsten enhvert community har lavet en Discord til dem :D - det er også super nemt at sætte op, men fjerner måske lidt fokus fra hjemmesiden
  Februar 16, 2018, 04:04:16 pm
 • Lars: Personligt har jeg ikke for meget tid til at spille noget som helst for tiden, men syntes en Discord ville være rart, fordi når tiden kommer kunne det jo være dejligt at have en nem kontakt til andre fra forum. Tænker jeg måske vil spille lidt i den nye sæson, siden jeg ikke spillede i den sidste.
  Februar 15, 2018, 05:34:18 pm
 • ravn725: måske det var noget der kunne hjælpe lidt, de serveres jeg er på, laver folk også andet end selve spillet, bare for at skabe lidt aktivitet+ lidt spas :D.. det kunne jo bare være en server kun for medlemmer her på forum og ikke kun clanen ingame.
  Februar 10, 2018, 01:30:31 pm
 • Camelo: Er Discord det nye? :) Tror ikke, der er nogen, der har lavet det, ravn. Nej, der er ikke vildt meget gang i Diablo for tiden. Der kommer tilsyneladende ikek en patch her til den nye sæson. Men ny sæson plejer at give lidt liv i en begrænset periode :)
  Februar 10, 2018, 12:23:57 pm
 • ravn725: nogen der har lavet en D3x Discord?
  Februar 09, 2018, 05:04:15 pm
 • mads-wm3: Hej, hvis du mener en officiel D3X TS, så har vi ikke haft sådan en i lang tid. Der er nogle brugerdrevne, selvom jeg vil gætte på mange er gået over til discord... Og tror heller ikke der er særligt mange der spiller Diablo lige for tiden..
  Februar 07, 2018, 08:51:14 pm