Log ind med brugernavn, kodeord og sessionslængde
collapse collapse

Universet

Områdekort
NPC'er
Monstertyper
Shrines
Sværhedsgrader
Quests
D2 Ordbog
FAQ

På denne side finder du nogle af de mest elementære ting om diablo 2

Guld
Guld er valutaen i Diablo verdenen, men dog ikke noget som der handles med så meget da det er forholdsvis nemt at skaffe når man når slutningen af spillet. Din character kan holde 10.000 når han/hun starter ud, og eftersom han bliver højere level kan han bære mere. Guld fylder ikke noget og kan ligge i dit bælte eller i dit stash. Guld kan være meget anvendeligt, da det både kan bruges til at købe potions, Town Portals, Identifies, hyre mercenaries, købe eller gamble items til din character osv. Når en fra dit party samler guld op, bliver det delt i lige store dele mellem alle spillere i det samme område. Hvis man dør mister man guld, både det der er på din character og det der ligger i din stash. Man mister det samme guld i % som ens level, dog kan man aldrig miste mere end 20% af ens guld.
Stash
I byen ved hver act, er der en kiste som kaldes "stash". I dit stash kan du putte de items og det guld du finder. Det er kun dig der kan komme ned i dit stash, så der kan du trygt opbevare items uden fare for at andre spillere kan komme og tage dine items. Her ses et billed af et tomt stash uden items eller guld:
Hvor meget guld kan der være i dit stash?
Jo højere level du bliver, jo mere guld kan du have i dit stash. Fra level 1-30 springer antallet af guld du kan bære ikke så ofte. Ved level 31 stiger antal af guldet der kan være i dit stash kraftigt og her efter har man sjældent for lidt plads til guld.Waypoints
Diablo verdenen er stor, og der er ofte store distancer mellem de forskellige steder. Derfor er der placeret waypoints rundt om i hvert act. Der er otte waypoints i hvert act, dog er der kun tre i act 4. Der er et waypoint i byen hvor du starter, ellers kommer der syv med jævne mellemrum. Når du går rundt, kommer der disse firkantede steder. Når du finder et sådan sted skal du klikke på det og det vil blive aktiveret. Dette kan genkendes ved en lille lyd. Når du først har aktiveret et waypoint behøver du ikke aktivere det igen, og du kan rejse mellem byerne, og de andre waypoints der er aktiveret uden problemer. Efter du har aktiveret det, skal du klikke på det igen for at få waypoints menuen op igen. Her kan du se er fuldt aktiveret waypoint samt en menu over waypoints som mangler at blive aktiveret:Du kan også rejse gennem de forskellige acts ved at trykke på et andet faneblad (fx II) og så trykke på et waypoint herunder. Waypoints ser forskellige ud i de forskellige acts. De passer ofte ind med naturen så fjender ikke kan finde dem. Men dette gør det også sværere for dig at se dem, så husk at slå dit map til engang imellem og led dit kort igennem efter waypoints.


Dit bælte
Dit bælte er en vigtig del af din oppakning. Ikke nok med at det giver defence og andre gode egenskaber, så har det også mange andre gode og anvendelige funktioner.
I dit bælte kan sættes forskellige items. De mest brugte er Health, Mana potions samt Rejuvenation potions. Grunden til at have sådanne ting i dit bælte er fordi det sparer plads, samt det kan hjælpe dig i svære situationer. Der er nemlig hotkeys dertil. Dvs. at hvis du trykker 1 på dit tastatur, vil den tage den potion der sidder i slot 1. Du kan også drikke en potion ved at højreklikke på den. Til højre ses et bælte fyldt med potions:


Som du kan se er der fire rækker. Når din character starter ud vil han kunne have én række med potions. Længere henne i spillet vil du så finde bedre bælter med plads til flere potions. Så husk at anskaffe dig et bælte med mange rækker, det kan betale sig. Der kan også sidde andet end potions i dit bælte. Ting som Town portals, Scrolls of Identify, Stamina potions og alle de andre potions som kan drikkes. Her er nogle gode fif til hurtig opfylding af bæltet:

 • Hvis du holder shift nede mens du højre-klikker, når du køber healing potions, vil hele dit bælte blive fyldt op med potions.

 • Hvis du holder shift nede mens du venstre-klikker, på en healng/mana/rejuvenation potions vil den automatisk komme ned I dit bælte (hvis der er plads)

 • Hvis du holder shift nede mens du trykker på en hot key (1-4) vil din hireling automatisk få en potion fra den pågældende række (kan være praktisk hvis merc hurtigt har brug for liv).

Sv: Dårlig karma af mads-wm3
[December 22, 2020, 07:45:23 pm]


Sv: Dårlig karma af frisser
[December 22, 2020, 07:18:06 am]


Sv: Dårlig karma af mads-wm3
[December 22, 2020, 01:00:38 am]


Dårlig karma af frisser
[December 21, 2020, 07:01:51 pm]


Sv: Skørt spil af mads-wm3
[November 30, 2020, 06:44:36 pm]

Refresh History  full_page
 • mads-wm3: Glædelig jul folkens :P
  December 23, 2020, 03:37:32 pm
 • mads-wm3: Ja da - men her sker ikke så meget :P
  November 24, 2020, 06:14:18 pm
 • Nilsson.: I findes endnu!
  November 23, 2020, 07:52:32 pm
 • Camelo: Det er vist snarere, at deres server godt og grundigt fucked, frisser. Eller, at det er for mange bots i gang :) Jeg frygter lidt, at næste ladder reset, som nok finder sted i starten af december, bliver ødelagt, hvis ikke Blizzard gør noget drastisk.
  November 20, 2020, 03:38:29 pm
 • frisser: Så mange på D2 ladder, at man skal sidde i kø.
  November 04, 2020, 12:53:28 pm
 • mads-wm3: ahh ja det er da godt nok træls
  August 18, 2020, 05:43:42 pm
 • nevorak: Fik først taget challenge rift igår, fordi det ik har virket. samt min 127 blev igen ikke registreret :(
  August 17, 2020, 12:26:12 pm