Log ind med brugernavn, kodeord og sessionslængde
collapse collapse

Forfatter Emne: HotA Barb beginner´s Guide  (Læst 1681 gange)

0 Medlemmer og 1 Gæst læser dette emne.

Offline okim

 • Indlæg: 82
 • Køn: Mand
 • Respect: 0
  • Vis profil
 • Battletag:
  khalifa#1713
HotA Barb beginner´s Guide
« Dato: Juni 23, 2013, 06:18:34 pm »
0
Introduktion

Dette er den første build guide jeg har lavet i de snart 30 år jeg har været på denne jord, så bær over med mig hvis der er et par fejl Efter at have spillet WW barb i laaaaang tid nu syntes jeg det var på tide at få nye boller på suppen, og begyndte derfor at lege lidt med HOTA (Hammer Of The Ancients) build´et. Da jeg betragter mig selv som en casual gamer, vil jeg ikke komme ind på selve matematikken, det tror jeg der er andre folk som har LANGT mere styr på end mig. Jeg vil dog meget gerne dele ud af de erfaringer jeg har gjort mig omkring dette setup.
Hvad er en HOTA Barb: Som navnet antyder, er grundstenen i dette build Hammer Of The Ancients. Meget firkantet kan man sige at det er modsætningen til WW buildet, da HOTA barb´en har høj single target dmg, men lavere AOE dmg. Dette build udmærker sig ved at have glimrende survivability og er suveræn til at gøre kål på elitepacks/bosses/ubers på grund af den høje dmg. Solo-play er intet problem, men synes HOTA barb´en kommer mere til sin ret i et party, da hovedparten af de spillere man møder kører AOE damage så man ender med at få en god balance. Derudover er der i selve buildet nogle skills som også kommer dit party til gode.       

                                                       
Skills

Hammer Of The Ancients 1 + Smash.
325% weapon dmg+1% CC per 5 fury du har. Dette skill er en selvfølge og det er her al din dmg kommer fra. Med Smash runen får du yderligere et boost fra 325% til 406%, dog på bekostning af mindre AOE.

Bash + Instigation
Den bedste fury generator efter min mening. HOTA koster 20 fury, afhængigt af om du har reduces cost fra SoJ. Hvis du skulle gå hen og løbe tør er bash en hurtig måde at få tanket op på.

Rend + Bloodlust
Gør 700% weapon dmg som AOE over 5 sekunder. Bloodlust returnerer 9% af dmg som life, kæmpe hjælp til survivability.

Warcry + Impunity eller Charge!
20% armor boost. Med impunity får du også 20% oveni på resistances. Hvis du har tilstrækkelig resist kan man skifte ud med noget andet men når man når de højere MP levels synes jeg Impunity er svær at fravælge.

Battlerage + Into The Fray
15% dmg boost+3%CC. Ligesom i WW buildet hjælper runen os til at generere en masse fury så vi kan holde WotB oppe så lang tid som muligt.

Wrath of The Berserker + Thrive on Chaos
Behøver jeg vel næsten ikke at forklare. Kæmpe buff til CC, movement speed, attack speed og dodge chance og med Thrive on Chaos bliver det næsten et permanent buff (temmelig OP, men shhh, ellers nerfer Blizz det bare;)).


Passive Skills

Ruthless
For at dette build fungerer optimalt skal der en del CC til. Vi kan hente 5% her samt 50% CHD.

Weapons Master
Alt efter hvilken type våben du har i mainhand får du enten IAS, +dmg, +CC eller + fury. Også her går vi efter CC hvilket kræver der enten er en mace eller axe i mainhand.

Bloodthirst
Afhængigt af MP level og gear kan denne skiftes ud med noget andet, evt. Animosity som vil gavne vores CC% og fury generation. Brawler kunne også være et interessant alternativ med potentielt +30%dmg da man som HOTA barb ofte vil være omringet af fjender.


Items

Det er muligt at lave en HOTA barb på budget, men et rigtigt godt item setup vil nok komme til at koste lidt guld.
Hvis man allerede har en WW barb, burde det være relativt nemt at skifte HOTA buildet da størstedelen af items kan bruges af begge builds. Det eneste jeg foreks. har tilkøbt er SoJ med reduced HOTA cost. Jeg har set flere som går all out dmg med Tal´s chest med IAS, Zuni Trails med IAS osv. Jeg synes dog at nedenstående items giver en ret god balance mht til både dmg og survivability, både til solo og team-play.

Helmet:

Immortal Kings Triumph:    
Dette vil nok være mit førstevalg, da den i forhold til en god mempo er til at komme i nærheden af for guld. Desuden er der også en nice +60 AR set bonus. Helst med 6%CC og socket. Så høj mainstat som muligt.

Mempo Of Twilight:   
Svømmer du i guld, er dette gudehjelmen hvis den har høj mainstat, høj AR, CC og IAS+socket. Jeg drømmer videre….
   
Budget:      
Gå efter så høj mainstat som muligt, gerne med vit/+%life eller socket. CC er et must   
 
Shoulders:   
   
Vile Wards:      
Høj mainstat, vit/+%life, AR – ikke så meget at diskutere

Craftede shoulders:   
Høj mainstat, vit/+%life, AR

Budget:      
Høj mainstat, vit/+%life, AR

Gloves:

Immortal Kings Irons:   
Høj mainstat, AR, 10%CC og 40-50%CHD. De bliver dog rigtigt dyre så man kan nemt crafte noget der bliver der henad for langt mindre, eller købe sig et par solide rares.

Crafted gloves:      
CC er et must, gerne CHD og AR.    

Budget:      
CC er et must, helst høj mainstat, CHD og AR.

Chestpiece:   
   
Immortal Kings Eternal Reign:   
Synes det er svært at komme uden om dette item. Garanteret strength/Vit/AR/3 sockets + fin AR bonus hvis man har et andet piece.

Crafted Chest:      
Crafting er også her en mulighed, men har ikke selv set nogen der havde noget på et rigtig godt IKER.

Budget:      
Høj vit, ideelt sammen med høj mainstat, men Vit ville jeg prioritere højest her. AR, evt. sockets.
      
Pants:
      
Inna´s Temperance:
Igen er vi ude efter CC. Også dejligt med movementspeed og garanteret 2 sockets.

Budget:      
Høj Vit, mainstat, AR, gerne med sockets hvis mainstat er lav.

Belt:

The Witching hour:   
Kommer til at koste knaster hvis den har top specs; høj mainstat, IAS, CHD, AR.

Immortal Kings Tribal Binding:   
OK alternativ til et Witching Hour og har en langt mere human pris. Lifesteal som man henter på dette bælte gør, at man et. kunne bytte Bloodthirst passive ud med noget andet.
 
Budget:      
Vit, strength, AR.

Bracers:

Lacuni Prowlers:   
Også et item som koster en del, hvis det skal være i top. CC et must, ellers så høj AR og IAS som muligt.

Crafted Bracers:   
Der kan craftes nogle ret fornuftige braces, sigt efter nogle med så høj CC som muligt.

Budget:      
Mainstat, vit, CC.

Amulet:

Crafted Amu:      
Der er vist ingen tvivl om, at de craftede amuletter suverænt styrer showet pt. Garanteret høj mainstat, CC et must, derudover gerne så høj CHD som muligt.Vit, +%life, AR er pynt på kagen.
 
Ring 1:

Unity:      
Et udemærket valg hvis den høj CC og CHD. Har ret høj mainstat og en bonus på +%dmg mod elites.

Rare:      
Høj CC og CHD, gerne med strength/vit.

Budget:      
Så høj CC og CHD som der er råd til.
 
Ring 2:

Stone of Jordan:   
Ikke et absolut must, købte kun min da jeg gerne ville have +30%dmg mod elites, det kan altså mærkes! Reduced fury cost på HOTA er bare en bonus og er ret sikker på man kunne få det til at fungere uden, da min kun har -2 fury. + to max fury er super da vi, hvis vi husker tilbage fra starten af guiden, får +1%CC for hver 5 fury!! På papiret kan jeg hente meget DPS hvis jeg skiftede til en god ring med CC/CHD men dette virker til at være mere effektivt.

Weapons (dualwielding):

Axe/Mace/Sword:   
Her vi lidt låste idet, vi SKAL vælge en mace eller axe  i mainhand for at få de 10%CC bonus fra Weapons Master passiv. Høj dmg, CHD og socket. Evt med strength. Man kommer vel ikke udenom at nævne EF, men for guds skyld køb en med lav fear, det kan ikke siges tit nok. For offhand er reglerne de samme bortset fra det ikke behøver være axe/mace. Hvis man er tidligere WW barb kan man fint bruge samme våben.

Weapons (2h):
??????:      
Jeg har ikke prøvet at spille med 2h endnu, men det eneste våben jeg kunne forestille mig var relevant er Skorn med høj dmg, høj CHD og socket, evt. med lifesteal.


Follower
Jeg vil foreslå man med dette build bruger Scoundrel idet man med hans lvl 20 skill åbner muligheden for at få yderligere 3%CC. De andre skills kan vælges efter behag. Mht. items plejer jeg at geare dem med mest mulig MF i alle slots.

Spillestil
Dette er et aggresivt build og kræver at du er ”up and close” med din modstander, som oftest VIL du faktisk gerne omringes af mobs, for der er din Rend/Bloodlust Combo mest effektiv. Start med at poppe Warcry og derefter Battlerage inden du går i kamp. Hurtigt derefter kaster du Rend, sørg for at placere dig sådan, så du rammer flest mulige fjender på éen gang. Derefter er det bare at gå i krig med at spamme HOTA. Sørg for at holde Rend oppe ved at kaste den ca. 5 sekund. Skulle du løbe tør for fury kan du anvende Warcry igen, ellers skift til Bash og slå et par gange. Med WoTB burde du kunne smadre HOTA uden at løbe tør for fury, faktisk kan du blive nødt til at spamme battlerage bare så du får brændt noget fury af, så du kan holde WoTB oppe. Det kan sagtens lade sig gøre at holde permawrath som i WW buildet. Den damage du uddeler sammenholdt med lifesteal fra passiv, våben og Rend burde være nok til at du kan tanke stort set alt. Når man critter for over 1mio så kommer der altså noget life tilbage
Ved trashmobs kan det nogle gange være en idé at kite lidt, så du smadrer HOTA et par gange, træder lidt tilbage og smadrer igen. Dette gør et fjenderne foran dig ofte nærmest vil forme en kegle, og du danner et lille ”area of death” foran dig. Det er nogle gange lettere fremfor at skulle slå til højre og venstre.

Afslutning
Håber der har været lidt kloge ord at tage med fra ovenstående, igen vil jeg pointere at jeg INTET ved om beregningerne i dette spil. Jeg har købt det for at slappe af, ikke gå for at gå til matematikprøve Derfor kan der godt være ting i det ovenstående som kan gøres mere effektivt osv. osv. Dette er blot mine tanker/erfaringer om build´et og noget som jeg ved virker for mig. Men jeg er selvfølgelig åben for kritik, det er altid godt at lære lidt.

Og så håber jeg da at se nogle flere HOTA Barbs på Bnet:D

« Senest Redigeret: Juni 23, 2013, 07:42:12 pm af okim »

Offline Camelo

 • Administrator
 • Indlæg: 17099
 • Køn: Mand
 • Respect: +55
  • Vis profil
  • D3x
 • Battletag:
  Camelo#2470
Sv: HotA Barb beginner´s Guide
« Svar #1 Dato: Juni 23, 2013, 07:39:46 pm »
0
Fedt, at du har lavet en guide. Kan se, at du har taget guide-skabelonen til dig. Fantastisk at se. Jeg har ikke nærlæst den endnu. Det ser jeg frem til. :)

Offline iCoke

 • Indlæg: 6397
 • Køn: Mand
 • You gotta enjoy the little things.
 • Respect: +9
  • Vis profil
 • Battletag:
  iCoke#2903
Sv: HotA Barb beginner´s Guide
« Svar #2 Dato: Juni 24, 2013, 10:01:32 am »
0
Fin guide! Har overvejet at prøve dette build, bare for at prøve noget nyt i stedet for WW, som du også selv ville da du skiftede. Det bliver nok uden at lave om på items til at starte med.
Guiden har da nok skubbet lidt ekstra i den retning, af at prøve det. :)

Offline Kozmoe

 • Indlæg: 8
 • Køn: Mand
 • Respect: 0
  • Vis profil
 • Battletag:
  Kozmoe#2104
Sv: HotA Barb beginner´s Guide
« Svar #3 Dato: Juli 31, 2013, 09:09:22 pm »
0
Hvilke Feet´s ? :-)

 


* Medlemmer Online

Sv: Season 21 starter 3/7 af Lars
[Juni 24, 2020, 11:38:45 am]


Sv: Season 21 starter 3/7 af nevorak
[Juni 23, 2020, 10:54:55 pm]


Season 21 starter 3/7 af mads-wm3
[Juni 23, 2020, 06:09:10 pm]


Sv: Piranhas vs Big bad woodoo af MonsterPool
[April 22, 2020, 10:09:58 pm]


Sv: Piranhas vs Big bad woodoo af frisser
[April 21, 2020, 02:47:56 pm]

Refresh History  full_page
 • mads-wm3: Av av... Kan godt lide at du mistede to, og så tænkte "alle gode gange tre" :P
  Juni 29, 2020, 12:38:44 am
 • frisser: Skulle nok ikke have spillet D2 i dag. Foreløbig kostet 3 karakterer. Herligt!
  Juni 28, 2020, 10:41:27 am
 • Kimusen: Season 20 slutter søndag d.21/6 kl 17.00 :)
  Juni 18, 2020, 08:42:36 pm
 • Kimusen: 2.6.9 PTR'en starter d.21/5 :)
  Maj 15, 2020, 10:42:41 pm
 • Kimusen: Patch 2.6.8 er live :)
  Marts 04, 2020, 12:14:01 am
 • Kimusen: Season 20 starter d.13/3 kl 17.00 :)
  Februar 29, 2020, 11:40:56 am
 • Kimusen: PTR'en er live :)
  Februar 07, 2020, 12:15:13 am