Så skal vi til det igen... Aftensmaden står for døren og man har/har ikke handlet ind til den helt store gourmet menu af dimensioner... Jeg synes godt vi lige kunne lave et topic omhandlede hvad vi har fået - hvad vi er igang med at skovle ind - eller hvad vi sidder på den anden side af glaspladen og iagttager gennem ovnens tilsodede vindue... Dette er en oplagt ide til at komme med opskrifter som andre muligvis/muligvis ikke kan få glæde af
Jeg vil prøve at ligge ud med hvad jeg står og skal til at tilberede. Det er tredje gang - måske lykkens gang - at jeg skal lave det og den er ikke helt blevet god endnu. Det drejer sig om kylling med krydderost og bacon - stegt på en bund af porrer, gulerod og frisk pasta i fløde/mælke sauce. Man ligger pasta, porrer, peber og gulerødder (hakket/snittet) i bunden, hælder afhængig af hvor mange personer fløde og en smule mælk til det dækker cirka halvt. Kyllingen brunes og lægges ovenpå grøntsager og pasta. Herefter smørres pikantost på kyllingfilerne og bacon ligges henover. Ind i ovnen ved 200 grader i 40 min eller til mælk og fløde er kogt væk. Vola og der er serveret
Velbekomme
Kom Frisk!