Diablo3x.dk | Diablo 3: Reaper of Souls - News & Community

D3X Øvrige => Blogs => Emne startet af: Camelo efter April 11, 2010, 06:41:02 pm

Titel: Camelos Løbeblog
Indlæg af: Camelo efter April 11, 2010, 06:41:02 pm
1. Løbetræning

Jeg har i dag påbegyndt løbetræningen igen og har planer om at løbe 2-3 gange hver uge. Jeg tracker mine ruter, tid og speed og poster det i denne blog.
Det er vist nok et led i mine bestræbelser for at blive et sundere menneske ::)

Eftersom jeg har taget 2-3 kilo på efter min ferie på Gran Canaria i sidste uge, havde jeg ikke de høje mål for dagens løbetræning. Samtidig mærker jeg stadig en smule til min ledbåndsskade. Derfor nøjedes jeg med en kort og hurtig rute i dag i dag, men vil gradvist øge distancen - og forhåbentlig tid pr. km. - de kommende par gange og fremover.

Nedenfor kan I se min rute i dag.

(http://i241.photobucket.com/albums/ff8/therealcamelo/11-4-10.jpg)
Tracked via iPhone.

Kun 2019 meter blev det til i dag. Jeg plejer som minimum at løbe 4 km, men tager det som sagt stille og roligt her i starten.
4min og 26 sekunder pr. km. og 13.54 km./t.Min gennemsnitsfart er egentlig okay, men jeg er stærkt opsat på at øge den en del, da jeg ved, at jeg kan løbe hurtigere. I militæret løb jeg nogle ret finde Cooper tests og var oppe at ramme ca. 3.8 km. på 12 minutter (jeg mener, det var sådan, cirka). Lad os bare kalde det et mål for min løbetræning.

Jeg kunne virkelig mærke, hvordan den dårlige form havde indflydelse. Dog var det en glædelig overraskelse, at jeg faktisk kunne løbe smerten væk, da jeg begyndte at mærke til min skade, som opstod i en fodboldkamp for et halvt års tid siden. Det går den rigtige vej og jeg havde ikke engang brugt varmecreme på det udsatte område. Great!

Undervejs mødte jeg en masse mennesker der altid plejer at kigge, når man kommer prustende - et par enkelte klappede mig endda vejen frem. De må jo have tænkt, at jeg virkelig havde brug for det. :D
Ud over det, var det jo et fantastisk vejr at løbe i. Ikke for koldt og ikke for varmt. Derfor var det lige til at hoppe i det gode løbetøj og jokke afsted.

Andre løbere blandt os?

Titel: Sv: Camelos Løbeblog
Indlæg af: Swarms efter April 11, 2010, 07:00:03 pm
Jeg tog tog hul på løbesæsonen igår med 4 km., ikke særlig hurtigt, tror en gennemsnitshastighed på omkring 10-11 km/t.
Målet er skovløberen, halvmarathon til september.

Satser for første gang på en løbeteknik hvor mine hæle aldrig når at røre jorden, mine tæer skal stå for de hårde stød. Det er faktisk hvordan kroppen er designet til at løbe og skulle minimere risikoen for skader. Og løbeskoen skal kun beskytte mod glaskår og andre ting på jorden, ikke affjedre. Det betyder også jeg overvejer at skifte til en anden sko uden samme hæl, som Nike Free.

Fik ondt i anklerne senere på dagen, men mine lemmer er længere og tyndere end normale mennesker så de skal lige vænne sig til belastningen igen.
Titel: Sv: Camelos Løbeblog
Indlæg af: MonsterPool efter April 11, 2010, 07:15:58 pm
Det er faktisk en ganske fint tid det der. :) Jeg løber en gang om ugen og har gjort det i en tre uger - burde løbe oftere, men mon ikke det går. Skal løbe Aarhus 1900 stafetten på søndag - 10 km pr. mand det er - mener de kalder det en af Danmarks hårdeste, hvis ikke hårdeste stafetrute. Har løbet den en 5 gange før.

Bliver sjovt at følge din fremgang - du skal over 15km/h ;)
Titel: Sv: Camelos Løbeblog
Indlæg af: Camelo efter April 11, 2010, 07:46:23 pm
15 km/h burde være muligt, hvis jeg anstrenger mig ;)
Titel: Sv: Camelos Løbeblog
Indlæg af: Camelo efter April 14, 2010, 06:43:21 pm
2. Løbetræning

I dag har jeg fuldført min anden løbetræning på 4 dage. Målet var at øge tempoet en anelse uden at gå max død. Det første lykkedes - det sidste i lidt mindre grad. Da jeg var færdig, følte jeg næsten, at mine lunger var ved at lande på asfalten og jeg havde svært ved at trække vejret.
Dog vidste jeg, at det som regel går over i løbet af et par minutter, hvorfor jeg satte mig ned og tog den med ro. Derefter en god gang udstrækning, så det hele ikke er spild.

Ruten var ret identisk med ruten fra sidst. Dog løb jeg godt og vel 500 meter længere end sidst.

(http://i241.photobucket.com/albums/ff8/therealcamelo/14-4-10.jpg)

Som man kan se, var det en ret voldsom hastighed, jeg lagde ud med. Næsten 20 km./t., da jeg peakede. Jeg går derefter lidt død, eftersom jeg løber op fra en parkeringsplads med en ca. 1½-2 meters stigning. Derefter indtager jeg en hastighed, der minder om den fra sidste træning.

De 500 meter har jeg tilsyneladende brugt et minut ekstra på i forhold til sidst, hvor tiden sagde 9.41. Denne gang 10.40. (Der skal trækkes ca. 15 sekunder fra, da jeg var langsom til at fatte at slukke for GPS'en.)

Som sagt lykkedes det mig at øge hastigheden. Ret bemærkelsesværdigt faktisk. Til sidste løbetræning tilbagelagde jeg i gennemsnit 13,54 km./t. Denne gang lyder det 14,85 km./t. Det er jeg mere en rigtig godt tilfreds med. Det drejer sig om 1,31 km. yderligere i timen.

Pr. km. brugte jeg denne gang 4.02 min., mens jeg sidst brugte 4.26 min. Det er en ret klar forøgelse.

Næste gang - søndag eller lørdag - vil jeg forsøge blot at holde hastigheden fra i dag og løbe rundt regnet samme rute. Jeg besluttede mig for at holde mig fra Vesterbro denne gang, da det er en af de mest forurenede gader/veje i Danmark. Det samme gør jeg næste gang.
Kunne desuden høre larmen fra Aalborg Stadion (Energi Nord Arena) under turen. AaB - OB. Vigtig kamp!

Nå ja; 168 kalorier brændt af sidst. Denne gang 211. Quite nice!
Titel: Sv: Camelos Løbeblog
Indlæg af: Swarms efter April 21, 2010, 10:13:22 pm
Hijack time!!!
(http://imgur.com/b016Y.png)
(http://imgur.com/WtTPa.png)

Jeg er ikke en særlig god løber men var dog overrasket over jeg blev ved. Fik det ret skidt under turen men dette løbeprogram motiverede mig faktisk til blive ved med at løbe selvom jeg havde lyst til at stoppe.

Camelo jeg er lidt i tvivl, hvis du er bange for din skade. Tror du så ikke det er sundere at løbe længere men langsommere? Tror du belaster benene meget mere på den måde du gør det.

I kan følge med her forresten:
http://www.buddyrunner.com/bsivertsen89 (http://www.buddyrunner.com/bsivertsen89)
Titel: Sv: Camelos Løbeblog
Indlæg af: Camelo efter April 21, 2010, 11:03:46 pm
Det er meget muligt. Jeg oplever mere smerte, jo længere jeg løber. Kan selvfølgelig være, det er blevet bedre. Jeg har dog haft nogle gode oplevelser med mine "speed runs" ;)

Fedt, at du er kommet i gang :) Så kan vi compete lidt.

Mht. min egen status med løb, har jeg haft lidt for meget at tænke på denne uge, hvorfor jeg nok først kommer i gang med tredje løbetur i morgen eller fredag og så fjerde søndag.
Titel: Sv: Camelos Løbeblog
Indlæg af: alkoholger efter April 22, 2010, 10:27:38 am
Reglerne er som altid; skriv med måde, lås din tråd efter hver blogindlæg, kommentér på underboard og brug din egen (kun én) tråd til alle dine blogindlæg.

Satans kamel :o
Titel: Sv: Camelos Løbeblog
Indlæg af: Camelo efter April 22, 2010, 11:46:17 am
Ja, men jeg har hermed afskaffet den regel, da den stinker.
Titel: Sv: Camelos Løbeblog
Indlæg af: Gün? efter April 22, 2010, 01:36:45 pm
Hej Jeppe :)

Er det med din iPhone + Nike funktion du får alle de fede statistikker?

Mvh.
Titel: Sv: Camelos Løbeblog
Indlæg af: Camelo efter April 22, 2010, 01:59:11 pm
Det er med iPhone samt app'en RunKeeper :) Gratis.
Titel: Sv: Camelos Løbeblog
Indlæg af: Camelo efter April 23, 2010, 09:49:50 pm
Løbetur i dag. Gik fint og jeg glædede mig til at se resultatet, men ser til min store skuffelse, at programmet slet ikke har været slået til andet end 3 sekunder. Jeg må have trykket på luk/stop ved en fejl. Crap!

Ny løbetur søndag.
Titel: Sv: Camelos Løbeblog
Indlæg af: Camelo efter April 28, 2010, 07:34:18 pm
Min iPhone skaber sig med 3G-dækningen. Er uklart, om det er selve telefonen eller SIM-kortet.
Går ned med den snart og får tjekket.
Af samme grund opdaterer jeg ikke denne tråd, før problemet er i orden :/ Eftersom jeg ved, at mange af jer interesserer jer for mine løbeaktiviteter, undskylder jeg mange gange  ::)
Titel: Sv: Camelos Løbeblog
Indlæg af: Camelo efter Maj 05, 2010, 07:04:47 pm
Er lige kommet hjem fra en løbetur, som endte med at være mere gåtur end løbetur. Efter 1½ km i kuperet terræn stod mit ben af og jeg måtte gå hjem fra Aalborgs højeste punkt. Fucking fesent. Lorteskade. Troede, den var væk, men nej.
Titel: Sv: Camelos Løbeblog
Indlæg af: MonsterPool efter Maj 05, 2010, 07:08:22 pm
Slemt! Jeg har været så heldig at være fri fra knæskader, eller egentlig ikke. Osgood-Schlatter var min ven. Dog ikke noget jeg mærker til overhovedet længere (er vel 15 år siden) - kun dengang jeg voksede. Det var ej rart.

Ved at knæskader kan tage lang tid at komme sig over. Kender en der har døjet med det i 15 år - først nu han er blevet opereret for det - det var dog også noget slemt slemt noget.
Titel: Sv: Camelos Løbeblog
Indlæg af: Camelo efter Maj 05, 2010, 07:12:51 pm
Jeg ved ikke engang, hvad min skade drejer sig om, hvilket stinker. Ikke engang en fys kunne fortælle mig noget fornuftigt :S
Titel: Sv: Camelos Løbeblog
Indlæg af: MonsterPool efter Maj 05, 2010, 07:20:06 pm
Mon ikke der skal en form for skanning eller noget til for at man kan finde ud af det. Det er jo temmelig komplekst sådan et knæ.

Der er fys her på arbejdet på fredag forresten. ;D
Titel: Sv: Camelos Løbeblog
Indlæg af: Camelo efter Maj 05, 2010, 07:24:51 pm
Jeg har fået det scannet og det viste ikke noget :/
Titel: Sv: Camelos Løbeblog
Indlæg af: MonsterPool efter Maj 05, 2010, 10:09:58 pm
Jeg har fået det scannet og det viste ikke noget :/

Fail...

Måske du skulle styrke dig med cykling / noget styrketræning, så musklerne er max klar før du går amok med løb og sager.
Titel: Sv: Camelos Løbeblog
Indlæg af: Camelo efter Juni 05, 2010, 02:18:45 pm
Ja, det vil jeg også gøre, hvis ikke mine næste par testrunnings giver bedre resultater. Venter på at modtage nogle stødabsorberende indlæg, og så skal jeg prøve igen.

Jeg har lige tage en løbetur i dag, hvor knæet fuckede med mig under nedstigningen fra toppen af Aalborg (oppe ved Aalborgtårnet).
Dog gik det fint opad (i alt 47 m.) Det var først ved belastningen ved nedstigningen, at det gik galt.

Jeg fik foretaget en løbetest i går, hvor jeg fik at vide, at jeg burde forsøge at ændre min løbestil; jeg havde tilbøjelighed til at lande meget langt fremme på skoen, hvor jeg så skulle forsøge at lande mere centralt eller længere bagud på skoen. Det gjorde jeg så i dag, men fandt det lidt svært med tilvænningen.

(http://i241.photobucket.com/albums/ff8/therealcamelo/5-6-10.gif)
Titel: Sv: Camelos Løbeblog
Indlæg af: frisser efter Juni 05, 2010, 03:25:02 pm
Nu inden du bliver alt for ivrig, så vil jeg bare lige sige, at der er to ting man aldrig kan løbe fra, nemlig skattevæsenet og kongens foged.
Titel: Sv: Camelos Løbeblog
Indlæg af: Camelo efter Juni 05, 2010, 03:43:06 pm
Wait, what? :)

Jeg kan desværre ikke løbe fra nogen, før jeg finder en løsning på mit knæproblem eller i det mindste en fyldestgørende diagnose på samme.
Titel: Sv: Camelos Løbeblog
Indlæg af: Camelo efter Juni 06, 2010, 10:46:50 pm
Alright. Her til aften - for 40 minutter siden vel - var der det flotteste lys udenfor her i Aalborg. Solen på vej ned og skyer der reflekterede lyset på en eller anden vild måde. Alt var orange. Tror ikke, jeg har set noget lignende før. Virkelig flot!

Anyways; derfor tænkte jeg, at jeg ville løbe op til Aalborgtårnet igen. Denne gang uden problemer i knæet. Jeg begynder at frygte/håbe, jeg har fundet en del af problemet. Jeg frygter det, da jeg har mistanke til, at det er mine dyrt indkøbte Asics Kayano 15 løbesko, da jeg ikke havde dem på i dag, hvilket resulterede i no pain at all. Jeg håber samtidig, det kan være så simpelt, da det ville være rart at være ovre problemet så pludseligt.

Dog forstår jeg det ikke helt, da smerten opstod i forbindelse med en fodboldkamp under opvarmning. Derfor har jeg hele tiden gået og troet, at det var menisk- eller ledbåndsrelateret. Måske det er. Dog vil jeg prøve samme rute i samme gamle sko i morgen og se, om det giver samme resultat.
Titel: Sv: Camelos Løbeblog
Indlæg af: Tommy efter Juni 06, 2010, 11:11:16 pm
yeah virkeligt crazy lys i dag, så for lækkert ud
Titel: Sv: Camelos Løbeblog
Indlæg af: Camelo efter Juni 07, 2010, 12:02:35 am
yeah virkeligt crazy lys i dag, så for lækkert ud

Nice! Du så også lyset :)
Jeg blev nødt til at kaste min krop ud i det.
Titel: Sv: Camelos Løbeblog
Indlæg af: Tommy efter Juni 07, 2010, 12:06:44 am
yeah gjorde jeg, kastede mig dog ikke ud i det som dig, men det var helt surealistisk at ens lejlighed var lyst op i orange kl. halv elleve om aftenen!
Titel: Sv: Camelos Løbeblog
Indlæg af: Camelo efter Juni 07, 2010, 12:13:07 am
yeah gjorde jeg, kastede mig dog ikke ud i det som dig, men det var helt surealistisk at ens lejlighed var lyst op i orange kl. halv elleve om aftenen!

Lige præcis! :D
Jeg tænkte nøjagtigt det samme. Min lejlighed fik det sygeste orange skær.

Godt du er kommet til Aalborg, så du kan bakke mine iagttagelser op ;)
Titel: Sv: Camelos Løbeblog
Indlæg af: Tommy efter Juni 07, 2010, 09:08:11 am
haha er der ellers en tendens til at folk ikke tror på dig Jeppe? :P
Titel: Sv: Camelos Løbeblog
Indlæg af: Camelo efter Juni 07, 2010, 10:44:51 am
Ja, jeg er Ulven Kommer-drengen :/
Titel: Sv: Camelos Løbeblog
Indlæg af: Camelo efter Juni 07, 2010, 09:55:19 pm
Nyt: Min profil på RunKeeper.com: http://runkeeper.com/user/jeppeoberlin (http://runkeeper.com/user/jeppeoberlin)

3.12 km. (41 højdemeter) på 13min 57sek. Det er en temmelig nasty stigning, så jeg er godt tilfreds med min tid. Løb i mine helt gamle sko. Ingen knæproblemer. Jeg begynder mere og mere at mistænke mine dyrt indkøbte Asics :'(

Link til denne activity: http://rnkpr.com/a6hqwc (http://rnkpr.com/a6hqwc)

Billede:
(http://i241.photobucket.com/albums/ff8/therealcamelo/7-6-10.gif)

Billede:
http://i241.photobucket.com/albums/ff8/therealcamelo/7-6-10.gif (http://i241.photobucket.com/albums/ff8/therealcamelo/7-6-10.gif)

Næste gang løber jeg samme rute i samme gamle sko. Jeg skal have afgjort det once and for all, så jeg kan komme ordentligt i gang.
Titel: Sv: Camelos Løbeblog
Indlæg af: Camelo efter Juni 08, 2010, 07:54:34 pm
3.04 km. og 48 højdemeter på 13.14 minutter i dag. 13.79 km/t. Det er 400 meter mere end i går. Great!

Link til denne aktivitet: http://rnkpr.com/a6itus (http://rnkpr.com/a6itus)
Billede af denne aktivitet:
(http://i241.photobucket.com/albums/ff8/therealcamelo/6-8-10.gif)

Det er tydeligt at se, at jeg er hurtigere på det meste af strækningen.
Fantastisk at kunne løbe uden knæproblemer. Nu har jeg løbet denne rute tre gange på tre dage uden at mærke noget. I sidste uge løb jeg samme rute i Asics-skoene. Jeg tror derfor, jeg er tæt på at putte det par sko i graven :( Inden da, vil jeg løbe med Asics næste gang og konstatere endeligt, at er synderne. Samme rute.

Derefter vil jeg langsomt begynde at øge distancen. Nok først 4 km., hvor jeg vil forsøge at øge mine tider gradvist og derefter 5 km. med samme taktik.
Spændende.
Titel: Sv: Camelos Løbeblog
Indlæg af: Camelo efter Juni 09, 2010, 08:41:28 pm
http://rnkpr.com/a6k47j (http://rnkpr.com/a6k47j)
Kun en ekstra km. i dag. Jeg blev mega forvirret over, at min vante løberute var lukket af for et arrangeret konkurrenceløb. På et tidspunkt løb jeg direkte ind i en kæmpe flok på 40 mennesker, på vej ned ad bakken inde i skoven. Måtte vælge en anden vej, hvilket tog lidt af min fart, desværre.
Den ekstra km. blev løbet i det kuperede terræn, hvorfor det heller ikke undrer mig, at min tid er lidt dårligere pr. km. i dag. Til gengæld har jeg besteget 77 højdemeter.
Igen ingen gener med knæet. Great!
Titel: Sv: Camelos Løbeblog
Indlæg af: MonsterPool efter Juni 09, 2010, 09:13:02 pm
Det går da fremad over hele linien, nice knæ, længere løb, flere højdemeter. Gogogo. ;)
Titel: Sv: Camelos Løbeblog
Indlæg af: Camelo efter Juni 09, 2010, 09:30:26 pm
Det går da fremad over hele linien, nice knæ, længere løb, flere højdemeter. Gogogo. ;)

Ja, det er jo helt vildt :) Er glad nok for, at det er skoene. Hellere det, end en decideret skade. Mit højre ben har tilsyneladende stor chance for at blive belastet i visse sko, kan jeg nu konstatere. Jeg overlever nok de 1300 jeg brugte på skoene.
Titel: Sv: Camelos Løbeblog
Indlæg af: Camelo efter Juni 11, 2010, 10:47:12 pm
http://rnkpr.com/a6k47j (http://rnkpr.com/a6k47j)
Samme rute som sidst og jeg yder bedre over hele strækningen godt og vel. Perfekt :)
Titel: Sv: Camelos Løbeblog
Indlæg af: MonsterPool efter Juni 14, 2010, 10:32:52 pm
Så har jeg lige løbet årets første løbetur. 5,42km på 24 min 12 sek. Det skulle gerne være 13,44km/h i snit i bakket terræn. :)
Titel: Sv: Camelos Løbeblog
Indlæg af: Camelo efter Juni 15, 2010, 12:02:30 am
Great :) Udmærket gennemsnitsfart i kuperet terræn.

Jeg har lagt stille på løbefronten siden fredag. Fodbold i går og smadret i kroppen i dag. Satser på en flad løbetur i morgen, hvor jeg gerne vil ramme minimum de 14 km/h i snit på ca. 4 km. Skal lige have planlagt en rute.
Titel: Sv: Camelos Løbeblog
Indlæg af: MonsterPool efter Juni 15, 2010, 08:04:56 am
Nice. Ja, det er noget helt andet med fodbold end løb, det skal man også lige vænne sig til, så klart at du er pænt smadret. Er faktisk lidt smadret efter mine 5km's løb i går, selvom jeg er ved at være i top cykelform.
Titel: Sv: Camelos Løbeblog
Indlæg af: Camelo efter Juni 16, 2010, 10:20:14 pm
http://rnkpr.com/a6rohr (http://rnkpr.com/a6rohr)
Sådan! Oppe over de 14 km/t i gennemsnit på sædvanlig rute. Løb den ikke dobbelt i dag, da jeg stadig var møg-øm i benene. Nu er jeg dog helt frisk. Ret nice. Også fedt at mærke, at man kan trykke lidt mere igennem end man plejer på stigningen midt på ruten og være knapt så smadret på resten af distancen.
Titel: Sv: Camelos Løbeblog
Indlæg af: Camelo efter Juni 19, 2010, 12:11:12 am
http://rnkpr.com/a6tsj3 (http://rnkpr.com/a6tsj3)
Jeg var utrolig tung i benene, da jeg løb her til aften. Aner ikke hvorfor. Muligvis fordi jeg cyklede 5 km. tidligere i dag i strid vind. Tvivler dog på, at det har kunnet have den store indflydelse.
Jeg blev nødt til at holde pause på toppen af stigningen, hvilket ikke hidtil var nødvendigt. Sørgeligt. Jeg satser på, at jeg bare har haft en dårlig dag og at jeg snart kan bevæge mig op på at løbe ruten tre gange uden stop og i det fornuftige tempo.
Titel: Sv: Camelos Løbeblog
Indlæg af: Camelo efter Juni 21, 2010, 12:47:18 pm
Fik lige løbet i andet terræn i går, da jeg var hos de gamle. Flad rute og god speed på. Lækkert.
http://rnkpr.com/a6v9bd (http://rnkpr.com/a6v9bd)
Titel: Sv: Camelos Løbeblog
Indlæg af: Camelo efter Juni 27, 2010, 08:18:43 pm
http://runkeeper.com/user/jeppeoberlin/activity/11919350 (http://runkeeper.com/user/jeppeoberlin/activity/11919350)
Fail løbetur, hvor jeg desværre mærkede alt for meget til mit lorteknæ. Jeg forstår det ikke helt, eftersom jeg har løbet længere, hurtigere og dermed mere anstrengt, end jeg gjorde netop i dag.

Desuden kunne jeg mærke, hvordan jeg virkelig var i god form i dag. Surt, at mit handicapknæ skal sætte en kæp i hjulet.
Titel: Sv: Camelos Løbeblog
Indlæg af: Camelo efter Juli 21, 2010, 09:12:07 pm
Ved lægen i dag med benet (resten af kroppen var også med, ja). Lægen mener, at jeg har løberknæ. Jeg modtog lokalbedøvelse i området, hvor smerten opstår under løb, hvorefter jeg skulle teste med en løbetur, om jeg stadig kunne mærke smerten. Det kunne jeg desværre. Skal ringe til the doctor mayn i morgen og fortælle de dårlige nyheder. Så håber jeg, han sender mig til en scanning.
Titel: Sv: Camelos Løbeblog
Indlæg af: MonsterPool efter Juli 21, 2010, 10:59:12 pm
Ja, det er godt nok trælse nyheder - må helt sikkert berettige et scanning.
Titel: Sv: Camelos Løbeblog
Indlæg af: Pecenetra efter Juli 22, 2010, 01:12:41 am
du løber lige en tur når jeg kommer til ålborg næste gang ikke :D kan se du ikke er ret langt fra universitets parken...
Titel: Sv: Camelos Løbeblog
Indlæg af: Camelo efter Juli 22, 2010, 08:23:48 am
Arh, jeg er da alligevel en 5 km. derfra? :)

Indlæg 6000.
Titel: Sv: Camelos Løbeblog
Indlæg af: Tommy efter Juli 22, 2010, 11:39:49 am
jeg skulle da også mene vi er et stykke fra uni alligevel :P
spammer
Titel: Sv: Camelos Løbeblog
Indlæg af: Pecenetra efter Juli 22, 2010, 03:03:25 pm
men for en frisk ung gut som løber så langt :o Desuden kommer jeg nok også lidt godt langt rundt i byen når jeg er der
Titel: Sv: Camelos Løbeblog
Indlæg af: Camelo efter Juli 22, 2010, 03:18:24 pm
Jeg løber tydeligvis ingen steder det næste stykke tid ;) Er i dag blevet sendt videre til sygehuset af min læge. Så skal der vel scannes og sager.
Titel: Sv: Camelos Løbeblog
Indlæg af: Pecenetra efter Juli 23, 2010, 02:07:32 am
kommer først i august... men knæk og bræk med det så, håber ikke det er alt for slemt
Titel: Sv: Camelos Løbeblog
Indlæg af: Camelo efter December 27, 2010, 08:01:28 pm
Så kom jeg endelig i gang med at løbe igen. Går stille og roligt frem. Dagens løbetur var i sne og kulde og bød på et par pauser som foreskrevet af min fysioterapeut.

http://runkeeper.com/user/jeppeoberlin/activity/21611691 (http://runkeeper.com/user/jeppeoberlin/activity/21611691)
Titel: Sv: Camelos Løbeblog
Indlæg af: Camelo efter Januar 10, 2011, 08:05:46 pm
Så fik jeg gang i benene i det nye år. Eller, faktisk har jeg løbet to gange i det nye år nu. Det er sket med nogle dages mellemrum, da jeg ikke vil risikere problemer igen.

Har løbet i et stille og roligt tempo begge gange og har ikke oplevet nogen former for smerter. Yes! Om en måneds tid vil jeg nok langsomt begynde at trappe op med tempo og distance.

http://runkeeper.com/user/jeppeoberlin/activity/22949283 (http://runkeeper.com/user/jeppeoberlin/activity/22949283)
http://runkeeper.com/user/jeppeoberlin/activity/21905818 (http://runkeeper.com/user/jeppeoberlin/activity/21905818)
Titel: Sv: Camelos Løbeblog
Indlæg af: MonsterPool efter Januar 10, 2011, 08:39:37 pm
Det ser godt ud. Ganske fint tempo alligevel, for en rolig tur. :) Hep. Fik mig også en 5km tur hjem fra spinning i dag. Det er jo lige før du når at blive frisk nok til at komme med til Copenhagen Marathon 22. maj. ;)
Titel: Sv: Camelos Løbeblog
Indlæg af: Camelo efter Januar 10, 2011, 08:49:45 pm
Det er lige før, ja ;) Hvis jeg kan holde mig på den rigtige side af smertesituationen, kunne det da være, jeg skulle til at træne decideret til CPH Marathon. Har dog aldrig løbet mere end 10 km., tror jeg ikke.
Titel: Sv: Camelos Løbeblog
Indlæg af: MonsterPool efter Januar 10, 2011, 08:52:02 pm
Nice. Kunne være fedt med en ekstra mand i Copenhagen Marathon. Har max løbet en ½ marathon og så et par km derefter. Så der er et stykke vej op endnu til de 42,195km.
Titel: Sv: Camelos Løbeblog
Indlæg af: Camelo efter Januar 10, 2011, 08:55:51 pm
Ja, shit. Jeg kan slet ikke forestille mig at skulle løbe så langt. Det er jo insane. :) Jeg har hidtil blot løbet ruter på 5-10 km. og forsøgt at forbedre mine tider fra gang til gang.

Stik mig et detaljeret marathontræningsprogram, så jeg kan blive klar ;)
Titel: Sv: Camelos Løbeblog
Indlæg af: Trylledej efter Januar 10, 2011, 09:57:55 pm
http://www.magisteren.dk/marathon/loebeprogram.asp (http://www.magisteren.dk/marathon/loebeprogram.asp)

måske et brugbart link
Titel: Sv: Camelos Løbeblog
Indlæg af: Camelo efter Januar 10, 2011, 10:32:42 pm
Auch. Det er pænt mane kilometer, der skal ordnes da. Bliver vist først aktuelt næste år.
Titel: Sv: Camelos Løbeblog
Indlæg af: MonsterPool efter Januar 11, 2011, 12:08:57 am
Det er godt nok også et af de vildere programmer jeg har set. 6 løbe dage om ugen og sygt mange km.

Det jeg regner med at løbe er omkring 30-35 om ugen i nogle uger, så ellers omkring de 40 et par uger hvor jeg ender med en 55 pr. uge til sidst.

I denne uge bliver det dog nok kun 25km løb, men til gengæld 2 x spinning.
Titel: Sv: Camelos Løbeblog
Indlæg af: Camelo efter Juni 23, 2011, 10:57:33 pm
Så er der gang i benene igen for alvor. Har her til Sankt Hans aften gennemført en løbetur på 4.20 km. Det er det længste jeg har løbet i halvandet år uden knæsmerter. Det er great. Det skyldes nok hovedsageligt, at jeg har været ved en fantastisk fysioterapeut, som virkelig fik mig knækket igennem i ryk og hofte. Han mente, at jeg var skæv, hvilket har resulteret i knæsmerter det sidste alt for lange stykke tid. Jeg løb uden problemer i dag. Er næsten helt høj over det ;)

Her er ruten og andre data: http://runkeeper.com/user/jeppeoberlin/activity/40544325 (http://runkeeper.com/user/jeppeoberlin/activity/40544325)
Titel: Sv: Camelos Løbeblog
Indlæg af: mads-wm3 efter Juni 23, 2011, 11:57:03 pm
Han mente, at jeg var skæv, hvilket har resulteret i knæsmerter det sidste alt for lange stykke tid. Jeg løb uden problemer i dag. Er næsten helt høj over det ;)

hvordan skæv? er begyndt at løbe en meget lille smule, og har også haft lidt ondt i det ene knæ (overhovedet ikke meget, men lidt) og well, min krop er rimelig skæv due to flere års badminton så min ene skulder er en del større end den anden, tror også jeg er blevet lidt fucked af at side foran computeren  :P
Titel: Sv: Camelos Løbeblog
Indlæg af: Camelo efter Juni 23, 2011, 11:59:45 pm
Well, min hofte og ryg var skæv. Derudover er mit ene ben længere end det andet :)

Fyssen rettede mig ud - hold kæft et par knæk det gav i min ryk. Jeg følte nærmest, at jeg svævede bagefter. Det var en ret vild oplevelse. Nu håber jeg, at det bliver ved med at fungere med løbeturene.

Det kan klart anbefales, hvis du har småskavanker grundet nogle skæve forhold i kroppen.
Titel: Sv: Camelos Løbeblog
Indlæg af: mads-wm3 efter Juni 24, 2011, 12:09:05 am
okay, gotta keep that in mind, lige nu er det dog ikke så slemt da det kun er lidt det gør ondt, og desuden ikke er så seriøst det løbning :)
Titel: Sv: Camelos Løbeblog
Indlæg af: Pecenetra efter Juni 24, 2011, 12:11:15 am
hellere for tidligt end for sent ;) det kan jo udvikle sig til noget rimelig alvorligt...
Titel: Sv: Camelos Løbeblog
Indlæg af: Camelo efter Juni 24, 2011, 12:17:09 am
okay, gotta keep that in mind, lige nu er det dog ikke så slemt da det kun er lidt det gør ondt, og desuden ikke er så seriøst det løbning :)

Gør det hellere nu end senere. Jeg har døjet med mit knæ i halvandet år, hvor jeg har følt mig mere eller mindre sportshandicappet. Jeg er ret sikker på, at jeg kunne have undgået det, hvis jeg havde lyttet lidt mere til min krop og behandlet den lidt pænere.
Titel: Sv: Camelos Løbeblog
Indlæg af: mads-wm3 efter Juni 24, 2011, 12:18:19 am
i første omgang skal jeg have skaffet mig nogle ordentlige løbesko  :P
Titel: Sv: Camelos Løbeblog
Indlæg af: Camelo efter Juni 24, 2011, 12:22:42 am
i første omgang skal jeg have skaffet mig nogle ordentlige løbesko  :P

Gør det. Jeg har i øjeblikket to par gode sko - Asics Kayano 15 og Asics Cumulus. Kayano giver en del mere støtte i svangen og er mere stødabsorberende end Cumulus. Godt at have noget at skifte med, så man kan aflaste kroppen lidt ved at veksle mellem skoene.
Titel: Sv: Camelos Løbeblog
Indlæg af: Camelo efter Juni 26, 2011, 10:30:58 pm
Så blev der løbet igen i aften. Denne gang en halv kilometer mere end sidste gang. Vil prøve at øge distancen langsomt. Næste gang må jeg ramme de fem kilometer. Lidt smerter til sidst på turen, men ikke så jeg blev tvunget til at stoppe. Skal dog lige have lidt rådgivning af fys før min næste løbetur.

http://runkeeper.com/user/jeppeoberlin/activity/40902191 (http://runkeeper.com/user/jeppeoberlin/activity/40902191)
Titel: Sv: Camelos Løbeblog
Indlæg af: MonsterPool efter Juni 26, 2011, 11:00:44 pm
Sådan godt gået. Godt at du kan øge lidt uden at du smadrer dig selv fuldstændigt. Nice.
Titel: Sv: Camelos Løbeblog
Indlæg af: Angstskrig efter Juni 27, 2011, 06:19:06 am
Det er altid første løb, der er det sværeste for mig. Så snart jeg har "fået hul på bylden" kommer det af sig selv. På et tidspunkt bliver jeg igen afhængig af at komme ud og tømme hovedet.

Jeg håber på at starte seriøst op igen - i dag. :)
Titel: Sv: Camelos Løbeblog
Indlæg af: MonsterPool efter Juni 27, 2011, 06:58:11 am
Jeg håber på at starte seriøst op igen - i dag. :)

Jeg er klar på at løbe hvis det er. Du må lige sige til. :)
Titel: Sv: Camelos Løbeblog
Indlæg af: Angstskrig efter Juni 27, 2011, 08:25:11 am
Jeg er klar på at løbe hvis det er. Du må lige sige til. :)

Kanon. Hvor trænet er du?
Titel: Sv: Camelos Løbeblog
Indlæg af: MonsterPool efter Juni 27, 2011, 09:51:15 pm
Kanon. Hvor trænet er du?

Jamen jeg er klar på hvad som helst sådan set. Tror jeg tager ned på atletikbanen på Viby Stadion her om snart og tager nogle runder for sjovt. Alt fra et par km op til 12-15 stykker.

Edit: Hov. Læste lige forkert. Ikke så trænet. Løb 3 km den anden dag med 14,8 i snit eller noget, men så er jeg også pænt smadret. Har cyklet meget, så formen er fin. Først lige begyndt at løbe igen. Ville være rart med en del km i benene.
Titel: Sv: Camelos Løbeblog
Indlæg af: Camelo efter Juni 27, 2011, 09:54:16 pm
Og så kommer jeg og leger med jer, når jeg kan løbe 100% igen. Er på vej, kan jeg mærke.
Titel: Sv: Camelos Løbeblog
Indlæg af: Camelo efter August 04, 2012, 05:21:46 pm
Nå, jamen, så fik jeg endelig løbet over 4 km. uden knæsmerter i over et år. Det blev faktisk næsten til 5 km. Det var rart. Har gået en del ved fys og prøvet et par sko af. Nu har jeg købt nedenstående par, og det ser ud til at være et godt match. (Brooks Adrenaline 12). Mærket er forholdsvist ukendt i Danmark, men er et af de store i USA.

(http://s7ondemand1.scene7.com/is/image/roadrunnersports/BRK1064-CHYL?wid=500&hei=500)

Og her tracking fra mit løb:

http://runkeeper.com/user/jeppeoberlin/activity/107009424?&mobile=false (http://runkeeper.com/user/jeppeoberlin/activity/107009424?&mobile=false)

Jeg håber, jeg kan præstere noget lignende om et par dage. Lige nu gælder det bare om at kunne blive ved med at løbe. Så må speed komme senere.
Titel: Sv: Camelos Løbeblog
Indlæg af: Bulgur aka Rasmus efter August 04, 2012, 05:29:20 pm
nu vi snakker løbesko så har jeg ledt efter et par nye nikes og faldt over denne side... nogen der ved om den er legit ? det er saftsuseme billigt, er bange for det er fake

http://www.nikefreeskonikedanmark.com/ (http://www.nikefreeskonikedanmark.com/)
Titel: Sv: Camelos Løbeblog
Indlæg af: Camelo efter August 04, 2012, 05:34:00 pm
Det ser godt nok suspekt ud. Det er billigere end priserne i USA på den model, skulle jeg mene.
Titel: Sv: Camelos Løbeblog
Indlæg af: Bulgur aka Rasmus efter August 04, 2012, 05:51:16 pm
Ja det er lidt det...og så lige at de ikke har noget EAN eller CVR nummer så det er nok fake øv
Titel: Sv: Camelos Løbeblog
Indlæg af: Camelo efter August 04, 2012, 05:52:20 pm
Ja det er lidt det...og så lige at de ikke har noget EAN eller CVR nummer så det er nok fake øv

Jep, jeg ville holde mig fra det. Ville ikke turde købe fra siden.
Titel: Sv: Camelos Løbeblog
Indlæg af: mads-wm3 efter August 04, 2012, 07:45:58 pm
helt klart ikke legit, tag et kig på "om os" http://www.nikefreeskonikedanmark.com/om-os (http://www.nikefreeskonikedanmark.com/om-os)

google translate, og kan godt lide den sidste del "Vores online butik
Velkommen til vores online butik nikefreeskonikedanmark.com, som en af ​​de ældste og mest pålidelige online-butikker,"

 :P
Titel: Sv: Camelos Løbeblog
Indlæg af: Aura efter August 04, 2012, 10:57:36 pm
Trustpilot kan som regel give et fingerpeg om hvorvidt et site legit eller ej.

http://www.trustpilot.dk/review/www.nikefreeskonikedanmark.com (http://www.trustpilot.dk/review/www.nikefreeskonikedanmark.com)

Så nej, det er ikke legit.
Titel: Sv: Camelos Løbeblog
Indlæg af: Camelo efter August 05, 2012, 12:07:10 am
Det er også træls at købe nogle sko, og få flasker i stedet:

Citér
Købt 3 par sko...nike, de er flaske...nu må vi se om jeg kan få pengen igen.

Men ja. Det må være et tegn på, at det er en butik, man skal holde sig fra.
Titel: Sv: Camelos Løbeblog
Indlæg af: Aura efter August 05, 2012, 12:11:27 am
Det er også træls at købe nogle sko, og få flasker i stedet:

Citér
Købt 3 par sko...nike, de er flaske...nu må vi se om jeg kan få pengen igen.

Men ja. Det må være et tegn på, at det er en butik, man skal holde sig fra.
Ja, "de er flaske" gav også lige mig et smil på læben. :)
Titel: Sv: Camelos Løbeblog
Indlæg af: Camelo efter August 08, 2012, 06:29:09 pm
Fik lige løbet næsten samme rute som sidst - blot 500 meter mere i timen i gennemsnit. Det er jo super :)

http://runkeeper.com/user/jeppeoberlin/activity/107009424 (http://runkeeper.com/user/jeppeoberlin/activity/107009424)
Titel: Sv: Camelos Løbeblog
Indlæg af: iCoke efter August 08, 2012, 07:39:56 pm
"Så må speed komme senere." Damn Camelo, 5 km på lidt over 22 min er sgu da ikke uden speed? ;D Da jeg toppede mht. min kondition omkring april/maj løb jeg 5 km på 22 min præcis, og 10 km på 46 min. Du løber jo næsten allerede lige så hurtigt, så det vil jeg sige er meget godt klaret set i forhold til hvor meget du har trænet? :)
Titel: Sv: Camelos Løbeblog
Indlæg af: Camelo efter August 08, 2012, 08:38:36 pm
Hehe. Jeg skal gerne op og løbe 14km./t. Det kunne jeg før min skade, så det vil jeg kunne igen. Det ved jeg også, jeg kan komme til.

Mht. hvor længe jeg har trænet vs. hvor hurtigt jeg kan løbe; tja, jeg har altid kunnet gå ud og løbe ganske gode tider uden at have trænet til det. Jeg er relativt godt bygget til distanceløb :) Lucky me.
Titel: Sv: Camelos Løbeblog
Indlæg af: Camelo efter August 12, 2012, 04:15:57 pm
Fik da løbet i fredags. http://runkeeper.com/user/jeppeoberlin/activity/108621543 (http://runkeeper.com/user/jeppeoberlin/activity/108621543)

5.16 km. og lidt slower end sidst. Desværre bukkede knæet under lige til sidst på ruten. Noget kunne tyde på, at jeg kun skal løbe 4.5 km. det næste stykke tid.
Titel: Sv: Camelos Løbeblog
Indlæg af: MonsterPool efter August 12, 2012, 09:47:54 pm
Uff... Træls med knæet. Nok en god idé at løbe lidt kortere.

Yes, du er bygget til speed @ runnings... ;) Håber at kunne tage DHL stafetten (5km) på under 21 min uden løbetræning. Burde vel være muligt når formen er ganske ok.