Diablo3x.dk | Diablo 3: Reaper of Souls - News & Community

Diablo 3: Reaper of Souls => Diablo 3: Reaper of Souls => Emne startet af: mads-wm3 efter November 03, 2018, 12:43:24 pm

Titel: Diablo Immortal - Diablo mobilspil annonceret
Indlæg af: mads-wm3 efter November 03, 2018, 12:43:24 pm
Diablo Immortal - Diablo mobilspil annonceret

Blizzard har på Blizzcon offentliggjort et nyt Diablo spil til telefon og tablet

Cinematic trailer:

Diablo Immortal Cinematic Trailer (http://www.youtube.com/watch?v=RtSmAwpVHsA#)

Gameplay trailer:

Diablo Immortal Gameplay Trailer (http://www.youtube.com/watch?v=Ab2-WW1skOM#)


Officiel side med information og pre-registration:
https://diabloimmortal.com/en-us/ (https://diabloimmortal.com/en-us/)
Titel: Sv: Diablo Immortal - Diablo mobilspil annonceret
Indlæg af: mads-wm3 efter November 03, 2018, 12:55:11 pm
Det ville være synd at sige at det her er, hvad folk havde håbet på og forventet.

Det giver fin mening at Blizzard bevæger sig ind på markedet for mobilspil, da det klart er et potentielt meget stort markedet, og allerede er det i Kina. Det er netop også et kinesisk firma der laver spillet, og ikke Blizzard selv. Som det bliver bemærket forskellige steder er det mere eller mindre et re-skin af et andet spil fra samme udvikler, bare med Diablo 3 tema.

Men, det er bestemt ikke hvad vestlige hardcore Diablo fans har ønsket sig. Man må håbe at Blizzard selv arbejder på noget større, og det her bare er for at fremvise et eller andet til de utålmodige fans... Selvom det bestemt ikke er blevet taget godt imod.


Skal i spille det? Personligt tror jeg da nok det skal prøves (afhængigt af hvad det koster/om det er freemium)... Men det er mest af alt fordi det er Diablo, ikke fordi jeg er specielt hyped.
Titel: Sv: Diablo Immortal - Diablo mobilspil annonceret
Indlæg af: Camelo efter November 03, 2018, 03:51:59 pm
Som Diablo-side burde man være glad for nye annonceringer, men det er bare et skridt i den helt forkerte retning det her. Og det er lidt den følelse, man sidder tilbage med efter 2-3 BlizzCons i træk.

Jeg tænker ikke, jeg skal spille Diablo på min telefon. Det interesserer mig ikke. Jeg læser givetvis noget lore, når jeg kan - eller ser nogle videoer med cinematics.
Titel: Sv: Diablo Immortal - Diablo mobilspil annonceret
Indlæg af: Thunderwind efter November 04, 2018, 06:35:26 pm
Som mange andre blev jeg også skuffet da jeg fik nyheden at vide. Micro transaktions er uden tvivl kilden til stor rigdom, og nu må vi huske på at Blizzard ikke er Blizzard North. Uanset hvad vil et nyt spil aldrig blive det samme. Personligt håber jeg på en HD version af Diablo 2. Det må være begrænset hvor meget det kan ødelægge ved denne ændring.

Blizzard vil have fat i Asien og 7-12 årig børn. Det skal de nok få med denne nyhed, men de bør også huske deres originale fanbase inden den er væk.
Titel: Sv: Diablo Immortal - Diablo mobilspil annonceret
Indlæg af: Angstskrig efter November 13, 2018, 05:31:58 pm
Det kan tælles på een hånd, hvor tit jeg har været så skuffet, som jeg blev forrige weekend...
"Vi har nyheder til Jer i år!" - "Vi arbejder på flere projekter!" - "I har da alle en mobil ik?".
Sjældent har Blizzard lukket en så fesen nyhed ud til et major event. Hvorfor f har de ikke bare fremvist deres nye pengemaskine på hjemmesiden og så valgt at sige, der ingen nyheder er i år?
Jeg har slettet D3, WoW og hvad der ellers lå af virusser på min PC. Jeg havde inderligt håbet, at der var lidt at se frem til, men sådan kan det vel gå.

I det mindste har jeg da mit gode humør endnu! :)
Titel: Sv: Diablo Immortal - Diablo mobilspil annonceret
Indlæg af: McOwen efter November 13, 2018, 09:21:41 pm
De har skudt helt ved siden af. Kommer aldrig til at spille et spil på en telefon. Men der skal jo nok malkes lidt penge hvor de kan. Hvis jeg var teenager igen ville jeg aldrig vælge et Blizzard-spil over de talrige bedre alternativer der er nu om dage. De har lavet nogle fremragende spil gennem tiderne, først of fremmest Diablo, Diablo 2 og WoW. Sidstnævnte er også ødelagt af grådighed, selvom det vel i storhedstiden var det mest succesfulde MMO vi nogensinde vil se. Men det var godt så længe det varede og lidt D2 single player kan man da stadigvæk nyde nu og da.