Diablo3x.dk | Diablo 3: Reaper of Souls - News & Community

Diablo 3: Reaper of Souls => Diablo 3: Reaper of Souls => Emne startet af: Gosch efter Februar 23, 2019, 04:13:46 am

Titel: R.I.P :'(
Indlæg af: Gosch efter Februar 23, 2019, 04:13:46 am
 :'(

https://www.diablofans.com/news/49102-diablofans-says-farewell (https://www.diablofans.com/news/49102-diablofans-says-farewell)
Titel: Sv: R.I.P :'(
Indlæg af: mads-wm3 efter Februar 23, 2019, 04:40:53 am
:o det er rimelig sindssygt.
Titel: Sv: R.I.P :'(
Indlæg af: Kimusen efter Februar 23, 2019, 09:51:47 pm
Det er fandme ærgerligt :(
Titel: Sv: R.I.P :'(
Indlæg af: Totem efter Februar 25, 2019, 01:20:58 pm
Citér
due to the fading interest in current Diablo products

Den del er rammende.

Der sker ikke meget for at opretholde interessen i Diablo serien.
Titel: Sv: R.I.P :'(
Indlæg af: Camelo efter Februar 25, 2019, 09:49:26 pm
Ja, det er ærgerligt - og det er en stor beslutning, der er taget.

Det er jo fristende at sige, at det er Blizzards skyld, at den største internationale fanside ikke har interesse i at eksistere længere. De har ikke håndteret deres fans særligt godt på det sidste, og sidste års Blizzcon blev vist det sidste søm i kisten for mange hungrende fans. Jeg mener også at have læst, at en af de faste skribenter på den anden store internationale side, diabloii.net, har droppet det hele. Det virker næsten som en protesthandling - og jeg forstår det godt.

Det er måske passende at indskyde, at der ikke er planer om at lukke ned for denne side, selvom aktivitetsniveauet er noget lavere end i sidens storhedstider ;)

Der lever trods alt et spinkelt håb om, at vi ser D2 remastered eller D4 engang i fremtiden.
Titel: Sv: R.I.P :'(
Indlæg af: Xenophon_ efter Marts 05, 2019, 06:05:47 pm
D2 remastered Ville være en indrømmelse fra Blizzard og det får vi ikke. D3 var i mange henseender en hån mod genren, produktet og historien. Der er åbenlyst også nogle gengangere i SC:Lotv fra det team, hvorend de kom fra før(hvilket vi jo ved er wow, baseret på Cartoon Network/Nickelodeon karakterne der er blevet trukket ind i de 2 andre spil.)

Path Of Exile har trukket mange diablo spillere over, da det er mere i stil med d2. Jeg er selv skiftet til PoE, et glimragende spil i øvrigt, hvis nogle Diablo 1-2 fans læser med(det er gratis, men man kan vælge og støtte dem ved at købe extra ingame stash Space fx.).
Tror Blizzard får det meget svært med at konkurrere med PoE, selv om de lavede D2:R, som alle har ventet på og ønsket længe. De har simpelthen pisset for meget på fanbasen med deres tegnefilms D3 og generelt deres manglende situations fornemmelse.

Mit største ønske er som så mange andre at der kom et d2:Remake og at de simpelthen enten udgav et nyt D3 eller slettede det nuværende helt fra historien og gav næste diablo spil en titel, som "Lord of Destruction" og intet tal. Hvis de ellers udgiver mere diablo, hvilket er stærkt tvivlsomt. Især med tanke på deres bundlinie og hvor elendigt deres aktier gør sig på markedet.