Diablo3x.dk | Diablo 3: Reaper of Souls - News & Community
D3X Øvrige => Off Topic => Emne startet af: Sjelle efter April 11, 2011, 08:56:44 am
-
Nu er der så mange andre tråde hvad med os der godt kan li' mad, og laver det hver dag... Lad os drage inspiration fra hinanden og komme med opskrifter eller råd. I alle pris-klasser self.!
ps. Kunne eventuelt godt bruge noget inspiration til denne uge da jeg slet ikke kan komme på noget at lave...
Eventuelt nogen der kender en god ret med vildtkød i tern?- har 500g mørbrad af harekød i tern..
Go Go Go gieb me inspiration!!!
-
Jeg laver meget Kartoffelpandekager med kød i for tiden, herunder er linket til en opskrift:
http://www.soendag.dk/Mad/Hovedretter/Kartoffelpandekager_med_kylling.aspx (http://www.soendag.dk/Mad/Hovedretter/Kartoffelpandekager_med_kylling.aspx)
Du ka selvf justere den som du lyster :) Det er sunde pandekager med en lidt anden smag
Udover det laver jeg meget kyllingbryst i steak rub, koger noget pasta, og svitser det hele på panden sammen med nogle wok grøntsager :) Smager også herligt
-
http://diablo3x.dk/off_topic/hvad_skal_vi_have_til_aftensmad_1262.0.html (http://diablo3x.dk/index.php?topic=1262.0)
-
[url]http://diablo3x.dk/off_topic/hvad_skal_vi_have_til_aftensmad_1262.0[/url].html ([url]http://diablo3x.dk/index.php?topic=1262.0[/url])
ahh tæntkte nok der var noget lign... takker for linket
-
Hakket kylling er ikke lige mig, men ellers ser de pandekager da lækre ud :D
-
I dag har jeg spist lidt forskelligt.
Hjemmelavede fiskefrikadeller, hakkebøffer, spejlæg (gratineret i cheddar), bacon og en avocado.
No carbs!
-
Til morgenmad; rundstykke med smør, rullepølse, rødløg og peberfrugt
Frokost: Nyfortolkning af sol over gudhjem til forret: Stegt sild med kaviar, kartoffel / jordskokke kompot, radisser mm. - hakkedreng på rösti m. rødbede kompot og stegte løg til hovedret, og så en hjemmelavet rarbarber-vanille flødebolle m. hvid chokolade til dessert
Aftensmad: No idea yet! :)
-
tror jeg skal have hjemmelavet burger til aftensmad ^_^
-
Morgenmad: Havregryn med mælk uden sukker..
Frokost: 4 pølsehorn fra kvickly, lidt tamt...
Aftensmad: Det bliver stegt laks med spinat og pasta
og som altid 1 liter kaffe til at holde motoren kørende på jobbet!
-
Morgenmad: frisk franskbrød /m varm leverposteg og rullepølse fra slagteren
Middagsmad: Scrambled eggs på brød /m bacon og ketchup over
Aftensmad: Kyllingebryst marineret i div. krydderier /m wok grøntsagsblanding
-
Tror jeg skal have kyllingepizza i aften. Dvs. istedet for pizzabund bruger jeg et fladmast stykke kyllingebryst.
(http://genaw.com/lowcarb/food_photos/chicken_pizza.jpg)