Log ind med brugernavn, kodeord og sessionslængde

Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - Andro

Sider: [1]
1
Trade HC / Offer HCL items! Need SCL. :)
« Dato: Februar 05, 2012, 10:06:36 pm »
Hm jeg er kørt træt i hardcore-gamet efter et par virkelig frustrerende dødsfald. :) Min pala og min sorc har inden for 2 døgn måttet lade livet. :(

Derfor vil jeg gerne af med mine HC-items og i gang med noget SC. Så har du lyst til at prøve kræfter med HC, er her muligheden. Jeg har aldrig brugt jsp, så jeg ville helst undgå at skulle sætte mig ind i det for at kunne bytte til SC.

Jeg vil umiddelbart gerne starte en javazon. Det var en af mine allerførste chars i D2, og jeg har lige lyst til at "vende tilbage til rødderne" inden D3.

Gear til trade:
Shako 123
Hoto 37@
Eni, dusk 15 ed, +755 def
Stormshield
Frostburns
2xSoj
Arachnid 116ed
WT 35mf
Large Charm: 2max dmg 30 life
Small Charms: 5@, 5fhr
Anni: 18/12/7
AssaT: 13/14

Til Merc:
Eth Andy (ral) 8ll 28 str 116ed
Infi 311ed 52 elr
Stone 3646 def.

Andet:
Lidless
2 x bartucs 162 og 190 ed
Kira 103 def 60 res
Whistans guard
Cliffkiller
Homunculus 194 ed
Stealskull
Mavina Belt
Ormus 14/14/11 3inferno
Trang Oul belt
Skullders Ire 198 ed
Insight (thresher 50-483 dmg, lvl 15 aura)
Nats helm og boots
Mange low runes go Pgems.

Mht. den javazon jeg gerne vil starte, så skriv bare hvad du har, så kigger vi på det. Skriv enten her eller PM. Jeg skal nok markere af, når noget er væk fra listen. Håber en fra siden kan nyde godt af tingene og hjælpe mig igang med SC igen.

Andro

2
Jep jep jep januar var en hård måned.

Blev endelig færdig med uddannelsen, og jeg nåede oven i købet lige at blive far til min lille søn den 7/1 inden eksamenerne startede den 9/1!! ;) Med det overstået får jeg forhåbentlig lidt mere tid til igen at følge med her på siden.  8)

Det er naturligvis ikke ovenstående, der er problemet (bortset fra en minimal mængde nattesøvn pga. junior ;)). Grunden til at denne post ligger i Tech-suppert er, at jeg i tillykke-til-mig-gave fik en Steelseries Sensei mus. Det er en super lækker mus, og jeg glæder mig helt vildt til at klikke mig rigtigt ind i D3-verdenen! Den virker også fint på min Mac alene med PnP, men kan det være rigtigt, at Steelseries Engine ikke kan fås til Mac (endnu?)!? Det er vel lidt vanskeligt at udnytte alle musens egenskaber uden drivere?

Har søgt på forum her (Angst har skrevet en del om selve musen?) og på andre fora, samt Steelseries' hjemmeside, men uden at kunne finde et konkret svar. Derfor:

Er der nogen, der ved noget om dette eller kender "det syge trick" til at installere driveren? Nej!, at gå tilbage til "vinddåse" er ikke en mulighed! Mac-powah!! ;)

Om ikke andet, så er jeg i hvert fald lidt mere tilbage på forummet, hvilket jeg ser frem til. Forhåbentlig også snart med en beta-key. :D

Thanks.

3
Diablo 2 / LoD Generelt / D2 LOD på mac med Lion. HJÆLP! ;D
« Dato: Oktober 27, 2011, 05:16:52 pm »
Hm der er skrevet en hel masse om emnet, men jeg synes ikke rigtig, at jeg kan finde frem til den rigtige løsning. Efter den seneste Lion-opdatering til Mac-styresystemet er D2 blevet vejet og fundet for let... :(

Her er jeg nu: Har installeret Parallels og Ubuntu. Har fået installeret d2 + d2-lod med wine. Det er installeret og starter fint nok. Der er dog nogle problemer:

1. Det kører i fullscreen, men kun i midten af skærmen, så der er en mega sort kant om selve spillet. Jeg kunne godt tænke mig windowed mode eller "hel" full screen.

2. Det andet og største problem er: MEGA LAGS! Jeg ville gerne lige nørde lidt HC i den nye ladder, inden d3 kom på gaden, men det er pænt svært med 1 fps. :S

Håber nogen kan hjælpe. Jeg er total dårlig til Parallels, Ubuntu og lignende. :P

Andro

Sider: [1]