Log ind med brugernavn, kodeord og sessionslængde

Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - balladen

Sider: [1]
1
Witch Doctor / WD set ranking
« Dato: Maj 01, 2016, 06:15:42 pm »
Hej

Jeg tænkte på om der var nogle  heksedoktorer, der var klar på at battle lidt hvor grift man kan klare med de forskellige sets!

Jeg tænker der sku være 5 kategorier.

Zunnimassa: 56

Arachyr: 45

Helltooth: 64

Jade's: 65

LoN

Samlet score: 230

Jeg tænker man selv må lave sine builds, der gælder kun den regel at man skal have et 6 set bonus. (i tilfælde af LoN kun 2)

Så kan vi have sådan en lille intern konkurrence, og der er en ide i at forsøge at forbedre de forskellige set builds :)

Jeg vil i hvert fald opdatere min grifts, nå de begynder at ticke ind :)


2
Witch Doctor / Helltooth og grasp of the dead?
« Dato: Januar 28, 2016, 09:17:08 am »
Hej jeg har testen lidt rundt med helltooth buildet. Teoretisk er jeg kommet frem til at zombie charger og grasp of the dead er de bedste spells. I hvert fald med de items jeg har :)

Men jeg oplever ikke at grasp of the dead reagerer på helltooth 6 items buffen.. den ticker for omkring 20M og det er jo ikke særlig meget på T10 :)

Nogle der har oplevet noget lignende?

3
Off Topic / Så kommer det snart med posten! :D
« Dato: Maj 10, 2012, 08:11:00 am »
lige fået den her mail fra coolshop
"Vores lager er netop blevet færdig med at plukke og pakke følgende vare(r) på din ordre, som du har bestilt på CoolShop.dk:
 
1x Diablo III (3) /PC
   
Du kan se yderligere status under Min Profil:
   https://www.coolshop.dk/
   
Din ordre vil blive afsendt senere i dag med Post Danmark"
Så kommer diablo III senest på mandag fuck man det bliver vildt :D

4
Diablo 3: Reaper of Souls / Error 1?
« Dato: April 12, 2012, 09:16:21 pm »
Er der andre der ikke kan logge på og får smidt error 1 i hovedet?

5
Diablo 3: Reaper of Souls / Detalje i D3 betaen
« Dato: April 12, 2012, 05:52:41 pm »
Har i lagt mærke til at man ingen xp får når man vælter muren eller for lysekronen til at falde ned oven i hovedet på zombierne og de selvfølgelig dør ved det.. Håber de laver det om!

Nogle der ved om man får xp når det er "thorns" altså attacker takes damage der slår noget ihjel! Mener ikke man fik xp for det i D2..!

Har i også lagt mærke til man kan ændre de skills der er fx er bundet til hot key 1 og 2 til primary og secondary skills.. Tænker det kan være rimelig nice! Fx så kunne jeg forestille mig at man pt kan have 6 zombie dogs 3 med rune og 3 uden rune.. Hvis der er nogen der har en høj level WD er det da et forsøg værd :)

6
Diablo 2 / LoD Generelt / trangoul og fireball?
« Dato: Januar 30, 2012, 12:26:15 am »
Hey er der nogle der ved om man som fire ball sorceress kan udnytte de +18 til fireball hvis man har trang oul gloves og bælte for eksempel?

Hvis der er ikke nogle der ved det, er jeg interesseret i bæltet og handskeren fra trangoul sættet :)

7
Trade SCL / Need sorc charms
« Dato: Januar 25, 2012, 04:09:04 pm »
Halløjsa er ved at lave en awesome frost sorc og har brug for nogle vilde sorc charms deriblandt torch, gheed og anni :) Måske har jeg brug for nogle skillers senere..
Jeg tilbyder Pul, Um og Ist runer :)

8
Diablo 2 / LoD Generelt / Frozen orb sorc!
« Dato: Januar 24, 2012, 04:24:23 pm »
Det er mest mht. til skill points og og attributes jeg er i tvivl. Items bliver som de nu er, og forhåbentligt langsomt forbedret :)

Efter at have kigget lidt rundt omkring har fundet ud af at man ikke skal smide attribute points i energy. Man skal vidst have omkring de 150 str eller hvad de forskellige items nu påkræver, dex har jeg ikke helt luret om kan betale sig med sorc eller ej? Kunne være fedt med noget viden der. Om det afhænger af skjoldet eller andet. :)

Resten ryger i vita..

Jeg er en del i tvivl om skills points. Har læst mig til man ikke behøver mere end 17 skill points i frozen mastery sammenlagt med +1 to all skills man får fra equipment. Derudover smider jeg self 20 i frozen orb og 20 i ice bolt.

Når jeg på hell støder på en frost immune, er det så smartest jeg har smidt dem i noget fireball/meteor eller noget lightning/nova halløjsa eller hva tænker i?

Jeg har self også 1 point i frozen armor level 1 magien og warmth og teleport og static field..

Har også overvejet at køre max i static field som sidekick til frozen orb og så håbe min merc kan nedlægge de resterende 33 % hp :)

Nogle råd ville være nice :)

btw jeg vil spille med frozen orb og ikke blizz :)9
Diablo 2 / LoD Generelt / Soummons og udstyr?
« Dato: Januar 16, 2012, 12:46:06 pm »
Jeg har læst at ens soummons her tænker jeg på valkyrie og assassin master eller hva den nu hedder :) Har læst et par steder de har nogle random items.
fx http://diablo3x.dk/index.php?page=SpeedazonGuide

Hvordan ved i de har de her rare items som beskrevet i ovenstående guide? Kan man se itemsene?

10
Trade SCL / SCL n bartucs
« Dato: Januar 14, 2012, 04:20:26 pm »
Halløjsa er begyndt på en assassin. Har spillet diablo før med MF sorc og sådan. Det er dog gået op for mig, at jeg aldrig på egen hånd har gennemført hverken nm eller hell. Overvejede lidt at gøre det med de items jeg selv fandt, men sådan som det ser ud nu, er det rimelig sørgeligt med items :D

Men jeg er snart i det level hvor jeg kunne bruge et par bartucs. Jeg har alle runes fra shael og nedad, og derudover har jeg få pg's.

Ved ikke hvad prisen for et par bartucs er, og om der er nogle der interesseret i et bytte?

Btw. vil ikke have dem for free, skal være en fair deal :D  Selvom de fleste af jer sikkert ikke engang samler det op :D

Sider: [1]