Log ind med brugernavn, kodeord og sessionslængde

Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - DonBonzini

Sider: [1]
1
Diablo 3: Reaper of Souls / GR 30+ = One shot and you are dead!
« Dato: November 15, 2014, 10:12:27 pm »
Har i nogle tips og tricks for at undgå at blive nakket af jailer når i når over 30+ i GR? De nakker mig hver gang jeg møder dem, overvejer at bruge:

http://eu.battle.net/d3/en/item/countess-julias-cameo

men jeg mister meget damage da den er dårligt rullet:-(

Herudover så driller reflect og thunderstorm mig også i de højere GR, selvom jeg næsten har perma smoke screen. Som i kan læse så er det min DH som jeg spiller, så nogle gode råd?

Spiller primært solo GR, kan unity så hjælpe? Har desværre kun en pt:-€

Er der nogen af jeg DH's som spiller med helltrapper og metriculous bolts som mig, der kan give lidt fif til mit build?

db

2
Crusader / Powerleveling af Crusader
« Dato: Marts 18, 2014, 12:03:26 pm »
Hejsa,

Er der nogen som er med på at lave en pagt hvor vi booster hinandens Crusader, så vi hurtigt kan komme til endgame?

Jeg forstiller mig at en melder sig frivilligt til at booste 3 Crusadere og så booster en af de 3 så nye 3?

Hvad siger I?

db

3
Hejsa,

Jeg er et problem som jeg har gået og grublet lidt over et stykke tid og jeg har ikke rigtig kunne løse det:-(

Kort fortalt så jeg har bygget en temperaturstyring til min grill. Den fungere ved at jeg har en temperaturmåler placeret i grillen som er koblet til en elektrisk måler. Når temp. i grillen er under en fast temp. så sørger et relæ for at tænde en blæser, som så blæser luft ind i grillen og når den ønskede temp. er nået så slukker blæseren igen, og sådan tænder og slukker den så hele tiden for at holde temp. på det ønskede.

Mit problem er at jeg gerne vil styre hvor mange rpm som blæseren kører med. Jeg havde forstillet mig noget i retning af en lysdæmper, men de har dog et minimum af watt som der skal til for at de kan bruges, så det går ikke.

 Jeg har spurgt i et par elektronik butikker, men de yder ikke projekt rådgivning. Så jeg tænkte at D3x er da lige stedet hvor man kan finde svar på alt mellem himmel og jord..... Så hermed er udfordringen givet:-)

db

4
Hejsa

Overskriften siger ikke så meget, men så alligevel så siger den det hele. Jeg har en masse spm. mm som jeg lige vil lufte:-)

Here it goes.

1)
Jeg har gearet min Monk og WD så jeg er klar til lidt gaming når RoS kommer. Nu mangler jeg bare min barb, så jeg også kan farme items med strength på (smart roll). Så hvis i har lidt items liggende som kan gøre min barb klar til RoS, og som i alligevel ikke kan få solgt eller komme af med til anden side, så vil jeg gerne arve dem:-) Jeg har selv lidt items som jeg kan bytte med hvis det kan have interesse.

2)
Som sagt så har jeg lidt items liggende som folk gerne må få hvis de kan bruge dem til deres chars.

3)
Jeg synes at have læst at man ikke længere skal igennem spillet flere gange for at kommet til den "sjove" del af RoS. Men at sværhedsgraden stiger i takt med man leveler. Betyder det at man fx kan levele sin char ved kun at spille en type run fx crypt run?

4)
Jeg overvejer at opstarte en selffound char,  er der nogen som har lyst til at finde sammen i en gruppe og game selffound?

5)
Når nu det nye trading system (eller mangel på samme) træder i kraft, så kan man kun trade med de spillere som var i group da itemet droppede og kun indenfor 2 timer efter droppet, korrekt?
Kan man smide et item på jorden og så kan en anden spiller samle det op? Så kan vi jo godt trade internt med vores ingame "friends" baseret på gensidig tillid om at aftaler bliver overholdt. Hvis det ikke er muligt at droppe items til hinanden, så giver det jo andledning til kun at spille med "friends", og så giver man items til hinanden, med den uskrevne regel at man både giver og tager rimelig lige meget. Er der andre måde at trade på?

db

5
Diablo 3: Reaper of Souls / EUR på RMAH
« Dato: Februar 13, 2014, 12:33:42 am »
Hejsa,

jeg er så heldig at jeg har en 32 eur på min account, hvad skal jeg bruge dem til når nu rmah lukker?

Skal jeg:

-købe gold
-købe ros
-købe items (kender godt svaret på denne = NEJ)
-købe gems
-købe mats
-eller?


håber i kan hjælpe, for det er lidt tid siden jeg har gamet, har desværre mistet lysten efter ros blev offentlig gjort:-( men glæder mig til at komme igang igen i marts:-)

db

6
Off Topic / Hvad gamer i på?
« Dato: November 19, 2013, 05:24:44 pm »
 Jeg synes at det kunne være sjovt at høre hvad folket gamer D3 på:-)

Jeg selv bruger en bærbar så kan jeg selv bestemme hvor jeg vil game, både hjemme og ude.

Her er mine specs:

i7 3630QM
HD 7970m
8 GB ram
250 GB SSD
17,3" Full HD

http://www.3dmark.com/3dm/1431887

7
Teams, Clans & Communities / Gruppe til MP10 XP farming
« Dato: August 01, 2013, 01:12:06 pm »
Hejsa

Hvis du er interesseret i at XP farme mm på MP10 så meld dig til her i tråden. Hvis du er level 100 må du også gerne lege med:-)

Skriv dit battle-tag så vi kan teame-up

Vi starter i aften, så der er ikke nogen grund til at vente med at tilmelde sig:-)

Ind til videre er vi:

Donbonzini#2399
mikkel51#2435
themanz#2478

Måske:
UtroligFar#2795 (vi er allerede venner)

Hvis der er mange tilmeldte, så kan vi jo bare teame-up i flere grupper. Når vi adder hinanden som venner så skriv lige D3x så vi ved at vi er herfra:-)

db

Edit 13:21: Det var første gruppe:-)

8
Monk / Søger gear advise til min monk (100m budget)
« Dato: Juli 02, 2013, 05:16:56 pm »
Hej

Min monk har netop ramt level 60 så jeg har brug for lidt hjælp til at geare den, er der nogen som har monk erfaring som vil hjælpe, mit budget er 100m gold.

db

9
Barbarian / 400m Barb gear advice søges
« Dato: Juni 04, 2013, 10:55:55 am »
Hejsa

Jeg har 400m gold liggende og brænde i lommen, men hvad skal jeg investere i? Jeg ønkser primært et boost til min damage! EF er jeg ikke så vild med pga. fear:-(

Jeg overvejer også om jeg bare skal beholde pengene og vente på at itemization patchen kommer. Men hvornår mon den kommer?

På forhånd tak

db

10
Diablo 3: Reaper of Souls / Disconnect med WW barb
« Dato: Marts 20, 2013, 12:36:14 pm »
Hejsa

Jeg har hørt om mange som har problemer med disconnect når de spiller WW barb. Jeg har aldrig selv haft disse problemer, men i sidste uge skiftede jeg pc og wupti så bliver jeg også disconnected hele tiden. Dette sker efter 3 til 15 minutter inde i et spil og er pænt irriterende!

Jeg troede at det var noget med driveren til mit gfk (7970m), og jeg har så prøvet alle mulige måder at opdatere driveren på. Lige lidt hjalp det.....

Så prøvede jeg at afinstallere driveren helt og bare spille på CPU´en. Det gik ok, troede jeg, også her blev jeg disconnected, dog efter længere tid.

Hmmm tænke tænke......

Det har ikke noget med gfk eller drivere at gøre..... Måske det er fordi pc´en sender info til server for hurtigt og derfor kommer ud af sync. med serveren? Så ind i settings i D3 og prøve at stille på disse.....

Men ak D3 disconnecter stadig......

Hmmm tænke tænke endnu mere......

Overvejer om jeg skal smide pc tilbage til forhandleren og få pengene tilbage og så købe en ny og langsommere maskine???

Hmmm tænke tænke endnu mere...... Jeg får snart ondt i hovedet......

Fullscreen eller Windowed (fullscreen) hvad the f..k er det? Det har ikke nogen betydning, men hvad f..den det kan kan vel ikke skade at skifte fra Fullscreen til Windowed (fullscreen)......

Ja, jeg var desperat, så jeg var villig til at prøve alt selvom jeg godt vidste at det ikke ville hjælpe......

MEN HOV...... DET VIRKEDE

Jeg præsterede at spille i 2 timer straight igåt aftes uden disconnect

Hmmm tænke tænke endnu mere...... Jeg har nu fået ondt i hovedet...... Hvorfor virker det nu??????

Er der dogen som kan komme med en forklaring?

Så til alle jer som har samme problem så skift til Windowed (fullscreen)

db

Sider: [1]