Log ind med brugernavn, kodeord og sessionslængde

Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - DOR

Sider: [1]
1
Diablo 2 / LoD Generelt / ladder reset HJÆLP
« Dato: Juni 08, 2018, 05:21:26 pm »
hey folkens er begyndt at game lidt d2 og ved at der kommer en ladder reset her den 15/6 samme dag som d3 WTF mega skod at skulle vælge.
det eneste jeg kan finde er at den reset er kl 5:00 pm pst ?

men er der evt en erfaren d2 gamer der ved om det er den eneste tid for alle realms eller er det ligesom d3 med en anden tid for eu ?
et evt link hvis et sådan findes hvis der er forskellige tider.
god gamer.

2
Off Topic / diablo 1
« Dato: Marts 17, 2018, 02:59:02 pm »
hey hey all,nogen der ved hvordan man anskaffer sig diablo 1 ?
blizzard har det ikke og jeg har googlet efter det uden held så jeg tænkte der måske var en herinde der vidste noget,måske en gammel nostalgisk tosse som mig selv :)

3
Diablo 3: Reaper of Souls / diablo3x i sørgelig forfatning.
« Dato: September 24, 2017, 08:22:48 pm »
d3 er ikke hvad det har været med hensyn til folk der spiller det,men der er da stadig en del der syntes det er sjovt og det ville da være ok at få flere ind her der gider,men hvis man kan gå ind og se på folks aktivitet herinde i d3x inden man joiner,ja så joiner man nok ikke.
personligt syntes jeg ikke det handler om at virke store,altså have mange medlemmer,hellere lidt færre men til gengæld aktive folk,kigger man på vores 123 medlemmer,ja så det et sørgeligt syn,bliver der nogensinde ryddet op ?
vi har nogle officerer,ved ikke lige hvad de skal bruges til udover at bekræfte folk der vil joine,en af de officerer har ikke været online i over 300 dage en anden 160 ?
der er 25 medlemmer der ikke har været på i over 150 dage og helt op til over 300 ?
det her er ikke en klage men en opservation,syntes personligt det ser trist ud.
mvh DOR.

4
untergang et tidligere medlem her og jeg er max klar til gaming på fredag,2 er godt men 4 er bare federe,såååå kom frisk,det er casual men dog effektivt gaming,og du SKAL kunne spille minimum 6-8 timer,vi går på skype da det er meget hyggeligere at kunne snakke sammen,men det er ikke et krav.

5
titlen siger det hele

6
yes gamer SC denne sæson,men har haft travlt så har ikke fået sat mig ind i et team,nogen der er friske eller mangler en mand :)

7
Diablo 3: Reaper of Souls / S6 going hardcore,mangler 2 til party.
« Dato: April 17, 2016, 06:37:47 pm »
yes sir,sæson 6 bliver hardcore style,kim aka antihool og jeg mangler 2 mere til sæson start her fredag den 29 kl 17.00,du skal helst have tiden til at game igennem og så gør det ikke noget hvis du har spillet hardcore før :)
men ellers bliver det som det plejer ved sæson start,effektivt spil men ikke flue knepperi,og masser af hygge,vi går helt sikkert på skype eller lignende,det bliver en fest kom glad.

8
Diablo 3: Reaper of Souls / sæson 6,men hvorfor ?
« Dato: April 08, 2016, 05:40:37 pm »
hvorfor egentlig spille sæson mere ?
før var det åbenlyst da man jo fik alle de nye items måneder før dem der ikke gad spille sæson,men hvad for man nu,ja man for et stash tab som vi jo nok allesammen kan bruge,men er der andre gode grunde til at spille sæson ?  jeg kan bare ikke se dem.
ja man for pic frames og måske et nyt pet,ting jeg personligt ikke bruger til noget.
har selv altid været mega fan af ny sæson start,sjovt at starte helt forfra,men det kan man jo bare gøre nu i non season,og så har man jo så lige alle sine hundredevis af paragon lvl´s til at starte med,tonsvis af para lvl´s man har grindet og bruger til nada.
det er ikke bitching det her,prøver bare at finde motivationen/gejsten tilbage som jeg tidligere har haft den ved sæson start,og den var satme stor.

9
Diablo 3: Reaper of Souls / lvl 1-70 og full set gear asap
« Dato: Januar 12, 2016, 06:50:27 pm »
https://www.youtube.com/watch?v=IWL2JwJ5AYM 
https://www.youtube.com/watch?v=_Fi4j1jAVbU#t=405

disse 2 videoer er fyldt med guldkorn,tjek dem ud,det holder.
lvl 1-70 asap og hvordan man får fuldt set asap.

10
Diablo 3: Reaper of Souls / S5 start,leder efter ligesindede.
« Dato: Januar 08, 2016, 08:50:27 pm »
hey prægtige diablo folkens,leder efter ligesindede,jeg ved godt at den 15/1 vil der være masser af folk online,men vil gerne være sikker på at samle en gruppe som vil det samme.
normalt har jeg ikke det fjerneste mod at spille alene,men den første weekend vil jeg gerne i gruppe og prygle paragon lvls.
leder efter folk der også gerne vil hurtigt fremad dog ikke flueknepperi der må gerne være tid til sjov og spas og det behøver ikke være det der giver MAX xp man spiller hele tiden det skal også være sjovt men der må gerne være god fremgang OG så skal det altså være nogen der har tiden til det har man kun et par timer eller 4,ja skal man ud og finde nye folk,og det kan være svært da alle er godt i gang.
jeg ser sæson start som lidt af en fest,jeg ELSKER den første weekend,sidste gang købte jeg masser af cola og slik og gamede 22 timer i streg den første dag og så blev det så lidt mindre :)
anyways,jeg er MAX klar,man kunne jo evt gå på Skype eller lignede,bliver måske endnu sjovere.
ps.da det vigtigste er at det skal være sjovt,er det lige meget hvad du/i spiller.

Sider: [1]