Log ind med brugernavn, kodeord og sessionslængde

Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - Fifikus

Sider: [1] 2 3
1
Tech. Support / Fifikus' nye computer
« Dato: Juli 06, 2012, 06:04:40 pm »
Så er jeg ved at have finalized hvordan min nye computer skal se ud, og nogle af delene er allerede bestilt da der har været tilbud ^^

Sådan her ser det så ud:


Alt med rødt er hvad jeg ikke har endnu, mens de sorte dele er hvad jeg har. Priserne kan i bare se bort fra, men basicly er det prisen uden fragt på hver del. Hvad jeg har givet og i parentes, hvad det kostede ellers. Og for de røde hvad det kan fås til det billigste sted.

Synes selv at det ser nogenlunde fornuftigt ud :) Grafikkortet er eneste ting jeg gerne ville have billigere, eller evt. i 660 udgave, men de er jo ikke på gaden endnu.

Kom gerne med kommentare til det. Jeg opdatere så løbende som jeg får flere af delene :) Er selv godt tilfreds med det hele.

2
Tech. Support / Case til ny computer
« Dato: Juni 05, 2012, 06:40:16 pm »
Jeg er så småt begyndt samle min nye PC, da jeg for nyeligt da komplett havde timesalg, fik købt mig en billig samsung 830 SSD og et Asus Sabertooth Z77 bundkort til en slik ;)

Jeg har ret godt styr på hvad jeg vil have for resten af tingene i den (regner blandt andet med et GeForce 660, når det snart kommer)
Men det jeg er i tvivl om, er casen. Jeg har kigget på adskillige, men synes det er svært at finde noget man synes om (udseende), som har de rigtige I/O-connectors og blæser-muligheder, samtidig med at det ikke skal støje alt for meget, etc...

Så kan folk komme med nogle gode forslag til nogle cases? Gerne op til flere, så at der er lidt at vælge i mellem.
Her er lidt kriterier:
SKAL have minimum 2 USB 3.0 som I/O på fronten/toppen.
Max pris ~1000 kr (gerne billigere end det)
Den må gerne være stille, men ikke udelukkende på bekostning af køling (kiggede f.eks. på CM Silenzio 650, som er stille og stilren, men horribel kølemæssigt).
Jeg skal have en Ivy i5 core i, og jeg vil lege med overclocking på luftkøling.

Hvis der lige et noget jeg har udeladt, så sig lige til, så for jeg lige svaret på det ;) og ellers så vil jeg takke for alle de gode bud folk kommer med ^^

ps. Jeg har ikke noget imod flashy cases, men jeg er helt lige så tilfreds med noget totalt anonymt.

3
Tech. Support / Ivy Bridges bliver varm - pga dårlig kølepasta
« Dato: Maj 14, 2012, 06:57:27 pm »
Den danske version af TomsHardware kan berette om at PC Watch har fundet ud af at den varme Ivy Bridges CPU muligvis er dette pga. en dårlig kølepasta i den integrerede heatspreader.
Da de afmonterede heatspreaderen på en Core i7-3770K og erstattede kølepastaen med henholdvis OCZ Freeze og dernæst Coolaboratory Liquid Pro, blev resultatet markant bedre.
Begge varianter viste markant bedre effektivitet i både standard opsætning og i overclocket tilstand med en clockfrekvens på 4.6 GHz ved 1.2 V. Temperaturerne dalede helt op til næsten 24% i overclocket tilstand og med 18% med de almindelige frekvenser.

Så måske er håbet ikke helt tabt for OC-entuisiaster ;) og i hvert fald værd måske at skifte sin kølepasta, hvis at man mener at man tør rode sig ud i dette.

kilde

4
Tech. Support / Så kom GeForce 670 endelig
« Dato: Maj 10, 2012, 04:49:46 pm »
Efter længere tids venten, vil vi nu endelig snart kunne få fingrene i et kort der for mange er mere overkommeligt, end 680'eren.
Læs hele artiklen omkring det nye kort på TomsHardware eller få den hurtige sammenfatning herunder:

Pris: 400$, så vi skal nok regne med lige under 3000 herhjemme.
Hvor godt er det?: Kun ca. 5% dårligere end 680'eren, hvilket imponere da den mangler en hel SKU (dvs. 12% performance) og så performer den tilmed bedre end AMD's 7970 kort, der koster hele 80$ mere. Faktisk giver det i 1920 opløsningen hele 13% bedre performance til billigere penge.

Det ser ud til at være et rigtig godt køb, hvis at Nvidia kan få smidt nok af dem på gaden til at tilfredsstille kunderne.

5
Diablo 3: Reaper of Souls / Deckard Cain rappen
« Dato: Maj 10, 2012, 12:37:42 pm »
Den er godt nok ved at være gammel, men i tilfælde af at folk har brug for at dræbe lidt tid, og ikke har hørt den før, så synes jeg da at man lige skal tage sig tid til det ;)
Den blev indspillet som en joke, og det er gutten bag Deckard Cain der rapper:

Deckard Cain Rap


Man kan desuden læse et interview med ham her:
http://www.diablofans.com/topic/24100-the-man-behind-the-cain/

Om end det er lidt over et år gammelt.

6
Diablo 3: Reaper of Souls / Voice-cast til D3
« Dato: Maj 10, 2012, 11:54:31 am »
Hvis folk er nysgerrige efter at se hvem der lægger stemme til en del af karakterene i spillet, og måske hvad de tidligere har lagt stemme til, så vent ikke længere. Klik på dette link og kig over til Playerscut, som har samlet en fin lille liste over nogle af de vigtigste karaktere vi ved vil være med i spillet :)

7
Tech. Support / GeForce 670 kommer på torsdag
« Dato: Maj 08, 2012, 02:22:35 pm »
Ifølge TomsHardware.dk så skulle vi få en annoucement på det nye 670-kort allerede torsdag.
En velkommen ting for mange entusiaster der ikke ønsker at smide det helt store beløb efter en 680, eller 690'er.

De af os, der ikke ønsker at smide flere tusinde efter et nyt grafikkort, må dog stadig væbne os med tålmodighed, i venten på 650 og 660'erene, men mon dog ikke at de kommer inden for kort tid?

Kilde

8
Tech. Support / Diablo III: Performance og Benchmarkings
« Dato: Maj 07, 2012, 10:32:36 pm »
Folkene fra TomsHardware har været igang igen, og denne gang med lidt gotter til os Diablo fans.
De har nemlig benchmarket en masse grafikkort, i forskellige grader, lige fra en "dårlig" GeForce 210, til en kraftig 580.
I kan læse hele artiklen her:
http://www.tomshardware.com/reviews/diablo-iii-performance-benchmark,3195.html

De tjekkede desuden om spillet krævede en god CPU, og fandt frem til at den på ingen måde havde brug for en synderlig kraftig CPU, men at grafikkortet var langt vigtigere:


Så det kommer ikke til at være jeres CPU der holder jer tilbage :) desuden er det dejligt at se hvor lille forskellen er mellem lav og høj kvalitet i spillet. Så selv for dem der ikke kan køre det i højeste settings kommer ikke til at misse meget.

9
Diablo 3: Reaper of Souls / Salg af karakterer på RMAH
« Dato: Maj 03, 2012, 05:14:12 pm »
Det ser ud til at vi måske i fremtiden vil komme til at kunne sælge en hel karakter via Real Money Auction Houset.
Bashiok svare tidligere på en tweet om netop dette emne:

Citér
Citér
@Diablo @Bashiok So, can we sell characters on RMAH or not? It's not clear from the FAQ. Thanks
@asandriss @Diablo The auction house doesn't have the ability for you to sell characters yet, no, but it's something we're looking to add.
Kilde

Det er i sandheden en interessant idé. Så hvis vi nogensinde skulle blive træt af en karakter eller spillet vil der være rig mulighed for at indhente de penge vi har brugt på spillet i første omgang.
Det åbner også op for en hel ny form for handel, set fra et "farmer"-perspektiv, med folk der vil levele karaktere til 60, og så sælge dem til højest bydende, effektivt gørende en ende på powerleveling for de som har pengene til at købe sig direkte til inferno.

10
Diablo 3: Reaper of Souls / Monk Animations bliver forbedret!
« Dato: Maj 03, 2012, 09:50:02 am »
Glade nyheder for alle monk fans!
Så mange folk har beklaget sig til Blizzard over monk's skuffende animationer at Blizzard har valgt og lytte og tilføje våbenanimationer til flere af evnerne!

Dashing Strike, Crippling Wave og Deadly Reach skulle allerede være blevet sat ind i spillet til release. Ydermere arbejder de på at få sat Exploding Palm, Way of the Hundred Fists og Fists of Thunder ind i en patch kort efter release!

Hurra for Blizzard :)

Citér
We’re certainly aware of how we’re handling our skill animation sets, as well as your feedback regarding the monk specifically. While working on any piece of the game we have to make production calls on what has the biggest benefit for the time we’re spending on it, because time is quite simply a very precious commodity. We made some choices, some that you may not agree with, to ensure a solid level of animations throughout the game. To make a call on not displaying a weapon during a skill may allow us to animate a multitude of spell casts for a demon, a higher priority animation for another character, or unique animation to ensure an in-game cutscene feels epic. Making the tough calls on when and where the game and players as a whole will benefit most is one of the most difficult things the producers, designers and artists have to do.

It’s worth noting that in addition to making those tough calls we take a logical approach to skill animations, and there are some where we purposely do not show a weapon. This is mostly for summoning or buff abilities where a weapon doesn’t play into the skill, such as mantras, or Inner Sanctuary. There are other skills where we purposely do not show a weapon because the concept of the skill is not connected to a weapon, such as Seven-Sided Strike and Lashing Tail Kick. In addition there are skills that purposely do not show a weapon because the skill is conceptually about the monk using his fists or hands, such as Way of the Hundred Fists or Exploding Palm.

There are skills though that don’t fall into any of those, and just should have been showing weapons. When you gave us that feedback we absolutely heard your requests for additional animations, and we added a full animation suite to the three skills where we felt the impact would be the greatest; Dashing Strike, Crippling Wave, and Deadly Reach. For us that was not only a great use of our resources to get it done, but we thought it was a very visible way to relate to you that we’ve been listening.

So, all of that background and info said, we still have plans to make even more changes and improvements in patches released fairly shortly after release. In a patch we plan to change Exploding Palm, Way of the Hundred Fists, and Fists of Thunder so they don’t hide fist weapons. Since the idea is that these skills are about the monk using their fists, it just makes sense to allow fist weapons to continue to show. In addition, as we continued to refine the monk class and our design philosophies for itemization, our ideas about what weapons make sense for the monk have changed over time. To see that philosophy shift through we’re looking at simply giving monks the ability to wield more types of weapons, complete with full animation support for their skills.

Hopefully that explains some of our intent with skill animations, and not just with the monk, all of the same thought and care (if not more) has gone into crafting the animations for each class and their skills. We're of course looking forward to getting the game into your hands in a couple weeks, and seeing how everyone enjoys the class they choose, and the skills they wield.


Does this mean we're likely to see the usable weapons for classes increase past release day? Or would all of this be finalized for a day 1 patch? Otherwise I might have to keep a sweet two-handed mace in my stash just in case my wizard can use it someday...

The additional weapon types are specific to monks. The original monk design was very different, and very weapon dependent. As that design changed the number of usable weapons didn't really keep up to match, and so we're working to correct that.

That's not to say it's impossible for other classes to see additional weapon types, but we have no plans at this time.


Question. You mentioned patches. In these patches do you plan on buffing skills or nerfing skills. Or are all D3 patches mostly for bugs, glitches, animations, or system problems?
Kind of off-topic, but yes, we intend to correct issues and make balance changes through patches. Did anyone think we wouldn't?

Please tell me you've given Monks the ability to use 2 handed maces! PLEASE!
The work isn't complete so I really can't comment on which weapon types because I don't want you coming after me if for whatever reason we can't deliver ... but I think you'll be happy.


Kilde

11
Diablo 3: Reaper of Souls / Diablo III: Wrath - Behind the Scenes
« Dato: Maj 03, 2012, 09:20:36 am »
Bashiok teaser os som sædvanlig.
Denne gang er det med en behind the scenes video af 100% unlock videoen!

http://www.gamespot.com/diablo-iii/videos/behind-the-scenes-of-diablo-iii-wrath-6374904/

12
Hej folkens.

Jeg tænkte at det kunne være sjovt at lave en lille gættekonkurrence. Præmien bliver æren af at have gættet rigtigt :P
Hvor lang tid tror i at det kommer til at tage før den første person gennemføre Diablo 3 på inferno?
Giv en dato, og så opdatere jeg hovedposten her. Så ser vi hvem der kommer tættest på :D

Jeg vil lægge ud med at sige d. 2. juni

15. maj:

16. maj:

17. maj:
WhiteD

18. maj:
NannyFanny
zippet
Ceepa

19. maj:
N.Munch

20. maj:
hattemager
Triquix
Felds

21. maj:
MikL
frisser
Yoda

22. maj:
iCoke
Grandmuul (kl 21:47)

23. maj:
Skinfax
Sarox

24. maj:
Angstskrig
Sweps
Sweps
Tzarkan

25. maj:
Krasso

26. maj:
Lopster
azidioN

27. maj:
Gunga666
JackRandom
Pawl

28. maj:
captzapp

29. maj:
Krids91

30. maj:
Diz

31. maj:
Andrea8900

1. juni:
Matih
Fireenze

2. juni:
Fifikus

3. juni:

4. juni:
LemmingProject

5. juni:
Dammmeister

6. juni:
Pecenetra
Kutsan (kl. 06, for ren ondskab)

7. juni:
Jackpot

8. juni:
Guldani
Valentinoz

9. juni:
TheDomino (kl. 13:37 fordi han skal være besværlig! :P)

10. juni:
Camelo
SexyNo0b

15. juni:
MonsterPool
Maxmotor

16. juni:
scarface

6. juli:
Fluen

15. juli:
elvishiam

3. oktober:
Momberg

13
Diablo 3: Reaper of Souls / Hvilken class folk vil spille
« Dato: April 25, 2012, 11:04:07 am »
Bashiok spurgte folk på Blizzard foraet hvilken class de ville spille på launch, og jeg er faktisk lidt overrasket over resultatet:

Click her for at se resultatet

Barb'en kommer naturligvis ind på førstepladsen, hvilket ikke kan undre nogen, men resten overraskede mig lidt.
Monk kommer ind på en delt førstplads med barb på 23% og Demon Hunter er faktisk tredjevalget for hele 19%.
Wizard og WD tæt efter på henholdvis 18% og 17%.

Valg af classes ligger rimelig tæt sammen, men jeg er dog overrasket over hvor godt monk og DH har klaret sig. Jeg troede vi ville se Wizard på andenpladsen sammen med barb, og DH nede kæmpende om sidstepladsen.

Men spændende at se en større sample af folk til at danne er godt billede ;)
Tråden er ikke ment som en "hvad vil I spille", men det er folk naturligvis velkomne til at diskutere. Hvad havde folk tilgengæld regnet med? Havde i troet monk og DH ville klare sig så godt?

14
Diablo 3: Reaper of Souls / Diablo 3 får regionale releases!
« Dato: April 23, 2012, 02:58:27 pm »
Bashiok har for nogle timer siden bekræftet at Diablo 3 får REGIONALE launches!
Dette vil sige at spillet altså ikke vil blive startet world-wide med én tidszone som center, men i stedet med adskillige tidszoner i stedet.

Bashiok havde dette at sige om emnet i sin Tweet:
Citér
Citér
@Bashiok do you know if worldwide release will be midnight GMT? On May 15. Thanks in advance :)
@SofaLion No, each region will have its own launch time. We'll be announcing them soon.
Kilde

Altså kan vi formentlig forvente en europæisk release enten til engelsk tid (således at vi ville få det kl. 1 om natten) eller måske mere sandsynligt til CET, altså at vi får den præcis midnat.
Men intet er sikkert før at vi høre tilbage fra dem. Men det lyder til at vi får klarhed omkring emnet om meget kort tid. Måske allerede idag.

15
Tech. Support / Rotering af videoer
« Dato: April 23, 2012, 12:09:30 pm »
Hey folkens.

Jeg har lige været i London og tog der en del videoer på min Iphone. Jeg har lige lagt dem over på min computer, men de er næsten allesammen roteret 90 grader, så at man ser det hele på siden.

Så er der nogen der ved hvordan man nemt rotere dem, således at de står "rigtigt" eller kender et gratis program der kan gøre dette?

Sider: [1] 2 3