Log ind med brugernavn, kodeord og sessionslængde

Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - frisser

Sider: 1 ... 284 285 286 287 288 [289] 290 291 292 293 294 ... 305
4321
Off Topic / Sv: Hvad skal vi have til aftensmad?
« Dato: Marts 30, 2010, 07:03:45 pm »
Mørbrad er bedst til frikadeller.

4322
Diablo 2 / LoD Generelt / Sv: respec / ny quest?!
« Dato: Marts 30, 2010, 04:54:15 pm »
Tak for dit svar.

4323
Velkommen til D3X / Sv: Velkommen til Gnyplex!
« Dato: Marts 30, 2010, 02:50:26 pm »
Jeg tror nærmere, at han blev helt perpleks, da han skulle finde på et navn.

4324
Off Topic / Sv: Billedtråden!
« Dato: Marts 30, 2010, 02:46:15 pm »
Ser afslappende ud.
Kunne du ikke bede hende i den hvide bluse om at rette ryggen. :)

4325
Diablo 2 / LoD Generelt / Sv: respec / ny quest?!
« Dato: Marts 30, 2010, 02:43:13 pm »
Citér
respec'er dine skills + stats
Det er en forklaring på det ovennævnte jeg søger.
Hvad betyder det, hvis man skulle oversætte det til let forståligt dansk?

4326
Off Topic / Sv: Hvad skal vi have til aftensmad?
« Dato: Marts 30, 2010, 02:38:22 pm »
Ja, en god bøf vejer sgu da mindst 5-600g ;D
Kunne ikke have sagt det bedre selv. ;D

4327
Diablo 2 / LoD Generelt / Sv: D2 Fund Idag!
« Dato: Marts 30, 2010, 02:33:49 pm »
Der er helt sikkert sket noget med drop rate på runes, dog kun for alle andre end mig  :P Den højeste er Lum indtil videre.
Så er du lige så heldig som mig. Udover en enkelt um, så er de højeste runer jeg har fået, 2 io. Det er på en lvl 77 barb. :'(

4328
Diablo 2 / LoD Generelt / Sv: respec / ny quest?!
« Dato: Marts 30, 2010, 06:43:54 am »
Der findes 4 forskellige Essence
én der dropper fra Andy/duriel
én fra meph
én fra diablo
én fra baal

Når du har 1 af hver, kan du cube dem sammen, så du får en "potion" som hvis du højreklikker på respec'er den dine skills + stats.
Er der nogen der ved hvad de ting gør helt præcist?
Er det bare "til skue", som med de auraer man får når man har et helt "sæt"?

4329
Velkommen til D3X / Sv: Velkommen til Gnyplex!
« Dato: Marts 30, 2010, 06:39:11 am »
Velkommen!

4330
Velkommen til D3X / Sv: Velkommen til RoS_kofod!
« Dato: Marts 30, 2010, 06:37:56 am »
Velkommen!


4331
Off Topic / Sv: Hvad skal vi have til aftensmad?
« Dato: Marts 29, 2010, 02:06:55 pm »
Coulotte (staves?) steg, 2kg kød
Hjemmelavede bådkartofler med Paprika og Frisk Timian
Whisky sovs

Is til dessert

Mums. Utroligt dyrt at have en kok boende :D

Jah, det har du ret i. 2 kg kød til to mennesker, jo det er vel meget passende. 8)

4332
Blær og Tud / Sv: Gotta love meph på hcl i dag!
« Dato: Marts 29, 2010, 02:04:21 pm »
ja. Og når de dør på hcl genopstår de som jesus.
Velsignet være Eder!

4333
Blær og Tud / Sv: Gotta love meph på hcl i dag!
« Dato: Marts 29, 2010, 12:21:01 pm »
Zlayer man skulle virkelig tro du vidste noget om Diablo efterhånden.

Monstre er identiske på sc og hc.
hvis de er ens, vil det så sige, at de monstre jeg slår ihjel på euncl, genopstår på hcl? ;)

4334
Off Topic / Sv: D3X's Officielle Løst og fast tråd!
« Dato: Marts 28, 2010, 02:22:29 pm »
Sad og hørte sproghjørnet i radioen her til morgen. Fik en forklaring på ordet "nederen".
Det stammer fra 70'erne. Det henfører oprindeligt til den tilstand, en narkoman kommer i, når han/hun forsøger at blive stoffri. Narkomanen vil få en nedtur, psykisk, når kroppen afgiftes. Man havde ikke et ord der beskrev dette, så var der nogen som opfandt ordet "nederen".
Nu idag bruges ordet også når man skal udtrykke noget der er:
Dårligt, skidt, helt til rotterne.

Det er nu utroligt hvad man kan lære når man hører radio. Det er næsten som at gå i skole igen. 8)

Mikael

4335
Off Topic / Sv: Hvad skal vi have til aftensmad?
« Dato: Marts 27, 2010, 11:10:37 pm »
Viste ikke rigtig hvad jeg havde lyst til, så jeg lavede følgende:
1. Ds flåede tomater
1. Gulerod
1. Hel chili
1. Stk laks
Salt, peber og krydderier efter eget ønske

Guleroden rives og blandes med tomater. Chilien hakkes og tilsættes samt krydderierne.
Laksen lægges i en lille springform/pande. Den sammenrørte masse hældes over.
Folie over og ind i ovnen 20-25 min. ved 200 grader. (varmluft 175 grader)
Serveres med hvidløgsbrød til.
Denne ret er lavet efter - det forhånden værende søms princip.
Det smagte faktisk ganske godt.
Næste gang vil jag skifte fisk og grøntsag ud.

Sider: 1 ... 284 285 286 287 288 [289] 290 291 292 293 294 ... 305