196
Off Topic / Jay's Chili Recipe
« Dato: Februar 20, 2012, 02:12:53 pm »
Fik da helt lyst til at lave denne opskrift, da jeg så den på http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/3388889881
De er jo syge i hovederne de amerikanere, så de "mål" de anvender, er jo ganske ubrugelig.
Så nu prøver jeg at oversætte den til noget mere forståeligt og håber på i kan hjælpe med resten
½ alm løg
500g oksekød
450g morgenmadspølse? WTF?
2 dåser hakkede tomater
200g salsa
1 dåse (ca. 425g) sorte bønner (Er det så det vi kalder kedny bønner)
1 dåse (ca. 425g) pinto bønner
1 spsk. hvidløgspulver
2 spsk. stødt spidskommen
5 spsk. Chilipulver Er det ikke lige lidt for meget?
3 pepper (jalapeño, Fresno, habanero) Errmm?
Oksekødbouillon
Smag til med salt og pepper.
Hak løget og brun det sammen med oksekødet. (brug lidt oliven olie) og sæt det til side.
Steg pølen uden ekstra fedtstof, ved god varme.
Hak pepper og pølsen.
Dræn bønnerne.
Smid det hele I en stor gryde sammen med resten af ingredienserne.
(også fedtresterne fra panden der stegte pølserne)
Tilsæt oksekødbouillon til den har den ønskede konsistens.
Lad det simre i 45 minutter som minimum og rør af og til i det.
De er jo syge i hovederne de amerikanere, så de "mål" de anvender, er jo ganske ubrugelig.
Så nu prøver jeg at oversætte den til noget mere forståeligt og håber på i kan hjælpe med resten
½ alm løg
500g oksekød
450g morgenmadspølse? WTF?
2 dåser hakkede tomater
200g salsa
1 dåse (ca. 425g) sorte bønner (Er det så det vi kalder kedny bønner)
1 dåse (ca. 425g) pinto bønner
1 spsk. hvidløgspulver
2 spsk. stødt spidskommen
5 spsk. Chilipulver Er det ikke lige lidt for meget?
3 pepper (jalapeño, Fresno, habanero) Errmm?
Oksekødbouillon
Smag til med salt og pepper.
Hak løget og brun det sammen med oksekødet. (brug lidt oliven olie) og sæt det til side.
Steg pølen uden ekstra fedtstof, ved god varme.
Hak pepper og pølsen.
Dræn bønnerne.
Smid det hele I en stor gryde sammen med resten af ingredienserne.
(også fedtresterne fra panden der stegte pølserne)
Tilsæt oksekødbouillon til den har den ønskede konsistens.
Lad det simre i 45 minutter som minimum og rør af og til i det.