Log ind med brugernavn, kodeord og sessionslængde

Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - Guldani

Sider: [1]
1
Diablo 3: Reaper of Souls / Blacksmithing vs. Jewelcrafting
« Dato: Maj 14, 2012, 04:32:33 pm »
Efter at have prøvet betaen fandt jeg ud af hvad for en class jeg ville spille(først) - nemlig den samme som jeg havde besluttet mig for at spille inden jeg prøvede.. Wizard. Men jeg fandt ikke ud af hvad for en profession jeg ville bruge.
Jeg har altid været glad for spellcasters, og føler også det ville være mest naturligt at vælge en profession som en wizard ville have. Dvs. alt andet end blacksmithing som jeg forestiller mig mere til barbarians/warriors og andre som godt kan lide at stå storsvedende. med sod over det hele og blive beskidt. Min wizard har ikke lyst til at blive beskidt..

Nu tænker I nok "Jeg føler du prøver at fortælle os, at du vælger jewelcrafting. Nogen af jer vil måske tænke det er et snyde spørgsmål (der er slet ikke noget spørgsmål endnu), der er ingen grund til at lave en lang post omkring professions hvis du ved hvad du vil vælge. Du ved sikkert ikke hvad det er du vil vælge!" Det er meget godt tænkt af jer alle sammen.

Jeg ville virkelig gerne vælge jewelcrafting, men når jeg kigger på de officielle sider så virker det bare som om blacksmithing er UTROLIG meget bedre end jewelcrafting.
http://eu.battle.net/d3/en/artisan/jeweler/progression/#level=10
http://eu.battle.net/d3/en/artisan/blacksmith/progression/#level=10

Jeg tænker at gems helt sikkert bliver meget efterspurgt i endgame, men når alle kan lave præcis de samme gems så falder prisen vel til at acceptabelt niveau, givet at der er mange udbydere. Men sådan forholder det sig ikke med blacksmithing. Der spiller random factoren ind, især lategame hvor items har op til 6 egenskaber. Man kan crafte 100+ items af den samme type uden at de bliver ens, det betyder at de bedste items bliver virkelig virkelig dyre, så dyre at man ikke får råd til at købe dem på AH. Nu er jeg typen der godt kan lide at farme alt for meget, så jeg kommer nok til at crafte en del våben selv, og dermed får jeg mulighed for at lave de bedste våben/armor selv, og måske score kassen på AH og dermed købe gems til en billig penge da alle jewelcrafters alligevel kun kan crafte de samme gems. Jeg har hørt et eller andet sted at jewelcrafters også skulle kunne crafte rings/amulets, men jeg kan ikke finde det på de officelle sider.
 Måske de bare ikke er blevet opdateret endnu, der skulle vist komme en opdatering senere her i aften omkring legendary items ect, ved ikke om der også kommer noget mere om jewelcrafting. Anyway jeg synes blacksmithing virker klart som den profession som man burde vælge. Hvad tænker folk?

TL;DR Blacksmithing er meget bedre end jewelcrafting?

 

2
Wizard / Alternative builds
« Dato: Februar 28, 2012, 10:48:39 pm »
Hvem har brug for warriors/monks til noget som helst? Tanky wizzy er her for at redde dagen http://eu.battle.net/d3/en/calculator/wizard#dORlkX!hfU!YccbZa

Sider: [1]