Log ind med brugernavn, kodeord og sessionslængde

Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Herfelt

Sider: [1] 2 3 4
1
StarCraft / Sv: GIVEAWAY: StarCraft 2 Heart of the Swarm beta keys
« Dato: November 13, 2012, 08:59:07 pm »
Jeg vil gerne have en StarCraft 2: Heart of the Swarm-beta key!

2
Diablo 3: Reaper of Souls / Sv: Radiant Star
« Dato: Oktober 24, 2012, 01:11:30 pm »
Du skal bruge 93.312 (2^7*3^6) chipped til én Radiant star. Det samlede beløb er 17.638.030 gold.

Hvis du derimod starter med flawless square (som dropper på inferno) skal du bruge 729 (eller 3^6) til én Radiant star. Det vil "blot" koste 15.400.000 gold.

3
Off Topic / Sv: Sid Meier's Alpha Centauri - Introduktion og play-through
« Dato: August 03, 2012, 01:42:26 pm »
Kapitel 2 - Første kontakt

Efter flere års forskning er vores forskere kommet til et gennembrud inden for biogenetik. Derudover har vi også fået ny teknologi via et artifact fra en glemt tid; vi kan nu bygge terraformers, som kan kultivere og ændre terrænet, så vi kan udnytte planetens resourcer mere effektivt.Vores scout rover har bevæget sig mod nord og efter lang tids søgen støder vi på Gaians, en anden faction. Gaians er fredelige af natur, så vi kan forhåbentligt se frem til et langt og frugtbart samarbejde. Vores interesser burde ikke skabe konflikter med Gaians.. I hver fald ikke før vi har mere advanceret teknologi.Endeligt har vi fået bygget 2 baser mere. Den ene er placeret nord for vores hovedbase, den anden er bygget ved et yderst frodigt jungleområde. Vi vil forsøge at få kontrol over hele jungleområdet, da dette vil bidrage positivt til vores samlede økonomi og forskning![Skal jeg forsætte serien i samme stil (rollespil) eller skal jeg kører den som faktisk spiller og skrive om de taktiske overvejelser i stedet?

4
Eftersom der er 3 stemmer for University bliver det dem! For Science!

Kapitel 1 - Planetfall

Efter 50 år undervejs er Unity endeligt ankommet til Chiron. Vi lander i et frodigt område på den sydlige halvkugle. Den første base University Base kommer hurtigt på benene og skal fungere som vores hovedstad og kommandocenter. Vi sender vores første scout patrol op af kysten for at finde et godt område, som kan brødføde vores næste base:Vores scout patrol identificere en tynd tange som "Planetneck". På den anden side af denne tange finder vi et frodigt område med rigeligt regn og mineraler. Vores scout patrol fandt også to pods fra Unity: Den ene gav ekstra nutrients (nærringsstoffer) på et felt tæt på University, den anden gav os en funktionsdygtig Unity rover, som gør at vi kan udforske vores område hurtigere.
Vores rover finder hurtigt endnu en pod, men desværre er denne pod blevet inficeret med Chirons oprindelige indbyggere: Mindworms. Ca. 10 cm lange orm, som angriber i folk, borer sig ind i hjernen på soldater og giver dem mareridt, som giver dem lyst til at rive øjnene ud på sig selv. Vores rover overlever heldigvis med nødt og næppe!Kort efter får vores forskere det første gennembrud efter Planetfall: Planetary Networks. Vi kom fra Unity med teknologi til basal elektronisk kommunikation, men dette gennembrud giver mulighed for videnskabelige netværk på tværs af planeten, hvor data og idéer deles med lysets hastighed!Plantery Networks giver også adgang til et "Secret Project" kaldet Virtual World. Det vil gøres os i stand til at styre vores negative tanker mere rationelt! Yderst vigtigt for os at vi får det project, så der går nok ikke lang tid, før vi begynder arbejdet på det!

5
2 stemmer for University, 1 stemme for The Hive, men intet er afgjort endnu!

Jeg begynder nok i aften eller i morgen aften, alt afhængigt af hvornår jeg har tid.

6
Shoutbox / Shoutbox: 30/07/2012
« Dato: Juli 30, 2012, 01:06:26 pm »
Tillykke til jer begge to :)

7
Elskede både 2'eren og Alpha Centauri - gode minder tilknyttet til dem begge. :)

Kan dog ikke huske AC så godt, at jeg kan anbefale en faction.

Du skal ikke anbefale en faction, men stemme på hvad du helst vil se! Jeg har spillet SMAC nok til at jeg har mine personlige favoritter :P

8
http://easypolls.net/?gclid=CPfB1IyOwbECFUFO3wodllwA_w


elsker civ har desværre ikke spillet det længe har købt 5´eren men kom aldrig igang med det. hvad er din erfaring med det ?


Jeg fik købt 5'eren her for en uge siden (steam-tilbud for 7 euro). Jeg kan umiddelbart bedre lide det end 4'eren, men jeg synes, at det går ALT for langsomt. 2'eren og 3'eren er mine favoritter af civ-spillene, men Alpha Centauri slår dem begge!

Jeg havde overset en knap øverst, så nu kan folk stemme!

9
Off Topic / Sid Meier's Alpha Centauri - Introduktion og play-through
« Dato: Juli 30, 2012, 11:29:35 am »
Introduktion

For dem som ikke kender spillet Alpha Centauri, er det efter min mening det bedste tur-baserede strategi-spil. Spillet udkom i 1998 og den efterfølgende udvidelse, Alien Crossfire, udkom året efter i 1999. Et lille citat fra wikipedia:

"PC Gamer reviews are written by the magazine's editors and freelance writers, and rate games on a percent scale. In the US edition, no game has yet received a rating higher than 98% (Sid Meier's Alpha Centauri, Half-Life 2, and Crysis)"

Ikke nok med at spillet indeholder et utal af taktiske og strategiske elementer, så er hele stemningen i spillet helt fantastisk. Spillet er fyldt med citater fra spillets hovedpersoner og virkelige personer (Einstein, Kant, Nietzsche og flere), film-klip tilknyttet de forskellige "Secret Projects" og en historie, som et på linje med de bedste sci-fi romaner.

Starten på vores eventyr

Sid Meier's Civilization II slutter ved, at man i år 2050 sender et bemandet fartøj afsted mod Alpha Centauri, den stjerne nærmest solen ("kun" 4.6 lysår væk). 50 år efter afgangen fra jorden ankommer fartøjet, "Unity", til en planet kredsende omkring Alpha Centauri A (Alpha centauri består af 3 stjerner, A og B, som kredser omkring hinanden (binært stjernepar, samt C, eller Proxima, som er en rød dværg og et godt stykke fra A og B).
Planeten bliver døbt Chiron efter den viseste kentaurer fra den græske mytologi, men planeten vil ofte bare blive refereret som ”planet”. Chiron har næsten den dobbelte masse af jorden og en radius på 7500 km. Modsat jorden (23 grader) hælder Chiron kun 2 grader, hvilket betyder, at der stort set ikke er nogle årstider på Chiron. Chiron drejer om sig selv på knap 18 timer, men er hele 389 jord-dage om at komme rundt om Alpha Centauri A; Et år er derfor 532 Chiron-dage.
Chirons atmosfære minder meget om jordens, der er dog hele 90% nitrogen og kun 9% oxygen. Dette giver anledning til et andet miljø, end hvad der findes på jorden, men jord-planter kan stadig vokse på Chiron. Alt i alt minder Chiron ret meget om jorden, og Alpha Centauri A minder ret meget om vores egen sol.
Introduktionsvideo fra spillet:
Sid Meier's Alpha Centauri Intro


Som videoen forklarer, så opstår der uenigheder på Unity, hvilket resulterer i mordet på lederen, Captain Garland. Da Unity når Chiron bryder besætningen på Unity op i 7 forskellige grupper (”factions”), hver med sin egen ideologi og mål for hvordan menneskets fremtid skal formes.

De 7 fraktioner

The Hive ledes af sikkerhedschefen fra Unity, Chairman Sheng-Ji Yang. The Hive fokuserer på sikkerhed og kontrol (typisk politistat), minimal personlig frihed og total hengivenhed til fællesskabet og samfundet. Yang er nihilist, hvilket kommer til udtryk i mange af hans citater gennem spillet.

The Spartans ledes af Lieutenant Corazón Santiago. Som navnet antyder, er der fokus militær magt. Spartans har toptrænede enheder og et samfund, som støtter op omkring krigsførelse. Santiago er meget højreorienteret på linje med republikanerne (dog uden den religiøse islet).

The Gaians ledes af Lady Deirdra Skye, chef botaniker fra Unity. The Gaians har fokus på en bæredygtig økonomi og industri. Planeten skal behandles godt, hvilket også giver mulighed for at bruge planetens fauna som militær.

The Peacekeepers ledes af Director Pravin Lal, en indisk kirurg. The Peacekeepers har fokus på et åbent samfund med individuel frihed. Demokrati er essentielt for denne fraktion, og grundet det åbne samfund vil den kulturelle elite stortrives.

The University ledes af Academician Prokhor Zakharov, chef for forskning på Unity. Som fraktionens navn antyder, er der fokus på forskning. Moralske skrupler er ikke noget for University, hvilket ofte fører til uenigheder med de andre fraktioner, da de mener at University går for langt med deres forskning og overskrider grænser.

The Believers ledes af Sister Miriam Godwinson. Fraktionen minder meget om de højreorienterede religiøse republikanere i USA.  De er meget aggressive og ligger ofte i krig med flere af de andre fraktioner.

The Morganites ledes af CEO Nwabudike Morgan. The Morganites er kapitalister med stort K. Alting bliver opvejet i forhold til profit, og Morgans tilhængere lever ofte i luksuriøse boliger. The Morgans lader intet står i vejen for en god forretning, hverken planetens miljø eller de andre fraktioner.

Nu er de 7 fraktioner blevet introduceret: Så er valget bare, hvilken ideologi skal jeg spille som?

I må meget gerne poste hvad I synes, både baseret på hvad I vil tro giver det mest spændende spil, og hvad I føler for mht. ideologi.

10
Off Topic / Sv: The Nightmare Inducement Thread!
« Dato: Juli 22, 2012, 09:35:48 pm »
En video fra det bedste turn-based strategy game lavet:

Sid Meier's Alpha Centauri Secret Project: The Dream Twister


Videoen er til det secret project som hedder Dream Twister. Selve projektet giver stærkere psi-angreb (som bl.a. er brugt af planetens naturlige fauna, mindworms osv.)

"A single mind worm is a dangerous pest, able to burrow into a human brain and devour it, while the victim succumbs to violent delusions or dangerous fantasies, or lives out his deepest terrors. Many theories have been advanced to explain the psychoactive nature of these attacks but none have been experimentally validated."

11
Wizard / Sv: 2 hand eller 1 hand + offhand
« Dato: Juli 18, 2012, 02:36:25 pm »
Nu er min wizard kun lvl 25, men han har brugt 1h + offhand lige siden han fandt den første offhand. Med min WD som er lvl 60 har stort set kun brugt 1h + offhand, med undtagelse af lvl 57-58, hvor han fandt en fin crossbow med høj damage, int og vit.

Generelt kan det bedst betale sig at have 1h + offhand, da offhand tilføjer rigtigt meget skade, specielt som lvl 60, når offhands begynder at nærme sig 100-400 damage.

12
Blær og Tud / Sv: Ladder-fund #3
« Dato: November 08, 2011, 10:52:17 pm »
Yes. Forti er et must. Fik lige lavet en 1.24 life pr. level og 30 all res. i eth bugged Shadow Plate :)

Det er det nemlig, og en nice en du fik lavet der! :D
Når den er bugged, hvad betyder det egentlig?

Eth bug er en bug som giver yderligere 50% ekstra defense, når man laver socket-recipe på en eth rustning: En rustning kan derfor komme op på at have 125% ekstra defense fremfor de normale 50% ekstra.

13
StarCraft / Sv: Hvem skal spille StarCraft 2 i nat?
« Dato: November 01, 2011, 10:20:20 pm »
Hvis nogen har lyst til træningskampe eller lignende (1v1 ofc), så kan de bare skrive her eller til mig inde i spillet: Chaosmancer.460

Jeg er stort set lige rykket op i gold league, og jeg spiller protoss.

14
Jeg tror desværre du bliver skuffet så. Hvis du har se Diablo 3 Lore klippet, så afslører de at det er Azmodan der er sidste boss.

Jeg synes lidt det blev hintet i klippet, at Azmodan ikke bliver den sidste. De sagde, at i teorien vil hell være besejret, når Azmodan og Belial bliver nakket...

Det lugter næsten af et comeback til en af de prime evils!

15
http://en.wikipedia.org/wiki/Diablo_(series)#Novelizations

Først og fremmest er der jo Sin Wars, som består af 3 bøger. Udover Sin Wars er der 5 bøger, som umiddelbart ikke er en del af en serie.


Uhh.. Tak for hjælpen. Vides det endnu, hvor og hvornår man kan købe "Book of Cain"?


"Diablo III: Book of Cain is the first product based on Diablo III by Blizzard Entertainment. The book will be published by Insight Editions on November 15, 2011."

Jeg ved ikke, om det jo også gælder danmark. De fleste af de resterende bøger kan nok findes via www.bibliotek.dk

Sider: [1] 2 3 4