Log ind med brugernavn, kodeord og sessionslængde

Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - Lopster

Sider: [1]
1
Diablo 3: Reaper of Souls / Bastions of Will set bonus test
« Dato: Juni 10, 2014, 10:20:30 pm »
Davs.
Er der nogen der har erfaring med Bastions of Will set rings?
http://eu.battle.net/d3/en/item/focus
http://eu.battle.net/d3/en/item/restraint

Synes det virker lidt underligt hvordan de virker. De giver 50% mere dmg med resource spender at full resourse. Fint nok.
Det jeg ikke forstår er at det kun virker hvis du ikke har noget former for ekstra resource via paragon og items. Har prøvet både med mana og wrath. Jeg giver et mob crit dmg med et våben uden wrath fx 12 mil, skifter så til et våben med wrath, men det nye våben giver ca. +2% dmg mere end det jeg brugte før. Nu giver jeg 8 mil crit dmg til det samme mob.
Hvorfor virker det som om at bonus kun virker, hvis du ikke har ekstra resource via paragon og item. Fint nok at spare på resource generalt når den alligevel kun proccer ved maks resource. Men det er jo bare for nedern når man har et nice våben med reroll af primary stat og den så random har ekstra wrath.

Andre der har testet det?

2
Witch Doctor / uberboss mp10 solo
« Dato: Juni 11, 2013, 08:18:35 pm »
Kan det lade sig gøre for en WD at nakke uberboss på mp 10 solo? Hvis det kan, hvilket build og hvilket gear skal man min have?

3
Barbarian / barb skorn uberboss
« Dato: Februar 02, 2013, 10:29:25 am »
Fik købt mig en skorn i går med lifesteal og ville høre om der er nogen der har nogen gode builds mod uberboss mp7+? Var tæt på at nakke sieage og kulle et par gange på mp 7, med forskellige builds, men måtte give op tilsidst. :(

4
Witch Doctor / Resist og pets
« Dato: Maj 28, 2012, 11:01:12 am »
Nogen der ved om ens egen resist til diverse også gælder på pets?

Tænker lidt på at prøve at lave et pet build med Fierce Loyalty, zombie dogs og gargantuan som grund build. Men vil ikke bare udskifte alt mit + all resist gear til + thorn og life regen, hvis +all resist også gælder for mine pets.

Nogen andre der roder med pet build?

Sider: [1]