Log ind med brugernavn, kodeord og sessionslængde

Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - mads-wm3

Sider: 1 ... 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 ... 521
136
Velkommen til D3X / Sv: Velkommen til Shargaz!
« Dato: September 30, 2017, 09:10:25 pm »
Velkommen ;)

137
Velkommen til D3X / Sv: Velkommen til Manzion!
« Dato: September 30, 2017, 02:44:07 pm »
Velkommen til!

Så er der også svaret på din besked ;)

138
Off Topic / Tillykke Camelo!
« Dato: September 29, 2017, 01:38:46 pm »
Traditionen tro skal Jeppedrengen da have en fødselsdagstråd. Tillykke til mr. admin!

Han har i hvert fald sørget for dejligt vejr her i København.

139
Diablo 3: Reaper of Souls / Sv: diablo3x i sørgelig forfatning.
« Dato: September 28, 2017, 10:06:33 pm »
Det kan godt være det har været et krav i starten at folk skulle oprette sig på denne side for at blive medlem. Men som jeg skrev før, Muhammed og Bjerget - vi skal kæmpe lidt for at få aktive medlemmer de står ikke længere i kø.

Jeg håber i læser disse post med øje for at vi ønsker en mere aktiv klan for et spil vi holder af at spille. Vi har kommet med nogle forslag, men det er ikke metoden der er vigtigt det er målet. Hvordan vil i gribe udfordringen an og deler i målet?

//KyllSiden her, diablo3x.dk, har altid været det centrale - det var den også dengang den hed d2x.dk. Det tvivler jeg stærkt på at Camelo har lyst til at ændre på, og mig ligeså. Siden overlevede netop helt fra d2, til udgivelsen af D3 efter mange, mange års venten - på grund af det sociale aspekt som forummet her havde.

Nu siger Krejsing så for eksempel at det eneste han tænker på er, at der er nogle der spiller. Det er netop det jeg ser som kernen i problemet - jeg tror der ville være flere tilbage der var aktive, i det mindste engang imellem, hvis det også blev set som noget socialt. For ellers er det jo bare ud af vagten lige så snart man ikke gider spillet mere - og så dør community. Hvilket det jo så desværre i høj grad har gjort.

Altså, der sidder 95 mennesker i den general chat jeg er røget i ingame lige nu, og der er to folk der har skrevet de sidste 20 minutter... Og ingen af dem har fået svar. Det var meget anderledes i d2 channels, dnk-1, 2 osv., hvor der var snak selv med kun 30 users.


That being said:

Jeg har været inde og fjerne dem som ikke længere har ingame profiler (paragon level 0).

Jeg har ikke tænkt mig at rydde yderligere op uden at have snakket med Camelo. Og jeg har bestemt ikke tænkt mig at kicke folk som MP og Andrea8900, på trods af at de har været offline i lang tid... For det er folk der har været herinde i længere tid end jeg, og alligevel kommer tilbage hertil med jævne mellemrum. Igen, jeg ville ikke selv kigge på hvor mange medlemmer der har været offline i lang tid.. Men derimod hvor mange der har været aktive, og det sker der jo ingen ændring ved at kicke nogle...

Mads-wm3: Er der en mulighed for at håndtere det via ingame UI? Hvis d3x er søgbar/synlig, men folk bliver henvist til siden her for at blive medlem? kan det lade sig gøre? ellers må i få kontaktet Blizzard og få lavet en sådan funktion ^^ Hvor god er klan UI'en egentlig i D3, synes ikke den virkede fremragende i starten?


Ps. Er der en mulighed for at velkomst "botten" automatisk kan PM det nye medlem, med lidt info om klanen og et ønske om at det nye medlem deltager her på siden, samt foreslår nogle tråde hvor man altid kan komme med et eller andet? fx film tråden, you laugh you lose osv?


Jeg kan godt henvise "manuelt" til siden her - altså skrive url adressen, og så skal folk selv taste hele linket ind i deres browser - der er ingen clickable links. Hvilket selvfølgelig giver fin mening i forhold til virus, spam osv., men til gengæld besværliggør det.

Klanen er dog nu blevet gjort searchable, og henviser til:
http://diablo3x.dk/diablo_3_reaper_of_souls/guide_sadan_joiner_du_vores_klan_og_community_14566.0.html


Nu var den sidste registrering her på siden d. 22. September.. Og den forrige var en måned før det. Så det tror jeg ikke gør den store forskel. Jeg tror godt at botten kan indstilles til at gøre det, men det er ikke noget jeg kan gøre. Så er det Camelo eller MP der skal sætte det op.

140
Diablo 3: Reaper of Souls / Sv: diablo3x i sørgelig forfatning.
« Dato: September 27, 2017, 10:20:42 pm »
Sikke i poster nu.

så i rydder kun op når det nærmer sig de 150,det syntes jeg jo så er forkert,men det er jo kun min holdning.

mener ikke jeg har nævnt at officerer skal gøre noget,som jeg skrev aner jeg ikke hvad de bruges til udover at melde nye folk ind,men jeg syntes bare det sender et skidt signal for nye at så mange medlemmer og officerer har været offline så længe,igen kun min holdning.

du har helt ret der kan ikke bare på magisk vis skaffes aktivitet,men man kunne da godt få det til at se ud som om der var bare lidt aktivitet herinde,hvis man nu fjernede folk efter x antal måneders offline,medmindre man havde en god grund,så ville det da visuelt se mere atraktivt ud for nye folk der gerne vil spille og være aktive at der måske "kun" stod 100 medlemmer som havde været aktive inden for de sidste 4 måneder eller noget i stedet for 130 medlemmer med en masse der har været væk i halve og hele år,men igen kun min mening,det er noget jeg selv kigger på i en klan hvis jeg søger en.

jeg ved der er forskellige holdninger til aktivitets niveau fra klan til klan og det er fair nok hvis i syntes det er cool nok man bare er medlem uanset hvor lidt man spiller,jeg syntes bare jeg ville bringe det op.
m.v.h DOR.


Det har vi gjort indtil nu, ja. Vi har lavet 2-3 oprydningsrunder, da der rent faktisk var brug for det pga. begrænsningen på 150 medlemmer. Personligt kan jeg ikke se hvad forskel det gør om der har været 10 ud af 130 på inden for de sidste 2 uger, eller 10 ud af 100. Jeg ville selv kigge på, hvor mange der var aktive... Men fair nok at du mener man kigger på noget andet.

officerer har en rent administrativ rolle. Netop at melde folk ind, og rydde op de gange vi har gjort det.

Det er helt fint at bringe det op. Jeg tror såmænd jeg er mere eller mindre den eneste "aktive" fra crewet lige pt. men kan da godt prøve at se om Camelo svarer på skype hvis jeg skriver. Jeg er ikke imod at rydde op i klanen - jeg tror bare ikke det gør nogen forskel.


Trut

En mulighed kunne være at være lidt mere opsøgende i forhold til nye medlemmer i stedet for at vente på dem - Lidt Muhammed og bjerget tankegang.//
Kyll

Vi har i lange perioder været meget aktive med at få nye medlemmer. Fx igennem beta-key konkurrencer og andre konkurrencer. Det var vi da spillet var nyt, og der rent faktisk var en okay player-base der kunne hives ind på siden. Mindes endda at Camelo fik en sviner fra nogle randoms fordi han postede om en konkurrence på hardwareonline eller hvad siden end hedder - netop for at tiltrække medlemmer.

Spillet er gammelt nu, og playerbase er blevet markant mindre. Jeg er ikke en af dem der siger at D3 nødvendigvis er mindre playable end D2, men jeg tror bare at folk var meget mere interesserede i at grinde dengang, end de er nu - hvilket gav D2 mere replay value. Det skal dog siges at D2 også var meget dødt i de senere år, men at der, ligesom det er tilfældet med D3, altid kom lidt aktivitet med ladder reset (season start).

Kan der gøres noget for at modvirke dette? Måske - men det er spørgsmålet om det giver et markant nok udbytte til at det kan betale sig at bruge tid på det.Rigtig godt indlæg DOR.
Helt enig. Det har set skidt ud længe.
Jeg ville heller ikke joine en clan i den forfatning. Og jeg ved at vi har mistet members pga. det.. har hørt udtryk som "død clan" og synkende skude" når jeg har spurgt folk hvorfor de har forladt os.

Og til mads:

Jeg ved heller ikke lige hvad du vil have os officerer til at gøre? Skal vi partout være online ingame fordi vi er det eller? Jeg spiller meget lidt computer for tiden, og når jeg gør bliver det ikke lige diablo.

Øhh JA!  min personlige mening er: skid eller hop af potten.
Jeg er nødt til at spørge.
Hvorfor er man officer i en clan, i et spil som man ikke gider spille?
Det giver meget lidt mening i min verden.

Vi kan ikke på magisk vis skaffe aktivitet.

Du behøver ikke at trylle. her er et par forslag som ikke kræver magi ;)

-start med at kicke de 11 medlemmer i clanen med 0 pargon levels/slet ikke har en profil

-Kick de medlemmer som ikke har spillet i over ½ år (hvis folk engang får lyst til at spille, kan de jo bare joine clanen igen)

-Gør clanen søgbar in game (man kunne evt. skrive i clan beskrivelsen, at det er et krav at man opretter sig herinde på forumet, hvis det er vigtigt)

-Som Kyll skriver: være mere opsøgende. det kunne være en post på battle.net under Clans, Communities and Friends.

-Find 1-2 nye officerer som rent faktisk gider spille spillet, så ledelsen får højere online tid.mvh. Thomsen

Jeg tror det er meget naturligt at de få aktive spillere der er tilbage konsoliderer sig i nogle få klaner.. Tror der er rigtigt mange klaner der har haft den samme udvikling som vores. Det er jo især tilfældet når man har en meget begrænset målgruppe - i dette tilfælde danske spillere.


Jeg forstår ærligt talt ikke din pointe med at officererne partout skal være online. For der er ikke brug for at de gør noget. Medmindre klan-chatten har degenereret sig til at i sidder og kalder hinanden navne eller hvad?  :P Det lyder mere som om du forlanger at officererne skal være aktive spillere - ikke af nogen grund, andet end at der så er to flere aktive spillere - men det er der jo så ikke hvis man bare gør nogle aktive spillere til officerer.

Hvorfor jeg stadigvæk er officer? Fordi jeg stadigvæk godt kan lide Diablo og stadigvæk vender tilbage til spillet en gang i mellem? Fordi jeg rent faktisk udfører det administrative arbejde når der er brug for det? Fordi jeg godt kan lide d3x, selvom det lang fra er det samme som det var? Hvad jeg savner mest er sgu ikke en eller to flere spillere ingame, men at den sociale funktion som forummet havde kom tilbage - men som sagt tror jeg ikke det sker, medmindre der kommer noget helt nyt fra Blizzard.

Hvis man ikke er en af de gamle hunde forstår man det nok ikke - men som Xenophon sagde er der jo folk der har været herinde i årtier. Vi gik og ventede i rigtigt rigtigt mange år på at D3 endelig skulle komme ud - og der var det, der drev aktiviteten netop det sociale aspekt, den løse chat osv. Det blev så afløst af reel diablo snak, da spillet endelig kom ud - og det virker lidt som om den sociale funktion kun er noget folk i ringe grad interesserer sig for - hvilket giver mening når man har facebook og diverse andre platforme til den slags. Jamen altså.. Jeg husker at side i en af de danske kanaler i D2 og snakke med folk, fuldstændigt pointles - men det var et sted man gjorde sådan noget dengang. Men i public channels i D3 er der sgu aldrig nogle der snakker, selvom de er fælles for alle sprog.

Og det tror jeg da også spiller lidt over i ingame aktiviteten. Hvis forummet og ingame var der, man var social, tror jeg også at flere ville være på - bare for at være på, og så er det med at spille i virkeligheden noget sekundært.


Mht. dine forslag:

Som sagt kan jeg godt prøve at se om jeg kan fange Camelo om at rydde op i klanen.

Det blev besluttet at klanen skulle være for medlemmer af forummet - hvorfor den ikke er søgbar. Det er ikke mit call at ændre den beslutning, men kan da godt høre Camelo.

At poste der vil ikke gøre meget. Det gav nogle hits lige da D3 var på trapperne, og Vaneras (community manager el. lignende for blizzard, men dansker) linkede til en af vores beta-key konkurrencer... Men nu? Hvis jeg nu får ryddet op i klanen osv., så du synes den ser præsentabel ud.. Er du da velkommen til at poste det derinde ;) Du skal som nævnt bare være opmærksom på at du skal have fat i danskere, der også kunne tænke sig at registrere sig på forummet...  :P

Mht. officerer der skal være online - jvf. ovenfor.Jeg er ikke afvisende eller fjendtligt indstillet eller w/e , og jeg så da gerne at klanen var mere aktiv, af hensyn til de brugere der nu er. Men jeg tror bare ikke at spillet kan generere den aktivitet i gerne vil have mere.

141
Diablo 3: Reaper of Souls / Sv: diablo3x i sørgelig forfatning.
« Dato: September 26, 2017, 06:46:40 pm »
Vi har ryddet op når pladsen har været ved at løbe tør. Der har ikke været behov for det i lang tid.

Jeg ved heller ikke lige hvad du vil have os officerer til at gøre? Skal vi partout være online ingame fordi vi er det eller? Jeg spiller meget lidt computer for tiden, og når jeg gør bliver det ikke lige diablo.

Vi kan ikke på magisk vis skaffe aktivitet.

Nu har jeg været herinde i lang tid efterhånden... Hvis der for alvor skal komme aktivitet, og her mener jeg på forummet og ikke ingame nødvendigvis, for det kommer ikke til at ske, andet end det sædvanlige ved season start, så skal der komme en major announcement - Diablo 4 eller en expansion til D3.

Der var godt nok dødvande herinde i periode, imens vi gik og ventede på D3, som blev udskudt og udskudt... Også mod slutningen da siden stadigvæk hed d2x.dk.

Men vil da gerne høre hvad du har af forslag DOR. Jeg kan bare ikke se hvordan det er noget vi kan løse.


En del af forumaktiviteten førhen skyldtes at mange chattede herinde om løst og fast, vi havde en masse gamle brugere. Der er så klart sket en udskiftning i brugerbasen, hvor nogle af de gamle hoveder der plejede at skrive om alt muligt lige så stille er faldet fra - hvilket er helt naturligt. De nyere brugere har så hovedsageligt kun brugt forummet til Diablo relateret snak, så på den måde er det også klart at aktiviteten er lav, når der ikke er noget nyt om spillet selv, og kun få spiller det.

142
Shoutbox / Shoutbox: 29/07/2017
« Dato: Juli 29, 2017, 11:16:38 am »
Jeg har sendt dig en friend request - så må vi lige se på det når vi begge to er på ;)

143
Shoutbox / Shoutbox: 29/07/2017
« Dato: Juli 29, 2017, 11:11:23 am »
Du kan prøve at leave og så inviter jeg igen?

144
Shoutbox / Shoutbox: 28/07/2017
« Dato: Juli 28, 2017, 10:56:05 pm »
Jeg har ikke oplevet nogle problemer, og har heller ikke hørt noget fra andre

145
Det kan nok godt la' sig gi' sig ;)

146
Teams, Clans & Communities / Sv: Mangler Season 11 team
« Dato: Juli 21, 2017, 10:52:45 pm »
Nu er du jo i klanen - så vil jeg foreslå dig bare at sige hej, og om der er nogle der har en plads ledig ;)

Der var jo en 5-6 folk der sagde velkommen til, men så vidt jeg kunne se, skrev du ikke selv noget i chatten så.

147
Teams, Clans & Communities / Sv: Mangler Season 11 team
« Dato: Juli 19, 2017, 08:21:33 pm »
Kunne en ide ikke være en discord server i stedet.

Hvis du mener en officiel diablo3x discord server, så tror jeg ikke det er noget vi vil begynde på, på det her tidspunkt - der er ikke særligt stor aktivitet fra crew.

Den primære grund til at vi lukkede TS serveren var, at folk simpelthen ikke kunne finde ud af at opføre sig ordentligt, og vi ikke havde tid til at kontrollere det. Folk blev svinet til, man sad og bagtalte hinanden og der kørte alle mulige intriger - dengang blev det vurderet at crew ikke kunne dedikere nok tid til at skulle lege politi på TS serveren.

Det kan godt være det ville være bedre på nuværende tidspunkt, specielt fordi aktiviteten generelt er langt lavere - men tilgengæld er der som sagt også meget lidt aktivitet fra crew lige pt.


Men man kan jo sagtens benytte sig af andre TS/discord servere, eller for den sags skyld Blizzard's egen voice chat, der også fungerer okay ;)

148
Teams, Clans & Communities / Sv: Mangler Season 11 team
« Dato: Juli 19, 2017, 12:22:28 am »
Hej Bimmer - velkommen til for det første.

Desværre har vi ikke en officiel diablo3x TS mere - det er derfor den ikke er til at finde.

149
Shoutbox / Shoutbox: 15/07/2017
« Dato: Juli 15, 2017, 10:14:43 pm »
Wooot, først Ducky, så Angst :P

150
Shoutbox / Shoutbox: 14/07/2017
« Dato: Juli 14, 2017, 12:17:33 pm »
Der er lidt liv :P selvom det ikke er meget

Sider: 1 ... 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 ... 521