Log ind med brugernavn, kodeord og sessionslængde

Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - Mike JezZ

Sider: [1] 2
1
Diablo 3: Reaper of Souls / Er der nogle der hopper på PS4/XO ?
« Dato: August 18, 2014, 09:06:38 am »
Ja som emnet lyder, er der nogle af jer der hopper på PS4 eller Xbox One, når Diablo udgives her?

Jeg spiller generelt selv ikke så eget PC mere, og selvom jeg blev hurtigt træt af Diablo til PC, har jeg en eller anden underlig lyst til at begynde farming eventyret på min Xbox One, frygten for at spille bliver hurtigt glemt igen lure dog lidt i baggrunden.

Men hvad med jer?

2
Min Crusader så 70 små 24 timer efter release, og har siden farmet en masse Adventure mode. Jeg får også regelmæssigt legendaries hvilket er lækkert. Problemet er bare, at det kun er våben jeg får? Jeg ved, at RNG er RNG, men de sidste 12 legs der er droppet har KUN været våben, og ud af ca. 25 legs jeg har fået på 70 har 2 af dem kun været andet end våben.

Er der andre end mig der har samme problem, og kun får våben legs?

Det er bare mere om, det er en bug i spillet pt.

3
Off Topic / Hvilke spil ser i frem til?
« Dato: Marts 14, 2014, 11:34:42 am »
Hej D3X'ers!

Jeg ved godt at det er et Diablo III site, men flere af os spiller nok andre spil end kun Diablo :P

I den anledning vil jeg høre hvilke andre spil i ser frem til?

Min liste er:

Diablo III: Reaper of Souls - Jeg glæder mig meget til Reaper of Souls, og har gjort det den seneste tid. Dog er min hype forsvundet lidt, efter at have tæsket igennem 2.0.1 og opdaget, at der nok ikke bliver nok content i RoS, desværre.

Wildstar - Må indrømme jeg er kørt død i MMORPG genren, og den typiske WoW formel hænger mig ud af halsen. WoW er blevet for simplificeret, fået fjernet talent træ, fjernet spells m.m. for at gøre spillet enormt casual. Må dog indrømme, at jeg har lånt en beta konto af en ven, og  WildStar virker mega fedt, og stadig nytænkende, det er ikke tab target mere, og man laver AoE damage. Og så er der PvP i, som jeg glæder mig til at få prøvet.

Elder Scrolls Online - Er også blevet hyped på det den seneste uges tid, og skal helt klart prøve det i weekenden. PvP delen virker fed, og ser frem til om det er ligeså sjovt som det ser ud til.

Mit problem er, at imens RoS er i sin egen liga, så står ESO og Wildstar som begge spil der skal smides mange timer i, og selvom begge ser fede ud, tror jeg det bliver svært at have tid til dem begge, da begge er MMOs.

Men det er jo selvf. noget jeg må finde ud af :D

Hvilke spil ser i selv frem til? Er det kun Reaper of Souls, eller er der også andre spil ude i horisonten du er meget interesseret i?

4
Diablo 3: Reaper of Souls / Reaper of souls og D3's fremtid
« Dato: Marts 10, 2014, 01:52:00 pm »
Jeg er sikker på at vi alle herinde er ret hypede og spændte på når Reaper of Souls lander om små 15 dage. Jeg har forberedt mig ved at farme en masse Paragon levels så min Crusader får en stærk start.

Jeg indrømmer det nok er min egen fejl, men jeg farmer Cath pt. for at få flest paragon levels op til patch, og selvom Loot 2.0 er fandens lækkert, begynder jeg at tvivle på om jeg stadig har den samme lyst flere måneder efter RoS er udkommet.

Min Wizard var "okay" gearet før - en venlig sjæl fra et andet forum gav mig en masse nice loot til min Wizard, så det har taget lang tid at få skiftet, og har fået skiftet en del ud, dog stadig langt fra alt.

jeg føler  bare, at hvis jeg er heldig at få fx en god one hand på T2, så selvom jeg kommer op på T5 eller højere, så de one handers der dropper fremover er som regel ikke bedre - enten ofre jeg toughness for damage eller omvendt - jeg får aldrig mere items hvor alle opgraderinger er grønne under sammenligning med mit nye.

Jeg frygter, at når du først har fået et ok leg drop, så har du faktisk allerede fået BiS items.

Nu har jeg ikke prøvet betaen, men jeg håber at Adventure Mode er en god tilføjelse til D3. Kampagnen føles tør efterhånden, og jeg tror at AM hvor der er random bounties istedet for en fast rute på kampagnen kan hjælpe meget, i hvertfald for min interesse for D3 fremover. Jeg har dog hørt, at AM er mere til XP da drops skulle være bedre i kampagnen end AM - selvom det nok nærmere har noget med folks held at gøre.

Er der noget i mine bekymringer jeg har misset? Det kan jo også være der er langt større forskelle på leg gear på 70 end 60 - Nu er 2.0 optimeret til 70 der bliver det nye endgame, så mon ikke det ændre sig der.

5
Diablo 3: Reaper of Souls / Spørgsmål vedr. game difficulty og drops
« Dato: Februar 28, 2014, 01:18:04 pm »
Jeg vil egentligt høre om loot og droprates, så hvis nogle kan fortælle mig det er det herligt.

Torment dropper ting de andre ikke gør, da det er langt hårdere end de andre sværhedsgrader det siger sig selv.

Men! Dropper  der bedre loot på Torment 6 end på 1, eller dropper der bare mere på Torment 1 end 6?

6
Diablo 3: Reaper of Souls / alle legs fra 2.0 vil komme i transmog visuals!
« Dato: Februar 27, 2014, 12:06:54 pm »
Så er det officielt!

Alle unlocks nu vil ryge ind i transmog visuals:

http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/11883238299?page=2#26 :

Citér
Legendary items found in patch 2.0.1 will unlock as Transmogrify options for you in the expansion. That includes the ones you identify, so feel free to do so! Once you upgrade your account to Reaper of Souls and have access to the Mystic, you should see the Legendary items you found in patch 2.0.1 as available Transmogrify options. Normally unlocking a Legendary Transmogrification option will be notified to you, but the ones found (and identified) between patch 2.0.1 and Reaper of Souls will not.

7
Diablo 3: Reaper of Souls / 2.0 - Hvad begiver du dig ud i?
« Dato: Februar 26, 2014, 12:56:59 pm »
Nu har der været så mange nyheder og tråde om hvor glade folk er for 2.0.1 - og jeg er selv dybt lykkelig over vi kommer til at se den i dag.

Men i stedet for at oversvømme med "yay 2.0 kommer i dag" tråde, så ville jeg egentligt spørge, om hvad d3x'erne har tænkt sig at lave i 2.0?

Jeg overvejer at lege lidt med min 60 wizard, og få prøvet noget nyt spec.

Men må indrømme, at eftersom min Wizard er langt bedre gearet, kunne jeg være fristet til at prøve Min Barbarian og få ham lidt op i gear. Han er trods alt også 60. Jeg er bare meget våd ved tanken om at dual wielde 2 Thunderfury sværd hehe :P Selvom det nok tager lang tid og kan være svært at få fat i (gætter jeg på...).

8
Wizard / 2.0.1 Frost Build?
« Dato: Februar 26, 2014, 10:59:42 am »
Jeg har prøvet at lege lidt med et frost build på blizzards hjemmeside da jeg er træt af mit nuværende.

Er det her noget værd?

http://us.battle.net/d3/en/calculator/wizard#ZcYliS!YWX!ZcYbY

9
Diablo 3: Reaper of Souls / Er mit gear værd at sælge? Og hvor meget?
« Dato: Februar 25, 2014, 09:19:50 pm »
Vil høre om mit gear er noget værd at sælge på AH nu?

Jeg ved der er folk der stadig køber, så hvad tror i jeg kan få for hver del?

http://eu.battle.net/d3/en/profile/MikeJezZ-2506/hero/26967346

10
Diablo 3: Reaper of Souls / Alle der aktivere RoS før 31. marts får wings!
« Dato: Februar 25, 2014, 11:12:57 am »
Taget fra den officielle side:

Behold! Two epic new bonus items have just been spotted in the mortal realms, both of which will be granted in the future to anyone who pre-purchases the Reaper of Souls™ expansion digitally on Battle.net, or anyone who redeems a Reaper of Souls retail game key on or before March 31, 2014.
Check them out below:ALLE, uanset hvor du bestiller, får vinger, så længe du aktivere inden d. 31 marts

11
Crusader / 1H vs 2H?
« Dato: Februar 21, 2014, 11:53:07 am »
Jeg åbner op for Crusader boardet med det første topic i Crusader forummet :D

Er Crusader viable med 1H, eller får han bare meget mere ud af 2H?

Med Heavenly Strength kan han jo ha 2H+shield, hvor det eneste minus er movement speed der kan kompenseres for med paragon levels. Stats er jo langt højere på 2H end 1H.

Så mit spørgsmål er - kan 1 hand overhoved betale sig med Crusader?

Jeg kan godt se det fede i 2H + shield - jeg er bare så forelsket i Thunderfury :P

12
Diablo 3: Reaper of Souls / Imperius Wings Pre-Purchase Expansion only
« Dato: Februar 20, 2014, 12:28:17 pm »
Citér
Today(UTC+9, Korea), Blizzard open Media-day in korea. They announce new Blizzard's games, and commented D3:RoS pre-purchase only contents.

http://www.inven.co.kr/webzine/news/?news=104585&site=diablo3
(Sorry korean but you can see imperius wings in first of Diablo3 screenshot)

Translate:
  • Release 25/Mar. (Korea)
  • Exp buff to comback user
  • Pre-purchase only:
  • Imperius Wings
  • Heroes of the Storm: DH character


And more info from Korea D3 official forum Blue post.

http://kr.battle.net/d3/ko/forum/topic/3038603971#2

CM commented Imperius wings is pre-purchase only(standard too) and will official post later.


Link: us.battle.net

Bliver pissed hvis de først oplyser os om det nu efter folk har valg hvor de vil købe. Jegh ar købt en billig key fra et andet sted end blizzard, så er da ret svinsk hvis de først fortæller nu hvad man får i Pre Order overfor dem der har gjort det andre steder.

13
Diablo 3: Reaper of Souls / PTR 2.0.1 Tråden
« Dato: Februar 12, 2014, 08:59:07 pm »
*Smid tråden ned i helvedes flammer til Diablo hvis der er en lignende tråd*

Hey! Jeg tænkte at jeg ville oprette en tråd vedr. PTR debatten. Jeg ved at vi er nogle herinde der leger på PTR, og jeg tænkte at vi kunne dele ud af de begejstringer vi har tjekket. RoS Beta snakkere er selvølgeligt også velkomne :)

Jeg prøver selv ikke at spille for meget på PTR, men jeg skulle lige prøve at starte en level 1 på Torment, og må sige at XPen går hurtigt!

Jeg prøvede at lave en Monk for sjovt, og han blev level 2 lige da han nåede til Tristram. Til sammenligning får min Monkedreng kun 1½ bar på LIVE - da han jo kun kan spille på normal.

XP ser ud til at gå sindssygt meget hurtigere i 2.0.1

14
Diablo 3: Reaper of Souls / Unlock af Mystic?
« Dato: Februar 12, 2014, 04:04:29 pm »
Ville høre om hvordan man unlocker Mystic i RoS, eller om den skal "unlockes" ligesom med  Covetous Shen ?

15
Diablo 3: Reaper of Souls / Er der nogle som har læst Diablo bøgerne?
« Dato: Februar 11, 2014, 10:58:26 am »
Jeg går egentligt og tænker på, om nogle har læst Diablo "romanerne" ?

Efter min genfundne interesse overvejer jeg stærkt at købe "Book of Cain", har set lidt af den på nettet, og må faktisk indrømme at de virker ret interessante.

Er der nogle der har læst bøgerne herinde, og evt. kan anbefale dem?

Sider: [1] 2