Log ind med brugernavn, kodeord og sessionslængde

Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - Pecenetra

Sider: 1 2 3 4 [5] 6 7 8
61
Wizard / Blizzard
« Dato: September 19, 2012, 10:19:21 am »
Tager lige en anden vej og spørger nogen af jer til råds da jeg er lidt forvirret over denne skill..

Min wizard har ~33% chance for crit og render rundt med Critical Mass, så tanken var at jeg med blizzard mange slag havde en god chance for at lave mange slag som kunne poppe crit til at reducere cooldown, men synes ikke rigtig at blizzard gider at lave crit, og dermed virker damage på den også utrolig lav..

Så er det bare mig eller?

62
Diablo 3: Reaper of Souls / Gennemgang af Stats - Affixes - Formler
« Dato: September 13, 2012, 11:41:15 am »
Indhold:
1.   Introduktion
     Grundlæggende

2.   Karakter rå-Stats
     Generelt
     Strength
     Dexterity
     Intelligence
     Vitality

2.a  Offensive Affixes
     Våben DPS
     Våben Bonus Damage
     Elemental Damage
     Ekstra Elemental Damage
     Elemental Skill Damage bonus
     Attack Speed Bonus
     Critical Hit Chance
     Critical Hit Damage
     Chance of xxx
     Area Damage

2.b  Defensive Affixes
     Armor
     Resistance
     Damage Reduced from...
     Dodge
     Block
     Life Steal
     Life on Hit
     Life on Kill
     Life Regeneration
     Reduce Movement Impairing


2.c  Non Combat Affixes
     Magic Find
     Gold Find
     Reduced Resource Cost
     Reduced Cooldown
     Increased Pickup Range
     Extra Health from Globes
     Experience
     Movement Speed

3.   Formel Samling
     Damage Formel
     On Hit Breakpoint - Life Steal vs. LoH
     Armor Formel
     Resistance Formel
     Defense Formel

3.a  Effektiv Life
     Påvirkninger af Effektiv Life
     Beregning af Effektiv Life
     Healing og Effektiv Life

4.   Monster Affixes

4.a  Offensive Affixes
     Mortar
     Plagued
     Desecrator
     Electrified
     Arcane Enchanted
     Fast
     Avenger
     Fire Chains
     Molten
     Teleporter
     Reflect Damage
     Horde

4.b  Defensive Affixes
     Shielding
     Missile Dampening
     Knockback
     Illusionist
     Extra Health
     Health Link
     Nightmarish
     Vampairic

4.c  Movement Impairment Affixes (Bevægelse Hæmmende)
     Frozen
     Jailer
     Waller
     Vortex

5.   Credit

Introduktion
Diablo 3 indeholder mange små mekaniker som påvirker spillet i forskellige retninger, og vi vil have prøve at belyse flest mulige af dem og gøre det lettere for alle at forstå hvad de gør og hvad de betyder for dig og din karakter.
Der vil sandsynligvis komme ændringer og opdateringer med tiden hvor det passer sig.

Alle er ligeledes velkomne til at stille dyberegående spørgsmål eller komme med forslag samt opdateringer.


Grundlæggende
Der vil i denne gennemgang blive anvendt en del forskellige termer og udtryk, størstedelen vil være som du ser dem inde i spillet for at gøre det lettest muligt at genkende dem.

Af mere avancerede anvendes affix og stat som du ikke vil se nogen steder i spillet hvilket også gør en del forvirret over hvilke der er hvad, forskellen mellem disse lægger i hvor de findes.

Stats finder du når du trykker dit inventar op, her vil du se nogle begreber og nogle tal ud for, disse kaldes stats og er de "hårde" tal for din karakter; strength, dexterity, intelligence, vitality, armor og damage.



Affixes er yderligere evner og kommer på items. hvis et item er blå (magisk) kan det have 1-3 affixes, er det hvidt (normalt) kan det ingen have. Jo bedre kvalitet et item er jo flere affixes kan det bære, og nogle af disse affixes bæres over og samles så du kan aflæse den samlede mængde du har samlet hvis du klikker på "Detalis" knappen.


Karakter rå-Stats
Generelt
Noget af det første mange bemærker har en direkte effekt på deres karakter er stats, disse kan inddeles i Offensive, Defensive og Non-combat og de kommer fra det udstyr som du finder.
Blandt disse findes 4 rå-stats kaldet Strength, Dexterity, Intelligence og Vitality som er et sæt kerne stats som også forøges ved hvert level op. Det specielle ved netop disse er at de alle er defensive, men for hver karakter klasse har en af dem (på nær Vitality) en offensiv bonus på 1% damage per point og kaldes for den klasses Primær Stat.


Strength
Strength er den primære stat til Barbarian.

Som defensiv bonus giver 1 strength 1 [/iurl=#armor]Armor[/iurl] til alle klasser.


Dexterity
Dexterity er den primære stat for både Demon Hunter og Monk.

Som defensiv bonus giver Dexterity en chance for at lave Dodge, hvor meget hver point i dexterity giver kan aflæses herunder.

Dex range   Dodge% per point Dex
1 - 100      0.100
101 - 500   0.025
501 - 1000   0.020
1001 - 8000   0.010
Så hvis du har 910 Dexterity vil beregningen blive:

For de første 100 points 0.1 per point.
For de næste 400 points 0.025 per point.
For de sidste 410 points 0.020 per point.

(100 * 0.1) + (400 * 0.025) + (410 * 0.020) = 10 + 10 + 8.2 = 28.2% Dodge.


Intelligence
Intelligence er den primære stat for både Witch Doctor og Wizard.

Som defensiv bonus giver 1 Intelligence 0,1 All Resistance for alle klasser. Senere vil det bliver gennemgået at 0,1 all resistance giver samme mængde beskyttelse som 1 armor hvis de to er lige.


Vitality
Vitality bestemmer hvor meget liv du har, og faktisk ikke andet. De første 35 levels giver hver vitality 10 life per point, men herefter vil hver point giver 1 ekstra for hver level.

Dit max life kan dog beregnes ud fra følgende:
Under level 35: Life Total = 36 + (4 × Level) + (10 × Vitality) + 276
Over level 35: Life Total = (level - 25) × Vitality + 276



Offensive Affixes
Våben Damage
Al damage som du afgiver afhænger hele tiden af dit våben og hvor meget damage det kan give. Alle våben har en tydelig påtrykt DPS som står for Damage Per Sekund, som dækker over den gennemsnitlige damage du kan gøre hvis du bliver ved med at slå i et sekund.

Alle våben har en base damage range som bestemmer hvor meget minimum damage og maximum damage for præcis denne våben type kan variere med, og alt efter kvalitet (crude, exceptionel, magic, rare osv.) kan våbnet få flere bonusser som øger dette. Så får et våben ekstra minimum damage eller maximum damage bliver dette lagt til våbnets almindelig damage (også selvom at det er elemental damage).
Udover det har de en fast Attack Speed, denne kan kun varies hvis våbnet bliver skabt med en Attack Speed affix som bliver ganget direkte ind. F.eks. vil et våben med 1.40 attacks per sekund og får 10% Increased Attack Speed blive til: 1,4 * (1 + 0,1) = 1,54 attacks per sekund.

For at finde våbnets DPS er det blot at følge formlen:
(Minimum Damage + Maximum Damage) / 2 * Attacks per Sekund.


Våben Bonus Damage
Som nævnt ovenfor kan der findes affixes som giver mere damage, de kan både forekomme på våben så vel som andre items. Uanset hvor eller hvad type damage der er tale om tæller de som ekstra damage på dit våben i forhold til damage formlen.


Elemental Damage
Visse våben vil have et element tilknyttet sig, der er 7 forskellige som de kan drage fra:
Arcane
Holy
Fire
Cold
Poison
Lightning
Physical

Disse elementer virker alle som direkte damage og i det tilfælde at du angriber med en skill som ikke har et bestemt element såsom barbarians Bash, vil du gøre både physical og det element som du har i dit våben. Den mængde af damage du gør som elemental kan du kun finde ved at beregne din damage og anvende din elemental damage range som våben damage i Damage Formlen. Elemental damage får nemlig bonus af din primære stat, critical og skill. Hvis du derimod anvender en skill som wizards Shock Pulse vil al din elemental damage blive set som weapon damage og konverteret til det element som din skill er, i dette tilfælde lightning.

Elemental damage vil højst sandsynlig først spille sin store rolle i PvP hvor man vil søge at finde svagheder hos sin modstander og kæmpe sig igennem deres resistances, da resistances mod monstre synes at være gennemgående flad.

Alle elementer efterlader et tegn af hvad de er, de laver således en bestemt animation når de rammer monstre (med undtagelse af Physical som ikke vises da den ses som standard). F.eks vil fire damage efterlade en brændende flamme på monstre, men disse effekter har ingen skade til dem men viser blot at monstreret er blevet ramt af et element. Det benyttes blandet andet af Wizards med Conflaguration som giver ekstra damage når en fjende brænder - det vil sige er blevet ramt af et fire angreb før.

En sidste ting at notere ved disse elementer er at enkelte af disse elementer har en lille, men meget kort bonus effekt når de anvendes, de er som følgende:
Cold damage - påfører slow i omkring ½ sekund.
Lightning damage - har en chance for stun i ca. ½ sekund (omkring 10% chance).
Holy damage - fjerner lig, så monstre ikke kan genoplives.


Ekstra Elemental Damage
En anden type elemental damage der kan vise sig er den såkaldte "Adds x% [element] Damage". Dette affix fungere ligesom Elemental Damage og tilføjer et element til dit attack. Det har således ikke noget at gøre med at du skal anvende denne type element for at få bonussen.

Den mængde procent som står angivet, bestemmer hvor meget af din dps som bliver lagt oven i som det angivede element, og findes ud fra din samlede physical skade - det vil sige at hvis dit våben har et element i sig andet end physical (eller bare +damage) vil bonussen ikke blive lagt til dette. Den vil dog virker på items udover dit våben som har +damage.

Du behøver heller ikke at begrænse dig til et enkelt element da du sagtens kan have forskellige typer på én gang, men du vil ikke modtage de forskellige elementers effekter, såsom freeze eller rest in peace.


Elemental Skill Damage bonus
Giver +x% til [element] skill damage, hvor [element] er det element din skill (rune) skal være for at få udbytte af bonussen. Hvis du har +15% Cold skill damage og bruger en skill som gør 200% damage som cold vil din skill istedet gøre 230%. Bonusserne samles additivt, det vil sige 15% et sted og 10% et andet giver 25% samlet.

Enkelte "Physical" skills omdanner dog ikke damage til 100% physical på Barbarian og Monk, det antages at være en bug, men de tager stadig arv fra forskellige damage elementer som du har, har dit våben eksempelvis fire damage vil det ændre element typen i skill'en til fire. Ligeledes hvis du har Adds x% [element] damage, vil det igen betyde af noget af damage vil være en anden type.

I tilfælde af det sidste er det vigtigt at holde sig for øje at det element fra våbnet er det mest afgørende for højest mulig bonus, altså har du fire damage på våbnet vil +x% Fire Skill Damage give den højeste bonus til din samlede damage.

Skill damage bonussen ligges på nuværende tidspunkt ikke til nogen steder og der står heller ikke angivet hvor meget du har samlet.


Attack Speed Bonus
Attack Speed bonus virker ligesom Våben Bonus Damage og attack speed fundet på selve våbnet, de bliver alle lagt sammen og ganget på dit våbens base attack speed, vær opmærksom på på hvis dit våben har Increased Attack Speed, skal du først trække det fra hvis du vil regne din attack speed ud.


Critical Hit Chance
Dette styrer direkte din chance for at lave critical hit, alle characters starter med en 5% chance, og så er det bare at lægge alle sammen. Enkelte skills både passive og buffs kan give en højere chance, samt få aktive skills også har en højere chance end andre.

I forhold til at booste sin damage via criticals, er hit chancen den vigtigste at få op da hyppigheden af criticals hurtigere afspejler sig, alene 5% critical chance betyder 2,5% damage forøgelse og for hver 50% critical damage bliver de 2,5% fordoblet.




Critical Hit Damage
Fungerer præcis på samme måde som Critical Hit Chance, bortset fra at den starter på 50% og dette affix som navnet antyder bestemmer hvor meget mere damage du gør når critical hit fremkommer.


Chance of xxx
En del legendary items kan have et affix som giver en chance for at noget sker, det kan være alt fra summon en allieret, et lyn slår ned eller andre ting.

Mange af disse affixes kommer med en forud defineret chance som ikke er synlig (af uforklarlige årsager), de er dog alle offer for en proc-skala (eller proc-koefficient) også, den bestemmer simpelthen hvor tit denne hændelse kan ske i sammenhæng med den skill du bruger.

Systemet er lavet for at undgå overbelastning af serveren hvis mange procs forekommer på én gang, så hvis du har et item med 40% chance for en hændelse men synes at det sker meget sjældnere skyldes det den skill du anvender.

Dette gælder også hvis du har en chance for at lave Stun, Fear, Freeze eller lign. fra et item. Og disse stackes på deres procenter efter ganske almindelig addering - hvilket vil sige at 13% på et item og 5% på et andet vil sammenlagt give 18% chance.


Area Damage
Gør som navnet antyder damage i et område. Der er en konstant 20% chance for at det sker som du ikke kan påvirke på nogen måde. Istedet er det den damage du gør mod de omkringværende som kan påvirkes, dog er størrelsen på effekten også begrænset til 10 yards.

10% Area damage betyder at 10% af den skade du gør som udløser effekten bliver delt ud i et område. Det gælder altså både om du laver et kæmpe crit hit eller et almindelig slag. Det vil sige at jo hårdere du slår jo bedre, og har du over 100% Area damage vil monstrene omkring tage endnu mere skade end den du rammer.

Styrken i Area Damage ligge i hvis du kombinerer den med høj crit chance og crit damage og en single target skill med høj % damage, på den måde vil du kunne lave store mængder skade på et monster og lade det gå udover dem i nærheden også da Area Damage ligesom Chance to xxx er underlagt proc koefficienten.

Rent DPS-mæssigt vil 10% Area Damage give +2% og 50% vil give +10%, hvorfor det ikke tælles med i DPS viseren er mig en gåde dog.


Defensive Affixes
Armor
Armor er den mest basale vej til at reducere den damage som monstrene gør mod dig. Hver "point" i armor giver en større reduktion, men jo længere op du kommer jo mindre giver hvert point - såkaldte "diminishing return".

Armor reducerer al damage som du står imod, uanset hvor det kommer fra og elemental som fysisk.


Resistance
Fungerer præcis på samme måde som [/iurl=#armor]Armor[/iurl], men er specificeret ud på en 8 damage typer.

Umiddelbart kan resistance virke ligegyldig når Armor tager af for det hele, men pga. af den reducerede effekt som kommer jo mere armor man har, jo lettere og mere brugbart bliver resistance til at reducere yderligere. Bemærk dog at de reduktioner beregnes multiplativt og ikke addivt.

Det betyder at du med 60% reduktion fra armor og 40% fra resistance ikke får 100% reduktion, men (1 - 0,6) * 0,4 + 0,6 = 0,76 = 76% reduktion.


Damage Reduced from...
Damage Reduced affixet fåes i en del varianter, som bestemmer hvilken type damage det reducerer, eller hvilket monster det skal komme fra. Det kan fåes hvor det reducerer enten al ranged damage som du tager eller al melee damage, men også hvor det skal komme fra Elites, som dækker over alle andre typer monstre end de normale som har deres navn til at stå med hvidt.

Damage reduced effekten tælles for sig selv og kan ses som en ekstra reducering på linjen med armor eller resistance.


Dodge
Dodge er som det antyder at undvige, hvad der er specielt her er at næsten al damage kan dodges, selv område-damage og spells, enkelte ting er blevet noteret for ikke at kunne dodges, men indtil PvP muligheden dukker op har vi ikke en fuld liste.

Dodge er en af de få ting som er ret ligefrem, 20% betyder at du vil undge hver 5. slag (i teorien), rent praktisk kommer det an på et udfald som med alt andet procent sat. Af den årsag er dodge en ret let stat at overse, men ikke en man bør smide væk som værende ubrugelig heller.

Har du dodge chance fra forskellige steder, fx. fra Dexterity og en skill som Mantra of Evasion, vil de ikke stacke oven på hinanden men multipliceret. Som eksempel kan nævnes at hvis du har 28% fra dexterity og 15% fra mantra, vil det se således ud:
1- ((1 - 0,15) * (1 - 0,28)) = 1 - (0,85 * 0,72) = 38,8%


Block
Block er lidt ligesom dodge en chance for at undgå damage, men hvor dodge automatisk undviger al damage følger der til block en "Block Amount". Block amount er variende og bestemmer hvor meget skade der bliver annulleret hvis du får block, her skal du være opmærksom på at din damage reduktion spiller ind før block amount bliver trukket fra.

Det eneste måde at øge sin block chance (og block amount) er ved at skifte skjold, eller finde items med +x% chance to block affix.

Der er en mere detaljeret gennemgang af blocking.html og effekten her.


Life Steal
Life steal også kendt som leech er at omvende en del af den damage du gør til life for dig selv, og kendetegnes forvirrende nok fra items ved: "x.xx% damage dealt converted to life". Har du 3% life steal og skader 1000 returnere det 30 life, jo flere du skader og jo hurtigere du skader jo mere kan du vinde ind igen på denne måde.

Trods det ikke er nævnt nogen steder, så er life steals effekt reduceret efter sværhedsgrad i følgende forhold:
Normal0%
Nightmare-30%
Hell-60%
Inferno-80%
Det betyder blandt andet at 3.00% (som er noget af det højeste du finder) life steal bliver reduceret til 0,6%, og så skal du huske at tage det af din reelle damage, og ikke den Damage som du ser stå ved dine stats.

Af den årsag kan life steal synes ubrugelig at satse på i starten. Du kan finde ud af mere omkring det under On Hit Breakpoint - Life Steal vs. LoH.


Life on Hit
Life on hit minder på mange måder om life steal, med den store forskel at life on hit har et fast antal life du får når du rammer og dermed ikke afhængig af hvor meget damage du gør, endvidere er den heller ikke udsat reduktion i effektivitet som life steal. Life on Hit anvender dog en "proc"-skala til at bestemme hvor mange % du får, hvis du har 1000 Life on Hit og bruger Whirlwind som har en proc-skala på 13% så får du 130 life per slag du rammer med.

Du kan finde ud af at sammenligne med life steal under On Hit Breakpoint - Life Steal vs. LoH.


Life on Kill
Life on kill fungerer helt som navnet antyder, når du har dræbt et monster får du den potion life som der står. Der hvor u skal være meget opmærksom på denne er hvis du spiller sammen med andre, da du skal levere det dræbende slag for at få effekten.


Life Regeneration
Life regeneration giver dig konstant healing, jo mere du har af det jo mere life får du hele tiden, uanset om du er i kamp eller står stille. Med store mængder life kan det dog hurtigt virke som en langsommelig proces. Life regeneration tæller hvert halve sekund, så hvis du har sat den til at vise "Healing Numbers" vil du se at halvdelen af din life regen poppe op når den healer dig.


Reduce Movement Impairing
Reduce Movement Impairing reducere varigheden af effekter som påvirker din kontrol eller bevægelse generelt. Det kan komme både fra spillere og fra monstre, og du kan se en liste over dem som forårsager det under Movement Impairment Affixes.

RMI stacke ikke helt normalt, dvs. at værdierne bliver ikke bare lagt sammen, istedet reduceres tiden hele tiden med x% fra det punkt du var på tidligere, og underligt nok er start tiden angivet til 100,01%.

Du kan finde den samlede reducerede tid ud fra følgende formel:
Samlet RMI = 1 - (1,0001 * (1 - [RMI item1]%) * (1 - [RMI item2]%) * (1 - [RMI item3]%) ... )

Det vil sige at hvis vi har 3 items med henholdsvis; 6% 10% og 14% - bliver formlen således:
Samlet RMI = 1 - (1,0001 * (1 - 0,06) * (1 - 0,1) * (1 - 0,14) )
Samlet RMI = 1 - (1,0001 * 0,94 * 0,9 * 0,86)
Samlet RMI = 1 - 0,7276 = 27,24%

Så får størst mulig effekt skal du have så mange items som muligt med høj RMI, for at opnå en god effekt.


Non Combat Affixes
Magic Find
Magic find er altid en af de mest omdiskuterede affixes i Diablo serien, hvor meget skal man bruge, og hvor godt virker det? hvad der er vigtigt at holde fast i er at:

Magic find påvirker ikke item level, men det er værd at notere sig at rare er indelt i en række klasser efter hvor mange affixes de har og at spillet først checker Legendary, så 6 affixes, dernæste 5 affixes, 4 affixes og videre ned til 2-affixes for så at skifte til magisk med 3-affixes og så ned til 0 (altså normal), højere mf påvirker chancen for at disse "checks" stopper tidligt, og giver bedre chance for gode rares og rares med flest mulige affixes. Præcis hvor stor chancen er og hvordan den påvirkes vides ikke endnu.

Spillet anser både Legendary og Set items for at være Legendary, så får du et legendary check skiftes der efter det til Set eller standard Legendary.

Efter du når level 60 vil du modtage en Nephalem Valor buff som øger chancen for rares, legendaries og sets fra boss, champions og andre non-white monstre, denne udgør den nye baseværdi for hvilken magic find udregnes. Nephalem Valor indeholder desuden 15% magic find per stak og kan stakkes op til 5 gange for hele 75% magic find.

En anden ting efter de 60 levels er Paragon levels, som tæller som almindelige levels uden at ændre din level fordel mod monstre, men istedet giver dig en 3% Magic og Gold Find.

Note: Efter Patch 1.0.4 bliver Magic Find ikke delt mellem spillere, og en cap er blevet indført på 300% (uden Nephalem buff som stadig kan lægge 75% til).
Note 2: Efter Patch 2.0 optræder Magic Find kun på ganske få legendary items.


Gold Find
Gold find forholder sig meget simpelt, hvis et monster droper en bunke guld øges guld mængden i den bunken med den %-sats gold find som du har. Har du 20% gold find og får en bunke på 100 guld vil der lægge 120 guld til dig. Lige som Magic Find så vil gold find blive ligeligt fordelt på alle spillere som er i samme spil.

Gold find påvirker ikke gold som du modtager i quest rewards.


Reduced Resource Cost
Reducerer ganske enkelt hvor meget det koster dig af din resource at bruge dine skills. Især for Witch Doctor er dette ret brugbart da da hurtigt er noget at spare, og også ved channeling skills kan det være meget godt.

Dog skal det siges at 10% giver 1 resource sparet per 10 i cost, og det er derfor en god ide at holde sig for øje hvornår dine skills bliver 1 resource billigere da det giver det mest mærkbare forskel. Nedenunder er en lille tabel med Resource pris og hvor meget %-reduktion der skal til for at du sparer 1 resource.

Skill Cost% per 1 cost
1001,00%
951,05%
901,11%
851,18%
801,25%
751,33%
701,43%
651,53%
601,67%
551,80%
502,00%
452,22%
402,50%
352,85%
303,33%
254,00%
205,00%
156,67%
1010,0%
520,0%

Indtil videre opdateres skill beskrivelser ikke med den reelle Resource Cost. Resource Cost Reduced fra flere items lægges sammen additivt, så 15% et sted og 10% et andet er 25% samlet, og står angivet under "Details".

Hvis du har en flad reduktion på f.eks. 5 til Resource Cost på en skill, trækkes de 5 fra først og % regnes fra den nye Resource Cost.


Reduced Cooldown
Fungerer nøjagtigt som Resource Cost Reduction men blot med cooldown istedet.

Medmindre du har meget gode skills med cooldown er dette ikke det du bør satse for meget på.


Increased Pickup Range
Øger den afstand din karakter kan auto-pickup items som health globes og guld. Standard radius er 2 yards.


Extra Health from Globes
Der findes 2 typer health globes, små og store. Hver har en %-range for hvilken de healer hvor de små healer 18-20% og de store 30-35%. Efter du har modtaget denne mængde life vil du modtage en ekstra mængde life fra dette affix.

Normale (hvide) monstre har en chance for at efterlade en lille globe når de dør, mens Rare (gule og lilla) har 100% chance for at droppe en stor for ved 50% life, og Champions (blå) 60% chance ved 50% life.


Experience
Experience gør præcis hvad der står, giver ekstra experience når du slår et monster ihjel. Har du en +x% experience bliver de dog lagt til før du får de statiske experience, og forøgelsen gælder ikke hvis base experience kommer fra quest reward eller et monster som er 6 levels eller mere lavere end dig selv.

Experience som du får fra monstre afhænger af monstre type, og din level i forhold til deres, betydningen af level forskellen udledes fra følgende tabel:
Forskel i levelsEXP gain
3 levels eller mere højere125%
2 levels højere120%
1 level højere115%
Samme level100%
1 level under90%
2 levels under80%
3 levels under70%
4 levels under60%
5 levels under45%
6 levels under30% (ingen +XP/kill fra udstyr)
7 levels under15% (ingen +XP/kill fra udstyr)
8 levels under5% (ingen +XP/kill fra udstyr)
9 levels under1% (ingen +XP/kill fra udstyr)
10 levels underingen


Movement Speed
Movement speed påvirker hvor hurtigt din karakter bevæger sig til fods, enhver der har prøvet at følge med en Treasure Goblin vil straks kunne mærke denne effekt. Dette affix ses sjældent andre steder end på støvler, kun nogle andre item typer af legendary kvalitet holder dette affix.

Movement speed har en cap på +25%, denne cap gælder dog kun movement speed bonus fra items.



Formel Samling
Damage Formel
Din samlede damage afgøres af en række faktorer, og den "Damage" du ser angivet ved din karakter stats er en angivelse af damage per sekund ved brug af normal attack. For at finde din DPS med en skill skal du blot tage den %-angivelse der står ved den (indstil skill-info til Advanced eler hold Ctrl-knappen nede for at se den), dividere med 100, og så gange med din damage. Gør du 10.000 dmage per sekund og bruger en skill der giver 120% vil det se således ud:

10.000 * (120 / 100) = 10.000 * 1,2 = 12.000 DPS

Så lad os tage et kig på faktorer der spiller ind i din Damage-stat og hvordan de findes:
Våben Damage = ( (Minimum Våben Damage + Maximum Våben Damage) + (Minimum Bonus Våben Damage + Maximum Bonus Våben Damage) ) / 2
Attack Speed = Våbens Attack Speed * (1 + Samlet Increased Attack Speed)
Critical = (Critical Hit Chance * Increased Critical Hit Damage) + 1
Primær Stat = (Primær Stat * 0,01) + 1
Passiv Bonus = (Bonus + 1)

Den passive bonus gælder hvis du har en skill som tilfører overall damage, såsom Berserker Rage, Glass Cannon eller Pierce the Veil.

Her efter er det blot at føre dem ind i denne formel:

Damage Stat = Våben Damage * Attack Speed * Critical * Primær Stat * Passiv Bonus

Lad os tage et eksempel fra min barb her for at få lidt tal på:



Våben damage44-60Direkte fra våben stats
Bonus Damage10-20Sammenlagt fra ringe og amulet
Attack Speed0,9Fra våbnet
Increased Attack Speed+9%Fra handsker og en ring
Critical Chance21,5%Aflæst
Critical Damage100%Aflæst
Primær Stat496Aflæst
Passiv BonusIngenTjek skills og gear

Våben Damage = ((44 + 60) + (10 + 20))/2 = 67
Attack Speed = 0.9 * (1 + (0.9)) = 0,981
Critical = (0.215 * 1.00) + 1 = 1,215
Primær Stat = (496 * 0.01) + 1 = 5,96
Passiv Bonus = 0.0 + 1 = 1

Damage Stat = 67 * 0,981 * 1.215 * 5,96 * 1 = 475,9554 - hvilket passer meget godt.

Da dette kan være lidt tidskrævende at taste ind, kan du i stedet anvende denne calculator eller lave din egen.


On Hit Breakpoint - Lifesteal vs LoH
Den opmærksomme har allerede bemærket at der vil være et tidspunkt hvor den ene eller den anden vil være mere effektiv, dette kaldes for On Hit Breakpoint, og markere den damage hvor du vil få mere ud af Life Steal i stedet for Life on Hit. Bemærk dette er aktuel damage og ikke DPS Damage.

Breakpointet beregnes som følgende:
(LoH * Proc-koefficient * 5) / (LifeSteal * Skill Damage)

Eksempelvis for en Barbarian med Whirlwind, som overvejer 1500 LoH eller 3% life steal vil det se således ud:

(1500 * 0,13 * 5) / (0,03 * 1,45)
975 / 0,0435
22.413,79

Så med en damage over 22.414 er det mere effektivt med 3% life steal fremfor 1500 LoH - vær dog opmærksom på at visse builds bruger andre skills til damage og healing, så tjek også for de skills hvor breakpointet ligger, igen for Barbarian med Whirlwind bruges typisk Sprint - Run like the Wind og dens breakpoint ligger 83.333 damage.

Note: Dette eksempel er ikke endegyldigt da Whirlwind (og Sprint) udregner damage på anden vis end angivet men er ment som et tænkt eksempel.


Armor Formel
Armor er din hovedkilde til damage reduktion, på den måde kan du holde til flere slag da du tager mindre skade. Der er ingen begrænsning på hvor meget du kan reducere skade via Armor, men jo højere op du kommer i Armor jo mindre reduktion giver det per point også kendt som "diminishing return" eller svindende afkast. Grafen under her demonstrere hvorledes damage reduktionen stiger med din Armor.


Din damage reduktion er beregnet efter følgende formel:
Armor Damage Reduction = Armor / (Armor + (50 x Attacker Level) )

Et eksempel kunne være at du havde 3000 Armor og kæmpede mod et monster i level 60 ville det se således ud:
3000 / (3000 + (50 * 60)) = 3000 / (3000 + 3000) = 3000 / 6000 = 0,5 eller 50% damage reduktion.


Resistance Formel
Resistance fungerer på samme måde som Armor blot at resistance har 10 gange effekt i forhold til. Det betyder at 1 All Resistance har samme effekt i damage reduktion som 10 Armor, og det ses også på formlen for reduktionen nedenunder:

Resistance Damage Reduction = Resistance / (Resistance + (5 * Attacker Level) )

Lad os tage et eksempel med 300 Resistance mod et level 60 monster:
300 / (300 + (5 * 60) ) = 300 / (300 + 300) = 300 / 600 = 0,5 eller 50% damage reduktion.


Defense Formel
Din Overall Defense afgøres af en kombination af Resistance og Armor, desværre bliver de ikke addet sammen men multipliceret (for at forhindre at du ikke kan tage skade ;)).

Formlen for den samlede damage reduktion er meget simpel og kan ses herunder:
Total Damage Reduction = 1 - ( (1 - Armor Reduction) * (1 - Resistance Reduction) )

Som et eksempel kan vi tage 5000 Armor og 400 resistance mod et level 60 monster:
5000 Armor = 62,5% damage reduktion ifølge Armor formlen
400 Armor = 57,2% damage reduktion ifølge Resistance formlen

Sammenlagt giver det så:
1 - ( (1 - 0,625) * (1 - 0,572) ) = 1 - (0,375 * 0,428) = 1 - 0,1605 = 0,8395 eller 83,95% samlet reduktion.

Det betyder at hvis du bliver skadet 1000 vil din armor og resistance fjerne 839 damage og du vil kun miste 161 life. Dette er hvorfor både Armor og Resistance er vitale for din overlevelse hvis du vil holde til mere end et 1 slag.

Det mest optimale i forhold til at få mest ud af hvert "point" er at holde et 1:10 forhold på Resistance:Armor, dette skyldes at som nævnt under Armor Formel at du får mindre effekt jo mere du har, så har du 400 resistance men kun 3000 Armor vil +10 Armor give dig mere damage reduktion end +1 resistance. Og det vil du også kunne aflæse i tabellen herunder.




Effektiv Life
Effektiv life er en sammenligningsmodel, fordi spillet er bygget op omkring systemer som reducerer den mængde skade man tager så er det meget lettere i sammenlignings grundlag at se på den effektive health pool (EHP) til at afgøre hvem der er bedste eller om et item reelt giver mere eller mindre. Eksempelvis kan man tage et item som giver +1,1% protection som man overvejer at skifte ud med et som giver +1600 life. Ved en beregning af efektiv life kan man se hvilke af de 2 items der reelt giver mest.


Påvirkninger af Effektiv Life
Der er en del faktorer som spiller ind i vurderingen af din effektive life, generelt er det alle stats som sørger for at du tager mindre skade, dvs. Armor, Resistance, Dodge og Block. Udover dem er der en række skills som kan reducere yderligere, og de kan også lægges til i tilfælde af at de er relevante - overordnet set tælles de ikke med da metoden bruges en del til at sammenligne på tværs af klasser men der kan være tidspunkter hvor de er værd at tage hensyn til. En sidste detalje er at Barbarian og Monk har en 30% damage reduction helt naturligt simpelthen fordi de er melee klasser, den kan vi ikke helt se bortfra om den er i spil eller ej.


Beregning af Effektiv Life
Beregning af din Effektive life (EHP) er på grund af de mange faktorer lidt kompliceret, men i sig selv simpelt nok. Formlen lyder således:

Effektiv life = HP / ( (1 - Total Damage Reduction) * (1 - Dodge) * (1 - Block Chance) * ( 1 - (Avg. Block Amount / damage du tager) ) * (1 - Class Bonus)
OBS.: Denne formel har en miscalculation på blocking, og vil derfor ikke give et korrekt resultat men kan give en god indikation. Undgå at medregne blocking EHP, eller simpelt læg det til efter udregningen angivet her..html

Lad os gennemgå dem med et eksempel:
HP (det der står ved din røde bobbel)  20.000
TDR (beregnes for sig selv her)           92%
Dodge (står under Details)                20%
Block Chance (står under Details)         20%
Incoming Damage (monster afhængigt)    70.000
Average Block Amount (min + max / 2)      500
Class Bonus (gælder Barbarian og Monk)   30%

EHP = 20.000 / ( (1 - 0,92) * (1 - 0,2) * (1 - 0,2) * (1 - (500 / 70.000) ) (1 - 0,3) )
EHP = 20.000 / (0,08 * 0,8 * 0,8 * 0.9928 * 0,7)
EHP = 20.000 / 0,035581
EHP = 562.097

Det betyder at et monster i realiteten skal skade over 562.097 for at slå dig ihjel selvom du kun har 20.000 life i din bobbel (tallet er lidt mindre hvis det gøres på 1 slag). Dette er også årsagen til at mange blev one-hittet da de startede på Inferno og ikke tænkte på dette aspekt - i spørgsmålet om one-shotting fjernes Dodge og Block fra beregningen da de ikke spiller ind.

Class bonussen kan også øges eller fåes på andre characters via skills, eller items med Damage Reduced from..., men vær opmærksom på hvilke krav der sættes for hvornår det spiller ind.


Healing og Effektiv Life
En af de mere interessante ting at notere sig ved Effektiv Life er at jo højere den er i forhold til din Life i din Health Pool (den røde bobbel), jo mere effektiv bliver din healing. Man kan i realiteten snakke om en effektiv Healing, og den findes på samme måde som Effektiv Life, hvor HP værdien skiftes ud med Healing værdien.

Hvis vi tager karakteren fra tidligere under Beregning af Effektiv Life og siger vi har 1000 Life regeneration i sekundet, så får vi at:

EHR = 1.000 / ( (1 - 0,92) * (1 - 0,2) * (1 - 0,2) * (1 - (500 / 70.000) ) * (1 - 0,3) )
EHR = 1.000 / ( 0,08 * 0,8 * 0,8 * 0,9928 * 0,7)
EHR = 1.000 / 0,035581
EHR = 28.104,89

Dvs. at du kan holde til at tage 28.104 reel skade hvert sekund uden at miste life overhovedet

Det samme gør sig gældende hvis dit life var kommet ind via Lifesteal eller Life on Hit.

En sidste ting der er værd at notere sig er at healing er mere effektiv jo mindre Life du har, således at hvis du har 20.000 life og får 300 ind får du 1,5% af dit fulde life, hvorimod du med kun 10.000 life ville få 3%. Dette er også grunden til at +life kan være en nytteløs stat i nogle builds, og det i stedet bedre kan svare sig med noget der øger din Effektive Life.



Monster Affixes
En anden type affixes er dem som ses ved ekstra stærke monstre, i bred forstand kendes de som packs og hver for sig deler de sig som Chamipons (navnet står med blåt), Rares (navent står med gult), Elites (navnet står med lilla) og Bosser (disse dukker op i læbet af quest linjen og har ikke deres affixes listet). Omkring bosser er det dog værd at bemærke de ikke giver til Nephalem Valor, og de som dukker op som en del af et event også tæller som sådan.

På normal kan monstre maksimalt få 1 affix, på nightmare bliver det så til 2, 3 på hell og så 4 på Inferno. Enkelte egenskaber udelukker andre, men den bedste sikkerhed er at kende en måde at besejre dem alle og forsøge at aflæse dem inden du går i kamp. 


Offensive Affixes
Mortar
Damage type: Physical

Monstrene skyder nogle små ild lignende kugler efter dig, og 3 små ringe vil dukke op der hvor de rammer. Dette er et anti-range affix da de har en minimum range på 35 yards. Som melee burde de ikke være et problem, men som ranged skal du ikke skabe for stor afstand.


Plagued
Damage type: Poison

En grøn pøl vil dukke op under føderne på monstrene og konstant skade dem som står i det mere og mere. Dette er typisk mest et problem for melee da de vil skulle stå i pølen for at kunne ramme, prøve at få monstreret til at bevæge sig ud af den ved at gå lidt væk, er monsteret naturligt ranged kan de tit skræmmes ud.


Desecrator
Damage type: Physical/Fire

Monsteret vil smide en brændende pøl under dig, og vil gradvis stige i damage jo længere du står i den. Det vigtiste her ikke at stå stille det samme sted for længe.


Electrified
Damage type: Lightning

Når du rammer monsteret vil en række små bolts bliver skudt ud i et X fra monsteret. De er mest en trussel for melee typer som laver mange slag hurtigt efter hinanden.


Arcane Enchanted
Damage type: Arcane

Monsteret vil kaste en lille lilla plet på jorden som efter et par sekunder vil skyde en konstant stråle ud mens den rotere. Strålen kan rotere begge veje og vil snurre ca 320 grader og derfor ikke nå en helt cirkel inden den slutter. Pas desuden på med ikke at stå i centrum hvor strålen skydes fra, så flyt dig jævnligt når du slås mod disse da der ingen advarsel kommer hvis du står oven i en.


Fast
Damage type: Ingen

Monsteret vil være 10% hurtigere til både at bevæge sig og angribe. Det lyder ikke som meget men kan gøre meget ved visse monstre.


Avenger
Damage type: Standard

Når du dræber et monster i nærheden af et monster med dette affix, vil monstret bliver hurtigere og stærkere. Så enten skal du splitte dem op og tage dem en efter en eller også skal du fordele din damage jævnt på dem alle så de dær nogenlunde samtidigt.


Fire Chains
Damage type: Fire

En kæde af ild vil strække sig mellem monstrene i denne gruppe, du kan fjerne dem så langt fra hinanden at den går ud men det er meget langt de skal skilles. Endvidere skades alt inden i mellem dem også når de omringer en, så pas på hvis de også har teleport. 


Molten
Damage type: Fire

Monstrene vil efterlade sig et spor af ild hvor de har gået som vil brænde dig hvis du træder oven i det. Af den grund er de også typisk en trussel mest for melee, selvom de kan finde på at forsøge at afskærme ranged også. Husk at når et monster med denne egenskab dør vil en lille kugle af ild komme frem og eksplodere for massiv fire damage - hold dig uden for den ydre ring.


Teleporter
Damage type: Ingen

Monsteret kan teleportere sig rundt for på den måde at flytte sig fra dig eller tættere på. Der går ca. 15 sekunder mellem hver gang de kan gøre dette, så ofte kan det være en ide at vente til de har brugt den.


Reflect Damage
Damage type: Blandet

Monstreret vil returnere en procentdel af den damage du gør tilbage mod dig - dødbringende for glass-cannon builds hvor du har høj damage og lavt life. Hav en god damage reduction og healing og brug dine defensive skills inden du lander større angreb som skader meget.


Horde
Damage type: Ingen

Antallet af minions vil være større, derfor vil det kun være Rare og Elite packs som bærer disse. Vær forberede på en større og længere kamp end normalt, og hold i stedet mere øje med de andre affixes.



Defensive Affixes
Shielding
Monsteret kan lave et skjold som absorbere al damage mod det og derved gør det immun. Kun et monster i en pack kan have skjoldet aktiveret, og hvis kun en forsvinder evnen. Vælg 1 at fokusere på, og når den rejser sit skjold skifter du til nr. 2 og skifter så tilbage til nr. 1 når nr. 2 sætter skjold. Bliv ved sådan indtil kun 1 står tilbage - ellers angribe alle på engang.


Missile Dampening
En stor bobbel vil hæve sig fra lederen af pack'en (og ses derfor kun ved Rares og Elites). Når ranged angreb kommer ind for denne bobbel vil de stå næsten stille. Du kan enten vælge at gå helt tæt på for at affyre dine skud eller klumpe en mængde af skud sammen ogsatse på at de rammer næsten samtidigt for massiv skade ved at lokke monsteret ind i dine skud.


Knockback
Slag for monsteret har en chance for at slynge dig 35 yards bagud. Hold konstant øje med hvad der er bag dig altså i den retning som du vil blive slynget.


Illusionist
Monsteret vil kaste 4-6 illusioner omkring sig. Illusionerne vil have 20% life og gøre 20% damage, så de kan let dræbes, men også skabe en del problemer. Forsøg at hold fokus på det oprindelige monster da illusionerne dør med denne.


Extra Health
Monsteret har mere life end normalt. Vær forberedt på en længere kamp.


Health Link
Monsteret vil fra tid til anden dele life med de andre fra sin pack og på den måde vil din damage enten blive fordelt mellem dem alle eller den kan modtage life fra de andre. Forsøg at skade dem alle på engang for maksimal effekt. Ellers bliver det blot en lang kamp men de dør kort efter hinanden.


Nightmarish
Monsterets slag har en chance for at give dig Fear som sender din karakter flygtende i modsat retning, som med Knockback skal du hele tiden holde øje med hvad der er bag dig. Der går 6 sekunder fra du bliver påvirket af Fear til det kan ske igen, så udnyt den tid.


Vampairic
Monsteret vil få en mindre %-del en del af damage det gør mod dig som life. Monsteret har i bund og grund lifesteal så godt damage reduktion og sørg for ikke at blive ramt så vidt det er muligt.


Movement Impairment Affixes (Bevægelse Hæmmende)
Frozen
Damage type: Cold

Nogle hvide kugler vil komme frem og vokse sig større for til slut at springe og fryse dig hvis du står inden for deres rækkevidde. Jo større kuglerne vokser sig, jo længere fryser de, og hold øje med den hvide yderring mens de vokser, da den markere indenfor hvilken afstand de fryser.


Jailer
Monsteret vil hæve et bur op omkring dig som vil holde dig fanget på et sted, du kan dog sagtens angribe og andre ting men ikke bevæge dig. Største trussel er i sammenhæng med andre egenskaber som drager nytte af at du står stille. Teleport, Dashing Strike, Leap og Furious Charge kan bryde dig ud af buret.


Waller
Monsteret vil rejse en væg af sten. I Champion packs vil alle have egensakben og hver i sær hæve en væg til enten at beskytte sig eller forhindre dig i et flygte. I Rare packs vil kun lederen have egenskaben og altid hæve 3 vægge i et gyde-format rundt om dig og på den måde spærre dig inde. Enkelte skud kan gå igennem/over murene.


Vortex
Monsteret kan med stor kraft trække dig hen til sin position. Slemt for karakterer som satser meget på kiting, elskværdigt for melee.


Credits
Tilslut vil jeg lige påpege at store dele af denne samling er taget fra denne super gode post på det officielle Diablo 3 Forum http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/6036225381?page=1 og den officielle Game Guide.

Hvis nogen har noget input de vil komme med til noget af det skal I selvfølgelig være mere end velkomne, og jeres navne stå herunder:

Camelo: for korrekturlæsning og billeder
Shorty: Forslag til navigering og layout


63
Barbarian / 2-handed WW-barb
« Dato: Juli 14, 2012, 01:39:10 pm »
Jeg er gået godt i gang med en 2-hånds barb med Whirlwind - yes det er det jeg vil og det kan der ikke rokkes på :)

Men jeg er stadig en smule i tvivl om hvordan og hvorledes med 2-hånds barbs osv. så håbede at der var nogen af jer der havde lidt erfaring med overlevelse og de defensive skills som virker bedst til det formål, specielt til mens man er igang med at level op og gennemføre hell første gang. her er i ald fald mit første udkast til hvad jeg kunne forestille mig:

Sadina

Aktive:
Cleave - Rupture bare fordi at den giver mest mening for mig til en 2-hånds, frenzy vil måske være smartere men det virker ulogisk for mig.
Whirlwind - Wind Shear hovedangrebet, og med runen så chancen for at kunne blive ved er lidt større.
Ignore Pain - Ignorance is Bliss skal have noget til når det går galt, og det var enten denne eller den forlængede tid, men hvis jeg kan heale 20% af al den damage jeg laver med Whirlwind burde jeg jo kunne få fuld liv efter, eller?
Revenge - Veangence is Mine endnu en gratis skill som så både kan heale og genvinde noget fury, er dog ikke sikker på hvor godt den virker i sammenspil med de andre.
Battle Rage - Marauder's Rage damage booster, noget skal man vel have??
Warcry - Impunity ekstra armor og resist, så jeg tager mindre skade imens jeg tumler rundt, ingen tvivl om at den er meget nødvendig.

Passive:
Inspiring Presence er sådan set bare til starten for noget mere regen og lettere overlevelse pga. dens 1% max life regen, forventer dog at skifte til Weapon Master når gear bliver godt nok til det.
Animosity mest for den ekstra Fury så Whirlwind kan bruges i længere tid, men jeg er lidt i tvivl om hvor meget de 10% ekstra gain kommer til at give.
Juggernaut det er ikke sjovt at stå stille jo og siden jeg lidt har valgt Wrath of the Berserker fra tænker jeg denne kan hjælpe med at holde gang i det hele.

ser det helt tåbeligt ud, og er der npoget andet jeg bør overveje?

Åh, burde nok også lige nævne at jeg regner med at bruge Mighty Weapon :)

64
Velkommen til D3X / FLYTTET: Hvad gør man?
« Dato: Juni 25, 2012, 04:50:00 pm »

66
Diablo 3: Reaper of Souls / FLYTTET: Babarian våben
« Dato: Juni 15, 2012, 04:09:37 pm »
Dette emne er blevet flyttet til Barbarian.

http://diablo3x.dk/index.php?topic=8252.0

68
Dette er en mini guide som fortæller dig hvordan du kommer ind i den hemmelige verden "Whimsyshire" - for fremtiden nok mere kendt som "Pony Level".

Brug kun denne guide hvis du ikke selv gider at pusle med at samle delene, eller hvis du er gået helt tabt i at komme derhen.

For at komme til Whimsyshire kræver det noget fra alle 4 akts, længere herned står hvad du skal bruge og hvor du finder det. Næsten alt er event baseret og er der derfor ikke altid, så chancen for at du finder alle tingene på 1 tur igennem spillet er meget små.

Akt 1:
Black Mushroom
Tag Cathedral Garden waypoint og løb ned i Cathedral level 1.


Leoric's Shinbone
Tag Leoric's Manor waypoint og løb ned til ildstedet inde i palæet.




Akt 2:
Wirt's Cowbell
Køb den fra den lille pige merchant Squirt the Peddler for 100.000 guld.


Liquid Rainbow
Tag Path to Oasis waypoint og løb mod uret rundt, hvis et bestemt event rammer står der en mand Zaven the Alchemist som åbner indtil Mysterious Cave, Mysterious Chest herinde har en chance for at droppe den.





Akt 3:
Gibbering Gemstone
Tag The Bridge of Korsikk waypoint og løb stik nord, og så en smule til venstre - her ligger altid en hule, enten Icefall Caves eller Caverns of Frost. Du skal ramme et kort med Caverns of Frost og på Level 2 kan du være heldig at finde Chiltara som dropper denne item. Monsteret dukker op af jorden.





Akt 4:
Plan: Staff of Herding
Fåes fra Izual, sæt din quest til Prime Evils - Begin, og tag The Crystal Colonnade waypoint. Det først 2 steder er lette nok, det tredje sted er en længere tur men følg den retning vejen du starter på peger, i det modsatte hjørne er vejen videre typisk. Det er lige meget hvilken sværhedsgrad du klarer Izual på.




Dernæst skal du lære Smeden denne opskrift og crafte Staff of Herding, og tage tilbage til Tristram "Old Ruins" waypoint i akt 1 og løber nede til skelettet af en ko ved Old Road. Husk at medbringe staven ;)




Du mister ikke din stav efter at have været i Whimsyshire - den kan bruges lige så mange gange som du lyster :D

For at få adgang til verden i de efterfølgende sværhedsgrader, skal du have planen fra Gorell the Quatermaster hvor du kan købe dem til 1 guld på nightmare, 50.000 guld på Hell og 500.000 på Inferno.


Materialerne der kræves er den foregående sværhedsgrads stav plus en sum guld som er følgende:
Nightmare: Staff of Herding + 200.000 guld
Hell: Nightmarish Staff of Herding + 500.000 guld
Inferno: Hellish Staff of Herding 1.000.000 guld
Note: Din stav bliver opgraderet, men virker stadig på forudgående sværhedsgrader - så med en Inferno staff kan du komme til Whimsyshire på alle sværhedsgrader.

Sidst men ikke mindst så husk at Whimsyshire er et slut område og derfor ikke på akt 1 niveau, men akt 4 niveau, der dropper dog ting fra højere sværhedsgrader der :)

69
Nu starter vi jo så flot ud i aften/nat med første gennemspilning, og så er det jo altid fedt med masser af stemninger, områder og oplevelser som folk har haft..

Derfor er her en tråd til at lægge alle jeres screenshots og videoer som i får optaget som I har lyst til at dele med os andre fra jeres tur igennem Sanctuary..

Der kan derfor komme en del billeder fra senere indhold i spillet end hvad du kender, så i første omgang skal i helst benytte jer af [spoiler ][/spoiler ]-tagget uden om jeres billeder og videoer :)

70
Off Topic / Nyt skrivebord
« Dato: Maj 11, 2012, 04:34:15 pm »
Jeg står i den situation at jeg skal have et skrive/computerbord ind.. Og har ledt snart op og ned, men synes ikke lige jeg kan finde et som passer.. Jeg ville helst at selv kunne styre om der skulle være skuffer, hylder eller skabe - men skab+skuffer giver vist mest mening.. Anyway jeg har nogle få simple krav til det:

1. Det skal være sort (det kan der ikke rokkes ved - ellers passer det bare ikke ind)
2. Der skal være plads til 2 gange 24" tommer skærme
3. Gerne se massivt ud og have træ finish

Indtil videre har jeg ikke haft det store held med at finde noget andet end det her:

Men der kommer man bare til at sidde dårligt overfor de 2 skærme - synes heller ikke jeg finder noget med mindre ben.. Nå håber I har nogle input :)

71
Diablo 3: Reaper of Souls / Beta Patch 17 på vej
« Dato: April 17, 2012, 07:18:35 pm »
Lylirra offentliggjorde for kort tid siden (ca. 30 min) at den 17. og sidste patch af beta'en vil blive sat ind inden længe.

Citér
We're currently in the process of preparing the next beta patch for release. As part of this patch, we'll be wiping all characters. Items, auctions, artisans, followers, and friends lists will also be wiped, and your Beta Buck balance will be reset to 50.

While we do not have a precise ETA for when Beta Patch 17 will go live, we expect downtime to deploy the patch to be minimal. Please stay tuned to this thread for updates.


Kilde: us.battle.net/d3/forums

Det bliver altså en hurtig omstilling for en gangsskyld hvor serverne ikke forventes at være nede i 6-9 timer, Vi ved også det er sidste patch til beta'en da vi netop er blevet informeret om at betaserveren lukkes ned allerede den 1. maj... Helt præcis hvor meget mulighed det så giver os for at teste denne patch vides ikke, da der formentlig ikke vil være ret meget mere end 1 uges spille tid af den.

Så vær forberedt på at få jeres account wiped, og lad os så ellers få talt ned til den store udgivelse :D

72
Diablo 2 / LoD Generelt / Diablo 2 SP gennemspilning: Alce - The Amazon
« Dato: April 12, 2012, 06:54:19 am »

Hun kom fra de sydlige øer i Sanctuary, hvor hendes navn om hendes evner med et spyd havde var velfortalte. Hun var kendt som en krigerisk omstrejfer der for den rette mængde guld ville dræbe alt. Ene og alene havde sneget sig ind på en kejsers borg og dræbt ham og placeret hans hoved på toppen af et spyd som eneste tegn på hun havde været der... Og sådan foretrak hun det, at rejse alene og med et spyd i hendes hånd.

Den gruende ondskab som lurede og voksede i Sanctuary havde dog drevet hende på egen togt, efter rigdom og fremme af sit navn, så med spyd og skjold var hun hoppet på et skib og sat retning mod roden - Tristram.


Hun fandt sig snart i en lille lejr slået op af en gruppe kvinder, kun 2 mænd befandt sig der, Warriv og Gheed. Det passede hende fint og hun mødte snart den ældre vis kvinde Akara som fortalte hende historien om hvordan de var flygtet fra deres landsby da ondskaben havde bredt sig fra deres kirke. Og nu var deres mulighed for at komme til fode igen truet af en hule i nærheden hvor dæmoner synes at avle, og Akara tiggede Alce om hjælp og lovede en passende belønning.


Så uden videre tanke drog Alce afsted i jagten på rigdom og omdømme... og starten gik nemt trods monstre synes at samle sig flere mod hende.


Inden længe fandt hun dog hulen og satte sig for at rydde hvad end der var dernede.


I hulen gemte der sig masser af undeads (udøde), men selv ikke de stod en chance mod Alce.


Snart efter dukkede en op med stærkere kræfter og Alce måtte anvende mere end bare direkte angreb for at modstå.


Og hun sejrede! Som hun stod og beundrede de skatte som hulen havde budt sig følte hun en sær tiltrækning til en lille pind med en kugle i enden. Hun anede ikke hvad den var for, men noget sagde hende at den kunne være en del værd.


Da hun vendte tilbage til lejren og fortalte den gamle viskvinde Akara om hvad der var sket, fik hun bekræftet sin antagelse om den lille pind. Og i det hun vendte sig om blev hun standset af Kashya - lederen af The Rogue mercenaries: Sisters of the Sightless Eye. En af hendes generaler var blevet drevet skør af ondskaben og havde ledt mange af hendes medkrigere i samme skæbne, og nu truede hun med at angribe lejren med en hær af undeads.


Alce takkede ja til opgaven og drog ud med tanken om hvilken klang det ville give hendes navn - Hær Dræberen Alce, ene og alene skulle hun nedlægge dem alle! Men undervejs stødte hun på en flok af Rogues som var blevet vendt, og snart indså at denne opgave let kunne blive vanskeligere end ventet og kræve andet end bare hurtighed. Hun anvendte derfor en teknik hun havde hørt om engang som kunne få lyn til at slå ud fra hendes spyd, og fik nedlagt flokken.


Og kort tid efter fandt hun kirkegården hvor den tidligere general, nu kendt som Blood Raven, var travlt optaget af at rejse en hær af døde. Alce tænkte sig ikke et sekund om men strøg direkte på den dæmoniske Rogue og forsøgte at slå hende ihjel. Men horden af undeads der voksede omkring hende gjorde det sværere og hun måtte kæmpe sig fri af dem flere gange for at nå hen til Blood Raven.


Efter en del jagten rundt lykkedes det dog Alce at overmande Blood Raven og hendes hær svandt hen igen til det afsides. Da Alce vendte tilbage til lejren for at berette om gerningen trådte en anden rogue op ved siden af, Annor hed hun, som tilbød at følge hende og hjælpe på hendes vej uden at kræve noget for det.


Alce overvejede det et øjeblik, men med tanken om de sidste kampe tænkte hun det nok var en god idé. Kvinden, som hun stod der med en bue i hendes hånd, mindede hende også om nogle af de andre krigere hun havde trænet med i sine unge dage. Så sammen drog de ud for at finde en ældgammel magisk vej til Tristram. hvilket bragte dem til den mørke skov, Dark Wood.


Her stødte de på endnu en af halvedets mest afskyelige skabninger indtil nu. Stor og lynende hurtigt farede den igennem skoven og sprang op i fjæset på de 2 krigere. Bæstet viste sig stod dog ingen chance mod de 2 som snart havde havde nedlagt den og dens følgesvende.


Så var det blot at skrabe tegnene fra barken af det ældgamle træ og få det tydet. og snart var porten til Tristram åben.


Her fandt de Deckard Cain, en gammel mand, som de fik redet midt i al forvirring.


Og en zombie som ingen anden. Kun takket være et scepter som Alce havde samlet op lykkedes det dem at få has med ham uden det store besvær.


Bagefter undersøgte de resten af byen og fandt liget af en død dreng kaldet Wirt. Alce blev forundret over hans træben og en underlig følelse i hende antød at det ben kunne få en betydning senere hen, så hun tog det med sig.


Så her slutter vi første del med et lille recap af hendes stats indtil nu:

73
Wizard / 2-håndsvåben endeligt
« Dato: Marts 21, 2012, 01:32:56 am »
Fik endelig taget mig sammen til at spille en Wizard op i Beta'en, og fandt undervejs et 2-håndssværd, som gav anledning til følgende setup da jeg ramte Leoric første gang:


Koncentreret omkring melee, og ofrede den ene skill for at have en standard attack.. Har sværd med 20+ dps til at ligge når hun bliver level 10, men indtil nu klarer hun sig med en ~13..

Er nu noget hyggeligt ved at have sådan et stort våben på sådan en spinkel tøs :D

74
Diablo 3: Reaper of Souls / FLYTTET: En officiel tak til alle Admins!
« Dato: Marts 20, 2012, 05:33:01 pm »
Dette emne er blevet flyttet til Feedback.

http://diablo3x.dk/index.php?topic=6193.0

75
Diablo 3: Reaper of Souls / Bashiok: Lower those expectations...
« Dato: Februar 23, 2012, 12:33:50 pm »
Diskussionen har længe kørt i mørket, er Diablo 3 overhyped? Forventer vi os mere end hvad spillet i virkeligheden kan leve op til...?

I fredags fik vi så en udmelding fra Blizzards Community Manager Bashiok på D3 forums:
Citat fra: Bashiok
On a more serious note, I too worry that we won't be able to meet the expectations people have built up for themselves. Part of my job is managing people's expectations, so... eh... stop it. Stop thinking about how awesome this game could be. Just imagine it's a new M. Night Shyamalan movie. Sure Sixth Sense was amazing and Unbreakable had it's moments, but this right here is the sequel to The Village ... or The Happening ... or Signs ... or any of the movies besides the two I first mentioned. So just like, lower those expectations, but still definitely buy the game please, and everything will be just fine. K?

http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/4063008863?page=2#36

Bashiok giver her udtryk for at "hype"-toget er løbet løbsk for Blizzard og de begynder at vise uro for om D3 kan leve op til de forventninger som det store community viser. Og det ligger igen op ad Blizzard tidligere har indrømmet at arbejdet med Diablo 3 blev offentligtgjort for tidligt (2008) - de kunne simpelthen ikke holde det tilbage længere...

Siden udmeldelsen har en lidt dyster stemning stille bredt sig over D3 communites, for kan D3 leve op til vores forventninger, eller har vi "spildt" 4 år med at forberede os på en ultimativ spiloplevelse som udebliver?

I sidste ende kan man kun spærge sig selv om hvad man forventer af D3, skal det overgå D2 eller skal det overgå WoW? Og hvor skal et spil virkelig være før man er villig til at sætte alt andet på bero.

Vi her på D3X håber selvfølgelig på et spil som vil blive husket og spillet i mange år frem når det bliver udgivet - indtil da vil vi gøre alt hvad vi kan få at hjælpe Blizzard med at skabe en god spiloplevelse for alle, og det håber vi alle jer der får del i vores betakeys også vil...

Sider: 1 2 3 4 [5] 6 7 8