Log ind med brugernavn, kodeord og sessionslængde

Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Pecenetra

Sider: 1 ... 149 150 151 152 153 [154] 155 156 157 158 159 ... 1027
2296
Off Topic / Sv: Godt nytår
« Dato: Januar 02, 2014, 02:27:54 pm »
Champagner på køl: Tjek! ;D
Folk (læs: tøserne) var helt vilde med den jeg havde taget med i stedet for det sprøjt de selv havde fundet :D
Sådan Pikken! :D stort set samme historie her; 'pagnerne var tomme, men der stod en halv flaske Asti på bordet da vi tog i byen... ;D
Ey, kender man lidt til vin ved man da hvad der virker :D

2297
Off Topic / Sv: Hvad skal vi have til aftensmad?
« Dato: Januar 02, 2014, 02:26:55 pm »
hehe, min efterbrænder tilføjede et "t", kunne ikke huske hvad det hed - så smed bare et "t" på :P

Har aldrig set Moelleux og Doux (trods det er geniale navne til at udtrykke sødhed), men sukker tilførelsen betyder også noget for vinens tørhed. Nogen steder tilføjes der jo mere sukker for at holde gæringen i gang, som resultere i en stærkere alkohol og lidt sødere eftersmag.

Kan også bare tage det på dansk. Brut betyder fast, Sec betyder tør og demi betyder halv. Det referer til hvordan vinen stod og gærede af hvad jeg er bekendt med.
Hele smagsindtrykket kommer jo af en blanding alle elementer lige fra drueart, opvoksning, temperaturer, gæringen, lagringen og hvad der tilsættes undervejs.

Normalt under vinlavning tager man de hele druer uden stilk og kvaser dem. Men skallen indeholder farve og garvesyre, så vinen bliver rød og give en ondt i hovedet - specielt franske vine har et højt indhold af garvesyrer men jeg husker ikke lige hvorfor, men det er noget med klimaet og processen.
Hvis man vil have en rosé vin fjerner man skallerne kort efter og og den bliver lyserød og ikke så garvesyreholdig. og det gør man tit med mousserede vine for at give dem lidt kulør og styrke.
For at få en helt blank vin (hvid) så fjernes skallerne inden kvasning.
Har godt hørt om sammenblandingen af rød- og hvidvin men kunne ikke huske hvor det var de lavede det nummer. Men det er et varemærke for området, og derfor ulovligt alle andre steder - panteret beskyttet ;)

2298
Shoutbox / Shoutbox: 01/01/2014
« Dato: Januar 02, 2014, 01:32:21 am »
mine tømmermænd ramte omkring 12 og så frem til godt 16 - du må da virkelig have lavet noget ;)

2299
Off Topic / Sv: Video tråden
« Dato: Januar 02, 2014, 01:27:49 am »
Fantastisk, han var dog ikke ret meget inde på items selvom han sagde det var en stor del - men ja stadig et fantastisk spil :D

2300
Off Topic / Sv: Hvad skal vi have til aftensmad?
« Dato: Januar 02, 2014, 12:58:28 am »
Lækker forret med rejer, steg til hovedret og double chokolade mouse til dessert.

En der kan svare mig på hvad dette er: http://laudrup.dk/templates/product.asp?ProductGuid=5945%2E2010&ProductName=Zillinger+Indiskret+Sekt+Rose&GroupName=Weinviertel&GroupGuid=452&SearchSrting=indiskret

Er det en champagne eller hvad..?

Det er en rosé vin, det betyder blot at druerne ikke har afgivet så meget garvesyre (det man får ondt i hovedet af ;))
Så er den mousseret, det angives dels af proppen - og det vil sige at der er bobler i for at sige det kort.
Sect er den type tørhed som den mousserede vin har, der er 4 typer (fra mindst tør): Sect, demi-sect, demi-brut og brut. En Sect er mere sød og mild og minder meget om de populære Asti og Verdi.

Jeg valgte en ægte champagne af typen Demi-sect for at få lidt markering af smagen men stadig sødlig, dog er Brut det mest korrekte og anvendte inden for champagne da det giver en anderledes fornemmelse i kroppen (der er en grund til at det kaldes elskovsvin ;))

@Topic - så har vi en tradition os der arbejder dagen idag at vi samles over en gang pap mad - i år fra McD, og jeg fik en Big Tasty - selvom "big" vist er så meget sagt.

2301
Off Topic / Sv: Hvad lavede I kl 13.37 i dag?
« Dato: Januar 02, 2014, 12:47:56 am »
Sad og hang over nytårsbordet fra igår og forsøgte at samle tankerne efter de knap 4 timers søvn jeg var blevet bevilliget... inden jeg gik ind og lagde mig i en time mere.

2302
Off Topic / Sv: Godt nytår
« Dato: Januar 02, 2014, 12:44:53 am »
Champagner på køl: Tjek! ;D
Jeg var ikke den eneste med en rigtig champagne i år ;)

Folk (læs: tøserne) var helt vilde med den jeg havde taget med i stedet for det sprøjt de selv havde fundet :D

2303
Shoutbox / Shoutbox: 01/01/2014
« Dato: Januar 02, 2014, 12:43:10 am »
har du lavet noget du ikke plejer Mads? :P og godt nytår alle sammen, så kom vi ind i året hvor vi kan se frem til patch 2 og RoS

2304
Off Topic / Sv: Godt nytår
« Dato: December 31, 2013, 02:49:51 pm »
Jo tak :)

Og godt nytår til Jer alle også!

Personligt satser jeg kun på de knald der kan klares indendørs i selskab med andre ;)

2305
Off Topic / Sv: Hvad skal vi have til aftensmad?
« Dato: December 31, 2013, 02:38:33 pm »
Mad varmet på sten ^^ efterhånden en tradition i den vennekreds jeg holder nytår med :D
Det må være det man kalder stenalderkost :D

2306
Off Topic / Sv: Hvad skal vi have til aftensmad?
« Dato: December 31, 2013, 10:58:01 am »
Igår stod den på alt for amnge rugbrødsmadder med øg og hjemmelavede dunser :D efter at have leget flyttemand hele dagen - det var tiltrængt!

Nytårs menuen i aften kommer til at bestå af tun- eller laksemousse i salat wraps til forret, ovnstegt oksefillet i rødvin med rødvinssauce og lidt grønt, og så abemad med råcreme og flødeskum til dessert.

2307
Off Topic / Sv: Vedrørende deltagelse i 2013 Julefrokost
« Dato: December 31, 2013, 10:54:04 am »
Man kan da stirre sig helt blind på alle hvilket beløb der skal betales hvor - nå men jeg sender lige en når jeg tager på arbejde senere -  så har jeg nemlig lige det hele til det :)

2308
Off Topic / Sv: Betting site
« Dato: December 31, 2013, 10:50:51 am »
Klart Danske Spil! Overskudet går til fx bredde idrætten i DK og ikke til nogle griske udenlandske virksomheder.

db


Du så vist ikke Operation X for 1-2 måneder siden.

Den ligger faktisk på youtube nu :)

Operation X - Glæde og Gavn 1. del af 2


Men ja Danske Spil er noget værre humbug, og det nye betting system de har sat op er både uoverskueligt og fungerer ikke.
De lukker spil på må og få baseret på tendenser og skifter odds, der er ikke styr på hvilke kampe der er eller hvornår de reelt spilles, og flere kuponen med gevinster på bliver aflyst med henblik på småting.

Så sent som i lørdags lavede vi en kupon til 300 kr med lidt over 3.000 i gevinst på, 4 timer senere ved præmiesøgning kom beskeden om at kuponen var annulleret - og ved henvendelse skulle det være sket på vores maskine - vores maskine havde dog ingen annulleringer.

Vi får også jævnligt beskeder om ikke at udlevere Oddset kuponer eller Live kuponer før modtagelse af betaling, men så snart at betalingen mangler og vi ønsker tilbageførelse så kan det ikke lade sig gøre.

Dertil kommer at vi selv fik anbefalet at starte vores egen forening efter vi fik spilleautomater ind...

2309
Off Topic / Sv: Vedrørende deltagelse i 2013 Julefrokost
« Dato: December 30, 2013, 02:38:20 pm »
Så har jeg fået indsigt i hvad rengøringen dækker over. Angiveligt var ovnen helt slem, og der lå et helt stykke bacon derinde, derudover det er køleskabet med og det ene toilet var der pletter på væggen..
Og så mente de at der var noget i opvaskemaskinen - tingene har ikke været skyllet ordentligt af...

Så det er hvad de 3 timers rengøring på 1125 kr dækker over.

Så ja vi bliver nød til at opkræve de ekstra 50 kroner perdeltager, og så må vi lige få skudt lidt hurtigt afsted så Aggie står alene med lorten.

2310
Shoutbox / Shoutbox: 29/12/2013
« Dato: December 30, 2013, 01:14:52 am »
Nej der er ikke nogen funktion som fjerner andre brugere 100%, du kan kun forhindre dem i at kontakte dig personligt

Sider: 1 ... 149 150 151 152 153 [154] 155 156 157 158 159 ... 1027