Log ind med brugernavn, kodeord og sessionslængde

Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - RaGuZ

Sider: [1]
1
Diablo 2 / LoD Generelt / HCL - en lille historie
« Dato: September 06, 2010, 02:38:17 pm »
Efter jeg gik lidt i krig med d2 igen, havde jeg besluttet mig for at prøve mig i krig med HCL istedet for det jeg plejede at spille tilbage i 1.10, scnl for pvp. Jeg regnede ikke med jeg gad spille så meget igen til jeg kunne spille bare lidt seriøst pvp på scnl igen - så jeg tænkte what the hell, hvorfor ikke prøve lidt noget nyt, og hver gang jeg havde spillet HC var jeg altid død som lvl 10-20.

Denne gang skulle ændres, og det gik faktisk ret god hvis jeg selv skal sige det, jeg kom igennem act 1,2,3,4,5 nærmest alle acts uden problemer og uden at blive boostet, blev lvl 30 - fik lidt low lvl items af gumle, og senere boostet igennem NM.Så her imorges skete det der bare ikke måtte ske -,- i det sidste baalrun jeg lavede før jeg skulle på arbejde om morgene, var lvl 74 - lige før jeg ville gå i krig med hell, tager en portal og glemmer at spørge om den er safe, og bliver selvfølgelig 1 hitted af nogen skide undead pygmaer eller hvad de hedder, jeg havde endda mana shield på, røg instant ned på 1% hp tog fast full reju pot, og blev 1 shotted lige bagefter da mit energy shield var røget af!

GG - der røg min første "seriøse" HC char, bare fordi man var 1 sekund ikke tog det sikre move, fandme nedern -,- især fordi det faktisk var begyndt at blive lidt sjovt igen >,<

sorry skulle bare lige ud med noget whine ;D

ps mistede da i det mindste ikke de "dyre" items jeg fik af gumle >,<

2
Diablo 2 / LoD Generelt / boost på HCL nightmare ?
« Dato: September 05, 2010, 07:44:34 pm »
nogen der kan plz :)?

burde selv kunne hjælpe damage wise er lvl 46 eller noget, mere wp and shizzle :p

3
Diablo 2 / LoD Generelt / secret cow lvl vil ikke unlocke :X ?
« Dato: September 05, 2010, 12:54:57 pm »
Jeg har lige nakket baal på HCL og så tænkte jeg jeg lige ville prøve secret cow lvl, men den vil ikke åbne portal når jeg bruger wirts leg og en townportal ?

er noget ændret siden jeg sidste spillede :X ?

4
Diablo 2 / LoD Generelt / et par newbie spørgsmål ^^
« Dato: September 03, 2010, 08:28:38 am »
Hey!

fik fat i et par keys, og er begyndt lidt igen på HCL atm med en sorc, men har lige et par spørgsmål :p

i alle guides står der jo altid str nok til items, men når man nu lige er begyndt igen og ikke har nogen gode items hvad skla man så gøre med en starter sorc ? skal man bare fyrer noget str op til at bruge nogen armors ?

og hvordan fungerer det der reset stats/skills ? kan man gøre det uendelig eller kun 1 gang ?

5
Diablo 2 / LoD Generelt / cd key
« Dato: August 24, 2010, 09:20:48 am »
Ikke nogen som har en cdkey man kan få/låne ^_^?

har faktisk lidt lyst til lige at lege lidt med d2 igen, nu når man keder sig ekstremt meget for tiden, problemet er bare, jeg har smidt mine egne keys væk - tror jeg lånte dem ud i tidernes morgen, og de har bare været gone i ages ;X ?

så tænkte på om der ikke var nogle venlige sjæle som kunne låne eller giv mig deres keys hvis de ikke spiller ;-)? i kan altid "få" dem tilbage.

Selvom jeg er "ny" herinde igen, er jeg en gamle kending tilbage fra 1.10 hvor jeg var trade moderator mm geil på dd2hc hvis det tæller som noget xD

Sider: [1]