76
Off Topic / Sv: D3X Julefrokost 2013
« Dato: September 19, 2013, 07:35:06 pm »
Om det hele skal laves selv, eller om noget bliver bestilt udefra er mig ligegyldigt - så længe vi ikke får en lige så dårlig deal som sidste år.
2 små andebryst, 1 lille ribbensteg, 1 lille bakke brune kartofler + sauce for et sted mellem 1000 og 2000,- var alt for dyrt - syntes jeg. (Og slet ikke nok til 20+ halv- og hel-stive D3X'ere).
Så længe faciliteterne (og økonomi) er på plads, kan jeg godt banke flæskesteg, and og brune kartofler sammen til ~20 mennesker uden de større problemer.
/Xanethia
Du er dagens mAND i skysovs!!
Tro det eller ej, men jeg kan faktisk godt lide at lave mad og ikke mindst at spise det
så stemmer helt klart også for at maden bliver opgraderet i forhold til sidste år!!
Var menuen sidste år ikke følgende:
Sild/Makrelsalat
Fiskefilet
Frikadeller/Leverdreng
Andebryst/flæskesteg
Ris'ala'Amanda
og var det ikke kun Andebryst/flæskesteg som var bestilt ??
For så vil jeg da også bakke op om forslaget om at lave det hele selv hvis bare faciliteterne er i orden
Man kan jo evt arrangere et hold til hver ret så Xanethia ikke laver det hele med mindre han ikke kan lade værre
Der kunne evt. opgraderes med tarteletter ^^
Surfede dog lige lidt og fandt disse sider men hvor meget man får er der jo ingen der ved og det ankommer vel også lunkent...
http://www.saltogpeber.dk/Menuoversigt/julefrokost/Den-jyske-julefrokost.aspx
http://jysk-diner.dk/index.php?q=julefrokost+2013