61
Velkommen til D3X / Sv: Velkommen til azidioN!
« Dato: November 06, 2011, 10:39:41 pm »
Velkommen
Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til. 61
Velkommen til D3X / Sv: Velkommen til azidioN!« Dato: November 06, 2011, 10:39:41 pm »
Velkommen
62
Velkommen til D3X / Sv: Velkommen til Alzheimer!« Dato: November 06, 2011, 10:39:23 pm »
Velkommen
63
Teams, Clans & Communities / Sv: et par gratis ting:D[scl]« Dato: November 06, 2011, 10:20:39 pm »
kan godt bruge viper og magefist
64
Trade SCL / needs pul+ral :)« Dato: November 05, 2011, 03:04:36 pm »
mangler følgende:
runer: pul *2 ral items til en sorc så lov str 3 socked armor. 2 socked helm har ikke meget men kan byde følgende so far: mandel heal 7% mana steal 3*ith 2*dol 1*thul 1*amn 1*ort pf sapphire *2 pf amethyst *2 pf ruby *2 åf emerald *1 pf diamond *1 pf topaz *1 kan også tilbyde at hjæpe med rush på normal 65
Teams, Clans & Communities / Sv: SCL boost fra act3 til 5 nightmare« Dato: November 04, 2011, 11:54:33 pm »
tak for det
case closed 66
Teams, Clans & Communities / Sv: SCL boost fra act3 til 5 nightmare« Dato: November 04, 2011, 11:29:23 pm »Kan vist godt hjælpe dig, hvis du har tid nu? lyder godt join mmm2/m 67
Teams, Clans & Communities / SCL boost fra act3 til 5 nightmare« Dato: November 04, 2011, 09:26:06 pm »
nogen der har tid
har tid et par timer nu her skriv her 68
Off Topic / Sv: Hvad skal vi have til aftensmad?« Dato: November 04, 2011, 07:37:58 pm »Startede på en skalddyrfond i går.. Brunede 20 jomfruhummerskaller af i smør og lidt extra jomfru, tilsatte to hakkede skalotteløg og en fennikel, brunede det af og kom en dl cognac ved. Flamberede skallerne - dernæst et skvis sherry over. Kom en halv flaske hvidvin ved og lod spritten dampe af.. Dernæst en dl kogende vand med en spiseske safran og så 4 dl vand (brugte fiskefond da jeg også kogte dette samtidig ) til sidst med en skefuld peberkorn og et bundt persille. Lod det koge i 20 min og siede det så gennem et klæde.. Kølede det natten over, tog det op i dag og kogte det i 20 min med 4 cherrytomater og en spiseske tomatpure.. Nu er det frosset ned og venter bare på at blive smag til, spædt op med fløde og blive hældt ud over et godt stykke fisk med lidt friskhakket porre og krydderurter epic chef 69
Off Topic / Sv: Hvad skal vi have til aftensmad?« Dato: November 04, 2011, 06:13:56 pm »
lasange
70
Diablo 3: Reaper of Souls / Sv: Wizard Skills« Dato: November 04, 2011, 06:13:01 pm »
super nice.. det er sgu godt lavet
Electrocute= sith attack 71
Teams, Clans & Communities / Sv: Gratis items SCL :)« Dato: November 03, 2011, 08:59:44 pm »
har du noget til en cold sorc??? er lige startet så kan bruge alt
72
Information fra D3X / Sv: Officiel channel på Battle.Net« Dato: November 03, 2011, 08:54:31 pm »
done
73
Diablo 2 / LoD Generelt / Sv: Account på B.net« Dato: November 03, 2011, 08:52:56 pm »
acc smolf_life
mangler alt til sorc på ladder er lige startet efter 5 år |