Log ind med brugernavn, kodeord og sessionslængde

Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - Subtonic

Sider: [1]
1
Teams, Clans & Communities / HC Ladder Chaos Runs
« Dato: Juni 11, 2011, 03:44:08 pm »
Jeg kører nogle chaos runs på europe hardcore ladder. Det er hell og jeg gør ikke brug af bots. I skal være velkomne til at joine :) Der er et lvl req. på 70. Jeg starter klokken 16:00 med "D3X-HC-Dia-01" og kører videre derfra. Hvis i vil orientere jer om hvilket run jeg er kommet til, kan jeg kontaktes på på kontoen "HC-Subtonic".

-Sub

EDIT: Der var lige et par enkelte detaljer der skulle tilføjes.

2
Diablo 2 / LoD Generelt / The Summoner = Rita Repulsa
« Dato: Juni 09, 2011, 04:22:46 pm »
Der er egentllig en SLÅENDE lighed imellem The Summoner fra Diablo II og Rita Repulsa, den intergalaktiske troldkvinde fra Power Rangers.  ;D

=

-Sub

3
Diablo 3: Reaper of Souls / Corrupted Archangel
« Dato: Juni 08, 2011, 09:51:57 am »
Nu er jeg ganske vidst ikke færdig med at læse Sin Wars endnu, men jeg har tænkt lidt i, om hele den her teori om at Tyrael er blevet corrupted da han ødelagde the worldstone ikke ikke bare er noget fis. En drejning jeg meget bedre kunne forestille mig, er at Inarus kunne være den corruptede angel og Tyrael stadig ville stå forrest i kampen mod helvede og dets minions :) Er der nogen der kan følge mig? Hvis det skulle være tilfældet at Inarius dør i Sin Wars serien, vil jeg meget gerne frabede mig spoilers! :D

-Sub

4
Diablo 2 / LoD Generelt / Holy Freeze
« Dato: Maj 31, 2011, 10:21:14 pm »
Er der egentlig nogen der nogensinde har tænkt over at Holy Freeze, som paladin aura, ligger under der hedder "Offensive Auras" og når man køber sig sin pragtfulde Act2 NM merc, for at få præcis den aura, så er det en defensive merc man skal købe? Jeg er nok klar over at auraen fungerer meget vel som defensivt skill, men alligevel ;)

-Sub

5
Blær og Tud / Hardcore Ladder
« Dato: Maj 31, 2011, 10:17:24 pm »
Jeg har egentligt altid holdt mig til softcore, for at jeg kunne få lov at tage nogle dueller. På det sidste er jeg dog kommet til at spille lidt hardcore hvor jeg har lavet min en Frost Zealot som har klaret sig rigtig godt hele vejen op. Jeg startede helt from scratch, men jeg fik oparbejdet mig lidt rimeligt starter gear. Da jeg ramte lvl 40 besluttede jeg mig for jeg ville gå nightmare og begav mig derfor på vej mod Baal. Alt forløb som det skulle, der blev delt nogle kolde hug og zeals ud. Tror i så FANDENEDME ikke at jeg før klø da jeg slås med Lister, the Tormentor SPECTRAL HIT Mother-FUCKER! Pis! Jeg skulle vidst bare lige dele min ulykke med nogen..

-Sub

6
Diablo 2 / LoD Generelt / I skal lige se et par screens :)
« Dato: Maj 10, 2011, 07:10:48 pm »
http://img696.imageshack.us/i/screenshot002vs.jpg/

På det første screen her er jeg igang med at rushe en mule for Larzuk questens skyld. Da jeg slasker Duriel er jeg så umådelig heldig at få 5 x Scroll of Townportal, wtf? Jeg tænker lidt i hvordan det fungerer med drop calculators lige nu, er det 5 random items, der bliver rullet for individuelt? For så kunne jeg ligeså godt have vundet med joker og hele svineriet på en lottokupon.

http://img853.imageshack.us/i/screenshot001xq.jpg/

Det andet screenshot her omhandler noget jeg heller ikke lige mindes at have set. Som regel når jeg laver Act5 Q2 finder jeg 3 steder i Frigid Highlands, hvor jeg befrier 5 fanger hvert sted. Det løber op i en total på 15 og questen er klaret. Lige i det her tilfælde fandt jeg to steder hvor jeg befriede 5 og et sted hvor åbenbart kun befriede 1. Jeg troede ikke engang den quest log der kunne skrive andet end 15-10-5?

Giv mig lige lidt respons :)
-Sub

7
Diablo 2 / LoD Generelt / EUSCL 1.13 - Hvem skal med? :)
« Dato: Marts 05, 2010, 10:53:00 pm »
Jeg regner med at starte lidt mere seriøst ud igen når patchen rammer os. Og så slog det mig at det ville være rart lige at få dannet sig et hurtigt netværk igen. Så ehh.. Hvem skal give den ladder gas sammen med mig? :)

Sider: [1]