Log ind med brugernavn, kodeord og sessionslængde

Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - Thunderwind

Sider: [1]
1
Diablo 2 / LoD Generelt / Q omkring stat bug?
« Dato: November 20, 2010, 01:12:35 pm »
Hvad sker der hvis man har en anni som lige giver nok stat til ex. en enigma kan fittes. man fitter enigmaen og fjerner anni'en? kan huske det kunne lade sig gøre, men virker den bug stadig?

edit: hmmm skulle måske være i en anden kategori

2
Diablo 2 / LoD Generelt / I'm Back :O Hjælp @ Spørgsmål plx :)
« Dato: November 16, 2010, 07:53:51 pm »
Nu er det nogle år siden jeg sidst spillede, men har besluttet at give det gode gamle diablo endnu et go! Det er også ved at være nogle år siden jeg sidst var aktiv herinde, men kan da se Zlay3r stadig er aktiv og så kan alt da ikke gå helt galt! ;)

Nå quiz-time!
1. Virker glitchen med at gå fra lvl 1 - 80 lynhurtigt stadig (via uber runs og det)?
2. Virker boost/glitchen hvor man som lvl 1 kan gå fra "normal" - "hell"?
3. Hvordan står det til med duped items på ladder? - skal man passe på?
4. andet jeg bør vide? :o
ty <3

3
Tech. Support / Hvad gør man med en subwoofer?
« Dato: Januar 14, 2009, 11:23:08 pm »
mærkelig spørgsmål i know. Men har hørt noget om at man skal skrue fuldt op for wooferen den første måned man brugere den? Nogen der kan bekræfte dette er rigtigt? Og kan man udskyde denne "spil max i en periode", altså bare spille normalt, til nogle måneder senere uden subwooferen tager skade?

Får bestilt et Z-5500 sæt i morgen fra vens kort nemlig og det skal behandles som en gud når det kommer, men bor i rækkehus atm :D.

4
Tech. Support / Hvilken butik køber man krokodillenæb?
« Dato: December 23, 2008, 08:53:47 pm »
Hvor delen køber man krokodillenæb

henne? Det må ikke gøres over internettet, da jeg ikke har tiden/konto penge. så hvilken butik kan må få dem i? nogen der ved? :D

5
Tech. Support / Reserve dele til en Subwoofer fra logitech?
« Dato: November 28, 2008, 11:16:53 pm »
Jeg har besluttet mig efter nøje overvejelse og ofre min "store" julegave for et logitech z-5500 sæt. så det problem er løst :)

En ven offer mig nu en logitech z-4 subwoofer for få penge, og jeg tror jeg tager det. (bare for og have en lille en der er let og transportere til små fester :)) Men problemet er der ikke er nogen ledninger med i den :O, han havde nemlig indbrud og alt blev stjålet undtagen hans fisk subwoofer og ja det uden værdi/ det der ikke kan fløttes. Hvordan i al verden skaffer jeg så, sådan en controler til wooferen som skal bruges, o.o

Sider: [1]