Log ind med brugernavn, kodeord og sessionslængde

Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - vinzayne

Sider: [1] 2 3
1
Blogs / Vinzayne Part II
« Dato: Juli 02, 2015, 07:18:18 pm »
Halløj! Jeg tænkte at jeg lige ville give en update på min pludselige forsvinding i diablo 3. Jeg har haft mange gode stunder sammen med mennesker, som jeg kom til at holde af i diablo 3.
Derfor tænkte jeg at det var anstændigt at skrive et farvel  (måske på gensyn.) Jeg må ærligt talt indrømme at jeg har udskudt dette en rum tid, men her er det så.

Jeg vil gerne fortælle lidt mere om min historie. Dem, som kender mig, har højst sandsynligt bemærket, at jeg har haft en tendens til at opføre mig særpræget. Det skal ikke være en hemmelighed at jeg har fået en diagnose som psykisk syg, nærmere betegnet skizofreni. Det er ca. 10 år siden. Jeg kan huske at jeg brugte en del af min indlæggelse på at gennemføre det originale starcraft samt brood wars. Da jeg blev udskrevet gik der ikke længe før World of Warcraft udkom. Det var første gang jeg prøvede et spil i den genre. Jeg var totalt solgt. Efter de første to år af WoW regnede jeg min /played sammen og fandt frem til at jeg havde brugt omkring 25% af min samlede tid i disse år på at spille computer. Hver eneste gang, der kom et nyt computerspil med en hvís hype, blev jeg efterfølgende skuffet. Oplevelsen af WoW kom aldrig igen. De forskellige computerspil begyndte, i mine øjne, at ligne mere og mere hinanden. Diablo 3 er dog alligevel det spil jeg er gået allermest op i. Jeg har en formodning om at jeg har brugt over 2000 timer på diablo i spillet. Jeg tør slet ikke tænke på, hvor meget tid jeg har brugt på diablo udenfor spillet. Jeg har en følelse af, at jeg nu har slået min kvote dæmoner ihjel. Da jeg stoppede med spillet, bl.a. pga. hardwareproblem, valgte jeg samtidig at stoppe med at tage den (ret kraftige) medicin, som jeg havde fået i de 10 år. Jeg føler ikke længere et behov for at slå hjernen fra. hverken via computerspil eller medicin. Jeg vil helst ikke misforståes. Jeg fordømmer hverken computerspil eller psykiatri, derimod vil jeg sende en tak til de mennesker jeg har mødt igennem den rejse jeg havde. Måske vi ses en dag. :)

GG

2
Shoutbox / Shoutbox: 07/04/2015
« Dato: April 07, 2015, 08:35:42 pm »
2.2 patch på psn

3
Blogs / Vinzayne
« Dato: Marts 25, 2015, 10:44:12 am »
The Vinzayne Train skal på værksted. Eller min Pc skal. Glæder mig til at få den hjem igen, så jeg kan spille 2.2 med jer andre. Indtil da står den på ps4 diablo. Hvor jeg i øvrigt også hedder vinzayne på psn. Jeg spiller legit hardcore på playstation.

4
Konkurrencer / Sv: Vind præmier i season 2 med Diablo3x.dk
« Dato: Februar 14, 2015, 12:32:08 pm »
Jamen diablo til ps4 kunne da være nice ^^,

5
Konkurrencer / Sv: Vind præmier i season 2 med Diablo3x.dk
« Dato: Februar 14, 2015, 09:41:55 am »
jeres d3x ladder virker ikke....  men er lige ramt 100 efter 14.5 time i streg.
tak til mit team.... krejsing, youngprime og kyll... fordi de hjalp mig, og fordi de gik tidligt i seng. ^^

6
Teams, Clans & Communities / Sv: ny og mangler nogle at spille med.
« Dato: Februar 08, 2015, 06:52:27 pm »
numbers highjacked this thread. SiN sidst jeg spillede med dig var jeg vist lidt uhøflig.  sorry, men jeg er som regel klar på game og booster også en gang imellem.

Offtopic: some but not all buffs may be applied.

Før flame: power shrine, yes. sacrifice, no,

7
Off Topic / Sv: LAN på Djursland
« Dato: Februar 08, 2015, 06:42:48 pm »
Sejt. det kunne jeg måske godt finde på. :D

8
Blær og Tud / Sv: Gold
« Dato: Februar 04, 2015, 12:05:20 pm »
har ca. 1 mia. guld. for et par dage siden gik jeg rulle-amok og brugte en halv time, 2 mia. guld og alle mine arcane dust på at rulle. men fik da 1% CHD. mit våben ruller for 22 mio. nu. dyr fornøjelse.

9
Blær og Tud / Sv: double drop
« Dato: Februar 03, 2015, 07:27:33 pm »
Vi skal desværre IKKE snakke om rolls. xD

10
Blær og Tud / double drop
« Dato: Februar 03, 2015, 06:43:29 pm »
jaja. videoen er af lortekvalitet. men det er 13 sekunders bliss. håber i fatter hvad der sker.
https://www.youtube.com/watch?v=ZGhLMgPe6UM

11
Witch Doctor / Sv: Sacrifice spec.
« Dato: Februar 01, 2015, 11:00:16 am »
Sacrifice bliver reflekteret - jeg tog fejl.
jade er vel det man kan nå højest med.

12
Witch Doctor / Sv: Sacrifice spec.
« Dato: Januar 31, 2015, 06:23:16 pm »
24 yards er horrify - face of death

13
Witch Doctor / Sv: Sacrifice spec.
« Dato: Januar 31, 2015, 05:56:42 pm »
Følgende gode råd vil jeg gerne give jer og håber ligeledes, at jeg selv engang lærer at følge dem.

Tålmodighed
Hvis du ikke har tålmodighed, så er du det helt forkerte sted.

Læs hvad dine elites og champions gør
Der er to ting der er vigtige når du møder en elite. Det ene er at låse dem, den anden er at læse deres abilities. Medmindre du selvfølgelig elsker overraskelser og en 30 sek. ress. Dem, du skal holde specielt øje med, er: Reflect, electric og firechains. Sacrifice bliver ikke reflekteret, men hvis din pain enhancer bliver triggered af pets, bliver den reflekteret til dig. God idé ved reflect at finde et monster som ikke er minion og give den fuld skrue med toads, så du kan spawne lidt fetisher. Du kan alternativt bruge toads og have spirit walk klar. electric - stå ikke for tæt på og lad din army være mellem monster og dig. Firechains skal du bare ikke vade ind i.

Lær 24 yards
Det er sgu egentligt et latterligt råd. Men 24 yards er essentielt. du kan ikke undgå at lære hvor meget det er i spillet. Min erfaring er, at den rækker et par yards ud over animationen, så du kan fange (og låse) et ekstra monster med lidt held.

Skift mellem trial og Greater rift gear
f.eks. kan du bruge globe dogs i stedet for spirit walk hvis du er med en DH med reapers.
Du kan også smide alle parapoint i int i stedet for movement. hvis du kan holde ud at spadsere hen til mobs.

Tænk stort
Hvis du har overskud mens du fighter et pack, så træk flere monstre med din toads. Generelt er det ikke overlevelse, der er problemet, det er dps.

Tæv den sejeste først
Brug din sacrifice og toads på det sejeste monster i packet (medmindre det har reflect.)
De små monstre dør alligevel hurtigt og kan basalt set ses som ammo sammen med boogieman. Her er dog et forbehold. hvis du ikke har 15 sykopater skal du self. toad'e der hvor der er flest monstre.

GL HF

14
Witch Doctor / Sv: Sacrifice spec.
« Dato: Januar 29, 2015, 06:34:55 pm »
Jeg kører nu med en tiki hjelm, men speccet er næsten det samme. når man bruger tiki, kan sykopaterne overleve så rain of toads er tilbage som ability. derudover er det næsten det samme. Jeg har tænkte mig at skrive et par gode råd, som jeg har fundet ud af igennem min karriere som witchdoktor, men vil lige organisere disse "tips" først.

15
Blær og Tud / bum 250-ish
« Dato: Januar 13, 2015, 07:00:02 pm »
Dagen før patch 2.1.2 tog jeg min jade ud på tur.

Sider: [1] 2 3