Log ind med brugernavn, kodeord og sessionslængde

Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Xenophon_

Sider: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 ... 27
31
Tech. Support / Sv: WIN 10 pros and cons
« Dato: August 05, 2016, 10:08:01 pm »
Jeg fangede først "malware protection live" da jeg scannede med andre programmer, som McAfee og AVG.


Har lige oplevet at DWM gik amok på mine RAM :D :O

33
Off Topic / Sv: D3X's Officielle Løst og fast tråd!
« Dato: August 05, 2016, 02:27:01 am »
Thunderdome?

34
Tech. Support / Sv: WIN 10 pros and cons
« Dato: August 04, 2016, 11:02:13 am »
Er det "malware protection live", der også har et grønt V tegn som ikon?

Den havde jeg til at sidde lidt... ^^

35
Tech. Support / Sv: WIN 10 pros and cons
« Dato: August 03, 2016, 11:49:39 pm »
Jeg tog jubilæums opdateringen med det samme. Det virker fint, men den tog lidt længere tid at installere end alle de andre, så den er nok noget "tungere". Det er jo også en helt ny version man får. Jeg kunne ikke logge ind på min PC ved hjælp af min pin-kode da den var færdig :O Troede jeg var fucked(!), men man kan vælge at logge ind via sin Microsoft adgangskode i stedet, heldigvis kunne jeg huske den. Da jeg kom ind, ville jeg så se om jeg kunne lave min pin-kode igen, men man skulle bruge den gamle, som jeg så troede var fucked, men næh, den kunne godt da jeg først var kommet ind.. spøjs bug.

Pt. kører det fint, jeg har i hvert fald ikke haft nogen fejlmeldinger endnu, men måske jeg bare har været heldig :p

Edit: Den vil stadig ikke tage min Pin, så nu sletter jeg den og laver en ny, i stedet for bare at ændre den, så må vi se :)

Edit igen: Jeg fjernede pin-koden helt og oprettede så pin-kode log-in igen, nu virker det som det skal :)

36
Shoutbox / Sv: Shoutbox: 30/07/2016
« Dato: August 03, 2016, 09:09:27 am »
Tillykke :)

37
Tech. Support / Sv: WIN 10 pros and cons
« Dato: August 03, 2016, 09:08:40 am »
Lyder træls. Har godt hørt om "sort skærm" fænomenet :/

38
Tech. Support / Sv: WIN 10 pros and cons
« Dato: Juli 26, 2016, 03:52:48 pm »
Hvordan gik det? :)

39
Shoutbox / Sv: Shoutbox: 10/07/2016
« Dato: Juli 10, 2016, 09:43:16 pm »
@Lars

Tror det var en af de jokes der blev lavet omkring Pokemon Go. 'Mapping' skulle ikke være tilladt i Syd Korea, dvs. det Pokemon noget der, så ikke er tilladt. Igen, så er jeg ret sikker på det er trollin', men aner det ikke og tænkte bare det kunne være rart ^^ Har aldrig set Pokemon og aner absolut intet om det ^^

40
Shoutbox / Sv: Shoutbox: 08/07/2016
« Dato: Juli 09, 2016, 01:10:14 pm »
Haha, nej, dog ikke. Anede ikke det eksisterede til i går aftes faktisk. Man skulle bo i Syd Korea! :D

41
Shoutbox / Sv: Shoutbox: 08/07/2016
« Dato: Juli 08, 2016, 04:48:25 pm »
I et øjebliks uopmærksomhed mistede jeg lige min Pride Iron Golem.. Whoops :D

42
PvM Guides / Sv: Bear build
« Dato: Juli 04, 2016, 08:58:18 pm »
Har nakket så mange council members I min tid, tror altid jeg har nakket dem som noget af det første når jeg er hoppet ind i et game. Tror de snyder mig :p

Med Coa når du op på 90% fhr, men ja, det er nok småting.

CoH er fordi jeg er broke og den kan altid bruges til et eller andet senere.
Hmm, så hvis jeg forstår dig korrekt, så anbefaler du egentlig kun Forty, Treachery eller en Jmod, så'n rigtig?
Problemet er bare med Treachery og Jmod, så ender hun på 46% fr og det er kun hvis jeg smider Um i Andy. Uden Um, så er det 31% fr og 61% lr, dvs. UT ikke er en mulighed. Så kun Forty faktisk, der også var din første anbefaling. Meh, gid jeg ikke var broke :D

Ud fra den Calc du linker til, så er hendes Aps nu 2.27, med Faith og Andy, og skal bruge 26% mere for 2,5 aps. Hun har ubrugt sock i Andy's, men det giver jo kun 15%. Aargh, så jeg skal simpelthen lave en Jmod xxx/45(duer ikke, skal have 46% med Coh og 48% med Forty) eller finde en Rare med 20ias og 2 socks, hvis de overhovedet eksisterer :S
Enten det eller finde en hurtigere Bow... ffs!

Jeg er ved at være en smule træt af Phoenix RW, eftersom animationen til 'Firestorm' stopper mig i mine attacks og den har en proc rate på 40% per strike. Hvilket så proc'ede min hukommelse, da jeg har haft det engang før for længe siden og droppede det af samme årsag.
Dvs. jeg skal over i: Dream RW, Spirit RW, Moser's eller Stormshield, men så mister jeg Redemption og 350-400% Damage... Meh, var ellers lige begyndt at one-shotte flere mobs. Bliver nok nød til at acceptere den meget trælse animation :/

Ps. Den gode nyhed er at repair omkostningerne er droppet gevaldigt, efter jeg fik bedre styr på min fhr og dps, samt en coh armor til min Rogue, så hun ikke kratter helt så meget af.

43
PvM Guides / Sv: Bear build
« Dato: Juli 04, 2016, 05:05:30 pm »
Interessant, synes ikke selv der dropper mange HR's ved council, hverken nu eller dengang for længe siden :p Det er dog et af de "anderledes" builds der ligger i baghovedet. Måske det skal prøves en dag, alligevel.

Hehe, det var nu ikke nødvendigt, det er jo ikke nødvendigvis game changing. ^^. Ja, Coa er fremragende til mange ting og ofte et godt valg uanset, lidt ligesom de to andre :D Tjekkede lige guiden og jeg kan godt se hvorfor du specielt overvejede Coa. Med den lidt hurtigere AS, ll fra Botd, 60fhr fra stone, så ville et evt. coa valg passe meget godt ind. Med dmg red, ekstra fhr og @, plus den er mellemvejen imellem 0 og 2 til +All. Har den 2 socks er der plads til Cham og en ekstra ting, fx Ber, Ist, jewel eller andet, men er træt af at regne i dag, så har ikke lige oversigt over de endelige stats/breakpoints. Det er en hat jeg selv ofte glemmer, da jeg næsten aldrig finder en, som du selv nævner som pointe.

Jeg har ikke lige en forty hun kan bære og jeg har brugt næsten alt jeg havde i stash på den BearMauler allerede ^^ Hun har dog Faith 13/2 i Diamond bow 15/2, så hun skal ikke klage, selvom hendes Andy ikke er Eth. Regner med hun får en simpel Coh. Der er jo lidt af alle de ting der altid kan bruges med 2+all, @, dmg red og mf, den har jeg lige til, altså når jeg finder en armor...  Mangler kun 12fhr nu på Dudu for at ramme breakpoint.

Jeg er helt enig når det kommer til builds som min BearMauler fx, der er ikke mange mønter i overskud efter et run, hvis nogen overhovedet ^^Men har man råd til Enigma, phoenix, faith osv. så kan man jo også selv bestemme, så jeg får aldrig ondt i røven over det :p

44
PvM Guides / Sv: summon necro build?
« Dato: Juli 04, 2016, 02:01:00 am »
Hvis man har mere end rigeligt med HR's, så kan man også køre med et andet build.

Taget ud fra Lvl 90. Dette build bruger ikke CE og skal kun gøres, hvis man er villig til at smide HR's efter det. Det er ikke nødvendigvis et cookiecutter/imba build

Gear

Necro:
Hat: Crown of ages (Coa) (Ral, Um, ist, Ber, Cham eller Jewels, kan bruges i 1-2 socks)
Armor: Enigma RW
Bælte: Arach
Handsker: Chance guards
Støvler: War Traveler
Våben: Beast RW
Skjold: Spirit RW
Amu: Mara
Ringe: Soj's

3x 11fire res sc's (afhængig af hvad du kommer i hatten)
5x 5@ sc's (afhængig af hvad du kommer i hatten)
+ en af dine sc's skal have 3-5 fhr

Med Anni ender du med +11 all skills.
Med Torch ender du med +14 Necro skills.
Faster Hit Recovery(FHR): 86+% = 6 frames

Merc:
Hat: Andy's
Armor: Bramble RW
Våben: Infinity RW

Iron Golem: Pride RW

Auraer: Fana lvl 20(fra Beast), Thorns lvl 17-23(fra Bramble), Conviction lvl 14(fra Infinity) og enten Defiance el. Might fra Act 2 Merc. Concentration lvl 16-20(Fra Pride Iron Golem)


Point fordeling:

Summon:
20 Skelli Mastery
20 Golem Mastery
20 Summon Resist
1 Clay Golem
8 Blood Golem (For ekstra liv til IG. Resten smides enten(helst) her eller i random ting man kan lide)
20 Iron Golem
1 Fire Golem
4 Raise Skelli (For 8 af dem)
4 Raise Skelli Mage (For 8 af dem)
1 Revive

Curses:
1 Amplify Damage (Main spell)
Hvis du spiller med andre, kan det være en god idé at smide 1 point i Life Tap og måske 1 point i Lower Resist.Multiplayer:
Er man to, kan man med fordel spille sammen med en Fanazealer, der selvfølgelig bruger Fanaticism og Conviction Auraer. (Bruger man hotkeys til at skifte rytmisk imellem dem hvert 2-3 sekund ca. så får man bonus fra begge). Merc skal så have Insight(Meditation) våben i stedet for Infinity. Du skifter Beast Våben ud med Last Wish for Might Aura. I kan nu få fat i 2 brugbare Auraer fra jeres to A2 Mercs - Defiance og Blessed Aim. Dette vil give jer nogen ret vilde synergier.

Party bonus fra Auraer(+1 curse) til sammen:

Conviction lvl 25 (-150% Fire, Lightning og Cold(breaker immunities) og - 93% defense til mobs.)
Fanaticism Maxed (Høje Attack speed, AR og Damage bonusser)
Meditation lvl 14-19 (625-750% Mana regen)
Thorns lvl 17-23 (890-1130% Thorns damage)
Concentration lvl 16-20 (285-345% damage)
Defiance lvl 15+ (minimum 210% Defense - Normal A2 Defense merc)
Blessed Aim lvl 15+ (minimum 285% AR - Normal A2 Offense merc)
Amplify Damage(curse) lvl 15 (+100% damage taken, samt breaker Physical immunities)

Desuden, Über Mephisto's Conviction aura bliver annulleret hvis i selv har conviction lvl 21 eller højere. Endnu en grund til at de to builds supplerer hinanden godt.

Med dette set-up for 2 spillere skulle man gerne kunne blæse igennem alt. Det skal dog siges at Iron Golem kan dø/forsvinde, så husk at teleport rundt, men samtidig skal man altid huske at ens Pride RW er væk, så snart man laver en Iron Golem fra det, så har du ikke råd til at brænde et eller flere Pride RW's af, så lad være med at bruge dette build.. Brug en anden Golem i stedet, med mindre effekt, da du/i mister concentration auraen.

Spiller man 3 eller flere sammen, så kan resten nærmest frit vælge hvad de vil spille, da Fire/lightning/cold/physical immunities bliver brudt og mobs Defense får store nerfs.
 
Kun Necro's "Lower Resist" curse bryder Poison immunity, hvilket der ofte ikke er brug for da få builds bruger poison, intet bryder Magic immunities.
Conviction og Lower Resist supplerer hinanden(!), så Fire/lightning/cold/physical damage er at foretrække fra de andre.
Spillere med Magic Damage vil selvfølgelig også være ret brugbare, men vil ikke rigtig kunne udnytte flere af synergierne, dog max udnytte et par stykker(Defiance+Meditation).
En ekstra Paladin vil fx kunne tilføje en extra aura - Holy Shock/Concentration/Vigor/Salvation.
Rogue med Harmony RW bow giver også Vigor(= massiv Faster run/walk og Stamina boost)


Det er om ikke andet, en idé til et build :)

Ps. Er i 3, så brug A1 Rogue merc med Harmony RW bow. Er i flere, så skal de have A2 dps mercs - fx Ghost Spear/War Pike(botd) - Dream RW Helm(Holy shock aura) - Eth Forty. Ellers bare: Ghost Spear/War Pike(botd) - Eth Coa/Gaze/Andy/Shako - Eth Forty

Pps. Undgå for alt i verden Cold damage, herunder Holy Freeze, da Necro ikke kan cast summon på døde mobs ramt af Cold(!).

Ppps. Undgå Redemption Aura, da det fjerner corpses og så er Summon Necro jo ikke meget værd.

45
PvM Guides / Sv: Bear build
« Dato: Juli 04, 2016, 12:07:02 am »
Jeg har aldrig haft en GF barb, men har selvf. hørt om dem. Var der ikke en patch der gjorde dem mindre værdifulde? Altså vedr. gambling.
Jeg kommer ikke til at lave en, så det er nu ikke så vigtigt, men sjovt indslag i D2 ikke desto mindre ^^

Jeg tror altid jeg har brugt superior på melee, men som regel kun til armor. Ved våben er det jo oftest Phase Blade der ikke har dura ellers eth indestructible.

Jeg synes nu det er fint nok, at superior koster ekstra. Det er vel også en af de ting ved lld og mld, der holder spillet i gang og GF barbs i live.

Hehe, mod Übers vil der blive brugt Guillaume's helm og/eller LW, så det ender på minimum 50% CB med Guillaume's og ellers op til de max 100% ^^ ÜT må dog vente lidt endnu, men ellers har jeg en Fanazealer, hvor jeg jo bare kan køre "1 point Smite", det virker jo rigeligt fint og hurtigt. Rullede en 3800+ def, 30@ + 1.5lpl SA Forty til hans Merc, i første hug. Kunne ikke tro mit held :) :)

Første gang jeg kører med Rogue i øvrigt og det virker til at være den optimale løsning til BearMauler, hun mangler dog stadig en armor, så hun dør ret let.. Må se hvornår jeg får det rettet.

Ps. Rettelse til tidligere post: Der er selvf. 3 Auraer på Merc ved mit Necro Summon build. Inf+Bramble+Defiance el. Might. Skal have Beast(Fana) i stedet for Last Wish(Might) på min Necro, men alt koster jo (og Pride til IG, var heller ikke billigt) :D

Sider: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 ... 27