Log ind med brugernavn, kodeord og sessionslængde

Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Xenophon_

Sider: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 ... 27
46
PvM Guides / Sv: summon necro build?
« Dato: Juli 04, 2016, 02:01:00 am »
Hvis man har mere end rigeligt med HR's, så kan man også køre med et andet build.

Taget ud fra Lvl 90. Dette build bruger ikke CE og skal kun gøres, hvis man er villig til at smide HR's efter det. Det er ikke nødvendigvis et cookiecutter/imba build

Gear

Necro:
Hat: Crown of ages (Coa) (Ral, Um, ist, Ber, Cham eller Jewels, kan bruges i 1-2 socks)
Armor: Enigma RW
Bælte: Arach
Handsker: Chance guards
Støvler: War Traveler
Våben: Beast RW
Skjold: Spirit RW
Amu: Mara
Ringe: Soj's

3x 11fire res sc's (afhængig af hvad du kommer i hatten)
5x 5@ sc's (afhængig af hvad du kommer i hatten)
+ en af dine sc's skal have 3-5 fhr

Med Anni ender du med +11 all skills.
Med Torch ender du med +14 Necro skills.
Faster Hit Recovery(FHR): 86+% = 6 frames

Merc:
Hat: Andy's
Armor: Bramble RW
Våben: Infinity RW

Iron Golem: Pride RW

Auraer: Fana lvl 20(fra Beast), Thorns lvl 17-23(fra Bramble), Conviction lvl 14(fra Infinity) og enten Defiance el. Might fra Act 2 Merc. Concentration lvl 16-20(Fra Pride Iron Golem)


Point fordeling:

Summon:
20 Skelli Mastery
20 Golem Mastery
20 Summon Resist
1 Clay Golem
8 Blood Golem (For ekstra liv til IG. Resten smides enten(helst) her eller i random ting man kan lide)
20 Iron Golem
1 Fire Golem
4 Raise Skelli (For 8 af dem)
4 Raise Skelli Mage (For 8 af dem)
1 Revive

Curses:
1 Amplify Damage (Main spell)
Hvis du spiller med andre, kan det være en god idé at smide 1 point i Life Tap og måske 1 point i Lower Resist.Multiplayer:
Er man to, kan man med fordel spille sammen med en Fanazealer, der selvfølgelig bruger Fanaticism og Conviction Auraer. (Bruger man hotkeys til at skifte rytmisk imellem dem hvert 2-3 sekund ca. så får man bonus fra begge). Merc skal så have Insight(Meditation) våben i stedet for Infinity. Du skifter Beast Våben ud med Last Wish for Might Aura. I kan nu få fat i 2 brugbare Auraer fra jeres to A2 Mercs - Defiance og Blessed Aim. Dette vil give jer nogen ret vilde synergier.

Party bonus fra Auraer(+1 curse) til sammen:

Conviction lvl 25 (-150% Fire, Lightning og Cold(breaker immunities) og - 93% defense til mobs.)
Fanaticism Maxed (Høje Attack speed, AR og Damage bonusser)
Meditation lvl 14-19 (625-750% Mana regen)
Thorns lvl 17-23 (890-1130% Thorns damage)
Concentration lvl 16-20 (285-345% damage)
Defiance lvl 15+ (minimum 210% Defense - Normal A2 Defense merc)
Blessed Aim lvl 15+ (minimum 285% AR - Normal A2 Offense merc)
Amplify Damage(curse) lvl 15 (+100% damage taken, samt breaker Physical immunities)

Desuden, Über Mephisto's Conviction aura bliver annulleret hvis i selv har conviction lvl 21 eller højere. Endnu en grund til at de to builds supplerer hinanden godt.

Med dette set-up for 2 spillere skulle man gerne kunne blæse igennem alt. Det skal dog siges at Iron Golem kan dø/forsvinde, så husk at teleport rundt, men samtidig skal man altid huske at ens Pride RW er væk, så snart man laver en Iron Golem fra det, så har du ikke råd til at brænde et eller flere Pride RW's af, så lad være med at bruge dette build.. Brug en anden Golem i stedet, med mindre effekt, da du/i mister concentration auraen.

Spiller man 3 eller flere sammen, så kan resten nærmest frit vælge hvad de vil spille, da Fire/lightning/cold/physical immunities bliver brudt og mobs Defense får store nerfs.
 
Kun Necro's "Lower Resist" curse bryder Poison immunity, hvilket der ofte ikke er brug for da få builds bruger poison, intet bryder Magic immunities.
Conviction og Lower Resist supplerer hinanden(!), så Fire/lightning/cold/physical damage er at foretrække fra de andre.
Spillere med Magic Damage vil selvfølgelig også være ret brugbare, men vil ikke rigtig kunne udnytte flere af synergierne, dog max udnytte et par stykker(Defiance+Meditation).
En ekstra Paladin vil fx kunne tilføje en extra aura - Holy Shock/Concentration/Vigor/Salvation.
Rogue med Harmony RW bow giver også Vigor(= massiv Faster run/walk og Stamina boost)


Det er om ikke andet, en idé til et build :)

Ps. Er i 3, så brug A1 Rogue merc med Harmony RW bow. Er i flere, så skal de have A2 dps mercs - fx Ghost Spear/War Pike(botd) - Dream RW Helm(Holy shock aura) - Eth Forty. Ellers bare: Ghost Spear/War Pike(botd) - Eth Coa/Gaze/Andy/Shako - Eth Forty

Pps. Undgå for alt i verden Cold damage, herunder Holy Freeze, da Necro ikke kan cast summon på døde mobs ramt af Cold(!).

Ppps. Undgå Redemption Aura, da det fjerner corpses og så er Summon Necro jo ikke meget værd.

47
PvM Guides / Sv: Bear build
« Dato: Juli 04, 2016, 12:07:02 am »
Jeg har aldrig haft en GF barb, men har selvf. hørt om dem. Var der ikke en patch der gjorde dem mindre værdifulde? Altså vedr. gambling.
Jeg kommer ikke til at lave en, så det er nu ikke så vigtigt, men sjovt indslag i D2 ikke desto mindre ^^

Jeg tror altid jeg har brugt superior på melee, men som regel kun til armor. Ved våben er det jo oftest Phase Blade der ikke har dura ellers eth indestructible.

Jeg synes nu det er fint nok, at superior koster ekstra. Det er vel også en af de ting ved lld og mld, der holder spillet i gang og GF barbs i live.

Hehe, mod Übers vil der blive brugt Guillaume's helm og/eller LW, så det ender på minimum 50% CB med Guillaume's og ellers op til de max 100% ^^ ÜT må dog vente lidt endnu, men ellers har jeg en Fanazealer, hvor jeg jo bare kan køre "1 point Smite", det virker jo rigeligt fint og hurtigt. Rullede en 3800+ def, 30@ + 1.5lpl SA Forty til hans Merc, i første hug. Kunne ikke tro mit held :) :)

Første gang jeg kører med Rogue i øvrigt og det virker til at være den optimale løsning til BearMauler, hun mangler dog stadig en armor, så hun dør ret let.. Må se hvornår jeg får det rettet.

Ps. Rettelse til tidligere post: Der er selvf. 3 Auraer på Merc ved mit Necro Summon build. Inf+Bramble+Defiance el. Might. Skal have Beast(Fana) i stedet for Last Wish(Might) på min Necro, men alt koster jo (og Pride til IG, var heller ikke billigt) :D

48
PvM Guides / Sv: Bear build
« Dato: Juli 03, 2016, 04:22:52 pm »
Hmm, meget interessant Pece. Anede ikke superior gjorde så stor forskel! Mit Phoenix er også Superior :/ Men ja, et skønt skjold, har dog aldrig brugt det før, så det var også en del af motivation til dette build.

Den river tingene ned, men stadig ikke helt som et cookiecutter build a la Fanazealer eller Auradin, endnu. Bosser går faktisk fint pga. Maul's 400% dmg når den er maxet, hvilket sker hurtigt. Nej, de CB 15% lyder ikke af meget, men den slår jævnt hurtigt, så det proc'er fint. Dertil er der jo deadly strike og open wounds. Har dog ikke fået spillet med den så meget endnu, at jeg kan sige den er fuldt ud testet. Min nuværende fhr+@ spiller mig et pus, så jeg kan først gøre det rigtig op når jeg har stacked nogle sc's ^^.

Tjaeh, vedr. Gaze/Andy ser jeg ikke str og den lidt ekstra jab+aura gøre den store forskel, ikke i forhold til 20% dmg red, der trods alt holder den bedre i live, så man rent faktisk får auraen.. Jeg kender ikke beregningerne for dps, tvivler på det er den store forskel either way, men AS og LL er bedre med GS, lige meget hvilken kombination der bruges.

Bruger man f.eks. en Summon Necro og en Merc med Inf og Bramble, så kan jeg godt se fordelen i at have Andy's i stedet, da meget af ens dps afhænger af hans to Auraer, hvor de +2 spiller en rolle og Merc aldrig nogensinde vil tage det meste af mobs dps. (Så det ændrer jeg lige på min summon Necro, Pece :D)

Forty's 3000+ def er uden proc' af Chilling armor, med chilling armor er forty's defense højere end ved Stone. Derudover er der bare så mange ekstra fordele ved forty, at det ikke giver nogen mening ikke at bruge den. Mere dps og survivability, specielt mod casters/curses og lign. Er man oppe mod tonsvis af ranged, så han bliver stun locked, er det selvf. træls at håndtere.

Jeg er med på, at hvis han bliver omringet så er Stone måske bedre, men også kun der. Med mere life, proc'ed Chilling armor, bedre res og 20% dmg red, fra Forty/Gaze, så vil jeg stadig påstå at man har bedre tid til at reagere og få ham(eller en selv) ud derfra i live, men igen, det afhænger af mobs sammensætning og hvad der omringer ham, de få gange det sker..
Dertil kan jeg umuligt se GS(Botd) - Forty - Gaze kan blive slået på nogen måde, når det gælder Bosser, Organ hunting og ÜT.

49
Shoutbox / Sv: Shoutbox: 02/07/2016
« Dato: Juli 02, 2016, 07:15:48 pm »
Hej, velkommen til :)

50
PvM Guides / Sv: Bear build
« Dato: Juni 29, 2016, 08:00:54 am »
Jeg er gået med Bear Maul og Grizzly.

Mit set-up er: (lvl 85)
Jalals - Um'ed
Enigma RW - for frw og +Def
Draculs
Gores
Grief RW
Phoenix RW
Arach - Har dog rullet et Vampirefang med 7fcr, 24fhr, 30str, 10l, 10m, 9 Mreg, 21Fres
Mara
Raven - mod cold slow
Soj
Switch - Brand RW - Amplify, BS, ITD, 20% deadly strike og Prevent monster heal, knockback (:/) og fires explosive arrows/bolts(Ved ikke helt om de procc'er, da det er melee pga. Maul, så bruger jo ikke quivers(heldigvis!), men det er ikke så vigtigt)


Rogue Merc med Faith
Mangler armor og hat, bliver nok Coh RW og Andy's, mest pga. +All og 85% poison res.

Har en del faster run walk (75%), attack speed (Grief og Merc faith), Def 7115 (398 extra missile def fra Phoenix) og 3733 life, samt life leech/life tap fra draculs og mana "regen" fra Redemption på Phoenix. Har dog kun 30% fhr, hvor jeg skal have 86%, og mangler 30@. Det kan fixes med 4x 5fhr/5@ scs + 2x 5@scs og en skiller med 12fhr, hvis jeg bruger mit craft belt. Tilføjer nok en ??+Lr sc, da Phoenix giver 5% til Max lr og 10% til max fr. (fr får jeg fra bæltet)
Har 35% Open wounds, 35% Deadly strike og 15% CB, samt ITD og "Prevent monster heal" på Grief.

Brand RW på switch har virket fint indtil videre, dog er det et mindre problem mod casters, men de er som regel "weak" og der laver lvl 18 "Bone Spear" nok magic dmg indtil videre ellers er der jo lvl 15 "Venom" og lvl 22 "Firestorm" fra Grief og Phoenix. Alle 3 får jo også bonus fra +All.

Ja, droppede A3 og A2 Mercs, da jeg gik med Brand RW løsningen, og den ekstra attack speed fra Faith tror jeg er meget, meget bedre. Den løber og slår ret hurtigt, så det minder mest om en Bjørn på EPO :D

Cons: Kun 5 rækker til loot i inv og "repair costs" er lidt en bitch, men heldigvis kan jeg bruge min Necro som ATM, hvis den er tømt for guld :p


Ps. Vedr. din Hireling oversigt: Merc Act 2
"Tanken BotD War Pike + Stone Sacred Armor + Andariels Visage"

Jeg har altid brugt Ghost Spear på A2 Mercs, det giver en meget bedre attack speed og deraf life leech. Ud fra den Calc du linker til, så er AS 7 med Gaze, hvor WP og Andy er 7,5.
GS med Andy giver AS på 6. "Dmg red" på op til 20% på Gaze vil jeg dog altid foretrække, frem for Andy.
Til armor bruger jeg altid Forty. Jeg kunne aldrig drømme om at bruge Stone i stedet :D
Forty = Mere dmg, mere def, mere life og mere @ og +5% To Maximum Lightning Resist, hvis man vil have ham med i Übers.
- Så Botd GS + Forty + Gaze.

Jeg er med på, at Stone giver hele 60% FHR, så har man ikke har andre ting til at tanke og man ikke nakker mobs særlig hurtigt, så kan det måske blive et problem i situationer med rigtig mange mobs, men ellers kan jeg virkelig ikke se det...

51
PvM Guides / Sv: Bear build
« Dato: Juni 26, 2016, 03:31:46 pm »
Ja, jeg skulle også lige ind i det igen ^^ Der har dog været en del spøjse ting, som har hængt ved, men meget skal stadig genopfriskes :)

Nej, lige præcis. Så jeg overvejer om jeg skal droppe infinity, hvis jeg kan finde et andet Merc set-up, der kan noget "fedt". Mener jeg brugte en A3 merc engang, kan dog ikke huske hvorfor eller hvordan den var lavet, men så er der jo bare mere nørderi forude! :D

Light immunities er blandt de svageste/laveste, ud fra hvad jeg kunne læse mig til = 100-110%, hvor de ranger højere frem til cold med 150+%. Jeg aner det som sagt ikke selv, men det er vel de 3 muligheder der er. Nå, det må undersøges nærmere ^^

Ja, det er mit håb i hvert fald ellers må jeg bruge Kingslayer og infinity.

Edit:
Argh! Har ændret mening tror jeg, det bliver vist Brand RW på switch!

Brand - Missile Wep:
35% Chance To Cast Level 14 Amplify Damage When Struck
 100% Chance To Cast Level 18 Bone Spear On Striking
 +260-340% Enhanced Damage (varies)
 Ignore Target's Defense
 20% Bonus to Attack Rating
 +280-330% Damage To Demons (varies)
 20% Deadly Strike
 Prevent Monster Heal
 Knockback
 Fires Explosive Arrows or Bolts (15)

Nu må vi så se hvor længe den tanke holder, men jeg tror den er go' ^^

Ps. Tror det bliver Rogue Merc w/ Faith

52
PvM Guides / Sv: Bear build
« Dato: Juni 26, 2016, 04:02:17 am »
Arh, du har ret. Amplify gør begge, fjerner immunity OG lower defense. Conviction gør kun det sidste. Troede de -100% Def var grunden, but nope.

Ja, men ITD er vel det samme som 0 defense, bortset fra ITD er 0 def + Mlvl. Så Conv gør kun at jeg bliver ret/helt sikker på at ramme, hvilket jeg i forvejen skulle være med ITD, så det hjælper egentlig ikke rigtig.

Jep, som jeg nævnte med immunities, så betyder det bare at monsteret har 100% eller mere resistance.

Ok, så vidt jeg forstod trådte 1/5 effekten igang, når den breaker og ikke før, så altså 10% ned til 100 og derefter (105*0,2=)21% ned til 79%. Virker det derimod som du siger, så ser dit regnestykke fint ud. Har nu læst et andet sted, at 1/5 effekten regnes fra starten af, så det er 110% - 23%(=115*0,2) så Mres ender på 87%. Meh.

Grief har ikke CB, tror du tænker på Beast, med CB og lvl 9 fana.

Sidste egentlige chancer er at jeg enten:

1) Har et wep med Amplify charges på switch, men det bliver nok ret nederen i længden(og dyrt!).
2) Har et Passion RW på switch med +1 Berserk(Phys dmg -> magic dmg).
3) Har et Kingslayer RW på switch med +1 Vengeance(phys dmg -> Ele dmg)
4) Har Brand RW på switch med "35% chance to cast amp if struck" og 100% to cast lvl 18 Bone Spear(magic) when stricking.
5) Har Famine RW eller IK Maul, begge med inbygget Ele/Magic dmg, på switch. Dog meget low dmg.
6) Dropper summon Grizzly :´( og laver et Bear'mageddon build(eller noget Maul/fire claw), men hvis jeg ikke kan have min Grizzly, så tror jeg han bliver lavet om til en mainstream Wind Dudu, for så er meningen med buildet ligesom gået tabt for mig.

Det skal siges jeg vil køre med følgende: Grief(xx chance to cast Venom og -xx psn res), Phoenix (xx chance to cast firestorm og -xx fire res) og Merc får jo Infinity(xx chance to cast chain lightning og -xx light res), så jeg burde kunne nakke alt, det vil bare tage enormt lang tid med nogle monstre.. :D

Det bliver nok løsning nummer 2.

Ellers kunne jeg lave den igen på min anden PC og spille sammen med min Summon Necro med Amp på denne :D Jeg ved dog jeg vil blive træt af det efter 30 sek... Så det er et No Go ^^

Ps. Vedr. Über Tristram: Jeg bruger Gore riders, så ved at skifte Jalals ud med Guillaume's får jeg 50% CB. Dertil kan jeg bruge et Sanctuary skjold i stedet for Phoenix og stack lidt lightning res mod Über Meph's vilde light attack. + Wisp Protector ringen selvf. Har jeg Passion og Sanctuary på switch, så er det "kun" Guillaume's hatten, Wisp ringen og lidt light res charms jeg skal have i stash eller på mule.

53
Shoutbox / Sv: Shoutbox: 25/06/2016
« Dato: Juni 26, 2016, 02:49:35 am »
Der er en del mediehistorier og det er svært at vide hvor meget af det der er ren sensationsjournalistik, men 2 millioner skulle åbenbart have skrevet under på ønsket om et genvalg. Tvivler på det er muligt osv. men det er interessant at følge med i hvad der sker. Har Skotland virkelig lyst til at forlade Great Britain, for at komme ind i EU osv. Der er mange historier, men et Brexit hører jo ikke ligefrem til i småtingsafdelingen.
Det tales også om en meget stor splittelse mellem unge og ældre... Det er der nok ikke meget nyt i, men alligevel.

54
Shoutbox / Sv: Shoutbox: 23/06/2016
« Dato: Juni 24, 2016, 11:12:19 am »
Det er mere interessant hvem der bliver den næste præmiereminister, det burde jo være tosserne fra ukip.. Gad godt se dem prøve rydde op i det her. På den anden side, så ønsker man jo ikke en ukip præmiereminister for nogen, selv ikke sin værste fjende...

55
PvM Guides / Sv: Bear build
« Dato: Juni 24, 2016, 04:26:12 am »
Ja, jeg bruger amplify på min summon necro, hvor det jo virker som en drøm :)

Conviction(infinity) lower ikke magic og poison, og jeg er meget sikker på det gælder breaking af immunities vedr. de to også.
Mener bestemt Conviction kun virker på cold, fire og lightning via (-xxx% max @), hvor Physical jo kun påvirkes af (-xxx% defense).
Amplify bryder Physical immunity ved at nedsætte defense med 100%, men da jeg max kan nå -88% defense via +skills på Merc, så er det jo at jeg ikke kan være sikker, eftersom der er 12% forskel. Immunity er +100% og over, så jeg tænker de -88% defense må være nok. Dertil vil jeg bruge grief, der har -25% target defense, men jeg aner ikke hvordan synergien virker der...

Jeg starter også med at bruge "Ignore target defense", i stedet for AR maxing, er lidt i tvivl om hvor effektivt det er mod bosser osv., men det må tiden jo vise.

Det lader til at jeg må lave den og se hvad der sker :D


Ja, jeg sad for nogle dage siden og regnede på det, det er jo en vild fire dmg man kan nå, men som du siger, så gider jeg ikke gå forbi halvdelen af alle mobs på Hell.

Jeg har regnet lidt på det her og der og det lader til at en Bear kan ramme en høj CB, uden den taber vildt meget survivabilty. Det skal i hvert fald prøves, så må vi se om den "fails miserably":D


Ps. Altid godt man kan regne med lidt input fra dig Pece, har sku savnet det lidt i mit D3 fravær :D

56
PvM Guides / Sv: Bear build
« Dato: Juni 23, 2016, 05:25:44 pm »
Jeg er ved at lave en Dudu denne ladder og svinger mellem en "Fire Claw" og en Maul(hælder mest til), hvilket jeg stadig gør nu :D

Maul er jo rent physical og infinity lvl 16 conviction(-88% def og -105% max res) på merc breaker vel ikke immunes, så den skal vel næsten være på switch? Hvis man ikke vil efterlade nogle af Diablo's kryb i live? :D Og selv da breaker den vel ikke alle physichal immunities?
Vil også have en variant til ûber tristram(Hvor conviction lvl 21 er et must), da jeg har en summon necro og med min Pride Iron Golem er det et lige stort nok sats ^^

Ps. Hvad hedder den sang i videoen? Havde helt glemt den!
Nvm, fandt den: Guano Apes - Open Your eyes. Roskilde '99 ^^

57
Diablo 3: Reaper of Souls / Sv: Diablo 4 semi-verificeret
« Dato: Juni 22, 2016, 02:56:39 am »
Lyder godt, håber dog de finder et helt, helt nyt team ^^

58
Diablo 3: Reaper of Souls / Sv: Også farvel her fra ..
« Dato: Juni 18, 2016, 04:46:36 am »
Hygge :)

59
Diablo 3: Reaper of Souls / Sv: Tak for nu
« Dato: Juni 05, 2016, 06:27:07 am »
Ja, selv tak, og happy hunting :)

60
Tech. Support / Sv: WIN 10 pros and cons
« Dato: Maj 31, 2016, 12:11:18 am »
@Pece
Ja, man klikker bare videre når man laver en "clean install". Der påkræves ikke en produktnøgle, selvom den be'r om en, hverken den ene eller anden gang. Som jeg også skrev ;)

Mit bundkort er i øvrigt fra 2010.


@iCoke
Der står i den guide der, hvordan man laver en ISO fil fra Win8. De skriver Win7 i teksten, men de skriver også at det er det samme, så det skal man bare se bort fra.

Ved ikke om man kan hente den på en eller anden måde, har ikke lige tid til at tjekke :D

Sider: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 ... 27