Log ind med brugernavn, kodeord og sessionslængde

Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Xenophon_

Sider: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 ... 27
61
Tech. Support / Sv: WIN 10 pros and cons
« Dato: Maj 30, 2016, 05:32:01 pm »
Som regel plejer det at foregå således:

Lav en iso fil, smid den over på din USB.

Sæt din bios til at boot op fra USB.

Installation starter automatisk når du booter op.

Vælg drev/formatér drev.

Tryk installer og vent :)


Her er et link jeg fandt som måske kan hjælpe, hvis det ikke går så let :)
http://pcsupport.about.com/od/windows-8/a/install-windows-8-usb.htm

Ps. Har aldrig haft Win8 og ud fra din tråd, så virkede det noget rodet og skimmede den kun lige :D

62
Tech. Support / Sv: WIN 10 pros and cons
« Dato: Maj 30, 2016, 12:53:23 am »
Hvis du opdaterer til Win10, så skal du bare klikke "næste/videre" når den be'r dig om produktnøglen. Det er hvad jeg gjorde og det er også deres egen "step by step" beskrivelse.

Ved opdatering påkræves der altså ikke en produktnøgle, selvom den be'r om en.

At det så skulle ske alligevel 1/10 gange kan jeg selvfølgelig ikke afvise, men det virker mærkværdigt.

Grunden  til at den be'r om en, er selvfølgelig fordi Win10 fra opdateringen, er det samme Win10 du køber i butikken, hvor du selvfølgelig får en Win10 produktnøgle med, som du så skal taste ind.


Jeg tænkte selv, at firmaer nok måtte bestemme hvad de ville gøre når der var tale om opdateringer, men var ikke sikker med OS, så super du lige kunne slå det fast. :)

Anede slet ikke de var i gang med at tvinge Win10 ind på alle PC'ere/bærbare. Lyder vildt, så tidligt, men også mærkeligt de så først regner med at Win7 og Win8 udgår så meget senere, på trods af det. Det må dog være en forventning om den teknologiske udvikling der gør, at de til den tid forventer at Win7 og Win8 ikke længere er et holdbart valg, som jeg påpegede. Herunder brugen af OS på offline computere.

Også rart du lige specificere at softwaren (oftest) er bundet til Motherboardet. :)

Vedrørende:
"@iCoke, du er nød til at have en lovlig version af Windows 7 eller 8/8.1 at opgradere fra for at lave nøglen om til en lovlig Windows 10 nøgle - ellers vil den blive ved med at se den windows versionen værende ulovlig."

Som jeg skrev, så har de selv udtalt at de arbejder på en løsning, hvor en produktnøgle kan købes og herefter indtastes, hvorefter en pirat version af Win10, bliver en lovlig version. De har dog også nævnt at det måske kun vil gælde USA. Så nobody knows...

63
Tech. Support / Sv: WIN 10 pros and cons
« Dato: Maj 29, 2016, 10:57:22 pm »
Det der nok kommer til at ske, i første omgang, er at Microsoft på et tidspunkt lader deres support af ældre styresystemer udløbe, hvorefter man på den måde bliver tvunget til at opgradere. (Som med det gode gamle Windows XP)
Hvor vidt de aktivt kan påtvinge en opgradering af folk styresystemer ved jeg ikke, rent juridisk. En offline computer, f.eks. i et lukket system, kan de jo aldrig gøre noget ved. Derudover er der jo steder i verden, hvor Win10 ikke er gangbart pga. hardwarekvaliteten, ganske lang tid endnu.

På et eller andet tidspunkt vil den teknologiske udvikling jo alligevel gøre at det er det eneste fornuftige valg, for folk som dig og mig...


Ps. Har du kontaktet Microsoft vedr. dit Win8? Hvis det har været bundet til en anden PC's hardware, så kan det være de skal "give det grønt lys". En slags forsikring imod folk der installere deres windows og efterfølgende giver det videre til andre, altså et brud på licensen. Jeg tror ikke det er problematisk at komme i kontakt med dem og det kan vel aldrig skade. Du kan evt. kontakte "Answer desk" her MS-support, Hvis personen ikke selv kan hjælpe, så plejer de jo at kunne sende dig videre til det rigtige sted.

64
Tech. Support / Sv: WIN 10 pros and cons
« Dato: Maj 29, 2016, 07:35:49 pm »
Du kan godt opgradere fra en ulovlig version, men du skal forvente at du bliver bedt om at købe en rigtig Win10 licens på et tidspunkt, via Windows Store sikkert. Der er ikke givet nogen sikkerhed for at en pirat version af Win10(som det jo vil være), ikke vil medføre begrænsninger i brugen heraf(på et eller andet tidspunkt fremover), indtil du har gjort den lovlig. I tilfælde af, at de kører en form for Ban-wave, hvor de tjekker for ulovlige versioner. Det er heller ikke sikkert, at den kan gøres legal, men jeg mener de har udtalt sig om at arbejde på en sådan løsning. Jeg ved ikke om den findes allerede, da jeg ikke selv kører med en ulovlig kopi, så jeg er ikke blevet mødt med den problemstilling.

Så, hvis du har tænkt dig at køre Win10 og alligevel lave en clean install, så vil jeg råde dig til at installere den lovlige Win8 version du har og opgradere derfra og så lave en clean install. Det er det sikreste og så meget ekstra arbejde er det jo heller ikke. Du kan altid tage chancen og håbe på de ikke kører en form for ban-wave...

Det korte svar er, at jeg ikke har hørt noget om at folk har haft problemer med selve det at opgradere fra en ulovlig version til Win10 og Microsoft har selv udtalt at det helt klart er gjort muligt/tilgængeligt. Om der så sker noget med de ulovlige versioner på et tidspunkt... tjaeh, forvent det som sagt, men det er ikke sikkert.

65
Tech. Support / Sv: WIN 10 pros and cons
« Dato: Maj 29, 2016, 06:07:39 pm »
Måske der er nogen som ved helt præcist hvordan det hænger sammen, men du kan i hvert fald udskifte nogle dele uden problemer, har selv skiftet 2 gamle grafikkort ud med et helt nyt, men aner ikke nok om hvor meget der kan udskiftes osv. :)

66
Tech. Support / Sv: WIN 10 pros and cons
« Dato: Maj 29, 2016, 03:46:10 am »
Der var/er et kendt problem mellem Realtek og Win10, men jeg har lige tjekket det og Microsofts løsning er at slå udvidelser helt fra, altså alle lyd-"buffere". Det var ganske let...

Installerede også win10 da den udkom i sin tid.
pas skal ikke kunne sige på  realtek lyd køre asus bund og asus lykort og bruger de programmer der er lavet til det kan godt være der er problem realtek lyd kort men mon ikke bare det er en driver der skal optimeres vis windows indtaler et stadard driver  og man så selv skal indstaler den rigtige driver ??

Der fandtes ingen driver løsning længe, men om der er kommet en ved jeg ikke, men ud fra de artikler jeg har læst, så lader det ikke til at der er kommet en "rigtig" løsning endnu.

67
Tech. Support / Sv: WIN 10 pros and cons
« Dato: Maj 29, 2016, 03:41:06 am »
Hvor stor forskel er der på den selvhentede version og den til 1200,-?

Og præcis fordi tilbuddet snart udløber  ;)


Den gratis opdatering er baseret på din nuværende windows version, du kan læse om du får Home eller Pro her - http://windows.microsoft.com/da-dk/windows-10/upgrade-to-windows-10-faq Under nr. 5 - "Hvilken udgave får jeg som en del af den gratis opdatering"

Får du Win10 Pro fra den selvinstallerede opdatering pga. den Windows version du har nu, så er der jo ingen forskel mellem den og Win10 Pro på DVD-rommen. (Udover at jeg går ud fra, at du kan installere Win10 fra DVD-rommen skulle du købe en ny PC/bærbar en dag, hvorimod den gratis version er bundet direkte til den hardware du har nu og kan således ikke bruges til at installere win10 på dit næste køb af PC/bærbar, ikke uden du kontakter Microsoft i hvert fald, men dette ved jeg ikke helt præcist. Det er slet ikke sikkert det er relevant for dig, specielt ikke hvis du køber færdigbyggede PC'ere eller bærbar, hvor den nyeste windows ofte følger med i købet)

Nu ved jeg ikke om du kører win7 eller win8 og om du kører 32 eller 64 bit. Jeg tror dog de fleste kører 64 bit, derfor jeg nævnte den. Derudover så er der også Windows Enterprise, som er en version til firmaer, men de fleste private har enten "Home" eller "Pro", om det er Win7, Win8 eller Win10, så det gik jeg også ud fra du har og nævner derfor kun de to.

Der er pt. 4 versioner af Win10 - Home, Pro, Enterprise og Education, udover win10 mobile(Smartphone). Du kan læse om de forskellige versioner til PC/bærbar her - http://www.computerworld.dk/art/233930/her-er-de-syv-forskellige-versioner-af-windows-10

Der er også lidt om forskellen mellem Home og Pro her - (engelsksproget side)http://www.pcadvisor.co.uk/feature/windows/windows-10-home-vs-windows-10-pro-uk-difference-3618710/


Det kommer lidt an på hvad du bruger din computer til, nogen vil mene at der ikke er en grund til at have "Pro", fordi "Home" er fin nok, og det er jo ikke sådan at "Home" er fyldt med fejl eller noget, der er bare nogle enkelte ting som du ikke kan/får, hvilket måske ikke er vigtigt for dig. Noget af det "ekstra" er helt klart for nørder, hvor de kan få meget ud af at justere/tweak deres windows, hvilket der er større mulighed for, desto "bedre/større/dyre" udgave de har.

Til sidst, så glemte jeg at nævne, at Windows Media Center ikke findes i Win10, de små spil som minestryger og solitare der altid har fulgt med, forsvinder også. Bare til info.
Der findes andre programmer derude til at afspille musik og/eller video, som er gratis, Winamp og VLC er f.eks. meget populære. Minestryger findes sikkert også som App, men har ikke tjekket det :) Så det er ikke noget der rammer en som en mursten fra en skyfri himmel ;)Redigering: Helt færdig.

68
Tech. Support / Sv: WIN 10 pros and cons
« Dato: Maj 28, 2016, 02:10:05 pm »
Ikke hvis det skal være gratis, som kan nås endnu? (Tjekkede lige, det slutter 29. juli)


Gik ud fra tråden blev startet, fordi det er ved at være "op over" med gratis win 10. Er der tale om køb af win 10 eller opgradering til win 10 Pro, så er det selvfølgelig helt rigtigt at man jo bare køber windows og installerer det. "Windows 10 Pro 64 bit Dansk" sælges på DVD-rom til ca. 1.200 kr., hvilket er billigere end at købe det fra Microsofts siden, hvor det koster 2.100 kr.

69
Tech. Support / Sv: WIN 10 pros and cons
« Dato: Maj 27, 2016, 10:31:15 pm »
Der var/er et kendt problem mellem Realtek og Win10, men jeg har lige tjekket det og Microsofts løsning er at slå udvidelser helt fra, altså alle lyd-"buffere". Det var ganske let...

Installerede også win10 da den udkom i sin tid.

70
Tech. Support / Sv: WIN 10 pros and cons
« Dato: Maj 27, 2016, 01:22:03 pm »
Første gang installeres Win10 over dit nuværende windows, bagefter er det bedst at lave en "clean install", fra f.eks. USB.

Win10 kører klart bedst som "clean install", men det kan ikke gøres fra starten af. Så ja, den kan "bare" opdateres, men jeg vil ikke anbefale dig at blive på den første installation, hvis du vil undgå problemer.

71
Tech. Support / Sv: WIN 10 pros and cons
« Dato: Maj 26, 2016, 02:25:21 am »
Har haft et enkelt problem i starten, i 3 dage før en update, men det var i starten. Har win 10 på stationær, bærbar og tlf.

Vedr. lyd, så skulle der være et problem med at bruge flere lydudgange på stationær, f.eks. USB headset og jackstick højttalere.

Har selv været super tilfreds, men har(haft?) ovennævnte problem med lyden, har ikke tjekket det længe.

Nogen klager over at computeren lukker ned af sig selv for at lave en vigtig update, men hvis du tjekker for updates ofte/efter du har tændt, som jeg gør, så er der ingen problemer og jeg har aldrig selv været udsat for det.

Derudover, så plejer Pro udgaven at være bedst og jeg bruger Pro, så kan ikke udtale mig om den almindelige/standard windows 10.

72
Diablo 3: Reaper of Souls / Sv: sæson 6,men hvorfor ?
« Dato: April 09, 2016, 05:49:07 pm »
Jeg forstår godt problemet med at finde nye mål, men jeg har 20 builds jeg gerne vil have testet, så der er altid en grund til at logge på, problemet har så været at SC2 har trukket mere på det sidste :p Jeg hopper dog stadig ind i ny og næ, men nægter dog at spille season.

73
Diablo 3: Reaper of Souls / Sv: sæson 6,men hvorfor ?
« Dato: April 08, 2016, 08:44:53 pm »
Du får hurtigere "end game" items/gear på season, samt meget mere XP, så du kan gå efter et eller flere builds du gerne vil have, grind dem ud på season, for så at hoppe rundt på dine 15(?) chars, alt afhængig af hvad du lige har lyst til lige den dag. Season er helt klart den bedste og hurtigste måde at køre et build i stilling på.

Så det er sådan set bare en effektiv måde at maximere sit gear/sine builds, og når du føler du har gearet til de forskellige builds du gerne vil have, så kan du jo undlade at spille en enkelt season eller to, men stadig have flere top end/end game builds.
De ekstra stash tabs gør det jo også muligt for dig at have gear til et par ekstra builds liggende, hvilket du ikke får mulighed for ved at spille NS.

Dertil, så er der stadig klart flest der spiller på season, så dette skal du også have med i overvejelserne.

Ps. Hav nogle idéer om hvad du godt kunne tænke dig, både på S og NS. Det hjælper som regel at have nogle små mål.

74
Diablo 2 / LoD Generelt / Sv: Hej igen!
« Dato: Marts 28, 2016, 05:40:46 pm »
Hmm, det er svært at spå om helt nøjagtig. Alle opdateringer er kørt igennem?

Der er sikkert en som har svaret ^^

75
Diablo 3: Reaper of Souls / Sv: Developer Insights: Legendary Gem Updates
« Dato: Marts 20, 2016, 08:14:20 am »
Ser umiddelbart fint ud, for mig anyways :D

Sider: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 ... 27