Log ind med brugernavn, kodeord og sessionslængde

Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Xenophon_

Sider: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 ... 27
76
Characters og Skills / Sv: D3X Guide: Legacy of Nightmares
« Dato: Marts 09, 2016, 01:14:28 am »
Ja, der gik lidt Starcraft i den med Lotv beta'en og derfra :D

77
Characters og Skills / Sv: D3X Guide: Legacy of Nightmares
« Dato: Marts 09, 2016, 12:19:51 am »
Jeg er på pause fra D3 pt., så det er lidt langt væk i hukommelsen, SC2 builds og macro/micro træning tager det meste af den tid jeg har tilovers ;)

78
Characters og Skills / Sv: D3X Guide: Legacy of Nightmares
« Dato: Marts 08, 2016, 04:01:17 pm »
Hehe, ikke rigtig, men jeg lavede da et build et par dage efter LoN blev revealed, som jeg er sikker på både ville være sjovt og kraftfuldt. Det er et build jeg altid har ønsket at lave, men som aldrig før har været helt viable/muligt. Det største problem er dog at min tid allerede er splittet op i så mange dele som det kan lade sig gøre imo, men skulle jeg mod al forventning stå med en god portion tid på hånden, så er det helt klart en af de ting jeg ville lege meget med.

79
Characters og Skills / Sv: D3X Guide: Legacy of Nightmares
« Dato: Marts 08, 2016, 02:31:25 am »
Helt sikkert et interessant tvist :)

80

at genskabe Diablo 3 giver ikke meget mening på nuværende tidspunkt, men at udviklingen af et nyt spil vil tage 4-5 år og de går igang nu giver meget mening. Bemærk at alle ansøgninger ligger vægt på at man skal have kendskab og en passion for diablo universet og den gotiske stil og atmosfære.

Det er på samme tid vel også Blizzards måde at kaste håndklædet i ringen og sige - vi fuckede op med Diablo 3. Der er for mange uoprettelig problemer med Diablo 3, at vi er nød til at starte forfra for at redde dette univers. Det føles i al fald derhen af, og mange ting synes at antyde det.


For mig er denne del hovedpointen og forhåbentlig er det rent faktisk disse erkendelser de er nået frem til i toppen af Blizzard. Hvis de gør sig umage med at lave et >>Diablo<< spil med Diablo 4, så køber jeg det helt sikkert, men jeg kommer ikke til at give en krone for en ekspansion eller andet "content" til D3. Det var i mine øjne et "big miss", med massere af fejl fra starten af, flere af dem ret store fejl, så meget at jeg næsten vil kalde det helt igennem useriøst. Næsten...
Jeg vil dog sige, at Blizzard trods alt har vist de er dedikerede og har en vis stolthed, for det har været noget af en indsats at få D3 til at være det ganske fine spil det er i dag, men slaget blev tabt for længe siden desværre. Dertil må jeg også indrømme, at det er længe siden jeg har set/følt D3, som en del af Diablo. Det er et fint spil, men hvis jeg tænker på det som egentlig værende en del af et Diablo franchise, så fyldes jeg med dyb, dyb skuffelse. Så derfor kalder jeg altid spillet for D3 og ikke Diablo 3, på den måde kan jeg bilde mig selv ind at det er et helt andet spil f.eks. "Dark" 3 i en Alfa-udgave og efterfølgende i Beta version med RoS, som er blevet ok, men som jeg ikke ville købe ved release. 
Jeg ser dog helt sikkert frem til D4 og en Diablo revival, som jeg helt sikkert har tilliden til at det kan blive, der bare har taget 15-20 år.  :)

81
Shoutbox / Sv: Shoutbox: 01/03/2016
« Dato: Marts 06, 2016, 09:15:46 pm »
hehe :)

82
Shoutbox / Sv: Shoutbox: 01/03/2016
« Dato: Marts 02, 2016, 06:38:04 pm »
Det går, så længe den kommer op igen :D

83
Shoutbox / Sv: Shoutbox: 22/02/2016
« Dato: Februar 23, 2016, 12:36:54 am »
Der er 20 legendary sværd, så din chance er 1/20 ved brug af cube. Der er ingen direkte vej til en in-geom i spillet, dvs. ingen quest der giver dig det. Den letteste vej er jo så også den dyreste :)

84
Shoutbox / Sv: Shoutbox: 12/02/2016
« Dato: Februar 12, 2016, 06:50:25 pm »
@Totem, du kan evt. se filmen Sneakers fra 1992 for lidt ekstra inspiration eller bare en god film :D

85
Build Guides / Sv: Follower builds/set up (work in progress)
« Dato: Februar 01, 2016, 09:25:01 am »
Followers kan f.eks. bruge de items jeg har listet, inkl. special ability. Der er sikkert mange andre, men det er naturligvis ikke alle, da de enten ikke har den nødvendige class eller den påkrævede skill.

Set items har ingen effekt på followers.

86
Tech. Support / Sv: D3 virker ikke i win 10.
« Dato: Januar 09, 2016, 04:53:49 pm »
Hmm, det kan være selve spillet og ikke grafikkortet, måske?
Se om ikke der er en nørd der svarer ellers kig på noget af det jeg lister op.

Der er 3 ting man plejer at kunne tjekke/gøre:

1. Kør programmet(battle.net appen) som administrator.
2. Åben battle.net appen. Lige under teksten "Diablo Reaper of souls" er der to knapper/links. "Options" og "redeem a Code". Klik på options og vælg "scan & repair".
3. Afinstaller spillet og geninstaller det.

Håber der er en der ved mere end mig som svarer eller at noget af det hjælper.

Ps. Lige en anden ting, Windows 10 kører suverænt bedst ved en ren installation, så det kan måske have noget med det at gøre, hvis du kun har "opdateret" til windows 10 fra win7 eller win8. Husk at lave backup, hvis du laver "clean install". ^^

Pps. Så er der 3 party ting som blizz nævner:

Game crashes at launch - We've seen many reports of these crashes being caused by overlay programs. Check and see if you have any of the following third party programs running and then either update or uninstall them and retest.

• Mumble
• XFire
• EVGA Precision
• Airfoil by Rogue Amoeba
• MSI Afterburner
• Dxtory
• RadeonPro
• Taksi
Derudover kan du altid kontakte Blizz support, men forvent ikke at det går let eller hurtigt :D

87
Diablo 3: Reaper of Souls / Sv: Era 4 er slut - og Era 5 er indledt
« Dato: Januar 06, 2016, 02:52:03 pm »
Devo, nu skrev jeg at jeg ikke kunne huske hvordan det foregik, der har været flere seasons, måske de alle er gået som du siger, dunno.

Til resten: Jamen det er jo fint. Så er der jo åbenlyst ingen forskel på season og non-season, når nu i skriver det. Hygge.

88
Diablo 3: Reaper of Souls / Sv: Era 4 er slut - og Era 5 er indledt
« Dato: Januar 06, 2016, 05:18:10 am »

"Jeg forstår ikke helt, hvorfor nogle folk er af den opfattelse, at der dropper mere loot på season end non-season, eller at man får mere xp på season."

"Grunden til der bliver sat mange nye ranks mellem seasons er jo fordi.. ja well, boards er reset :-)"


Næh, det er sjovt at folk er af den 'opfattelse'. ^^
Lur mig om ikke XP er højere på GR80 end GR60 f.eks....

Kommer an på hvornår NS ranking boards bliver reset. Kan ikke huske om det er når en season slutter eller når en ny season starter, men du mener det er når en season slutter, hvilket er fair nok.

89
Diablo 3: Reaper of Souls / Sv: Era 4 er slut - og Era 5 er indledt
« Dato: Januar 06, 2016, 12:57:32 am »
Hmm, umiddelbart så tror jeg det handler om, at season spillere ikke skal kunne dominerer non-season rankings også. Vi har jo set det hver gang, folk er ovre på season og få minimum 3-4 gange så meget loot plus evt. nyt gear, hvorefter de nupper alle top NS ranking spots i ventetiden mellem seasons, eftersom NS spillere har længere vej til det hele. (Jeg whiner ikke btw ;] )
Jeg brugte selv den metode da jeg var med til at tage den første 4 mands GR50 her i clanen i sin tid, dog uden selv at have spillet på season.

Så det er vel fint nok, men jeg har svært ved at se det får en egentlig effekt udover vedr. det ovenfor nævnte. 

Forskellen mellem NS og S bliver måske mere åbenlyst ved denne ændring, eftersom de begge starter med en ren tavle, så derfor kan man ret præcist måle om det tager 10 dage eller 16 dage før Season folket har bedre gear end NS. Det afhænger dog af om nogle fra sidste season kører NS i stedet, da de jo så kan have væsentligt bedre gear end dem der kun har spillet NS, hvilket kan ende i at forskellen på rankings ikke er helt i tråd med virkeligheden. Måske det er forsøg på at udviske den meget synlige forskel med et smart trick, who knows and who cares ^^

Vi må se om der ligger andet i det, men jeg har svært ved at få øje på det.. ^^

90
Tech. Support / Sv: PS3: Call of Duty - Advanced Warfare
« Dato: December 05, 2015, 07:24:11 pm »
Ja, det ville være rarest.

Jeg kender ikke fremgangsmåden, men man kan jo altid genstarte den og se om noget har ændret sig.

Der må være andre herinde som spiller CoD som kan hjælpe, forhåbentlig ^^

Sider: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 ... 27