D3X Øvrige > Off Topic

D3X Julefrokost 2013

<< < (35/45) > >>

iRubMyDuck:

--- Citat fra: Aggie efter September 19, 2013, 08:35:24 pm ---jeg stemmer helt klart for at lave det hele selv.. bliver også bare meget bedre..

og jeg synes bare at det er hyggeligt at der også er lidt liv i køkkenet (=

--- Afslutning på citat ---

Liv i køkkenet? knyt sylten når du ikke har været der dagen før og knoklet røven ud af bukserne ;D

Xanethia:
Vil lige gøre opmærksom på at hvis vi laver maden selv, så vil jeg foretrække at lave hele ænder (ikke noget problem at "flå den i spise venlige stykker"), frem for andebryst.
Men det kommer helt an på hvad man bliver enige om og hvilke faciliteter der er til rådighed.

Hele ænder sælges typisk som frost, de bør derfor købes mindst to dage dag før julefrokosten.
Dette er pga. de bør tø i køleskab ca. 1 døgn før tilberedning og for nemheds skyld skal laves 95% færdige dagen før, så det kun lige er at brune dem de sidste inden spisetid.
Dermed undgår vi at skulle stå og lave mad fra kl 8 lørdag morgen.

Men det kræver faciliteter med mindst 2 gode ovne - hvis der kommer 20+ igen i år skal der jo nok 2-4 ænder (afh. af størrelse) til at mætte folket.

Camelo:
Lækkert at se, at der er god opbakning om julefrokosten - den årligt tilbagevendende højtid på D3X :) Og lækkert at se, hvordan folk tager initiativ til at stable det på benene.

Glæder mig til at se nye som gamle.

iRubMyDuck:
Mht til faciliteterne i lokalet i løget hvordan er de så? Er det normale ovne eller har de sådan en "kokkeovn" ? Eller bare mere end en ovn? :)

RedMunch:
Ved ikke om det vil gøre det nemmere eller om der er faste traditioner men glaseret skinke med sønderjysk grønlangkål kunne da i mit hoved sagtens erstatte and :)

Navigering

[0] Emneindeks

[#] Næste side

[*] Forrige side

Skift til fuld version