D3X Øvrige > Off Topic

Julekalender gåder

<< < (4/23) > >>

arendten:
Jov da men ved ik om det er ok at linke til torrent side så har sendt dig en pm.
Men du skal nok være bruger for at logge ind

Andrea8900:
Tak skal du have. Jeg kigger på det :)

Poderoso:
Julemenuen i storkulinariske Frankrig er meget egnsbestemt.
Hvad finder du på en juletallerken i modebyen Paris?

A: Marineret andebryst.
B: Foie Gras.
C: Laks og Østers


- Nogle som kunne hjælpe mig ? Det er en del af en jule konkurrence som jeg deltager i, men jeg kan ikke finde et 100% sikkert svar, hvis i ved det, må i meget gerne skrive det og gerne med noget dokumentation på det :)

arendten:
Hej er selv med i den julekalender. Har bare ik fået updated min tråd:( Men jeg gætter på Laks og østers. http://www.dr.dk/Jul/Inspiration/mad.htm under julemad i andre lande, kan du se i Paris hælder de til østers.

Frankrig (24. december)
Julemiddagen er meget egnsbestemt, men de fleste får kalkun med kastanjer. I Paris er laks og østers udbredt som julespise, mens gås er populært i Alsace. Julemiddagen spises oftest efter midnatsmessen.

Poderoso:
Jeg hælder selv til Foie Gras, flere franskmænd har fortalt mig det er Foie Gras.



Tjek wikipedia her :

I Frankrig er julemiddagen meget anderledes, end i Danmark. Her er julemiddagen meget egnsbestemt, de fleste får laks og østers, hvorimod man i modebyen Paris er gået tilbage til en gammel tradition nemlig Foie Gras. Julemiddagen spises oftest efter midnatsmessen.

MEN
"Frankrig (24. december)
Julemiddagen er meget egnsbestemt,men de fleste får kalkun med kastanjer. I Paris er laks og østers udbredt som julespise, mens gås er populært i Alsace. Julemiddagen spises oftest efter midnatsmessen."


Navigering

[0] Emneindeks

[#] Næste side

[*] Forrige side

Skift til fuld version