Log ind med brugernavn, kodeord og sessionslængde
collapse collapse

Forfatter Emne: BETAKONKURRENCE #2 - Nothing else matters!  (Læst 44734 gange)

0 Medlemmer og 1 Gæst læser dette emne.

Offline bigto

 • Indlæg: 1
 • Køn: Mand
 • Respect: 0
  • Vis profil
Sv: BETAKONKURRENCE #2 - Nothing else matters!
« Svar #195 Dato: Februar 22, 2012, 01:53:07 pm »
0
Hello,
I'm a student and at the begin of the term, i looked for classes which completed until middle of march. So I took some lesson i didn't want at all. But I wanted and I still want to play this game. Back then, I hoped the game is released in march 2012. I planned to have time now. And i have enough time to play.
Thanks for the chance for a key :)

Offline outzen101

 • Indlæg: 2
 • Køn: Mand
 • Respect: 0
  • Vis profil
Sv: BETAKONKURRENCE #2 - Nothing else matters!
« Svar #196 Dato: Februar 22, 2012, 02:04:15 pm »
0
Jeg har gjort 2 ting for at sikre mig en god dels spille tid, men en hel uge bliver nok svær at overbevise kæresten om. For det første startede jeg for ca 6 månder siden, med engang i mellem at fortælle hende lidt diablo news. Ikke fordi hun er interesseret, og hun ved at jeg ved hun ikke gir en fuck, men det giver udtryk for at det er noget som betyder meget for en! Kunsten er ikke at snakke for meget om det, så man virker som en socialt inkompetent kæreste, men nok til hun ved det ikke bare er et almindeligt spil man venter på. Der næst har jeg "ville pjække / melde mig syg" fra work en masse dage vinteren over, hvilket min kæreste ikke er stor fan af. Så er taget på arbejde og informeret hende om at jeg gemmer mine pjækkedage til når d3 kommer. Det har så resulteret i 3 pjække dage med hendes accept og weekenden er givet fri til d3 lan med gutterne. Så 5 dage den første uge, hvilket jeg er ganske tilfreds med  :D

Offline Drakon

 • Indlæg: 1
 • Køn: Mand
 • Respect: 0
  • Vis profil
Sv: BETAKONKURRENCE #2 - Nothing else matters!
« Svar #197 Dato: Februar 22, 2012, 02:13:55 pm »
0
Jeg må nokk satse på litt flaks og prøve at utnytte min kjærestes svakhet for reise og impulskjøp. Med en gang releasedatoen er satt, vil jeg finne en billig reise og foreslå en jentetur hvor hun kan ta med vennene på shopping. Håper bare at det ikke "backfires" og at hun vil reise med meg.

Offline Xanethia

 • Indlæg: 420
 • Køn: Mand
 • Respect: +12
  • Vis profil
 • Battletag:
  Xanethia#2624
Sv: BETAKONKURRENCE #2 - Nothing else matters!
« Svar #198 Dato: Februar 22, 2012, 02:30:51 pm »
0
 Timeline:

Nu til 1 uge før release
Følge alt hvad jeg kan komme i nærheden af updates, følge Relentless Heroes' live stream af D2 betaen på Twitch TV.
Spille de spil min min kæreste (ivrig gamer og ADD'er) og hendes søn (ADHD/autisme, og ivrig gamer også), så den kommer til at stå på mere SW: The Old Republic hvor jeg spiller en Trooper sammen med junior, og en masse Minecraft, hvor jeg har en privat server kørende med IC2 og BuildCraft mm.
Så mere eller mindre som det ser ud alligevel.

1 uge før release til dagen med Midnatsrelease
Samme som hidtil, med extra fokus på at holde huset rent og køleskabet/fryser fyldt, så mængden af indkøb kan holdes nede.
Hjemmelavet pizza/lasagne o.lign i store mængder laves og fryses ned, så det er nemmere for min kæreste at sørge for mad i de næste dage efter release


Dagen for Midnatsrelease
Kontrollere netbank for at der nu er penge nok på kortet til at betale for min længe ventet CE
indkøbe de sidste tinge der mangler af forsyninger - man kan jo ikke game uden en forsyning af god øl (altid plads til en god belgisk trappist,  strong lager fra Willemoes eller bock fra refsvindinge.
Kontrollere at der stadig er nok penge på kortet til at betale for D3
trippe lidt rundt om mig selv mens jeg venter, F5 spamme div fora for opdateringer og generelle "nu kommer det" diskussioner
kontrollere at cyklen er klar til turen ned til den lokale Blockbuster, hvor jeg skal hente D3
banke en lasagne eller kødsovs sammen i en mængde der kunne mætte et mellemstort afrikansk land.
kigge på klokken for 156'nde gang og spekulere på om det er en sammensværgelse der har gjort at tiden er gået i stå.
indfinde mig i BB i så god tid at jeg kan nå at sikre mig nogle af de goodies der plejer at give ud til de  først 10-20 mennesker, ellers trippe rundt og vente og småsludre med personale og de andre der står og venter. (Var ret hyggeligt ved release på Cataclysm og SC2).

Cykle om kap med lyset på min cykel hjem for at få spillet installeret  mens soundtracket kører på anlægget og jeg får kigget i de goddies der følger med CE boksen.

Og så ellers spille til jeg falder om, og selvfølgelig fortsætte når jeg vågner af at ramme gulvet.'


Jeg kan desværre ikke diske op med nogle finurlige strategier for hvordan jeg havde tænkt mig at snyde den anden halvdel mm. for at få lov til at spille. Min kæreste er selv ivrig gamer, så der er fuld forståelse fra hendes side, så fik da også lov til at gå amok da Cataclysm udkom (sammen med hende) og ved SC2 release.
Af helbredsmæssige årsager er jeg pt. arbejdsløs, og holder Q2 releasen så er der ikke udsigt til at fuldtidsjob inden da.

Men havde jeg været i den situation hvor jeg havde haft de problemstillinger at tage hensyn til, havde jeg nok været så forbandet kedelig at være ærlig og "upfront" med hvordan situation så ud.

på jobsiden, kunne jeg forestille mig at ferie/afspadsering ville være noget der kunne flade på plads, og med "she who must be adored" kan jeg ikke se at nogle dages intensiv gaming skulle kunne ødelægge noget, så længe man ellers har et fornuftigt forhold sammen (og til sin pc mm. ;p)

Offline Zumzar

 • Indlæg: 1
 • Køn: Mand
 • Respect: 0
  • Vis profil
Sv: BETAKONKURRENCE #2 - Nothing else matters!
« Svar #199 Dato: Februar 22, 2012, 02:40:24 pm »
0
Hej Diablo3x.dk,

Herhjemme
Én af de ting jeg lige har været ude og investere i, er et MØRKLÆGNINGS-GARDIN, så jeg kan sidde og spille uden at blive irriteret af solens forfærdelige stråler.  Det er trodsalt en gamers værste fjende!

Kæresten
I forhold til min kæreste, har jeg lige givet hende en iPad 2, så hun kan sidde og holde sig beskæftiget med Wordfeud, mens jeg spiller Diablo 3.  True story. :) Jeg har desuden tænkt mig at købe ind til 7 dages aftensmad,  så jeg ikke behøver at forlade lejligheden overhovedet. Satser stærkt på at min kæreste har tænkt sig at lave aftensmaden, ellers dropper jeg det sgu bare. :p

Derudover er jeg også lige flyttet ind i en 3-værelses lejlighed, så min computer ikke står i samme rum som sengen. Det resulterer derfor i, at jeg kan spille hele natten mens min kæreste sover. Haha! Snedigt, ikk?

Studie
Ret oplagt.. jeg pjækker. Bom.

Håber jeg vinder en Diablo3 beta, og ser frem til at spille med jer allesammen i retail
Zumzar

Offline Kortosan

 • Indlæg: 6
 • Køn: Mand
 • Respect: 0
  • Vis profil
Sv: BETAKONKURRENCE #2 - Nothing else matters!
« Svar #200 Dato: Februar 22, 2012, 02:46:10 pm »
0
Jeg læser ingeniør på uni, så har ikke mødepligt. De andre jeg læser sammen med er også helt hyped på D3 så jeg tror der er konsensus omkring af vi laver lidt slacker opgaver hvis vi får nogle når D3 lige er kommet, så skolen skulle der være styr på.  :)

Selve gamingen kommer til at foregå hjemme ved en af mine venner, hvor vi er nogle stykke der låser os inde i ca. en uges tid, kun afbrudt af når vi laver hakkebøf, oksegrydesteg eller anden god mad. Af proviant sørger vi self for at være fyldt op med øl, cola rødvin og snacks, og så har jeg købt et par ekstra batterier til mine 3D briller, ville være ekstra nice hvis spillet fungere fint i en ekstra dimension  :D Og så pusler en af mine venner med at overtale sin kæreste til at komme og rydde op hos os en gang imellem, men lad os nu se hvad det kan blive til... I hvert fald er der lagt op til en super uge!

Offline Xizor

 • Indlæg: 1
 • Køn: Mand
 • Respect: 0
  • Vis profil
Sv: BETAKONKURRENCE #2 - Nothing else matters!
« Svar #201 Dato: Februar 22, 2012, 03:14:18 pm »
0
Det gik ikke godt, det gik faktisk rigtig skidt. Jeg havde spottet hende oppe i baren og havde lige set hende afvise en anden, men tænkte alligevel at jeg ville gøre et forsøg. At dømme efter hendes kropssprog kunne hun ikke være mere lige glad med hvad jeg havde at sige, men jeg havde købt en drink til hende og hun følte sig vel forpligtet til at snakke med mig.
Jeg havde næsten allerede opgivet da hun uinteresseret spurgte hvad jeg lavede i fritiden. Eftersom der ingen mulighed var for at jeg ville komme nogen vegne med den her pige kunne jeg ligeså godt være ærlig: “Jeg går egentlig meget og venter på Diablo 3” og her opstod et af de fedeste øjeblikke i mit liv.. hun lyste op og sagde smilende: “Fedt, det gør jeg også!”.

Vi kommer sammen i dag, så kæresten er der styr på (hun er mere hardcore Diablo spiller end mig)!

Begge vores familier er romantisk anlagt, så de får at vide at min kæreste og jeg tager en tur til Paris og derfor selvfølgelig slukker vores telefoner.

Vi går begge på universitetet og vi er hver især næsten færdige med at lave alt det arbejde der skal laves resten af semestret, skulle vi være så uheldige at ramme eksamensperioden så må vi til re-eksamen. NO COMPROMISE.

Man lyver ikke over for sine venner så de får det bare at vide som det er: Hvis du er interesseret i Diablo 3 så lad os game, hvis ikke.. SÅ LAD VÆRE AT FORSTYRRE MIG!

Offline froenie

 • Indlæg: 1
 • Køn: Mand
 • Respect: 0
  • Vis profil
Sv: BETAKONKURRENCE #2 - Nothing else matters!
« Svar #202 Dato: Februar 22, 2012, 03:23:14 pm »
0
Planen bliver som følger:

1. Jeg faker en email til kæresten om at hun har vundet et shopping-ophold i Berlin for 2 personer i en uge, hvis de selv betaler flybilletten (Kender en som har en lejlighed i Berlin :0). Når hun kommer glad og fortæller om det siger jeg at jeg nok skal passe vores barn og overtaler hende til at tage en vendinde med, da jeg ikke gider shopping.

2. Aflevere ungen hos forældrene med undskyldningen at jeg skal arbejde 24/7 på et nyt projekt, og det jo vil være synd for ungen ikke at få nok opmærksonhed.

3. På arbejdet siger jeg at jeg bliver nød til at arbejde hjemmefra hele ugen da vi skal have håndværkere rendene.

4. Køber rigeligt med færdigretter og Cola, lader huset gå i fordærv og hyrer en rengøringsdame til at cleane huset dagen før kæresten kommer hjem fra Berlin.

Dermed 24/7 Diablo3 gaming til undertegnede :)
« Senest Redigeret: Februar 22, 2012, 03:33:10 pm af froenie »

Offline Laursen

 • Indlæg: 204
 • Køn: Mand
 • Respect: 0
  • Vis profil
Sv: BETAKONKURRENCE #2 - Nothing else matters!
« Svar #203 Dato: Februar 22, 2012, 03:40:39 pm »
0
Damn der er mange der poster :) kampen er hård :P
Battle Tag: Laursen#1953

Offline Nameless

 • Indlæg: 28
 • Køn: Mand
 • Respect: 0
  • Vis profil
Sv: BETAKONKURRENCE #2 - Nothing else matters!
« Svar #204 Dato: Februar 22, 2012, 03:48:09 pm »
0
Planen er såre enkel; lige så snart release-date bliver annonceret, allierer jeg mig med et par venner, hvis opgaven nu bliver at propper mig ned i den tarveligste flyttekasse, der kan købes for penge. Udfordringen ligger selvfølgelig i, at få den stationære skramlekasse, den go’ gamle CRT-skærm samt alt det andet ragelse proppet ned i selv samme flyttekasse.

Men efter et par timers udmattende arbejde i bedste Tetris-stil skal det sgu nok lykkes. Herefter er det blot et spørgsmål om at forsegle hele baduljen, for derefter at smide mig af ved det nærmeste posthus.  Næste stop: Kinøjser-land!

Efter et par ugers knapt så behagelig, men enormt billig, rejse, vil jeg nå frem. Velankommen kan jeg nu starte på mit nye liv, et liv hvor jeg ikke skal tænkte på familie eller bekendte, ej heller arbejde, skole eller andet forstyrrende gøgl. Et liv, hvor dagens eneste gøremål er, at sidde klæbet til skærmen.

Selvfølgelig kommer der til at foregå siddende i et alt for lille og dårligt ventileret lokale, sammen med en snes svedende kinøjsere, deraf navnet: sweatshop. Men nu skal man sgu ikke være for sart; jeg får jo lov til at spille D3 de næste mange måned, endda 24/7. Mine kommende kollegaer samt arbejdsgiver har desuden sikkert en løsning på alle de kedelig ting, såsom indtagelse af mad, toilet-besøg og søvn.

Det er min plan, indtil videre.
« Senest Redigeret: Februar 22, 2012, 03:50:38 pm af Nameless »

Offline BeyondDarkness

 • Indlæg: 15
 • Køn: Mand
 • The watchfull eyes from the darkness
 • Respect: 0
  • Vis profil
Sv: BETAKONKURRENCE #2 - Nothing else matters!
« Svar #205 Dato: Februar 22, 2012, 04:13:50 pm »
0
Bare lige en friendly reminder til folket, har opdagede et par historier som er på 2000 til 3000 tegn.
Det tilladte antal tegn er på 1400, så der er nok lige et par stykker der skal have rettet deres til hvis den skal kunne deltage i den her del af konkurrencen.

Mvh. BeyondDarkness :)
~I will raise hell on Earth so I can have purpose again~

~The minions of hell are not to be trifled with, but neither is the human will to survive~

Offline Phaerim

 • Indlæg: 1
 • Køn: Mand
 • Respect: 0
  • Vis profil
Sv: BETAKONKURRENCE #2 - Nothing else matters!
« Svar #206 Dato: Februar 22, 2012, 04:25:32 pm »
0
"Undercover" i en uge

Jeg er journalist:

Onsdag uge 1

To dage før udgivelsen vil jeg ringe til min redaktør og sige, at jeg har fundet en anonym kilde i det københavnske bandemiljø, der har forbindelser til flere politikere og embedsmænd på Christiansborg. Det viser sig, at rockerbandernes våben højst sandsynligt bliver finansieret gennem skjulte poster i forsvarsbudgettet, som ingen har opdaget, fordi disse budgetposter peger mod defekte helikoptere indkøbt af Forsvaret for år tilbage - en allerede lukket sag. Jeg ville præsentere min redaktionschef for min bekendte, Tommy, der er Oberst (og Diablo 3 fan), og får ham til at bekræfte at dette ville kunne lade sig gøre såfremt, at en person var skruppelløs nok til at gøre det, og derved bekræfte min hemmelige kildes mistanke realistisk set kan være sand. Jeg ville sige, at han skulle give mig en uge til at undersøge sagen i al diskretion. Sager som disse er store nok til forsidestof, og man ville højst sandsynligt lade gravergruppen undersøge sagen uforstyrret.

Mandag uge 3

Jeg mødes med min chefredaktør, og fremsætter hvad jeg har fundet ud af - bakket op af forhåndslavet notater, ekspertinterviews etc., og konkluderer at sagen var en fuser.

Dette kunne selvfølgelig være meget sjovt (og totalt sindssygt dumt), men når nu jeg har afsløret mine umoralske (og måske en smule sarkastiske) planer på nettet, bliver de ikke til noget ;)

Meeeen med nok snilde det ville give mig en god uges tid til at spille Diablo 3 - koste hvad det vil! ;)
« Senest Redigeret: Februar 22, 2012, 04:35:14 pm af Phaerim »

Offline Nameless

 • Indlæg: 28
 • Køn: Mand
 • Respect: 0
  • Vis profil
Sv: BETAKONKURRENCE #2 - Nothing else matters!
« Svar #207 Dato: Februar 22, 2012, 04:36:44 pm »
0
Bare lige en friendly reminder til folket, har opdagede et par historier som er på 2000 til 3000 tegn.
Det tilladte antal tegn er på 1400, så der er nok lige et par stykker der skal have rettet deres til hvis den skal kunne deltage i den her del af konkurrencen.

Mvh. BeyondDarkness :)

Shhhh, lad dem da bare gøre som de vil. Automatisk diskvalificeret = mindre konkurrenter  ::)

Offline SexyNo0b

 • Indlæg: 298
 • Køn: Mand
 • Respect: 0
  • Vis profil
Sv: BETAKONKURRENCE #2 - Nothing else matters!
« Svar #208 Dato: Februar 22, 2012, 04:41:23 pm »
0
hmm min plan? det vil nok være at sætte et "Do not disturb" skilt på døren. slukke telefonen så folk ikke random ringer til mig fordi jeg ikke er i skole. have noget fryser mad og en masse drikke på køl. måske anskaffe en stuepige til at lave min fryse mad, da det tager et par minutter at smække det i ovnen og tage det ud igen + at jeg skal gå nedenunder for det. vil have volumen skruet helt op, læne mig helt tilbage i stolen og ellers bare nyde de mange lyde fra den massakre jeg vil lave gennem spillet.
 • Demon Hunter
 • Witch Doctor

MadCow#2107

Offline feromesia

 • Indlæg: 1
 • Køn: Mand
 • Respect: 0
  • Vis profil
Sv: BETAKONKURRENCE #2 - Nothing else matters!
« Svar #209 Dato: Februar 22, 2012, 04:42:01 pm »
0
Havde en plan om at ta' fri og sider og game det none stop i 2 uger sammen med 3 andre i sommer huset, men det var der en bilist der havde andre planer, så nu sider jeg med Brækket ben 2 steder og venstre håndled brækket. Så nu er jeg på sygedagpenge de næste 3 måneder. :( så lad os se om spillet ikke kommer inden da eller må jeg jo holde fri som planlagt

 


* Medlemmer Online

 • Dot Gæster: 120
 • Dot Skjult: 0
 • Dot Brugere: 0

There aren't any users online.
Sv: Piranhas vs Big bad woodoo af MonsterPool
[April 22, 2020, 10:09:58 pm]


Sv: Piranhas vs Big bad woodoo af frisser
[April 21, 2020, 02:47:56 pm]


Piranhas vs Big bad woodoo af frisser
[April 20, 2020, 08:46:39 am]


Sv: Patch 2.6.8 er live - Season 20 starter fredag d. 13. marts af mads-wm3
[Marts 12, 2020, 06:00:48 pm]


Sv: Patch 2.6.8 er live - Season 20 starter fredag d. 13. marts af McOwen
[Marts 12, 2020, 12:58:28 pm]

Refresh History  full_page
 • Kimusen: 2.6.9 PTR'en starter d.21/5 :)
  Maj 15, 2020, 10:42:41 pm
 • Kimusen: Patch 2.6.8 er live :)
  Marts 04, 2020, 12:14:01 am
 • Kimusen: Season 20 starter d.13/3 kl 17.00 :)
  Februar 29, 2020, 11:40:56 am
 • Kimusen: PTR'en er live :)
  Februar 07, 2020, 12:15:13 am
 • mads-wm3: Og godt nytår ;)
  December 31, 2019, 03:19:18 pm
 • Kimusen: Ja, glædelig jul alle sammen :)
  December 25, 2019, 05:58:50 pm
 • mads-wm3: Glædelig jul folkens, håber i fik dejlig mad og god loot
  December 25, 2019, 01:17:38 am