Log ind med brugernavn, kodeord og sessionslængde
collapse collapse

Forfatter Emne: Hjælp til et højere grift lvl!  (Læst 4654 gange)

0 Medlemmer og 1 Gæst læser dette emne.

Offline Engelund

 • Indlæg: 316
 • Respect: 0
  • Vis profil
 • Battletag:
  Engelund#2103
Hjælp til et højere grift lvl!
« Dato: Maj 27, 2015, 03:50:23 pm »
0
Halløj fellow d3x'ere! (:

jeg har i denne season valgt at køre barb, for at lege med det nye WW build. Det går også rigtig godt, og min barb er rimelig habil på T6.

Problemet er bare, at han bliver ret skrøbelig i Grifts.. Pt. er jeg kun kommet op på lvl 38 solo - og jeg vil så gerne over de 40. Men hvad gør jeg galt? Hvad mangler jeg? Og hvad kan jeg gøre bedre for at få ham op over de 40 i solo??

Hjælp søges meget gerne (:

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Engelund-2103/hero/58951157
« Senest Redigeret: Maj 27, 2015, 03:50:50 pm af Engelund »

Offline Xenophon_

 • Indlæg: 399
 • Køn: Mand
 • Respect: +12
  • Vis profil
 • Battletag:
  rekoor#2751
Sv: Hjælp til et højere grift lvl!
« Svar #1 Dato: Maj 27, 2015, 06:45:17 pm »
0
Her er nogle hurtige forslag, så kan du selv vælge om du vil bruge nogle af dem ^^

Du kan smide en life gem i din hat til at starte med, de 41% til experience kan ikke bruges til ret meget efter du har ramt lvl 70 og kan køre T6.

"Rend" på din chest armor kan du rulle om til vitality.

Find en amulet hvor du kan få socket i stedet for vitality og smid Molten Wildebeests Gizzard i. Finder du en "elemental immune" amulet, med gode stats og sock, så er det jo endnu bedre :)

Smid nogle Diamond gems i din chest og/eller pants for mere res.

Dit ene våben kan du ikke bruge en gift på, da du har rullet noget andet, men på Solemn Vow, kan socket rulles om til vitality, hvis du vælger at bruge en gift på det. Hvis du ikke har nogle gifts, må du vente til du finder nogle og måske håbe på 2 bedre udgaver af dine våben.
Hvis du vil have hjælp til at finde ud af hvad du skal rulle på dine våben, så spørg herinde, flere plejer at være glade for at nørde lidt med tallene ;) Der er flere som spørger herinde, specielt når de finder et godt ancient våben, da det er et meget træls item at "fuck op" :p

Vedr. skills kan du skifte "Rend" ud med "War Cry - Impunity". Det vil være lettere når du får højere dps på dine våben, da du vil have mindre brug for "Rend", men det er allerede en mulighed.

Dertil kan du ændre "WW - Blood funnel" til "Wind Shear" runen og derefter ændre "Call of the ancients - ancients fury" til "Together as one" runen.

Evt. kan du ændre en af dine passive skills "Weapon master" til "superstition". Afhængigt af hvordan du ønsker at sætte dit build sammen, kan "Unforgiven" også bruges i stedet for "Weapon Master".

Du har virkelig meget ekstra "fury generation" på og det er sikkert fordi du bruger "Rend", dropper du den, vil du lettere kunne bytte dine skills og passives ud til noget bedre, samt undgå at løbe hurtigt tør for fury, imo.

Det var de forskellige forslag jeg lige kunne komme med :) 

Ps. Husk, at så længe du bruger tid på at vente på din "revive corpse" cooldown, ligeså længe mister du damage per second, omvendt vil mobsne ikke nå at gøre så meget skade på dig, jo hurtigere du nakker dem. Går en af de to ting rigtig skidt, så er det ofte et "balance issue" ;)

Pps. De tre ting jeg selv ville fokusere mest på til at starte med er:
1. En life gem i hatten.
2. Få lavet så buildet kan bruge "Together as one" runen på "Call of the ancients".
3. Drop "Rend", da det meste af din skade kommer fra dine dust devils, så de er vigtigere at spamme og WW procc'er din "Pain Enchancer" gem hele tiden alligevel.
(4. Er selv fan af Molten Wildebeests Gizzard, men det kræver jo en helt ny amulet først.)


Håber der var noget du kunne bruge ;)

Ppps. Overordnet set, synes jeg den ser fin ud. chc og chd ligger f.eks. rigtig fint, men husk attack speed er det der booster hvor ofte dine dust devils fra Wastes sættet procc'er og det er jo herfra din main damage kommer. Jeg ved ikke hvor høj din attack speed er(Når våben bonus under WW er aktiv), men mangler du attack speed, så kan det nogle gange være en god idé at rulle det på sine våben i stedet for 10% dmg. Da 7% Attack speed rullet på et våben giver væsentlig mere end 7% attack speed rullet på et andet item(f.eks. en ring). Så vidt jeg ved i hvert fald.
« Senest Redigeret: Maj 27, 2015, 07:51:33 pm af Xenophon_ »

Offline Pecenetra

 • Global Moderator
 • Indlæg: 16538
 • Køn: Mand
 • everything is Possible
 • Respect: +50
  • Vis profil
 • Battletag:
  KiWeN#1431
Sv: Hjælp til et højere grift lvl!
« Svar #2 Dato: Maj 27, 2015, 10:49:15 pm »
0
Hvertfald ikke meget fremtid i Rend, og slet ikke som stat på armor, du kan bedre bruge elite dmg reduktion.

Dine støvler mangler WW-damage, ellers et pænt par du har. Om du vil have WW på hjelmen er en smagssag, det koster vit. Men på støvlerne skal du hvertfald.

Life per fury er okayish, men det giver ikke rigtig nok på items alene, du skal have Bloodthirst passiv for at få noget ud af det, så hellere tag life% der eller bare armor. Life% er at foretrække hvis du anvender Blood Funnel runnen på WW.

Ligesom mig mangler du også et par bedre bukser, det gør SÅ meget at få all res på dem, så det er bare igang med at finde dem.

Resten kommer med gems, paragons og den sidste gem du mangler, Jeg forstår ikke at du har fravalgt Teaguk, men det kræver også lige amuletten til det.

Offline Aggie

 • Indlæg: 611
 • Køn: Mand
 • Respect: +2
  • Vis profil
 • Battletag:
  Parazite#2683
Sv: Hjælp til et højere grift lvl!
« Svar #3 Dato: Maj 28, 2015, 12:27:00 am »
0
kan ikke se om du har immortal king weap men hvis du har det så bør du nemt kunne klare grift 45 solo i hvertfald, medmindre du naturligvis får ghom som RG.

og taeguk er et MUST for barbarer da den jo både giver enormt meget damage men også en masse thoughness pga den armor boost som man får ved lvl 25.

og det bedste er naturligvis en hellfire amulet med nerves of steel, berserker rage, Ruthless eller Rampage men udover det er en elemental amulet skide god, specielt mara fordi så er ghom og de andre poison bosser ikke længere en bitch.

af skills så er det forskelligt om man kører t6/lave grifts(i mit tilfælde under 45) hvordan man kører.

ved lave så kører du med bul kathos våben og sprint med marathon, battle rage med bloodshed, ww med wind shear, berserker med insanity, war cry med impunity, og den sidste er sgu op til dig selv da man ikke rigtigt har brug for flere skills.

til grifts så kører du med IK våben og en kombi af 6 sæt waste og 4 sæt IK og der skal du så skifte sprint ud med ancients med ancients fury for at kunne få noget fury generation, og din 6 skill bør være Rend med bloodbath, Blood et eller andet.. den som giver liv eller mutilate(helst denne da den buffer dine devils damage) Rend er den skill som du bruger en 6-7 gange per berserker så du kan holde din berserker oppe altid. Din ww rune skal skiftes til blood funnel for at kunne holde dig i live, og for at sørge for du kan holde din fury skal du skifte din ene passiv til weapen master, så at du bruger boon of bul kathos og hvis du bruger den så smid den væk da den ikke er nødvendig.

når du så spiller skal du blot huske på at stoppe med at WW mellem mobs, dog uden at deaktivere din taeguk så du ikke skal fyre dne helt op igen.

ellers hvis der er noget så spørg mig ingame så kan jeg vise dig hvordan skidtet kører godt (=

Offline Xenophon_

 • Indlæg: 399
 • Køn: Mand
 • Respect: +12
  • Vis profil
 • Battletag:
  rekoor#2751
Sv: Hjælp til et højere grift lvl!
« Svar #4 Dato: Maj 28, 2015, 01:14:30 am »
0
Ja, når jeg kører Wastes, så er det også med IK Våben, det gør en verden til forskel at man kan holde "Wrath of the Berserker" konstant oppe pga. 4 set IK bonussen.

Jeg bruger:

Skills:

WW - Wind shear
Furios charge - Merciles (kombi med strongarm bracers + 15 fury per gang)
War cry - impunity (ekstra defense og +20 fury per gang)
Battle rage - bloodshed (eller "Swords to ploughshares" for ekstra Health globes)
Wotb - insanity
Cota - Together as one

Passives:

Unforgiven
Boon of bul-kathos
superstition
Rampage

Synes aldrig jeg løber tør for fury eller har nogen problemer med at holde "Wrath of the Berserker" oppe konstant med det build.
Unforgiven giver fury når der ikke er mobs og resten får jeg fra at spamme war cry og furious charge så ofte som muligt, plus furious charge hjælper mig med at komme hurtigere frem til næste gruppe mobs. Af leg gems bruger jeg "pain enhancer" og "wildebeest", da det er de eneste jeg lige havde i stash over lvl 25 ^^

Har dog kun kørt 4-5 grifts med det build og det blev til en 41'er. Jeg har ikke lige fået spillet med den barb så meget ^^ Opfandt et wonky build jeg ville afprøve i stedet, med en kombi af Wastes, Earth og IK, grineren men lidt ineffektivt. Det ga' mig så en idé til et nyt monk build, der faktisk har muligheden for at blive ret godt ^^ Det er ikke så'n når man har 15 chars og finder på nye ting hele tiden :D
« Senest Redigeret: Maj 28, 2015, 01:21:43 am af Xenophon_ »

Offline Engelund

 • Indlæg: 316
 • Respect: 0
  • Vis profil
 • Battletag:
  Engelund#2103
Sv: Hjælp til et højere grift lvl!
« Svar #5 Dato: Maj 28, 2015, 02:33:51 pm »
0
Tak for svar :D

Kunne lige se, at min side på blizzard ikke var opdateret. Normalt kører jeg med IKBB, og har skiftet min amulet ud med en ny, som har teaguk.

De andre ting vil jeg forsøge at implementere så jeg, forhåbenligt, kan køre nogle højere grifts alene.

Med hensyn til at rerolle boots, hvilken stat skal jeg så skifte ud? (:

Offline Xenophon_

 • Indlæg: 399
 • Køn: Mand
 • Respect: +12
  • Vis profil
 • Battletag:
  rekoor#2751
Sv: Hjælp til et højere grift lvl!
« Svar #6 Dato: Maj 28, 2015, 03:37:57 pm »
0
Boots reroll: Rull "Movement speed", da det er den eneste stat på dine støvler der ikke er vigtig. Smid 50 paragon points i movement speed(altid). Jeg ved godt det føles som en del, når man har under P400, men det skal nu nok gå ;)

Jeg har to barbs, så linker lige til den med Wastes set uppet: TheUnavowed

Husk, jeg ikke har spillet så meget med den, så mit set up er bare det jeg valgte/kan li', men det virker da :) Jeg tog lige en GR39 for at være sikker på at jeg ikke havde glemt noget og det tog 8:54 med gode mobs og Rime RG, men jeg har så også P711, hvilket jo gør en stor forskel selvfølgelig. Men buildet er som det står, glemte at skifte battle rage runen til bloodshed runen, fordi jeg skulle ind i går og se hvad den anden hed og glemte at annullere, men den er så skiftet nu bare 8:54 for sent :p Jeg løb ikke tør for fury, glasset kom højest ned på halv et par gange, og Wotb var konstant oppe, samt life var konstant oppe pga. Wildebeests.

Gz med GR41 ;) Så lige du tog den mens jeg var i gang :D

Syg Bulder Brækker du har jo O.o
« Senest Redigeret: Maj 28, 2015, 04:25:27 pm af Xenophon_ »

Offline Engelund

 • Indlæg: 316
 • Respect: 0
  • Vis profil
 • Battletag:
  Engelund#2103
Sv: Hjælp til et højere grift lvl!
« Svar #7 Dato: Maj 28, 2015, 06:44:11 pm »
0
Haha, ja jeg fik med nød og næppe kæmpet mig igennem en grift 41 - Bossen var dog forfærdelig hård! Nu har jeg fået rollet 10% reduced elite dmg på torso dog, + jeg har fået et par nye smarte ancient bukser - så nu vil jeg give mig i kast med en endnu en (:

Og ja, min BB er virkelig lækker! Satser heller ikke på, at jeg kan finde en upgrade dér. I hvert fald ikke på denne season ;P

Offline Nrok

 • Indlæg: 278
 • Køn: Mand
 • Banziga Punk
 • Respect: 0
  • Vis profil
 • Battletag:
  nrok#2273
Sv: Hjælp til et højere grift lvl!
« Svar #8 Dato: Maj 28, 2015, 08:02:53 pm »
0
Hej ja undskyld jeg låner din tråd men jeg har det samme spørgsmål ang min Crusader. hvad skal jeg ha skiftet ud så jeg kan komme op i GR. Ja ringe skal jeg ha skiftet ud så jeg kan få nogen med socket og putte de gems i.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/nrok-2273/hero/59714730


(Asus ROG Z97 Maximus VII Ranger)(Intel Core I 7 4790K 4 Ghz)(Crisair Dominator P DDR3-1600 16GB)(MSI GTX 980 Ti 6GB) (Samsung 840 EVO 250 GB Crucial MX100 500 GB)(Asus Swift PG278Q ASUS 27 VX279Q)(750 WATT)

Offline Xenophon_

 • Indlæg: 399
 • Køn: Mand
 • Respect: +12
  • Vis profil
 • Battletag:
  rekoor#2751
Sv: Hjælp til et højere grift lvl!
« Svar #9 Dato: Maj 28, 2015, 10:53:36 pm »
0
@Nrok: Tråden her er under barbarians, så måske du har bedre held under Crusader afsnittet.

Jeg kender ikke Rolands, men du har ikke strength på dine handsker, amulet eller RROG. Du har f.eks. 97 resistance på dine handsker, her er det bedre at have strenght og vitality, og så smide en diamant i chest eller pants, i stedet for Ruby som nu. 650-750 strength på hansker og 78 resistance fra max diamant ville hjælpe dig en del. Det samme med din hat, vitality i stedet for 98 resistance og en diamant i chest eller pants i stedet for en Ruby, som nu. Du har 5 Rubies som kan byttes ud og du kan også rulle resistance på din chest kan jeg se, i stedet for %life, så det burde ikke være et problem at få resistance nok. Derudover vil det være en god idé at finde en amulet med strength og ikke vitality.

Du har 50% crit hit chance(60% med de 5% man starter med og 5% fra paragons), så du kan sagtens rulle dine 5,5% på din RRoG om til en sock, hvis du har en leg gem du vil bruge. Du kunne også rulle de 500 strength væk på den anden ring, men fordi du desværre ikke har strength på dine items, så er din samlede strength allerede lav, havde det ikke været tilfælde kunne du sagtens rulle dem om til socket også, men lige nu ved jeg ikke om det er en god idé. Men håb på at du finder nogle handsker, en amulet og RRoG med strength, samt hat uden resistance men med vitality. Handsker, hat og amulet er de vigtigste da de giver mellem 650-750 ekstra hver.

Det er umiddelbart hvad jeg kan sige. Derudover har du ikke helt beskrevet hvad dit problem er ^^
Men lav en tråd under Crusaders, så er jeg sikker på der vil blive svaret. Jo mere info du giver, jo bedre ;)
« Senest Redigeret: Maj 28, 2015, 11:06:13 pm af Xenophon_ »

Offline Kimusen

 • Indlæg: 166
 • Køn: Mand
 • Respect: +7
  • Vis profil
 • Battletag:
  Kimusen#2751
Sv: Hjælp til et højere grift lvl!
« Svar #10 Dato: Maj 28, 2015, 11:11:28 pm »
0
Hey Fellow barb.. :D

Der er to viable builds til barbs lige pt.

Waste + BK
eller
Waste + IK

Jeg er selv klart mest til Waste + BK (nok mest pga jeg ikke selv har fundet en decent Boulder Breaker) og det fungere rigtig godt her. Har klaret en GR53 solo, og ved der med en nice grift, nok godt kan klares en GR55 uden Unity ovenikøbet :)

Build er som følger;

Gems;
Bane Of The Trapped, Gogok + Taeguk

Skills;
Rend/Mutilate
WW/Blood Funnel

War Cry/Impunity
Ignore Pain/Ignorance Is Bliss
Battle Rage/Bloodshed
WOtB/Insanity

For du skal få det her build til at fungere, SKAL du have omkring 38% CDR og en Zodiac ring. Ellers kan man ikke have WOtB oppe 100%.

Happy hunting :)

Offline Nrok

 • Indlæg: 278
 • Køn: Mand
 • Banziga Punk
 • Respect: 0
  • Vis profil
 • Battletag:
  nrok#2273
Sv: Hjælp til et højere grift lvl!
« Svar #11 Dato: Maj 29, 2015, 07:17:06 am »
0
@Nrok: Tråden her er under barbarians, så måske du har bedre held under Crusader afsnittet.

Jeg kender ikke Rolands, men du har ikke strength på dine handsker, amulet eller RROG. Du har f.eks. 97 resistance på dine handsker, her er det bedre at have strenght og vitality, og så smide en diamant i chest eller pants, i stedet for Ruby som nu. 650-750 strength på hansker og 78 resistance fra max diamant ville hjælpe dig en del. Det samme med din hat, vitality i stedet for 98 resistance og en diamant i chest eller pants i stedet for en Ruby, som nu. Du har 5 Rubies som kan byttes ud og du kan også rulle resistance på din chest kan jeg se, i stedet for %life, så det burde ikke være et problem at få resistance nok. Derudover vil det være en god idé at finde en amulet med strength og ikke vitality.

Du har 50% crit hit chance(60% med de 5% man starter med og 5% fra paragons), så du kan sagtens rulle dine 5,5% på din RRoG om til en sock, hvis du har en leg gem du vil bruge. Du kunne også rulle de 500 strength væk på den anden ring, men fordi du desværre ikke har strength på dine items, så er din samlede strength allerede lav, havde det ikke været tilfælde kunne du sagtens rulle dem om til socket også, men lige nu ved jeg ikke om det er en god idé. Men håb på at du finder nogle handsker, en amulet og RRoG med strength, samt hat uden resistance men med vitality. Handsker, hat og amulet er de vigtigste da de giver mellem 650-750 ekstra hver.

Det er umiddelbart hvad jeg kan sige. Derudover har du ikke helt beskrevet hvad dit problem er ^^
Men lav en tråd under Crusaders, så er jeg sikker på der vil blive svaret. Jo mere info du giver, jo bedre ;)


Tak for svaret og sry havde jeg ikke lige set at tråden var beklager jeg. Men jeg vil kigge på det :)


(Asus ROG Z97 Maximus VII Ranger)(Intel Core I 7 4790K 4 Ghz)(Crisair Dominator P DDR3-1600 16GB)(MSI GTX 980 Ti 6GB) (Samsung 840 EVO 250 GB Crucial MX100 500 GB)(Asus Swift PG278Q ASUS 27 VX279Q)(750 WATT)

 


* Medlemmer Online

 • Dot Gæster: 54
 • Dot Skjult: 0
 • Dot Brugere: 0

There aren't any users online.
Sv: Season 21 starter 3/7 af Lars
[Juni 24, 2020, 11:38:45 am]


Sv: Season 21 starter 3/7 af nevorak
[Juni 23, 2020, 10:54:55 pm]


Season 21 starter 3/7 af mads-wm3
[Juni 23, 2020, 06:09:10 pm]


Sv: Piranhas vs Big bad woodoo af MonsterPool
[April 22, 2020, 10:09:58 pm]


Sv: Piranhas vs Big bad woodoo af frisser
[April 21, 2020, 02:47:56 pm]

Refresh History  full_page
 • mads-wm3: Av av... Kan godt lide at du mistede to, og så tænkte "alle gode gange tre" :P
  Juni 29, 2020, 12:38:44 am
 • frisser: Skulle nok ikke have spillet D2 i dag. Foreløbig kostet 3 karakterer. Herligt!
  Juni 28, 2020, 10:41:27 am
 • Kimusen: Season 20 slutter søndag d.21/6 kl 17.00 :)
  Juni 18, 2020, 08:42:36 pm
 • Kimusen: 2.6.9 PTR'en starter d.21/5 :)
  Maj 15, 2020, 10:42:41 pm
 • Kimusen: Patch 2.6.8 er live :)
  Marts 04, 2020, 12:14:01 am
 • Kimusen: Season 20 starter d.13/3 kl 17.00 :)
  Februar 29, 2020, 11:40:56 am
 • Kimusen: PTR'en er live :)
  Februar 07, 2020, 12:15:13 am