Log ind med brugernavn, kodeord og sessionslængde
collapse collapse

Forfatter Emne: Simpel WW-barb Guide (Mest for nye barbs)  (Læst 1491 gange)

0 Medlemmer og 1 Gæst læser dette emne.

Offline TraXz

 • Indlæg: 465
 • Køn: Mand
 • Respect: +5
  • Vis profil
 • Battletag:
  TraXz#2359
Simpel WW-barb Guide (Mest for nye barbs)
« Dato: Juni 23, 2013, 01:56:52 pm »
0
OBS: Denne guide gælder for patch 1.0.8, den gør sig ikke gældende efter release af Loot 2.0 / Paragon 2.0 samt Reaper of Souls.


Hej derude.

Som opfølgning af min anden barb guide, har jeg nu lavet en guide til hvordan en WW-barb bør opbygges efter min mening. Der er selvfølgelig mange måder at spille en WW-barb, dette er hvad jeg føler er bedst, efter at have spillet barbar siden spillet udkom.
Denne guide henvender sig nok mest til dem som er forholdsvis nye indenfor barbaren eller generalt i spillet. Der er mange ting som er meget basic, men det er for at få alle med.  Jeg prøver såvidt muligt at komme rundt om alle de vigtige emner ved WW-barbaren. Hvis jeg mangler noget eller vrøvler nogle steder, så skriv det endeligt, så retter jeg det til. Håber denne lille guide vil være til hjælp for nogen.  :)
Bemærk: Denne guide er lavet i patch 1.0.8.

Denne guide kommer ind på følgende:


¤ Hvorfor er WW-barb så god?
¤ Hvordan fungerer den i multiplayer?
¤ Skills til WW-barb.
¤ Hvordan spiller man den?
¤ Items / Gear.
¤ Hvilken follower bør man vælge.Hvorfor er WW-barb så god?

WW-barb er efter min mening den mest optimale character at farme med hvis du spiller alene, den er utrolig hurtig, og du kan nemt komme igennem forhindringer samt store grupper af monstre. Da barbaren bruger strength som main stat, giver dette også en masse armor, som hjælper ham med at holde sig længere tid i live, og sammen med en god portion resistance og vitality, kan han blive en god kampvogn som blæser igennem det hele.

Som WW-barb er ens offensive rigtig effektivt, da man som standard af buildet har 2 skills som deler skade ud på samme tid, og man kan forøge det med en tredje skill når man er blevet god til at spille den.
Hvilke skills der er tale om her, bliver beskrevet længere nede i guiden, når vi kigger på hvilke skills man bruger.
Hvordan fungerer den i Multiplayer?

Det skal ikke være nogen hemmelighed at det ikke er alle som er lige begejstred for at spille sammen med en WW-barb i et party, dette skyldes ofte at dem som spiller den; løber fra sit party og spreder monstrene ud til alle verdenshjørner, og det er selvfølgelig forståeligt nok at det kan være irreterende.

Men hvis man spiller sin barb rigtigt, og følges ad med sit team, så kan den uddele enorme mængder af damage til monstrene.

En anden side af dette er også våbnet echoing fury, som giver fear til monstrene, så de løber væk. Dette kan dog nemt løses ved at man smider sin echoing fury i offhand, da den laver mindre fear der, fordi ens tornadoer fra Sprint (Run Like The Wind) kun kommer fra ens mainhand.Skills til WW-barb:

Disse skills er dem jeg bruger på min barbar, og der hvor jeg har dem på mine knapper:
Jeg beskriver længere nede i guiden, hvordan disse skills bør bruges.

Fury Generator (venstre klik): 

¤ Bash (Instigation)
- Denne skill er din fury generator, som hjælper dig med at “kick-starte” din WW-barb. Grunden til at der bruges runen Instigation, er at den giver mere fury per slag.

Secondary Attack (Højre klik):

¤ Whirlwind (Hurricane)
- Denne er dit sekundære angreb, det virker nok lidt underligt når buildet hedder ”Whirlwind barb”, men det skyldes at der er en skill som udgør en større del af din damage.
Runen Hurricane er valgt, da den tillader en at bevæge sig med samme hastighed som den movement speed man har, ellers ville man kun bevæge sig med 0 % movement speed, og det er jo ikke særlig effektivt.

Main Attack (Knap 1):

¤ Sprint (Run Like The Wind)
- Denne skill giver mere movement speed, hvilket gør barbaren så effektiv, samtidig er det også den skill som deler mest skade ud, da den spawner 4-5 tornadoer når du løber, som giver skade over tid.

Her er det vigtigt at tage hensyn til at der er visse ”breakpoints” for hvornår de får flest hits, dette afhænger af ens våben samt increased attack speed fra ens gear, dette har jeg også lavet en guide til som kan læses her: http://diablo3x.html

Barb buff nr. 1 (Knap 2):

¤ Wrath of the Beserker (Thrive on Chaos)
- Denne skill er endnu en grund til hvorfor barbaren er så fantastisk god. Når du bruger denne skill får du mere attack speed, crit chance og movement speed, samtidig med at du ikke kan blive påvirket af kontrollerende affixes fra elites som fx: frozen eller jail.

Barb buff nr. 2 (Knap 3):

¤ Battle Rage (Into the Fray)
- Dette er “motoren” i buildet, da den hjælper med at få fury igen, da man hver gang lander et critical hit, så er der en chance for at få 15 fury igen. Samtidig med at den giver et godt buff til din damage.

Valgfri skill (knap 4):

Den sidste er lidt valgfri, da den ikke har nogen betydning for selve buildet, men kan bruges som et ekstra attack eller som en support skill, de fleste vælger enten:

¤ Rend (Bloodlust / Ravage)
- Den giver en rigtig høj damage til monstrene i en hvis omkreds, som kan udvides med runen Ravage. Hvis man har lidt problemer med at holde sig i live mod elite packs, kan runen Bloodlust være rigtig effektiv, da den giver en ekstra meget liv tilbage, samtidig med at den giver en høj damage.
Ulempen ved denne skill er dog at man skal stoppe op i et kort stykke tid for at lave et Rend, den bruger også en del fury, men det kan være en fordel for at holde sin Wrath of the Beserker oppe (den beskrives længere nede hvordan den bruges).
- Jeg foretrækker helt klart denne skill, da den virkelig øger effektiviteten en del.

¤ Overpower (Killing Spree)
- Den er også god til at supplere med, da den giver en god damage også, og dens cooldown bliver hurtig resetet pga. de mange mange crit. hits man får som WW-barb, og kan derfor bruges ofte.
Derudover giver den også en ekstra critical hit chance, i en tidsperiode efter man har brugt den, denne buff kan holdes konstant hvis man får lavet nok crit. hits til at få den resetet hurtigt.

¤ WarCry (Impunity)
- En god skill til at gøre barbaren ekstra defensiv. Da den både giver mere armor og resistance. Den kan også være nyttig for ens party, da den også giver buff til dem.
Den kan også være en god fury generator, hvis man har svært ved at komme igang. Jeg vil anbefale denne skill til at starte med, hvis man er ny og ikke har prøvet at spille WW-barb før, for så er der lidt færre knapper at tage hensyn til, da den har en længere cooldown.

Passiv skill nr.1:

¤ Weapon Master
- Giver et godt konstant buff til din damage, alt efter hvilket våben man bruger. Det anbefales dog her at man bruger en axe/mace da det giver 10% critical hit chance.

Passiv skill nr.2:

¤ Ruthless
- Giver igen en konstant buff, uafhængigt af hvad du bruger.

Passiv skill nr.3:

Igen er det lidt valgfrit alt efter hvordan man har det med sin barbar, jeg nævner de 2 som jeg bedst kan lide, der kan selvfølgelig være en anden som er bedre passet til dig, alt efter hvad du bruger af skills/items.

¤ Bloodthirst
- Denne skill vælges af de fleste, og bør også anvendes hvis man er ny og har svært ved at holde sig i live, da den giver 3% mere life steal, som kan være yderst vigtigt.

¤ Brawler
- Giver et godt buff til damage når der er mange monstre i nærheden. Den er perfekt når der farmes store grupper monstre og man bruger Rend (Ravage). Det forudsætter dog at man kan undvære de 3% life steal fra Bloodthirst.
Hvordan spiller man den?

- Det forudsætter her at man har valgt de skills som er beskrevet ovenstående.
For at ”kick starte” barbaren, bruges Bash. Her genereres nok fury til at man kan bruge Battle Rage, det gælder om hele tiden at holde Battle Rage på som buff, ellers går man i stå når man bruger sit build.

Når dette er gjort bruges Wrath of the Beserker, denne buff bør også holdes på hele tiden, og kan være en del vanskeligt at lære i starten. Dens tid forlænges ved at man optjener fury, det skal dog noteres at man ikke kan optjene fury og forlænge dens tid, hvis man allerede har fuld fury.

Du er nu klar til at gå i kamp, det gøres ved at aktivere din Sprint og derefter lave Whirlwind ind i monstrene. Da Sprint spawner 4-5 tornadoer bør man overveje hvilken rute man løber, hvis man eksempelvis er mod en elite pack, bør man sørge for at alle tornadoerne rammer det monster man fokuserer på, det gøres ofte ved at snurre rundt i en cirkel, med en bestemt radius, således at alle tornadoerne bliver spawnet, da den ikke spawner dem alle hvis cirklen er for lille.

Du skal også lægge mærke til hvornår din Sprint udløber, da den kun er aktiv i nogle få sekunder, således at man ikke spammer den og bare bruger ens fury til ingen verdens nytte. Derimod kan den godt spammes hvis man er inde i en stor gruppe monstre, hvor man får så meget fury at det er svært at bruge det hele. Det er derfor godt at bruge så meget fury som muligt når dette sker, for så kan man hente mere tid på sin Wrath of the Beserker, da vi husker at den kun kunne få mere tid ved at generere fury.
Her er godt at spamme; Battle Rage og Sprint på samme tid.

Når man har lært at trykke på sine spells på de rigtige tidspunkter, skal man tage hensyn til om man har nok fury til at bruge Sprint hen til næste gruppe af monstre, således at man altid kan holde sin Wrath of the Beserker oppe på så meget tid som muligt. Den er nemlig irreterende at miste og kan tage lang tid at få på igen, da den har en lang cooldown tid.
Items / Gear:

Det skal her siges at der er mange kombinationer og de kan alle sammen være gode på hver deres måde, det afhænger altsammen af hvad man har råd til, og hvad man foretrækker.
Jeg giver her mit bud på hvad jeg mener at der er bedst. Der tages dog forbehold for at dette er fra patch 1.0.8. og der er derfor en mulighed for at dette ikke er det meste optimale, hvis man læser det engang i fremtiden.

Mit tip: Craft alle de items du skal bruge som er crafted først, således at du ved hvor meget attack speed du skal bruge på de items du køber, for at ramme det ønskede breakpoint.

Head:

¤ Immortal Kings Thriump
- Helst med så høj strength som muligt (maximum er vidst 290 cirka), og så høj crit chance som muligt (Svinger mellem 5-6 cc).
Den er ikke så dyr, medmindre man skal have den bedste self. Samtidig får man også sæt bonus.
 
¤ Mempo of Twillight
- Det andet valg  er selvfølgelig en Mempo. Dette kan jeg kun anbefale HVIS den har crit chance på, hvis den ikke har det, bør man gå efter en en god IK hjelm, da man får mest for pengene der.  Igen spiller breakpoints ind her, mange køber Mempo pga. at der står den giver mere damage på deres papir, men de fleste har slet ikke brug for de 8-9 increased attack speed, og det er derfor spildte stats. Den kan dog være det bedste valg, hvis man mangler de ekstra attack speed.

Chest armor:

¤ Immortal Kings Eternal Reign
- Denne armor varierer mest i Strength og Vitality, men man bør også være opmærksom på hvor meget armor og resistance den har. Hvis man anvender IK hjelmen, så er disse 2 en god kombination, da man får den ekstra resistance fra den første set-bonus.

¤ Man kan også crafte sin egen armor, men det kræver også en del guld og ofte mange forsøg.

Belt:

¤ Witching Hour
- Dette bælte giver en god damage boost, pga. den ekstra attack speed og crit. damage. Samt den kan få høje main stats hvis man har råd til det. Nogle vælger også at købe det med All resistance eller vitality, men det er op til en selv, hvad man skal bruge.

¤ Immortal Kings Tribal Binding
- Et godt alternativt bælte hvis man ikke har så meget guld og har svært ved at holde sig i live, så kan dette bæte supplere med meget all resistance samt ekstra life steal.

Pants:

¤ Inna’s  Temperance
- Gode bukser som giver både movement speed og attack speed, de kan også fås med strength på og vitality. Vitality kan dog komme højeste og jeg synes det er et godt sted at hente vitality fra.

Boots:

¤ Ice Climbers
- Alt efter om man bruger Lacuni eller Inna’s Temperance for de ekstra Movement speed, så bør man altid sørge for at have 24 % movement speed, og det kan være afgørende om man skal have movement speed på sine sko her, eller om man ikke skal. De er selvfølgelig dyrest med, hvis man ikke skal have det på, så bør man gå efter så høje main stats som muligt.

¤ Immortal Kings – Stride
- Gode sko som er billige og har alle de stats man skal bruge, main stat går dog ikke så højt op, men de er rigtig gode hvis man ikke har råd til nogle gode Ice Climbers. Et rigtig godt alternativ.

Bracers:

¤ Lacuni Prowlers
- Bør efter min mening kun anvendes hvis man skal bruge den ekstra attack speed for at ramme sit breakpoint. Det kan dog også være en fordel at have sin movement speed her, for at opnå højere main stats på sine sko.

¤ Crafting Recipe
- Jeg anbefaler at man crafter sine egne her, medmindre man har brug for Lacuni Prowlers. Man kan her opnå de højeste main stats på crafting, samt det er meget billigere. De bedste bracers man ville kunne crafte her ville kunne indeholde nogle af følgende stats.

Høj Strength
Crit chance
All resistance
Vitality / Armor / Pick Up Radius

Shoulders:

¤Crafting Recipe
- Her kan de bedste shoulders laves ved at crafte, og bør indeholde nogle af følgende stats:

Høj Strength
All Resistance
Vitality
Armor
Pick up Radius

Ved barbar shoulders kan de bedste shoulders laves ved at crafte ud fra "Vitality-planen" da strength kan gå højere på shoulders.

Gloves:

¤ Immortal Kings Irons
- Nogle foretrækker at have disse handsker hvis de burger Mempo, for at beholde 2-set-bonusen på ekstra all resistance. Jeg vil anbefale at crafte egne gloves, da de kan blive væsentlig bedre.

¤ Crafting Recipe
- Igen bør de kunne indeholde nogle af følgende stats for at være gode:

Høj Strength
Crit chance
Crit damage
Increased Attack speed
All resistance / Vitality / Armor

- Det er her igen vigtigt at holde øje med om man får nok attack speed til at ramme sit breakpoint.

Amulet:

¤ Crafting Recipe
- Der ikke så meget at raffle om her, det kan klart bedst betale sig at crafte sin egen amulet. Igen bør de kunne indeholde nogle af følgende stats for at være gode:

Høj Strength
Crit chance
Crit damage
Increased Attack speed
All resistance / Vitality / Armor / Socket

- Det er her igen vigtigt at holde øje med om man får nok attack speed til at ramme sit breakpoint.

Ringe:

- De bør have nogle af følgende stats:

Avarage Damage / Strength
Crit Damage
Crit chance
Increased attack speed.

- Det er her igen vigtigt at holde øje med om man får nok attack speed til at ramme sit breakpoint.

MainHand:

Jeg foretrækker en echoing fury med socket + strength.
Sørg for at få så høj additional attacks per second som muligt da det bliver nemmere at ramme breakpoints, og samtidig have så lav fear som muligt.
Jeg beskriver i min anden guide om breakpoints hvorfor dette våben er så godt, så jeg vil henvise dertil.

Breakpoint guide: [url=http://diablo3x.dk/barbarian/mini_guide_hvordan_optimerer_jeg_min_wwbarb_12583.0]http://diablo3x.html


Offhand:

Sørg for at få et offhand våben med Life steal, socket og crit damage på. Hvis den også har strength / vitality på, så er dette en bonus.  Et sværd er oftest det bedst mulige valg her.
DPS’en på offhanden er ikke den vigtigste (Hvorfor beskrives også i min anden guide).Hvilken follower bør man vælge:

Som follower mener jeg at man bør anvende Scoundrel med den skill der hedder:

¤ Anatomy

Da man får 3 % ekstra crit chance. Resten af hans skills gør ikke noget specielt, og man kan derfor vælge hvad man har lyst til.
Der er en del som også bruger Enchantress pga. de ekstra attack speed man får, men som WW-barb er den ekstra attack speed ligemeget, medmindre man skal bruge dem for at ramme sit næste breakpoint.Det var vidst det, hvis jeg har overset noget eller skrevet noget vrøvl, så skriv det endeligt! Så rettes det til. Håber den var til hjælp for nogen.  :)
« Senest Redigeret: December 16, 2013, 04:04:54 am af TraXz »
- What angers you, controls you.


Offline Camelo

 • Administrator
 • Indlæg: 17103
 • Køn: Mand
 • Respect: +55
  • Vis profil
  • D3x
 • Battletag:
  Camelo#2470
Sv: Simpel WW-barb Guide (Mest for nye barbs)
« Svar #1 Dato: Juni 24, 2013, 07:52:46 pm »
0
Hold da op. Du er godt produktiv :D Rigtig fedt!

 


* Medlemmer Online

 • Dot Gæster: 114
 • Dot Skjult: 0
 • Dot Brugere: 0

There aren't any users online.
Sv: Dårlig karma af mads-wm3
[December 22, 2020, 07:45:23 pm]


Sv: Dårlig karma af frisser
[December 22, 2020, 07:18:06 am]


Sv: Dårlig karma af mads-wm3
[December 22, 2020, 01:00:38 am]


Dårlig karma af frisser
[December 21, 2020, 07:01:51 pm]


Sv: Skørt spil af mads-wm3
[November 30, 2020, 06:44:36 pm]

Refresh History  full_page
 • mads-wm3: Glædelig jul folkens :P
  December 23, 2020, 03:37:32 pm
 • mads-wm3: Ja da - men her sker ikke så meget :P
  November 24, 2020, 06:14:18 pm
 • Nilsson.: I findes endnu!
  November 23, 2020, 07:52:32 pm
 • Camelo: Det er vist snarere, at deres server godt og grundigt fucked, frisser. Eller, at det er for mange bots i gang :) Jeg frygter lidt, at næste ladder reset, som nok finder sted i starten af december, bliver ødelagt, hvis ikke Blizzard gør noget drastisk.
  November 20, 2020, 03:38:29 pm
 • frisser: Så mange på D2 ladder, at man skal sidde i kø.
  November 04, 2020, 12:53:28 pm
 • mads-wm3: ahh ja det er da godt nok træls
  August 18, 2020, 05:43:42 pm
 • nevorak: Fik først taget challenge rift igår, fordi det ik har virket. samt min 127 blev igen ikke registreret :(
  August 17, 2020, 12:26:12 pm