Log ind med brugernavn, kodeord og sessionslængde
collapse collapse

Forfatter Emne: Lasse / Latze  (Læst 1974 gange)

0 Medlemmer og 1 Gæst læser dette emne.

Offline Latze

 • Indlæg: 24
 • Køn: Mand
 • Respect: 0
  • Vis profil
Lasse / Latze
« Dato: Februar 10, 2010, 07:06:26 pm »
0
Som Camelo har bemærket, er jeg tilbage. Faktisk har jeg jævnligt været forbi i det sidste stykke tid, men det er en anden side af sagen.

I forbindelse med skiftet fra D2X til Diablo3X, droppede jeg forum, da jeg ikke var aktivt spillende og ikke rigtigt havde tid til så meget. Jeg har i perioder haft spillet lidt sp, mest PlugyX eller hvad det nu hed og en smule online Relived, men ikke så meget pga. voldsomt lag. Jeg er dog begyndt en smule online igen (1.12), men meget begrænset, da jeg ikke rigtigt gider lige op til et ladderreset. Jeg satser stærkt på at begynde på HCL efter reset, hvis jeg har tid når dette fænomen finder sted (NÅR det sker, ik Blizzard?)

Hvad jeg har lavet siden sidst, det ved jeg ikke helt, da jeg faktisk ikke kan huske hvornår D2X lukkede ned som forum.
Jeg blev udlært frilandsgartner tilbage i sommeren 2008, hvorefter jeg søgte ind som jordbrugsteknolog med speciale i gartneri med studiestart i efteråret 2008 (Dansk Center for Jordbrugsuddannelse, DCJ). Dette blev så ikke til noget pga. manglende tilmeldinger. Derfor valgte jeg at frede hele OL perioden for at kunne følge et helt OL uden afbrydelser, hvilket var en fed oplevelse.

Som det er i denne fantastiske verden, så står man ret skidt stillet uden arbejde, så derfor meldte jeg mig ind i Jysk Vikarservice. Her blev jeg sendt ud til et møbeltransport firma (Anders Sørensen Møbeltransport, som har landsdækkende levering til mange forskellige store kæder som f.eks. IDE Møbler og DanBo samt en masse finere forretninger som Natuzzi), hvor jeg var som vikar i 14 dage, lige op til finanskrisen brød ud. De valgte at ansætte mig, hvilket jeg den dag i dag er yderst taknemmelig for. Allerede 14 dage efter jeg blev ansat, begyndte de at fyre de første. Der var jeg så frem til slutningen af august, hvor vi på det tidspunkt var 5 lageransatte tilbage, det skal siges at vi var omkring 20 da jeg startede.
Herefter trængte jeg til at der skulle ske noget nyt, da arbejdet var begyndt at blive lidt kedeligt pga. manglende arbejdstimer. Samtidigt var jeg blevet optaget på jordbrugsteknolog uddannelsen, som denne gang var blevet oprettet, bl.a. pga. en fusion mellem DCJ og Vejlby Landbrugsskole, så det nu går under Jordbrugets Uddannelsescenter Aarhus (JU). Alle jordbrugsteknolog uddannelserne var derfor blevet samlet på Vejlby afdelingen, hvor jeg så går nu. Der er både en masse godt men også ret meget skidt at sige om fusionen.

Af gode ting, kan man sige at det har givet mulighed for at kunne oprette en gartneri linje, der er delvist sammenlagt med landbrug planteavl. Dette nyder jeg selv rigtigt godt af, da gartneri linjen førhen skulle dække fra frilandsgartneri (som er produktion af grøntsager på friland, primært som rækkekultur) over planteskoler og til væksthus, som er alt fra tomater til vandplanter/potteplanter mm under glas. I teorien føler jeg mig ofte mere som en landmand end som en gartner (og inden for faget siger vi ofte at vi bare er landmænd der godt kan lide at kører traktor). Det er alt i alt et rigtigt godt studie miljø, da vi har samlet størstedelen af alle jordbrugsteknolog studerende i landet på en skole.
Ulempen er primært at det er en ”byskole”, hvilket gør at vi er nødt til at kører tværs igennem Aarhus og til Beder, når vi skal noget der bare er en smule praktisk. Derudover så er vi en form for forsøgskaniner, da de fleste af vores lærer kommer fra Beder afdelingen og derfor ikke kender skolen og de muligheder der er. Samtidigt er Beder afdelingen meget bedre bygningsmæssigt og har en del faciliteter der er klasser over Vejlby afdelingen. Ikke nok med at det er en nyfusioneret skole, så er der også en ny studieopbygning, hvilket medfører at vi normalt får alle beskeder i sidste øjeblik og hvis man spørger om et eller andet, så er der aldrig nogen der kan svare andet end ”vi skal lige til et møde om det, prøv igen om et par uger”
Nå, men kan da være at det bliver bedre her på 2. semester, ikke at der er så meget der tyder på det, men man har da lov til at håbe.

For at kunne få skole og fritid til at hænge nogenlunde sammen, er jeg flyttet til Aarhus, hvor jeg er havnet på Skejbygård kollegiet. Faktisk er det et rigtigt fint sted, forholdsvis tæt på skolen og har nogle rigtigt fine naboer (vi er kollegiets mest sociale etage)

Jeg kunne fortsætte med mange andre ting, men det må blive en anden dag.

-   Latze / Lasse

 


* Medlemmer Online

Sv: Season 21 starter 3/7 af Lars
[Juni 24, 2020, 11:38:45 am]


Sv: Season 21 starter 3/7 af nevorak
[Juni 23, 2020, 10:54:55 pm]


Season 21 starter 3/7 af mads-wm3
[Juni 23, 2020, 06:09:10 pm]


Sv: Piranhas vs Big bad woodoo af MonsterPool
[April 22, 2020, 10:09:58 pm]


Sv: Piranhas vs Big bad woodoo af frisser
[April 21, 2020, 02:47:56 pm]

Refresh History  full_page
 • mads-wm3: Av av... Kan godt lide at du mistede to, og så tænkte "alle gode gange tre" :P
  Juni 29, 2020, 12:38:44 am
 • frisser: Skulle nok ikke have spillet D2 i dag. Foreløbig kostet 3 karakterer. Herligt!
  Juni 28, 2020, 10:41:27 am
 • Kimusen: Season 20 slutter søndag d.21/6 kl 17.00 :)
  Juni 18, 2020, 08:42:36 pm
 • Kimusen: 2.6.9 PTR'en starter d.21/5 :)
  Maj 15, 2020, 10:42:41 pm
 • Kimusen: Patch 2.6.8 er live :)
  Marts 04, 2020, 12:14:01 am
 • Kimusen: Season 20 starter d.13/3 kl 17.00 :)
  Februar 29, 2020, 11:40:56 am
 • Kimusen: PTR'en er live :)
  Februar 07, 2020, 12:15:13 am