Log ind med brugernavn, kodeord og sessionslængde
collapse collapse

Forfatter Emne: Livet på godt og ondt. Af Alexander / Canz  (Læst 13606 gange)

0 Medlemmer og 1 Gæst læser dette emne.

Offline Canz

 • Indlæg: 381
 • Køn: Mand
 • Respect: +1
  • Vis profil
 • Battletag:
  Epicfame#2108
Livet på godt og ondt. Af Alexander / Canz
« Dato: April 07, 2009, 07:34:18 pm »
0
Vil i denne blog forsøge, at give et indblik i arbejdslivet som landbrugselev og dagen når jeg har fri. Vil også forsøge at skrive et nyt indlæg en gang i ugen, eller der omkring.

Mange siger, at livet som landmand er hårdt. Hvor får de det fra ? Hvis du kan finde ud af, at stå tidligt op, og tage fat er der ikke noget hårdt i det. Vi har jo maskiner til stort set alt arbejde efterhånden. Det eneste vi laver manuelt, er jo at skrabe ned. Det kan man vel egentlig også få maskiner til ?
Det eneste du skal kunne klare som elev / landmand er jo egentlig:
 • At kunne stå tidligt op
 • Klare noget "hårdt" fysisk arbejde
 • Ikke have noget imod at stå op en hel dag
 • Klare at kunne gå rundt i støvler en hel dag
 • Være ualmindeligt god til at gætte, hva der bliver sagt. Blandt andet ord som: Kratbør, Lire eller Dirl

Har nu været på min nye praktikplads i lidt over en måned. Den første dag, var da meget fed. Men derefter, var det ligesom om at mester, blev sur og indelukket. Han blev utroligt sur over ingenting. Så mister man meget hurtigt lysten til at arbejde, gør man ikke ? Jeg gjorde. Var derfor ude og søge nyt arbejde. Fandt en skide fee' praktikplads, hvor jeg skulle møde klokken 9, og arbejde til klokken halv 7. Det eneste jeg skulle lave, var egentlig mark arbejde, og maskin arbejde i stalden. 
Hvorfor sagde jeg ikke ja til den plads ? Det ved jeg faktisk ikke rigtigt. Tror det er fordi jeg ville komme til, at savne at arbejde med dyrene. Elsker at gå rundt og "pusle" om køerne.

Når ens arbejdsdag starter klokken 0415, er man da lidt træt midt på dagen. Det er da også meget rart, lige at snuppe en morfar, midt på dagen. Det er både godt og skidt. Mens jeg sover, hvem gør så "mit" hus rent ? Om aftenen gør jeg det ikke. Orker ikke, skal bare sove. Når jeg skriver mit hus, er det fordi, at jeg i forbindelse med mit arbejde, har fået stillet en
bolig til rådighed, som jeg kan bo i. Skal selv stå for alt, sammen med min kollega Helle. Vi har lige omkring 120 m2, at rode på. 

Det var alt for denne gang. Skriver igen senere på ugen, regner jeg med :)

« Senest Redigeret: Februar 25, 2011, 09:31:28 pm af Canz »
Rigtige mænd er Landmænd!
Vil du være den store ske eller den lille ske?

Offline Canz

 • Indlæg: 381
 • Køn: Mand
 • Respect: +1
  • Vis profil
 • Battletag:
  Epicfame#2108
Sv: Livet som farmer Anno 2009. Nu Manio-depressiv Af Alexander / Canz
« Svar #1 Dato: August 17, 2009, 08:53:45 pm »
0
Like wtf. Har været til samtaler på "kolbøtte fabrikken" en gang i måneden. Nu er de kommet frem til at jeg er Manio-depressiv. Det ændrer virkelig ens hverdag. Har godt nok haft nogle op- og nedture de sidste måneder, men troede godt nok ikke jeg var så "tosset".
At være manio-depressiv er lækkert, men stadig noget der skraber bunden, af gylletanken.

På den gode side:
 • Når jeg er manisk, kan jeg klare alt og gerne med 600 km/t
  Sover ikke spor
  Spiser alt for meget
  Men har helt vildt meget energi til ALT!

På den dårlige side:
 • Hvis jeg er helt nede, kan jeg ikke overkomme noget som helst.
  Sover konstant
  Spiser ingenting
  Kan ikke klare mit arbejde :(
[/list]

Synes så selv jeg er "heldig", at være Manisk hele tiden. Så mit liv er skide fedt for tiden. Dog skal der ingenting til for at jeg ryger helt ned i kælderen og ingenting orker. Det er dælme surt. Men hva faen. Man må tage det sure med det søde :)

Ang. arbejde. Det kører virkelig fedt. Min mester er virkelig blevet en fed mand, at arbejde sammen med. Eftersom min kollega, Helle, er stoppet, får jeg lov til meget mere. Lærer også meget mere, end da hun var her. Så det er jo bare fedt :D

Om morgenen, skal jeg give dyrene halm, foder, blande foder og behandle.

Om aftenen, står jeg alene for malkningen af vores 220 køer. Vi malker i en 2x12 sildebens stald. Dvs. at vi har plads til 12 køer i hver side og at de står / / / / / /. Det kan være hårdt, men nyder virkelig at malke. Jeg er min egen chef, jeg bestemmer selv hvor hurtigt, eller hvor langsomt det skal gå. Inden for rimelighedens grænser jo.

Det var alt. Vil prøve snarest at komme med noget mere :)
Rigtige mænd er Landmænd!
Vil du være den store ske eller den lille ske?

Offline Canz

 • Indlæg: 381
 • Køn: Mand
 • Respect: +1
  • Vis profil
 • Battletag:
  Epicfame#2108
Sv: Livet som farmer Anno 2009. Af Alexander / Canz
« Svar #2 Dato: Oktober 23, 2009, 12:03:20 pm »
0
Synes jeg har haft den mest turbulente uge, i meget lang tid. Pludselig føler jeg mig bundet på hænder og fødder og underligt tom inden i. Det hele startede i weekenden, jeg kom tilbage fra ferie, og følte at jeg havde glemt at om mit arbejde. Det i sig selv var forfærdeligt.

Mandag morgen gik det så fuldstændig galt. Havde været oppe og skændes med min kæreste, hvilket resulterede i at vi ikke snakkede sammen. Vi har syge køer gående for sig selv og de får frisk foder 2 gange dagligt. Vi plejer altid at fjerne det gamle foder, for at det nye ikke skal blive dårligt. Det glemte jeg så hvilket førte til at min mester bare bad mig om at fjerne det. Uden at hæve stemmen eller noget som helst. Jeg gik fuldstændig i sort, begyndte at stortude og kunne bare ikke klare mit arbejde.

Jeg kom igang med mit arbejde igen og alt gik fint, lige indtil onsdag aften. Havde, igen, skændtes med min kæreste, hvorefter hun nægtede at svare mig, hverken på Sms eller på mine opkald. Det endte med at jeg satte mig ud i min bil og bare kørte. Fuldstændig med hovedet under armen, hvilket førte til at jeg næsten tog mit eget liv. Det var også meningen, men det lykkedes ikke. Vil ikke sige desværre, men stadig. Nu er jeg så blevet indlagt på ungdomspsykiatrisk døgnafsnit, hvor jeg skal være indlagt i en kortere periode. Har fået af vide det bliver ca 2 uger. Måske mere. Har ingen anelse.

Nu sidder jeg her på min stue, og føler mig fuldstændig tom inden i  :-\Føler virkelig at jeg bare har nået bunden nu. Aner ikke hvordan det hele skete og husker ikke meget fra ugen der er gået. Pludselig er jeg blevet indlagt. Mest turbulente uge længe :(
Rigtige mænd er Landmænd!
Vil du være den store ske eller den lille ske?

Offline Canz

 • Indlæg: 381
 • Køn: Mand
 • Respect: +1
  • Vis profil
 • Battletag:
  Epicfame#2108
Sv: Livet som farmer Anno 2009. Af Alexander / Canz
« Svar #3 Dato: Oktober 25, 2009, 08:30:09 am »
0
Another day in hell. Det med følelser er dælme noget lort nogle gange. Min kæreste og jeg holder pause lige nu. Hun ville gerne have tid til at tænke lidt over. Det har hun så fået nu, hvorefter vi har aftalt at hun kommer forbi i aften, så vi kan snakke lidt om tingene. Har aftalt med min kontaktperson, at han hjælper mig med at forklare Maria det, da jeg ikke selv føler at jeg er i stand til det.

Vil ikke sætte næsen op efter noget, hvilket jeg aftalte med mig selv ikke at gøre. Men nu har jeg sgu sat næsen op efter, at vi finder sammen igen. Hvorfor dog ? Hun skrev her forleden, da vi skrev godnat, at hun gerne ville sige at hun elskede mig, men at hun ikke rigtig kunne lige nu. Hun sagde så også at hun håbede at kunne komme til at gøre det igen. Så det satte jeg så næsen op efter. Igår skrev hun så dog, at hun tvivlede lidt på vores forhold, da hun synes vi er langt fra hinanden. Men well, hvis vi går fra hinanden så gør vi det. Det er der ikke noget at gøre ved.

De "voksne" herovre synes at jeg skal komme igen med at dyrke noget sport, ikke fordi jeg har behov for det eller noget, men fordi det får tankerne til at forsvinde, imens man dyrker sport. Det gjorde jeg så igår og for dælen, hvor var det skønt. Spillede badminton i 2 timer, volleyball i ½ time, en lille smule dødbold og så til at slutte det hele med, spillede jeg bordtennis i 1 time mod en af de "voksne". Skal også helt klart dyrke noget sport igen i dag :)

Så nu føler jeg ligesom at det hele ikke kan blive værre. Det er gået stille og roligt frem af synes jeg, dog med enkelte nedture nogle gange. Havde et grov raseri andfald i fredags, hvilket ikke var så rart. Men det er heldigvis længe overstået nu :)
Rigtige mænd er Landmænd!
Vil du være den store ske eller den lille ske?

Offline Canz

 • Indlæg: 381
 • Køn: Mand
 • Respect: +1
  • Vis profil
 • Battletag:
  Epicfame#2108
Sv: Livet som farmer Anno 2009. Af Alexander / Canz
« Svar #4 Dato: Oktober 25, 2009, 10:50:28 pm »
0
Sådan fame ja !! Føler mig godt og grundigt født på ny :) Så længe det varer. Synes min medicin er begyndt at virke. Maria og jeg fik også snakket her til aften, men hun vidste stadig ikke rigtigt noget. Hun sagde: Jeg er bekymret for om du måske får et tilbagefald. Det bekymrede hende grov, derfor vidste hun ikke helt om hun ville give det en chance. Jeg er så helt 100 på at give det en chance. Så det hele ligger ved hende nu :)

Min dag har faktisk også været overraskende god. Har virkelig moret mig idag. Spille bordtennis mod min faste kontaktperson. Godt nok fik jeg godt og grundigt høvl, men hva faen. Det var hyggeligt :)

Min anden kontaktperson har så lovet at spille badminton mod mig i morgen. Er rimeligt sikker på at jeg kan høvle ham i det :D Men det vil tiden jo vise :) Ved godt at indlægget ikke fylder 15 linjer, men har ikke rigtigt mere at fortælle om. Så håber dagen i morgen bringer mere :)
Rigtige mænd er Landmænd!
Vil du være den store ske eller den lille ske?

Offline Canz

 • Indlæg: 381
 • Køn: Mand
 • Respect: +1
  • Vis profil
 • Battletag:
  Epicfame#2108
Sv: Livet som farmer Anno 2009. Af Alexander / Canz
« Svar #5 Dato: Oktober 27, 2009, 11:58:31 am »
0
Synes at det er blevet tid til endnu et indlæg :) Vil prøve at beskrive de sidste dages følelser og tanker der er farret igennem mit hoved. Tomhed, fortvivlelse, ensomhed, trist, sur, arrig. Det er de dårlige. Dem er der dog flest af, men af de gode kan nævnes: Kærlighed, lykke følelse, ingen tomhed længere & en følelse af at være elsket :)
 
De dårlige er jeg stort set kommet af med nu :) Synes kun jeg sidder tilbage med de gode følelser. Mine selvmords tanker, er også fuldstændig forsvundet :)
Havde en snak med min kæreste i søndags, sammen med 2 personer heroppe fra. Hun blev klogere på min sygdom, hvilket gjorde mig rigtig glad.

Vi snakkede så lidt for os selv bagefter. Det gik godt synes jeg. Det var næsten ligesom en første date, meget morsomt faktisk :p Hun skrev så til mig igår på msn efter at vi havde snakket sammen et stykke tid, at hun virkelig havde lyst til at fortsætte vores forhold. At kunne læse det, gjorde mig noget så glad :) Dog vil hun gerne lige opleve mig uden for "galeanstalten" før hun vil beslutte dig fuldstændig, men er sikker på at hun gerne vil fortsætte :) Mine faste kontaktpersoner holder lige nu konference, hvor de drøfter alt muligt, bla. om jeg skal have udgang, lørdag til søndag, så jeg kan komme ud til Maria og være sammen med hende :) Håber virkelig inderligt at det kan lade sig gøre ;D Savner hende gevaldigt :p

Er så også blevet enig med hende om, at jeg skal tage "hendes" dyne med derud, så vi ikke skal slås om hendes dyne og så jeg kan sove med dyne. Ihvertfald indtil hun stjæler dem begge :p Grunden til at jeg skriver "hendes", er at jeg var ude og købe ny seng. En trekvart seng tror jeg de kaldes :) Jeg købte så samtidig en dyne og hovedpude til hende, så hun havde en nede ved mig, når hun var på besøg :)

Nu til noget helt andet. Får måske lov til at tage på arbejde sidst på ugen :) Dette glæder jeg mig gevaldigt til, da jeg virkelig savner "mine" store damer :p Så slipper jeg også for fuldstændig at glemme hvordan man malker :p De "voksne" herovre er nu også begyndt at drille mig med mit sprog, fordi jeg taler så meget med jysk accent som jeg gør. Det er faktisk vældig morsomt  :p
Rigtige mænd er Landmænd!
Vil du være den store ske eller den lille ske?

Offline Canz

 • Indlæg: 381
 • Køn: Mand
 • Respect: +1
  • Vis profil
 • Battletag:
  Epicfame#2108
Sv: Livet som farmer Anno 2009. Af Alexander / Canz
« Svar #6 Dato: Oktober 28, 2009, 07:52:09 pm »
0
Høhø :D Har haft en god, men dog hård dag :) Har været oppe siden 0415, da jeg er vant til at stå op, på det her tidspunkt Oo Det i sig selv er ikke så hårdt, men at skulle dyrke idræt i 2 timer, med min kondi, er nogenlunde som at sætte en snegl til at kravle 100 Km/t. Ganske umuligt :p Min ryg og ben, var også rimelig ødelagte efter det her. Heldigvis er min mor massør, så hun gjorde lige underværker ;)

Der er indlagt en eller anden gimpe samtidig med mig. Hun er virkelig forfærdelig. Hun brokker sig over alt. Så sent som igår, brokkede hun sig over at vi sad og grinte ved det andet bord, hvorefter hun bad os om at holde kæft, så hun kunne tænke. Det førte jo til at vi grinte endnu højere, til hendes store irritation. Det hele endte med at hun kastede med stole og smækkede med døre :p Syge skodskræv ! :p

Var lige ude og og se min kæreste ride, sammen med min mor. Det var dejligt at se hende igen, kramme hende og få et lille kys  :-* Hehe ;D Har fået lov til at tage ud til hende i weekenden, på den betingelse, at jeg ikke selv kører nogle af vejene ud til hende :) Det er fair nok, når man tænker på hvorfor jeg er indlagt :) Glæder mig ubeskriveligt meget til at være sammen med hende igen og sove derude :) Det bliver skønt :) Fik lige den bedste besked nogensinde af hende :* Den lyder: Ved du hva skat ? Jeg føler mig helt nyforelsket i dig  :-*

Får muligvis lov til at tage på arbejde i morgen aften og fredag aften. Må ærligt indrømme at jeg glæder mig gevaldigt, til at komme ned og hive i nogle patter og snakke med "mine" damer igen :) Føler mig som et lille barn til juleaften :p

Har også fået min udskrivelses dato af vide :) Det bliver Torsdag i næste uge :) Lige op til min fri weekend, så det brokker jeg mig ikke over :p

Så i det store og hele, har det her klart været den bedste dag, i hele min indlæggelses periode :)
« Senest Redigeret: Oktober 28, 2009, 07:57:10 pm af Canz »
Rigtige mænd er Landmænd!
Vil du være den store ske eller den lille ske?

Offline Canz

 • Indlæg: 381
 • Køn: Mand
 • Respect: +1
  • Vis profil
 • Battletag:
  Epicfame#2108
Sv: Livet som farmer Anno 2009. Af Alexander / Canz
« Svar #7 Dato: November 12, 2009, 09:45:54 pm »
0
ARGH FUCKING LORT KRAFTÆDDEME !!! aargh !!! lORTE FORBANDE SPASSER KO !!! FUUUUCK
Rigtige mænd er Landmænd!
Vil du være den store ske eller den lille ske?

Offline Canz

 • Indlæg: 381
 • Køn: Mand
 • Respect: +1
  • Vis profil
 • Battletag:
  Epicfame#2108
Sv: Livet som farmer Anno 2009. Af Alexander / Canz
« Svar #8 Dato: November 14, 2009, 12:26:22 pm »
0
Jeg gider simplelthen ikke mere. Som jeg også har skrevet i min staus på facebook, føler jeg mig forfærdeligt utilstrækkelig. Synes ikke jeg kan gøre noget ordentligt længere. Føler at ligemeget hvad jeg gør, gør jeg noget forkert, eller nogle sur på mig  eller kede af det. Det her liv er simpelthen ikke noget værd mere. Ved godt at golk ikke vil give mig ret, men kan simpelthen ikkee se nogle udveje lige nu.

Forhelvede da. Lorte forbande sygdom. Smadrer alt i mit liv.
Rigtige mænd er Landmænd!
Vil du være den store ske eller den lille ske?

Offline Canz

 • Indlæg: 381
 • Køn: Mand
 • Respect: +1
  • Vis profil
 • Battletag:
  Epicfame#2108
Sv: Livet som farmer Anno 2009. Af Alexander / Canz
« Svar #9 Dato: December 14, 2009, 09:49:27 pm »
0
Tror dælme jeg vil prøve med et indlæg fra den lyse side af livet denne gang :)

Er jo blevet udskrevet fra spangsbjerg for 2 uger siden. Det blev lavet ny arbejdsplan til mig, for at jeg ikke skulle gå ned igen. Så nu arbejder jeg i 3 skift, og så fri i 3 skift. Så jeg har en aften, morgen, aften og har fri Morgen, aften, Morgen. I starten var jeg ikke meget for det, da jeg hellere bare ville igang med at arbejde på fuld tid, men nu kan jeg godt se det gode i det :)

Med hensyn på livet, tanker med selvmord osv, er tankerne heldigvis helt væk nu, så har kun livet at koncentrere mig om :) Hvilken nok også er meget godt :p Det går helt bestemt fremad, hvilket min forældre også siger, og personer der er om mig i mange timer :) Lider dog stadig af angst- og Panikanfald og Paranoia. men hva faen. Bare selvmords tankerne er væk, går det da fremad :) Desuden giver mine piller mig alt for mange bumser  :-X Men hvis det er prisen for at have det godt, er det en lille pris at betale :)

Det piner mig gevaldigt, at jeg skulle sige nej til Julefrokosten, med jer andre, da jeg virkelig havde set frem til det :) Men jeg kommer og grovhygger mig næste år, hvis det bliver noget, det er helt sikkert :)

Juleaften skal jeg arbejde, også om aftenen, hvilket passer mig utroligt godt, da jeg simpelthen ikke gider julen. Synes det er noget fis, og spild af penge. Men nytårs aften, skal jeg til gengæld ikke arbejde, så der skal jeg hygge mig, tror jeg. Må ikke drikke pga min tilstand og mit medicin, så det må jeg undvære. Har dog heldigvis lært at more mig, uden at drikke :p Elsker simpelthen at se fulde folk opføre sig dumt, så længe der ikke er for mange, sp kan jeg simpelthen ikke holde det ud :)

Hold jer muntre  :D <3
Rigtige mænd er Landmænd!
Vil du være den store ske eller den lille ske?

Offline Canz

 • Indlæg: 381
 • Køn: Mand
 • Respect: +1
  • Vis profil
 • Battletag:
  Epicfame#2108
Sv: Livet som farmer Anno 2009. Af Alexander / Canz
« Svar #10 Dato: Januar 07, 2010, 04:07:41 pm »
0
Lad os da få et nyt indlæg i denne ellers så mørke blog :p

Siden sidst, er der sket store fremskridt i mit liv. Kan nu virkelig mærke at min medicin er begyndt at virke for mig. Hvilket i sig selv, gør hverdagen meget mere overskuelig for mig :)

Ang. Arbejde er jeg endelig kommet tilbage på fuldtid, for at se hvordan det ville fungere med mig. Har været igang siden Mandag, og indtil nu er der absolut ingenting der tyder på tilbage fald :) Det er jeg personligt utroligt glad for, og det tror jeg også min mester er :p Vi har fået en ny medarbejder, Gunner (synonym). Han fungere utroligt godt sammen med Min mester og mig. Så det kunne jo ikke være bedre :)

Kan godt mærke at jeg har været nede at grave et hul, da jeg er begyndt at lide af Tyktarmkatar igen, pga stress :(  Til jer der ikke ved hva der er, er det irriteret tyktarm. Hvilket gør at jeg konstant har ondt i maven, kaster op og andre ubehagelige ting, jeg ikke vil komme ind på :(

Så alt i alt kører det skide godt med det hele. Så brokker mig absolut ikke ! :)
Rigtige mænd er Landmænd!
Vil du være den store ske eller den lille ske?

Offline Canz

 • Indlæg: 381
 • Køn: Mand
 • Respect: +1
  • Vis profil
 • Battletag:
  Epicfame#2108
Sv: Livet som farmer Anno 2009. Af Alexander / Canz
« Svar #11 Dato: April 01, 2010, 07:13:48 pm »
0
Tja. Man skal aldrig sige aldrig :( Desværre! Har nok haft de 2 værste uger i mit liv. Har gået rundt med Selvmords tanker og været paranoid i begge uger :( Har aldrig nogensinde følt mig så alene, selvom jeg godt ved at jeg har venner / veninder, hjælper det ikke rigtigt, når jeg har nået bunden af det sorte hul.

Har været tæt på at blive indlagt igen, men lykkedes mig at tale dem fra det. Det vil nok hjælpe mig, men er af den overbevisning at det bedste for mig lige nu, ville være at arbejde. Når jeg ser tilbage på de her 2 uger, skulle jeg have valgt at lade mig indlægge, da det helt klart ville have været det bedste for mig.

På arbejde går det faktisk godt. Har fået lov til meget mere, og fået en masse ansvar. Min mester  tog til Holland i en weekend sammen med hans kæreste, og spurgte mig om jeg ville tage ansvaret for gården. Det sagde jeg jo selvfølgelig ja til. Det gik skide godt. Lykkedes mig at sænke celletallet tuk 150.000 på den weekend. Til jer der ikke ved det, er celletal antallet af hvide blodlegemer pr. 1 liter mælk. Det i sig selv er jeg meget stolt af, da det før lå på 190.000.

Det lyder måske barbarisk af mig, men fik også lov til at skyde mit første dyr nogensinde, og selvfølgelig skære halsen over på det.

 
Rigtige mænd er Landmænd!
Vil du være den store ske eller den lille ske?

Offline Canz

 • Indlæg: 381
 • Køn: Mand
 • Respect: +1
  • Vis profil
 • Battletag:
  Epicfame#2108
Sv: Livet som farmer Anno 2009. Af Alexander / Canz
« Svar #12 Dato: April 07, 2010, 06:18:41 am »
0
Traf jeg mon det rette valg ? Alle siger jeg gjorde, men hva siger jeg selv ? Er i den grad i tvivl om det  :-[ 

I husker nok at mig og Maria var sammen. Vi gik fra hinanden, og begyndte så at være sammen igen. Måske dumt gjort af mig, mene efter vi begyndte at være sammen igen, var der ingenting galt i vores forhold. Det er jo meget godt, men her til sidst begyndte der ligesom at mangle en gnist i vores forhold. Derfor valgte jeg at sige det til hende, som jeg følte at det var. Vi er derfor nu gået fra hinanden, efter at have kendt hinanden i snart 2 år.

Nu har jeg så ikke sovet i 3 dage, fordi jeg slet ikke kan få ro for mine tanker. Savner hende jo for fanden. Kan slet ikke forestille mig et liv, uden hende ved min side :( Ved godt at jeg ikke skal tilbage til det forhold, men hva faen skal jeg dog gøre af mig selv ? Har ikke lavet andet end at græde og have ondt af mig selv i de 3 dage nu :(
Rigtige mænd er Landmænd!
Vil du være den store ske eller den lille ske?

Offline Canz

 • Indlæg: 381
 • Køn: Mand
 • Respect: +1
  • Vis profil
 • Battletag:
  Epicfame#2108
Sv: Traf jeg mon det rigtige valg ? Af Alexander / Canz
« Svar #13 Dato: April 27, 2010, 03:11:51 pm »
0
Oh Happy Day <3 ;D
Rigtige mænd er Landmænd!
Vil du være den store ske eller den lille ske?

Offline Canz

 • Indlæg: 381
 • Køn: Mand
 • Respect: +1
  • Vis profil
 • Battletag:
  Epicfame#2108
Sv: Livet som farmer Anno 2010 Af Alexander / Canz
« Svar #14 Dato: Juli 05, 2010, 10:20:37 pm »
0
Så følte jeg at det blev tid til et nyt indlæg.

De 2 herinde fra, der har mig på facebook, ved måske at jeg er blevet indlagt igen. Hvis ikke ved i det nu. Skide træls, men føler nu, at det var det rigtige valg.

Har nu været herinde i 2 uger, og håber lidt på at blive udskrevet i morgen, eller onsdag. Hvis ikke så i løbet af ugen. Sådan lød det ihvertfald på lægen jeg snakkede med herinde.

Hvis nu man ser bort fra, at mit liv har været lidt fucked her på det sidste, kører livet skide godt. Har fået ekstremt meget ansvar, med hensyn til gården. Vi har fået en ny elev, som jeg fik ansat. Stod for alt hans oplæring. Til min forbløffelse, lærte han det utroligt hurtigt, hvilket jeg kun kan være glad for, da jeg ikke skal rette på ham hele tiden nu. Selvfølgelig er det nogle smuttere hist og her, men man kan jo heller ikke forvente, at han lærer det hele på en uge. I forhold til min mester, bruger jeg en anden indgang til problemerne på. Jeg bliver ikke sur, eller hidser mig op over tingene, men beder ham pænt om lige at være opmærksom, næste gang han laver det samme stykke arbejde igen.

Det var lige alt, jeg kunne komme på nu her, men vil prøve at skrive igen så snart som muligt :)
Rigtige mænd er Landmænd!
Vil du være den store ske eller den lille ske?

 


* Medlemmer Online

 • Dot Gæster: 49
 • Dot Skjult: 0
 • Dot Brugere: 0

There aren't any users online.
Sv: Season 21 starter 3/7 af Lars
[Juni 24, 2020, 11:38:45 am]


Sv: Season 21 starter 3/7 af nevorak
[Juni 23, 2020, 10:54:55 pm]


Season 21 starter 3/7 af mads-wm3
[Juni 23, 2020, 06:09:10 pm]


Sv: Piranhas vs Big bad woodoo af MonsterPool
[April 22, 2020, 10:09:58 pm]


Sv: Piranhas vs Big bad woodoo af frisser
[April 21, 2020, 02:47:56 pm]

Refresh History  full_page
 • mads-wm3: Av av... Kan godt lide at du mistede to, og så tænkte "alle gode gange tre" :P
  Juni 29, 2020, 12:38:44 am
 • frisser: Skulle nok ikke have spillet D2 i dag. Foreløbig kostet 3 karakterer. Herligt!
  Juni 28, 2020, 10:41:27 am
 • Kimusen: Season 20 slutter søndag d.21/6 kl 17.00 :)
  Juni 18, 2020, 08:42:36 pm
 • Kimusen: 2.6.9 PTR'en starter d.21/5 :)
  Maj 15, 2020, 10:42:41 pm
 • Kimusen: Patch 2.6.8 er live :)
  Marts 04, 2020, 12:14:01 am
 • Kimusen: Season 20 starter d.13/3 kl 17.00 :)
  Februar 29, 2020, 11:40:56 am
 • Kimusen: PTR'en er live :)
  Februar 07, 2020, 12:15:13 am