Log ind med brugernavn, kodeord og sessionslængde
collapse collapse

Forfatter Emne: Sigon  (Læst 5205 gange)

0 Medlemmer og 1 Gæst læser dette emne.

Offline Sigon

 • Indlæg: 1263
 • Køn: Mand
 • Respect: 0
  • Vis profil
Sigon
« Dato: Juni 12, 2009, 03:41:07 pm »
0
8. juni 2009
efter en 29 timers lang køretur igennem hele midteuropa, hvor vi både så på den STORE airbus (i luften) er par ferrarier, det store stadion i münchen og en masse andet, endte vi så på camping mediterraneo, hvor vi blev taget godt imod af Go4Camps værtspar fra holland :) de var meget ivrige til at hjælpe os igang og virker meget søde.
vi fik samlet vores havemøbler, sat gaskomfuret til og slået sengene op, så var vi ellers næsten på plads
pladsens lokale supermarked er DeSpar og har (næsten) alt :) samme med Bazaren så mangler vi vist ikke noget :)
Det vrimler med tyskere i deres søde audier :)
Vi har været ude på en laaang gåtur i går, fra mediterraneo til ca'pasquali til ca'savio (bus til) cavallino, gå til mediterraneo og så videre rundt omkring ellers :) rigtig god dag med en masse at se på langs landevejene og stranden :)
Poolen er rigtig dejlig, det samme er stranden, næsten ingen sten og ellers en god dybde rigtigt langt ud :) bølger er der også massere af ;)
I går, da vi skulle ned til poolen før morgenmaden, valgte jeg så lige at sparke til en fin lille kant, med min lilletå, så nu er den gul og blå og gør hammer nas, den er hævet og jeg skal til lægen om 5 minutter for at få den tjekket :) Mathilde tror den er forstuet :( avs (og synes jeg er en pivskid)
I går aftes var vi til BBQ aften med Eurocamp og nogle af de andre selskaber :) de er også bare nogle dejlige mennesker :) og det virker til at vi får et rigtigt godt samarbejde med dem :)
I aften regner vi med at tage på Berton, en resturent der ligger tæt på ca'pasquali, 10 minutters gang herfra :)

Det må være nok for denne gang :)

Halløj fra

Mathilde & Simon
Italy
« Senest Redigeret: Juni 12, 2009, 03:43:04 pm af Sigon »

Offline Sigon

 • Indlæg: 1263
 • Køn: Mand
 • Respect: 0
  • Vis profil
Sv: Sigon
« Svar #1 Dato: Juni 12, 2009, 03:42:38 pm »
0
Mmm, tirsdag d. 9 valgte vi så lige at smutte en lille tur til Italiens überby af dem alle: VENICE baby! Hold da op hvor var det skønt.
Vi tog afsted kl lort (for os to b-mennesker hvertfald :b) Vi tog bussen til Pt. Sabbioni hvorfra vi sejlede med et ordentligt skivv' som vi taggede for sygt med kuglepen på underdækket : D På båden legede vi Jack og Rose alias John og Birger fra bådens forstavn, hvorfra vi så en crazy vufti rende rundt på en ø.. den havde sgu krudt i rumpen. Så ankom vi til Venice baby! Wow der var mange turister (allesammen fucking tyskere!) Det var ligesom cluet til at vi ændrede rute og gik af de små og snørklede (og ikke mindst tisstinkende og duebefængte) gader. Vi endte på en eller anden plads med endnu en kirke, hvor vi spiste middag på en sød lille resturant. Vi gik videre og endte i looooove-parken hvor alle praktisk talt humpede hinanden, hvilket vi så tog del i.. eller næsten ; )

Vi kom helt ud i udkanten af Venedig hvor der ikke længere var nogen som helst turister. Det var mere de nyopførtebeboelsesområder af Venedig. Her så vi kodyl mange firben.. nuuuh hvor var de søøøde! :b De fes bare overalt. Vi kom helt op til den nordlige del, helt derop hvor der kører biler! : O Woow. Vi gik laangt kan I nok forstå.. og av av i fus.. vabler over alt.. på alle vores fødder

Så var Simon ved at falde i vandet. Fåååårk han blev bange og Mathilde ligeså! Puha den lille gavtyv - det var SÅ tæt på at baby døde.. (billede følger)
Det var mega nizzle for vi mødte nemlig en sød kattemand som vi købte postkort af. Han var så elskværdig at vise os vej tilbage til St Marco, som den så rigtig hedder.

Lige som vi var godt trætte og vi faktisk overvejede at tage hjemad (vi snakker altså om allerede kl 19 stykker.. sikke nogle vakpikke) faldt vi over Hard Rock Café. Hold da kæver hvor var den flot med kæmpe vinduespartier. Vi fik to hammer dyre drinks, som til gengæld også var hammer niiiice, hvilket bartenderne også var. Og og og (især til far Jan) Mathilde rørte ved The Beatles signerede tromme : O

Vi havde jo så en drøm som næsten skal udleves, når man er i Venedig = gajoltur. Men men men, det kostede for filan da 80 € for en bådtur på 40 min! Så efter at have talt med en typisk italienermand (dog rigtig sød) og prøvet at prutte om prisen, hvilket ikke lykkedes. Tog vi endnu engang hjemad.
Vi løb gennem Markuspladsen med hinanden i hænderne og hold da kæft hvor blev vi enige om at det godt nok måtte være lykke den følelse vi havde lige der : ) Det var nok udfaldet som gjorde at vi løb tilbage til gajolmanden igen. Men øv, han var sejlet afsted : ( Vi kunne se ham lidt længere oppe ad kanalen. Så i bedste The Italian Job-style løb vi op og ned af Venedigs smalle gader og jagtede ham. No luck. Så vi slog os ned på Harden igen og ventede...

Gajolturen påbegyndte så : D
Og wooow hvor var det dog alle de 80 bobs værd. kl var 22 stykker og vi var praktisk talt de sidste turister tilbage i Venedig. Det var utrolig smukt med den sorte nattehimmel + stjerner og alle lanternerne som spejlede sig i vandet plus at vi så også sad i en gondol i Venedig. Det var stort, smukt og ikke mindst vildt romantisk! Hvis ikke vi havde været in looove, ville vi hvert fald have blevet det :b
Det bedste af det hele var næsten at vores gajolmand hed übernavnet af alle italienernavne: Fabio! : D (billede medfølger senere)

Vi slentrede hjemad, og nåede lige den allersidste færge, derefter igen på bussen og så hjem :) vi var i seng ved 1-tiden... zzzzzzz

Vi tog oceaner af billeder ud over det hele, som vi glæder os til at lægge ud og vise jer : )

Ps. Citat Mathilde, da vi stod foran den meget storslåede Markus kirke: "Det er da godt nok en stor og fin kirke" Simon: "Ja Mathilde.. det er Markus kirken". Mathilde: "Nåååeh"Venedig tur 2. (dagen efter kom vi så gratis til venedig igen, her følger historien)
Gutterne på ca'savio havde aftalt med mr. pensum? At vi skulle prøve en bådtur med en flok tyskere, for at se hvad vi skal sælge... så ombord kom vi (selvom vi var dødtrætte) og turen gik ellers på vores meget flotte båd, ud på lagunen hvor vi stoppede først på Burano hvor der var nogle rigtigt flotte huse i alle mulige kraftige farver :) så meget fedt ud, meget specielle :) efter 45 min sejlede vi så videre til Torcello som sådanset var den mest kedelige ø i hele lagunen :) en kirke og 20 huse... zzzz intet at se, mathilde fik dog skiftet til shorts da det efterhånden var ved at være middag, og 28 grader :) guff en dejlig varme
så smuttede vi videre til Murano, hvor ca'savio holdet var ved at dø af spænding over at se glas... waow … :p glaspusteri for alle pengene, eller... dyrt var det i hvert fald :)
kedeligt, men vi kom da ind på ”anastacia-pizzariaet” :) som vi så selv døbte det... det var langt federe end at se på den lokale kultur ;) (ja vi er sære)

så kom vi så ENDLIG til venedig... igen (bouhhhh) det var bare slet slet ikke så fedt som den første dag hvor vi var sammen alene derhenne :) vi kom dog også ud på en meget fed anti-tourist tur igen, ind imellem de smalleste gader og stræder :)
Vi fik en is og blev derefter jaget væk af den dumme so der solgte os den :P vi måtte i hvert fald ikke sætte os, det kostede ekstra!! WRAARRWW!!

Vi smuttede derefter hen på Harden igen (rock cafén) hvor jeg (Simon) købte mig en fiiiin hat :) så nu har jeg endelig noget hovedbeklædning... Mathilde tænder vildt på hatten ;) så godt køb Simon, massere klap på egen skulder :)

kl 17.15 tog vi så hjemad igen, og faldt næsten i søvn på skibet :)

vi så forresten også en KÆMPE stor yacht og et andet kæmpe stort sejlskib (dog i seljbådudgaven :P) vi så også 2x tømmerflåder der var lavet af møbler :) vi blev enige om at det må være den måde de flytter på i venedig ;) (Igen kommer der billeder)

Mathilde gik kold og simon fulgte trop! Så natnat til den dag ;) (altså da vi kom hjem)


Torsdag har vi så været på ca'pasquali og sårn lidt, lidt en hygge dag, bl. a. fundet ud af vores første gæster kommer allerede nu på lørdag... genial planlægning af friferie, tumper ;)... får 11 familier... 10 af dem på samme camping, heldigvis...

vi spiste på Berton som var blevet anbefalet af sidste års guider... de fattede ikke engelsk, men maden var fin :) vi fik fisk... mathilde fik grillstegt blæksprutte, og jeg fik 6 forskellige fiskedyr... musling, blæksprutte (2 udgaver), sardiner, søtunge, noget underligt jeg ikke ved hvad var og rejer... ok mums... :P

nu vil mathilde give simon hans længe ventede overraskelse, så nu glæder simon sig :) (velkommen til børnetimen)


Ellers har vi bl. a. set 2 nonner... de lignede noget fra KKK...
vi har set små biller :) de var klamme og søde
hver aften sprøjter rengøringsteamet på toiletterne, så der ligger en 10-15 karakkelakker? Og spjætter med benerne :) klamt nok

hmmm, stadig nogen der læser? :) hvis du gør, så skriv lige en kommentar ;)

Venlig hilsen

Mathilde & Simon

ps. mor send nogle aldi kondomer... vi er løbet tør xD

Offline Sigon

 • Indlæg: 1263
 • Køn: Mand
 • Respect: 0
  • Vis profil
Sv: Sigon
« Svar #2 Dato: Juni 15, 2009, 11:43:27 am »
0
15 juni 09

lørdag var én stor chillerdag (iværtifall for mathilde)... jeg var lidt på arbejde, dog hyggede vi os meget med underholdning fra mit nyankomne kamera, som jeg cyklede over på casavio efter :)
jeg var også på ca pasquali for at høre lidt om hvordan og hvorledes klargøringen af teltene fungere :) fik fx tippet at hvis man hygger lidt mere med gæsterne i løber af ugen, så rydder de teltene rigtigt flot op og hjælper en, så man ingen problemer har med at skulle rengøre alt sammen fra bunden når de først er skredet :)
jorden på ca pasquali er lort... kan ikke få sat mit wind shield op... bahhh!
Vi spiste pizza, tog en masse billeder (bl. a. af vores gummiged – billeder kommer senere)
vi hyggede os generelt meget hele dagen, og til aftensmad lavede vi ”go” mad :) (mathilde lavede mad – ikke vi...) noget kød som smagte pragtfuldt, samt pikpasta og bolognese halløj alt sammen super godt :) om aftene (efter midnat) smuttede vi på taitoo bar (uhhh og fik en tatoo... eller ik) … vi fik noget kebab og drinks, mathilde fik self en mojito og jeg fik mig en fin tequila sunrise :) de var fakkertalt gode...
nåja, for lige at runde maden af, så fik vi amerikanske pandekager (hjemmelavede) til morgenmad... de blev så døbt lortepannnekager, da de var lort :)


'Fordømt' er et dejligt ord som er gået lidt i glemmebogen herhjemme i DK.. dog ikke for sten* åbenbart.. Vi var så heldige at opleve en rigtig sten udbryde meget spontant midt på stranden: ”VERDAMMT!”.. Det var sjååv :b Vi lå på liggestolene nede ved stranden læste i Mathildes historiebog.. bl.a. om hvor svinske de gode gamle gæve vikinger var.
Ved stranden vrimler det også med indere der vil prakke alt muligt på en. (indskydelse: .. ”mmm dejlige Bugles fra Superbest : D) De sælger endda thai-massage!
Så poolede vi i laang tid og Mathilde gjorde det for første gang med åbne øjne : ) Hun er meget stolt af sig selv kan I nok forstå :b Det var lækkert og forfriskende.. mmmm : ) 
Til morgen mad fik vi igen pandekager.. men denne gang gode gammeldavs af slagsen.. ahh det var rart : } Vi prøvede med kiwi, fersken og banan i.. altsammmen sammen med Nutella : ) Mums! Simon åd vidst lidt for mange.. min lille Rasmus Klump ; ) .. eller?!
Ifølge Simon er Mathilde åbenbart en feler?? Har vi fortalt om vores store forbruger af alt i Kinder. Kinder Bueno, Kinder Maxi, Kinder Choco fresh, Kinder Délice, oh det er mange forskellige Kinder-fiduser... Vi er lidt klamme også med tre slags Ritter og kakakakkkao til alt  : )

Vi lånte en cykel af eurocamperne. Vi havde nemmer'li besluttet os for at tage til Lido Di Jesolo. En by hvor Mathilde åbenbart har været i før, hvor hun rendte med røven bar.. : )
Så cyklede vi i godt en time. På vejen nåede vi lige at tagge en bro, ligesom på skivv'et på vej til VENICE baby! Og vi fik også cyklet om kap med campingvogne og autocampere som holdte i kø på broen til Jesolo.
Jaah, så var vi endelig i Jesolo. Halleluja og amen for Mathildes fiddi-mousi, den gjorde avsi efter en dejlig tur på herrecyklen: VERDAMMT til dem der har opfundet en sådan en : )
Vi kom i tanke om at vi egentlig ikke havde fået noget mad, så Mathilde fik lov til at lege førstevælger af en rasturent. Det gjorde hun så og sikke et godt valg hvis hun selv skal sige det. Vi endte med at sidde og spise på rasturent Sand, hvor tjeneren var en rigtig guttermand; gæstfri, høflig  og tilpas med opmærksomheden. Ham og den er helt sikkert anbefalelsesværdig : )
Der var liv og glade dage op og ned af den 12 km lange Lido gade. Mathilde fik endelige købt sit langtidsomtalte hån'klæde/tæppe. Lilla (mor-Tinna vær stolt! : D) og med en fin lille leopardmiiis.
Vi mødte en meget vred skraldemand som gik lidt amok på en skraldespand. Den fik satme tæsk.. spark og slag! Mathilde reagerede stærkt på den voldsomme situation og bevægelse sig ca 10 cm længere væk i slow... så meget for blodtryk og reflekser når der er fare på færre : O
Vi drog hjemad og denne gang var ikke en undtagelse mht ømme fidder, røve og andre lemmer ; )
Vi kom i seng kl 02.00.. nat nat     

* Sten = tyskere : ) (meget nemmere og ikke mindst en meget sjovere betegnelse, som skaber en masse sjove sætninger (endnu engang vi er fucked :b))

Offline Sigon

 • Indlæg: 1263
 • Køn: Mand
 • Respect: 0
  • Vis profil
Sv: Sigon
« Svar #3 Dato: Juni 17, 2009, 01:46:12 pm »
0
17 juni 09

I forgårs efter at havde skrevet vores note, og logget af, børstede vi tænder og gjorde os klar til at gå i seng som alle de andre aftner. Den eneste forskel på denne aften, var det var vores sidste aften sammen i Italien, i hvert fald for denne gang :(
Lidt sørgeligt at tænke, men da vi så kom hjem til teltet, smed jeg mig ind i sengen hvor jeg så trak dynen op over mig, og AV! HVA DÆLANDAA!! en vaske ægte fiskekrog havde sat sig fast i min dyne, og prikkede mig lige i mausien! Well, intet problem enligt :) jeg fjernede den og det var vist det for den aften...

I går stod vi så op ved 9 tiden for lige at nå og poole sammen en sidste gang her nede i varmen. Vi fik noget morgenmad og Mathilde fik pakket imens jeg cyklede til Ca'savio for at hente bilen.
Da jeg kom tilbage satte Mathilde sig ind på førersædet og kørte sin første tur i Italien, på de voldsomme veje :), sindssyg trafik men hun klarede det med snilde! Den lille gavtyv kan sq alligevel godt køre bil.
Vi opdagede der ikke var mere benzin på, og fandt derfor den første tank i syne :) vi kørte ind og tankede og var så igen på vej mod Marco Polo lufthavn. Da vi kom derhen var det et stor KAOS! Rundkørsler over alt og skilte på italiensk man forstod brikker af! Vi fandt dog endelig en p-plads og smed en 2€ i billetautomaten... jeg fulgte Mathilde ind til check-in'nnennen og vi fik og lidt at spise, ikke ligefrem hummer, men maden gik da an ;).

Derefter skulle hun jo så igennem sikkerhedskontrollen, hvor jeg ikke må gå med ind selvfølgelig, så det var det sørgelige farvel :( jeg var ked af det... meget! Og da jeg så hende gå zigzag igennem spærrekeglerne, og efterhånden komme længere og længere væk, kunne jeg godt mærke en klump i halsen opbygge sig :/ og da hun så kom til selve sikkerhedskontrollen brød jeg sammen :'( !
Jeg gik derefter tilbage til bilen og satte mig ind, kørte en 5 minutters tid ad en landevej og stoppede ved en rasteplads. Her ventede jeg til 13.55 hvor jeg så et Cimber-fly gå i luften... og så tudede jeg ellers bare videre! :( øv bøv det er buhhh at være her uden hende :(!
Savner hende allerede... lard!

Efter så at være kommet til mig selv, kørte jeg så til Ca'savio med bilen igen, og talte lidt med Salik om vind og vejr... fandt blandt andet ud af at folket på Ca'savio ikke har noget toiletbræt eller toiletpapir, så der fik jeg lidt optur på igen :) jeg har trods alt servietter til at tørre mig med ;)
Jeg cyklede derefter til Ca'Pasquali hvor jeg heldigvis ramlede ind i Mimi fra Go4Camp, som fortalte mig at de danske familier havde spurgt efter mig, så jeg smuttede over og sagde hallujsa til dem og fortalte dem lidt om alt :) Efter at havde hjulpet dem med noget lægebesøg og sådan lidt, tog jeg tilbage på Mediterraneo for at arbejde lidt... på skrivende stund (00.16 d. 17 juni) har jeg skrevet 8 sider til min info bog.

På min færd rundt for at finde ud af åbningstider, kørte jeg forbi Dennis Smith, min eneste danske kunde på Mediterraneo, jeg faldt hurtigt i snak med den meget veltalende (som i jeg taler meget agtigt) mand, og uden enlig at havde spurgt om jeg ville, spiste jeg lige pludseligt med :) super lækkert med noget burgermad fra grillen :) hammer flink mand :) han hjalp mig også lidt med at forstå nogle af mine opgaver lidt bedre, han fortalte ligesom det hele lidt bedre end tidligere fortalt :) og så er det ellers også bare nemmere at forstå hvad en dansker siger, i forhold til en hollænder der forsøger sig med engelsk.
Om aftenen var jeg så på nettet i 2 timers tid, fik tjekket op på en masse og har efterhånden styr på det der nu skal haves styr på.

Da jeg kom hjem til mit telt efter computertiden, så jeg at min Mathilde havde glemt en hårdims :) hvilket gjorde mig glad, så har jeg da ide mindste én lille ting jeg kan kramme når jeg savner hende allermest.Venli hilsen fra mig hernede i varmen

Simon :)

Offline Sigon

 • Indlæg: 1263
 • Køn: Mand
 • Respect: 0
  • Vis profil
Sv: Sigon
« Svar #4 Dato: Juni 20, 2009, 04:34:31 pm »
0
Var på Ca'Savio, bare lidt chill
Om aftenen tog jeg på Union Lido for at sige hajsa stil Anja og Mette :) det var meget hygsomt... ENORM kampingplads så de skal nok få nok at se til.
Vi tog på Cavana som var lidt stenern, det var ik åbnet i baren :P – jeg tabte over dem i bordfodbold, totalt nedtur for min indre drengerøv og totalt nedtur for min udvendige dårlige taber :)
Jeg fandt også ud af at Simon Jensen havde sagt op, hvilket jeg ærger mig over for han var sq en god gut :)
Dog åbner det jo måske muligheden for Mathilde kan komme herned, måske måske måske!
Jeg havde meget svært ved at sove uden Mathilde, lå i flere timer bare og stirrede ud i luften... buhhh :(

Har jeg været rundt og finde på steder til skattejagterne, på begge campingpladser... skal have 4 ruter, så skal jo have planlagt en del... i alt er det 6 timers skattejagt, super nice :)
jeg tog en masse billeder af stederne så jeg kan sidde her på computeren og planlægge det hele :) synes selv det er godt fundet på.
Også fået skrevet en del til info mappen

Torsdag gik med lidt af det samme, intet spændende der... ud over om aftenen tog vi til Lido di Jesolo... det var så min 3. gang så var allerede lidt bævet over at se det hele igen og igen :) dog efter længere søgen efter de andre guider, fandt vi endelig hinanden og spiste aftensmad på en restaurant hvor tjenerne var MEGET forvirrede :)
Vi tog på beachbar, og mødte nogle flere af guiderne, og nogle af deres venner, det var ok sjov :)
hjemme ved 4 tiden om natten.

Fredag arbejdede jeg rigtig meget, fik lavet mine informationsmapper, velkomstbreve, og fik det hele sat ind fint... nu kan jeg dog se jeg mangler en side i hver af mapperne, men min printer er død...
Fik aftensmad kl halv elleve, pizza :P og arbejde til kl. halv to om natten før jeg var færdig.
kl. 01.30 gik jeg ud på parkeringspladsen ude på marken udenfor campingpladsen, fordi det lynede og tordnede meget, og jeg tænkte at det var et genialt tidspunkt at prøve mit kamera af på :) fik også taget nogle nice billeder, bl.a. af et lyn der nakkede en lygtepæl!
Ringede forresten også til papa, mamma og mathilden den aften :) det var hygsoomt lige at høre hjemmefra. Trods alt også 2 uger siden jeg har hørt mors og fars stemmer.

Kl. 2 begyndte det sådan MEGET at regne, dog stilnede det af igen allerede 10 minutter senere, så jeg faldt i søvn...
Kl. 5.30 vågnede jeg så igen af MEGET regn der slog meget hårdt ned på telttaget... og dagen før havde jeg snakket med Mimi om nogle historier fra sidste år hvor der var oversvømmelser 3 gange :P så jeg tænkte op på bordene med alle mine ting, så det kom de :)
min printer havde stået op af et vindue jeg ikke havde fået lukket, så den er død nu, var lidt våd i nat... og nu duer den så ikke... too bad :P

I dag lørdag har jeg så fået hilst på 2 af de 3 nyankommne familier, spillet lidt fussball mit der kinder :) og det var go sjov, dejligt at få løbet lidt igen... Frieda og Jan har også tilbudt hvis jeg finder en partner vil de gerne spille double tennis med os :)

Jeg har hjulpet lidt med at tjekke de nye danskere ind og nu er kl. over fire og jeg har lige fået morgenmad :) 3x peaches og en liter vand... gufff...

Det var alt for dennegang
Halløj fra det varme land

Simon :)

Ps. solen skinder igen, der er nok 27-29 grader igen allerede :P

Offline Sigon

 • Indlæg: 1263
 • Køn: Mand
 • Respect: 0
  • Vis profil
Sv: Sigon
« Svar #5 Dato: Juni 22, 2009, 07:36:03 pm »
0
22 juni 09

Ankomstdagen lørdag gik ikke helt som planlagt, men det gik da :D tror jeg har meget mere styr på tingene til næste uge! Ingen kom til træffetiden den første dag... øv :) men fik da læst en del i Fight Club... kun 4 kom til velkomstmødet :P igen lidt øv

Læst 30~ sider i Fightclub lørdag... 160 sider i den søndag, og de sidste par sider om morgenen søndag :) god bog! Kapitel 24 tror jeg det var, overraskede mig godt nok :)

klump klubben kom der kun 4 børn til :P en stor familie med mange børn lovede mig de ville komme, men det gjorde de så ikke :P vi hyggede os da med at få lidt tæsk i fodbold af nogle fra tjekkiet :)

En kat har skidt udenfor mit tele :) så føler mig helt som hjemme igen ;)

har efterhånden fået styr på det meste :) lavet budget, ugerapport og det hele

Et par stykker kom til træf i dag, så fik da solgt i alt 8 billetter til Murano & Burano... 9 ville også gerne med til venedig dagstur, dog blev den aflyst på grund af manglende tilmeldinger... sukk..!

hentede en priner på waikiki :) der kunne jeg godt tænke mig at skifte over hvis det var muligt :) lækkert sted og folkene vi snakkede med var meget bedre til engelsk end jeg er van til her på pladsen :) de havde ligesom også lidt mere en forståelse for hvad friferie er, i forhold til ca'pasquali og mediterraneo.

Er meget stolt af Mathildes flotte karakterer derhjemme :) super flot!
Må også være dejligt med ferie ;) ?

Det har regnet lidt hernede... dog ik noget jeg brokker mig over... gennemblødt men det er dejligt nok!

Det var vist det for denne gang :)

Simon
Italy!

Offline Sigon

 • Indlæg: 1263
 • Køn: Mand
 • Respect: 0
  • Vis profil
Sv: Sigon
« Svar #6 Dato: Juni 25, 2009, 08:27:21 pm »
0
25 juni 09


Tirsdag d. 23 skete der ikke voldsomt meget
jeg havde misforstået noget via sms fra salik, hvilket gjorde at 9 af mine gæster ikke kom med på venedig dagsturen, surt for dem, og min pengepung :) fik at vide at casavio holdet med deres 8 gæster til venedig turen, havde tjent ca. 100 euro på dem, så sådanset mindst 100 euro jeg gik glip af der :) men det gør ikke noget, vi misforstod jo bare hinanden :)
Så uden dagstur til venedig havde jeg pludseligt laaang tid for mig selv på skemaet, så hyggede mig bare med at tulle lidt rundt omkring :P
holdt mit træf og gik hjem :P så fightclub om aftenen og fandt så selv ud af at, filmen er langt fra så god som bogen ;)
om morgenen tog jeg forresten også på marked i cavallino med Mette fra union lido, ok hygsomt... dog lidt weird stemning pga noget med waikiki og sårn... men vi hyggede os da :P
ingen af os købte noget

Onsdag var turen også aflyst, træls for mine 8 gæster.
Mimi og jeg havde aftalt at vi skulle afholde spisning på Cirene, men men men det synes chefen for ca'pasquali åbenbart ikke var nogen super ide, så han flippede totalt ud på Mimi, truede hende med at blive sendt hjem og smide alle Go4camp telte samt hele Friferie ud fra pladsen... Mimi var godt skræmt og ringede til mig, vi mødtes og talte lidt, jeg fik hende til at falde lidt ned igen og lovede hende det self nok skulle gå :)
jeg var tidligere blevet ringet op af en af chefens sekretær og blevet bedt om et møde... som jeg så skulle til kl 17... for at blive slagtet fandt jeg jo så ud af da jeg talte med Mimi :P
Men da klokken blev 17 og jeg mødte op på det bestemte sted, mødte chefen ikke op, kun ham der står for restauranten. Vi talte lidt og fik fastlagt at jeg fik et godt tilbud på grill menuen og holdt i fremtiden alle arrangementer som campingpladsen KAN tilbyde, på pladsen... ellers er det UD!
Så til fremtidens guider på ca'pasquali, hold jer indenfor ;)
Jeg skrev til Mimi og fortalte det hele gik godt, og hun bare skulle få ro på igen :) (rasmus klump klubben var forresten blevet aflyst pga. mødet... surt)
Mimi bad mig komme hen til hvor hende og jeroen bor... jeg kom forbi og talte lidt med dem... stille og roligt... hun er okay igen :)
Afholdte mit træf og tog over på mediterraneo, hvor Veronica (den nye Victoria currier) spurgte om ik jeg ville spise med hos hende om aftenen... og joda :) gratis mad... vi fik fransk suppe... totalt tyndt men god smag :)
Jeg fik planlagt skattejagten til ca'pasquali, og det hele var sådanset en god dag :)

Torsdag
Super godt vejr, 32 grader hele dagen... dog regner det lige lidt nu :P totalt underligt som det skifter konstant...
Pastaen koger
Har hygget mig hele dagen :) spillet lidt fodbold lige midt på dagen sammen med 2 af drengerne jeg har som gæster, de er super flinke :)
Skattejagten gik godt, dog mistede jeg 1 pige undervejs, hun stoppede pludseligt op og græd... så hendes storesøster fulgte hende hjem :)
Det var super fedt med alle ungerne, hammer sjovt
Ingen kom til træf :P men fik da tegnet en fin rasmus klump tegning :P

I morgen skal jeg ikke rigtigt lave noget... har træf og ellers bare sørge for familien danmark pakker deres lort sammen ordenligt ;) har 6 telte der ikke vil gøre rent... slackers :)

det var vist alt fra italy

Simon


Underligt med vejret :P for en time siden var der 32 grader og solskind ikke en sky på himlen
nu regner det ret grumt og max 20 grader :P

Offline Sigon

 • Indlæg: 1263
 • Køn: Mand
 • Respect: 0
  • Vis profil
Sv: Sigon
« Svar #7 Dato: Juni 29, 2009, 11:06:55 pm »
0
Fredag gik fint fint, der skete vist ikke så meget... vi fik tjekket en masse ud og det gik som det skulle... nogle brokkede sig men det jo klart, hvem gider gøre rent på sin ferie :)

Lørdag var så den helt store ankomstdag, det var super fedt :) en masse glade mennesker ankom, ca. 165 oven i de forvejen 30 stykker og så runder vi jo bare op til 200 gæster :)
super fedt som folk var glade og jeg følte mig endelig som en god guide da jeg ligesom kunne mit kram ;) hvis nogen spurgte om noget, så fixede vi det.
Sad meget af dagen sammen med Jeroen i vores reception, da jeg synes jeg fik mest ud af det :P
dagen startede med regnvejr til omkring middag, der var 27 grader alligevel, så folk der kom med bussen synes der var varmt :P jeg stod iført tank, tshirt, cardigan og jakke og frøs :)
Jeg havde generelt bare en rigtig hyggelig dag

Søndag gik også godt, jeg afholdt mine 2 velkomstmøder hvor over 30 mødte op hvert sted, hvilket var en lidt bedre fangst end sidste uge hvor kun 4 mødte op det ene sted :)
Efter velkomstmøderne, havde jeg lidt tid for mig selv, hvor jeg valgte at smutte over og hygge mig med gæsterne, vi valgte så at smutte over og spille fodbold :)
Det var godt sjovt, dog efter små 8 minutter ringede Kasper (min guideansvarlige) og sagde han var på campingpladsen, well... så mødtes jeg med ham og vi snakkede lidt om det hele, blandt andet at han synes godt om waikiki og jeg nok skal blive glad der :)
Efter han var smuttet skulle jeg afholde træf, hvilket gik fint nok, bare generelt gik dagen godt, fik solgt de første 51 billetter af fællesspisningsarrangementet jeg havde arrangeret til i mandag, og en 10-15 stykker til venedig by night tror jeg det var :) så god dag der
Jeg afholdt så også klump klub på ca'pasquali, og det var en kæmpe succes :) langt over 30 mødte op og var med til rundboldt :) (jeg var vist bedst – 4 frier, skød 1 bold helt væk over hegnet, og 3 af dem ellers bare ind i hækken så der skulle kravles godt efter den :D)
Super god dag, dog lang men sådan er det jo vel ;)
I løbet af hele dagen fik jeg også hygget en del med nogle af gæsterne, godt at se de er venlig og imødekommende ;)

Mandag solgte jeg så de sidste billetter til fællesspisningsarrangementet, så nu er der udsolgt der, super nice af mig selv hvis jeg skal sige det ;)
Jeg smuttede derefter over og spillede fodbold igen med de unge her fra mediterraneo, tror gennemsnitsalderen er noget i stil med 20-23 stykker :) så det var godt med noget herresport!
Og drama kom der da også, efter den første halve time, besvimede en af spillerne på det andet hold, og First-aid-Simon SPRANG til med vand og ellers vejledning, han kom ind i skyggen og fik noget vand... han var gået helt blackout... ingen kontakt...
men vi fik ham på benene og det hele gik ;) han sad ude af kampen den sidste halve time :P
Jeg skød også lige bolden væk i mellemtiden, hvilket betød jeg skulle kravle op på taget af Taitoo, indefra :P så indbrud der og ellers bare flytte rundt med ”boksebolden” og så op p den, og videre op på taget... der var lige ekstra gevinst, fik også en ekstra bold ud af det ;) så nu har jeg også en god bold.

Vi førte hele kampen, like 7-4 men til sidst endte det med at stå 9-9 og vi tabte så, 2 drop af vores keeper :P skod ellers... men meget god kamp med action ;)
16.30 afholdt jeg så træffetid til kl 17.00 og så lige et lyn-bad... og så over på ca'pasquali for at afholde træffetid...

Kl. 18.00 var der så fællesspisning på ca'pasquali, som som sagt var udsolgt... det var nice :)

Vi hyggede os og fik noget ok mad... jeg var ik voldsomt imponeret, har sq oplevet bedre hernede i italiens land... men det var ok, sammenlignet med det kostede 8€ pr voksen billet.
Folk var dog meget tilfredse :) - et bord skred dog fra deres drikkevare regning på 20€... fedt nok... tumper :)
Da vi var færdige gik vi en 20 stykker over på the crepier (snack / isbaren på ca'pasquali) og fik os en isdessert, damn de var nice ;)
Efter det gik jeg så hjem på mediterraneo og hyggede mig lidt med nogle gæster, spillede lidt kort her og der, og nu sidder jeg så her og skriver

Der kom forresten også en kæmpe græshoppe og satte sig på min hånd under kortspillet fuck jeg fik et chok :D den var like, 15 cm stor :)

Ciao fra italiens land
Simon

Offline Sigon

 • Indlæg: 1263
 • Køn: Mand
 • Respect: 0
  • Vis profil
Sv: Sigon
« Svar #8 Dato: Juli 05, 2009, 11:04:44 am »
0
4 juli 09

Jeppe så endelig :) fin fin fyr.
Han mindede mig meget om Mads Reedtz :) hvilket self er en god ting... gutten gav mig 8 sæsoner af scrubs og en masse mere, så nu har jeg noget at se :) har savnet at grine af noget latterligt primetime tele-shit.
Vi lavede ikke så meget den første dag, eller for den sags skyld den anden dag.
Vi spillede rundbold til klump klubben og sådan en masse halløj, det var god hyggeren.
Jeg klokkede godt nok også godt og grundigt i det hele, da jeg kom til at sælge en tur til en familie, som rent faktisk ikke kørte... my mistake og klart nok blev familien vred... dumme simon, dumme dumme simon :( hehe...
Anyways, det hele gik fint nok... torsdag eftermiddag efter klumpklubben som jeg self også fuckede lidt op med kun at lave 27 pakker slik til de 20 tilmeldte (jeg kunne jo sige mig selv der ville dukke 35 op...) kom kasper forbi og hentede mig, dog gik det hele lidt for hurtigt, så glemte en masse ting... men fack det, henter dem senere.
Jeg skulle jo på Waikiki, hvor jeg så er nu... de er fantastisk søde og involvere mig i det hele, i dag tvang (med humor bag) receptionen mig til at annoncere over højtalerne på pladsen :) så nu har alle gæsterne hørt min sprøde radioværtsstemme ;) dog på halv engelsk, halvt svensk, god griner.
Siden jeg kom på Waikiki må jeg indrømme jeg har sat tempoet en del ned, dog skyldes det klart at tempoet her er 1-10 af hvad det var på mediterraneo & ca'pasquali, hvilket passer mig perfekt.
Adriatico vidste slet ikke jeg kom, hvem jeg var, hvad jeg skulle lave, hvad friferie var eller for den sags skyld hvad klokken var... så god start der... håber de finder ud af noget snart, ellers er gæsterne derovre lost :P
Jeg bor i et mobilehome, med eget bad, toilet, vask, 2 senge (ok bredde dog lorte længde, Mathilde glæd dig, de passer dig perfekt), sofa-area, komfur der ikke virker, varm vand i bruseren der bliver koldt ret hurtigt :) og hvad nu ellers høre til et mobilehome.
Min kære Albatross-veninde Bianca fra dyskerland har givet mig bestik (da det manglede), en microbølgeovn, en opvaskebørste og hvad nu ellers jeg lige kunne komme på :)
Lige pt sidder jeg hos hendes sted da hun sagde nettet var bedre... er det så dog ikke... det er nede på hele pladsen... min arbejdstelefon virker heller ikke, så føler mig lidt afskåret fra de andre guider (and i love it! ;D)
Fredag var jeg forresten i Lido di Jesolo igen, bare for lige at købe et simkort til min telefon, dog blev turet lidt længere, og jeg kom både ned på stranden og lidt omkring... smider nogle billeder ind af stranden når jeg får fat i mit stik til mit camera som ligger på mediterraneo :P
Dagen i dag (lørdag) har gået med at sidde fra kl. 8.30 – 18.00 ved receptionen og vente på mine 5 familier der skulle komme i dag, kl. 18.05 kom der en dansk familie som så ikke var mine, men jeg besluttede mig for det var lige de sidste jeg gad vente på ;) de kom med vejhjælp, totalt sucky at køre til italien og så bilen bryder sammen når man har en kæmpe campingvogn påspændt :)
appros campingvogn, så smider jeg også lige et billede af den fedeste campingvogn ind senere :)
forresten der kom kun 4 af mine 5 familier i dag :P aner ik hvor de sidste bliver af, tjekker op på dem søndag.
Nu sidder jeg bare og håber jeg snart får noget internet connection så jeg kan tjekke op på det hele (arbejdet først og fremmest – booking osv.)
Ringede forresten ogs hjem til mamma y papa, det var hygsomt nok at snakke :)

Tror det var alles vür this time.
Simon Italy Out :)


Vejret hernede er forresten fantastisk
mindst 28 grader (om natten i mit mobilehome) (ja her termometer)
højeste antal grader jeg har set på et termometer var 34 i skyggen og 48 i solen :) så dejligt hothot...
Ved godt det er nice derhjemme, men go home, i har ikke 48 i solen!
Blå himmel hele dagen, om aftenen et par skyer, fantastiske som det lige køler af :) dejligt dejligt vejr!

Offline Sigon

 • Indlæg: 1263
 • Køn: Mand
 • Respect: 0
  • Vis profil
Sv: Sigon
« Svar #9 Dato: Juli 10, 2009, 11:20:41 am »
0
10 juli 09

Nu er det efterhånden et par dage siden jeg sidst skrev så ville da lige opdatere folket :)

Er efterhånden ved at have styr på Waikiki, imens Adriatico stadig modarbejder mig... de bliver ved med at udskyde mit møde med chefen, og de andre fatter hat af hvad jeg spørg dem om, så det er bare super... venter på et opkald med en ny dato til et møde... igen igen :P har snakket med hende en gang (chefen) men der havde hun travlt og havde sådan set kun tid til lige at hilse...

ellers så går det godt, familierne er generelt glade.

Glæder mig til at Mathilde kommer herned igen, det bliver bare super duper..
skal lige have spurgt om Lasse kan komme herned (spørge Stefano – chefen for Waikiki) jeg tror ikke at det er noget problem :)

Jeg har fået en ekstra lille mulighed for at tjene en lille håndøre, animationsholdet spurgte nemlig om ikke jeg ville sælge deres lotteri billetter for dem, til de danske gæster, så fik jeg selv 20%... så jo da :P altid godt med lidt ekstra moneys.

Jeg har endelig fået min telefon til at virke

Jeg var ovre på Mediterraneo for at hente de sidste par ting jeg havde glemt, og spiste lige med til deres grill arrangement den aften, det var okay... (men muhahah de fik ikke solgt lige s mange billetter som mig, muhahah)
Efter spisningen startede jeg et beach-volley arrangement med gæsterne, og Jeppe kom også med :) vi hyggede os godt, dog tabte vi lige den sidste kamp efter at havde været i front hele kampen :P buhhh til os... men det var ellers meget sjovt, synes af en eller anden grund de gæster der er på Ca'Pasquali er sødere end dem på Mediterraneo, ved ikke hvorfor :P

Var hjemme rimeligt sent, da det tager ca. 1½ time i bus fra Mediterraneo til Waikiki :P og vi jo først lige skulle spise, spille volley og hygge snakke lidt med alle sammen :)

Anyways, tror det var det meste af min uge der, har ikke fået nogen arrangementer på benene da internettet har drillet en del og har derfor ikke vidst priserne præcist, og ville derfor ikke sælge noget :) regner dog med at få solgt et par stykker til næste uge :)

Det var vist alt for denne gang

Ciao fra Simon
Italy

Offline Sigon

 • Indlæg: 1263
 • Køn: Mand
 • Respect: 0
  • Vis profil
Sv: Sigon
« Svar #10 Dato: Juli 30, 2009, 10:13:44 am »
0
Opdatere lige med 2 kapitler her, havde lidt glemt forummet her :P

19 juli 09

 Der er ikke sket så meget siden sidst, jeg har været totalt overvundet af vejret :P 33* ved midnatstid begynder altså at være for meget :P
Ellers har jeg været på Empire for at hygge med alle kollegaerne og nogle gæster :) det var nice, altså da vi endelig kom frem... det tog Empire 1½ time ud over den aftalte tid at komme med deres bus... og så var det endda for små busser de kom med :P totalt skod... well, tror kl. var over halv to da vi så endelig kom frem :)
På det tidspunkt var ingen af os stive... dog allerede efter 1 shot og 3½ drinks var jeg allerede lidt i godt humør, og havde været ude og danse en hel masse :)
Tror MAX jeg sad ned til sammen 30 minutter under hele opholdet der, resten af tiden foregik på dansegulvet ;) super fedt... Tog en taxa med nogle af mine gæster hjem, kom af med 10€ for det, ikke slemt :)
Jeg fik kun de 3½ drinks og det ene shot, og alligevel havde jeg ret trælse tømmermænd dagen efter :P

Jeg har været i Venedig 2 gange siden sidst, en dags og en aften tur, det gik meget godt :) spiste første gang på Hard Rock, sygt stor portion og dejlig mad for en god pris. Anden gang endte vi på burger king da harden var fyldt :(

Ellers har jeg ikke oplevet så meget... Mathilde kommer på tirsdag, Lasse kan ikke komme alligevel... Skal på Vanilla club i aften, håber det bliver godt... ser lidt kinky ud på deres fliers ;) så bliver sikkert godt...

Det må være det for nu :)
Simon - Italy

Offline Sigon

 • Indlæg: 1263
 • Køn: Mand
 • Respect: 0
  • Vis profil
Sv: Sigon
« Svar #11 Dato: Juli 30, 2009, 10:13:56 am »
0
28 juli 09

Siden Mathilde er kommet her ned igen, har vi oplevet en masse :)
Vi har været på stranden, i poolen, i Lido di Jesolo, og en hel masse andre ting, her følger Mathildes erindringer:

Og Simons, skal det lige siges : )
Tirsdag ankom Mathilde efter en laaang flyv'tur til Marco Polo lufthavn, hvor hun glædede sig meget til at se Simon igen. Hun havde siddet i en flyver helt loner-style, så hun var lidt trist. Men men men, da hun som den sidste kom ud fra arrivalllllen og fangede en Simons blik bag folkemængden, blev hun meget meget glad! : D Simon gav Mathilde en ordentlig mavepumper (hvilket her er begyndelsen på en smuk fortælling om kærlighed, vold og sol) og ellers en dejlig krammer. Mmm, hvor var det godt!

Vi tog i Bennet (wannabe Bilka ifølge Simon?) hvor vi købte nada, men vi fandt en looovely oase ovenpå indkøbscenteret hvor vi lå på en meget grøn græsplæne og kunne kigge ud over det ganske italienerland.
Så tog vi hjem, hvorefter Mathilde fik installeret sig i sit nye hjem, det kære lille mobile home. Simon tog ud for at jobbere og Mathilde chillede for sygt to the nizzle.
Om aftenen tog vi på Sand og spiste, og derefter til Ca'Savio for at aflevere firmabilen, og så ellers på vores 2 timers laange tur hjem i bus.

Onsdag var en god dag, der skete ikke en hujende fis.. næsten da. Vi holdte Rasmus Klump klub, hvor der kom et par bette drenger, som vi spillede volleyball med. Simon plus Mathilde vs miniputterne – boojah. Det hele endte op i meget fight, hvor mosle-Simon gav de små tørt på.. eller var det omvendt? :b
Aftenen stod i drukkens tegn, på bedste guide-agtige-stil :b Så Jolle, Josse, Mikkel, wannabe-Mikkel, Lasse, Jens og Simon og Mathilde varmede lidt op her i hjemmet, hvorefter vi smuttede til danskerfest på Empire... lige Matildes kop the.. Danskere over alt, hvilken fryyyd, når man nu er kommer hele vejen til italienerland! Mathilde blev drukket pattelam og var ikke til at kontrollere på ti tønder land! Det er rigtig' nok :b
Vi kom hjem omkring kl 05.30-tiden og gik i brædderne, sådan næsten da..

Torsdag sov vi og sov og sov lidt mere. Så stod vi endelig op og så lidt Dex – super serie, se den! : ) Vi chillede vist bare. Vores hukommelse rækker ikke lige langt nok til at kunne huske hvad vi lavede. (Tak mor-Tinna for de gode gener!)
Da klokken blev 15 stykker var det tid til at lave skattejagt for de små poder. Mathilde begav sig derfor ud på en farefuld færd, mens Simon var på arbejde. Mathilde var nemlig blevet sendt ud som stik i rend dreng, dvs hun skulle finde gode steder hvor vi kunne sætte poster op til børnene. Vi var lidt sløve og havde derfor lige pludselig lidt travlt med at lave skattejagten færdig, da Simon selvfølgelig ikke var begyndt på den. Derfor lagde han ALT ansvaret over på Mathilde som digtede en masse rim og remser som blev til ledetråde. Efter halvanden times søgen fandt børnene kaptajn Jacks skat : ) De fik lidt dejlig smeltet slik, som gjorde godt i mavsi. Hvor var vi bare gode, hvis vi selv skal sige det :b Rasmus Klump kom forresten også lige en tur forbi, dog lidt for sent, så børnene nåede at opfange at Klump faktisk ikke var en rigtig bjørn. Skuffelse :b
Om aftenen tog vi med holdet på ”Venedig by night!” som var god hygge, vi stak af fra flokken da vi ankom til byen, og skyndte os på Hard Rock Café ;) vi elsker jo det sted...
Simon fik et monster stort stykke kød + en gang kartoffelmos og brokkuli, det var bare super nice... Mathilde fik sig en ”Club sandwich” som var lige lidt for stor for hendes tiny mausi... hun spiste kun ca. halvdelen af sin portion :P dog vidste vi godt portionerne generelt er for store til hende derinde alligevel, så det fint nok.
Efter Harden var det næsten tid til at tage hjemad, så vi vendte kursen imod båden og tøffede hjemad.
På båden hjem tegnede vi flotte tegninger, Mathilde tegnede ”løvernes konge”

Fredagen gik meget med at chille, vi tog på stranden og hyggede lidt der... Vi lavede ikke så meget den dag, vi så lidt Dexter og ellers bare slappede af, det var Simons ”day off”...
Dette var også dagen, hvor Simon, valgte at vise sin inderste vrede overfor Mathilde den kære lille uskyldige hertug! Han slamrede hende en lige højre lige in the skærm! Hvorefter Mathilde brød sammen og gik kold, hun gik helt i brædderne og sov i 18 timer i træk, dairm! En ordentlig lussin hun fik der nizzlebrizzle... eller ikke, hun tog det som en mand... ad... og sagde bare av... der skete ikke så meget mere...  hun fik bare en ordentlig højre lige i slambambassen!

Lørdag var ankomst og afrejse-dag, dog var der næsten intet at lave da der var så få skift, da vi gik ind i den sidste uge med gæster. Bus nr. 4 var ironisk nok 4 timer forsinket, hvilket selvfølgeligt var lidt ildeset, men gæsterne overlevede... Vi brugte dagen meget godt, spillede lidt bordtennis, slappede af og så film på computeren.
Aftenen forløb sig igen inde i Lido di Jesolo, hvor vi gik laaaangt!, dog var der også gevinst... Simon fik ENDELIG købt sig et par solbriller, et par fine fine Ray Ban til ca. 900 danske koronere :) godt for ham.

Søndag var der så velkomstmøde, hvilket gik rigtig godt :) mange mødte op og selve mødet gled som blød smør på en stenovn i det onde Tyrkiet en vammel sommernat engang for 3 dage siden da fuldmånen var aller-skarpest i sydøstlig skikkelse!... tilbage til mødet... Simon havde for anden uge i træk brugt camping pladsens højtaleranlæg til at op råbe alle de danske gæster at ”hallo hallo, kom til mit klamme møde i møgsvin!” :) Mathilde synes han lød sprød, sexet og allermest af alt, som en dingo på stegemargarine, pigtråd og pudeindtræk!!
Ved ca. 12 tiden, faldt vi om på sengen og ZzzznorkzzZZzede til 3- tiden, sikke dog en måde at bruge sin dag på. Derefter tog vi på stranden hvor vi slappede af rigtig meget! Faktisk faldt vi i søvn  på stranden... totalt chiller-dag.
Efter stranden gik vi hjem og hyggede os i sengen...


... med popcorn og underholdning på skærmen :)
Der skete ikke så meget mere den aften.

Mandag spillede vi Volleyball med animationsgutterne (ad), vandt 2 ud af 3 kampe, specielt Mathilde gjorde det exceptionelt ;) hun dunkede og scorede flere 3-points kast end nogensinde set i... hmm... nej det er en anden sport... hun var okay... :)
Efter volley tog vi op til poolen hvor vi lå i 30 minutters tid før Mathilde ENDELIG havde nosser nok til at gøre sig selv til grin med sin über-sexy babybadehætte ;) (Billede følger) vi var i poolen yderligere 30 minutters tid, før vi gik op for at gøre klar til Klump Klubben kl. halv otte... dog kom der ingen unger? Totalt fail to the max flax to the rythm-lax! (nizzlefizzledizzlemizzleschizzle(tysk)lizzle!) STOP!
Da der ikke kom nogen, kom Simon på den geniale idé at skræmme Mathilde fra vid og sans! Så vi tog på Aquarium Repitilarium (Qvisido Kalorius Akseleratum Deseleratum BOOM!-agtigt) Det var et haj-edderkoppe-slange-scorpion-sommerfugle-halløj-museum!, god underholdning for begge os bangebukse! :)
Vi var først hjemme igen omkring midnat, god aften der!

Tirsdag var så endnu en Venedig-dag... hele dagen gik med at tage til Venedig og lave... ikke så meget. Vi var først på den guidede tur, hvor Simon fik flashet sin flagstang til alle der gik forbi ;) (Billede følger... ikke for sarte sjæle) Efter turen, tog vi selvfølgelig på Harden, hvor vi delte en salat og en god dessert brownie :) vores tjenere var geniale, en af dem hilste på os og var meget sød, som de jo altid er derinde.
Efter Harden var tiden faktisk næsten allerede udløbet, så vi slaskede langsomt mod dommedagsbåden of dOOm! Rent faktisk var bådturen hjem faktisk ikke slem eller noget, vi tegnede og hyggede os fino fino ;) Mathilde tegnede en ”EnhjørnigeLøveSabeltigerZebreDrageBirdieFlodhest!” Dens special ability er Prut, som skader 30 fire damage og 9 poison damage. Totalt psychokillerchickbitchwhoreARGHHHH :P
Efter vi kom hjem og spiste, skrev vi der her... så derfor stopper vi nu :)
Vores planer for aftenen er at tage på ”Gasoline” som er sådan en rock-bar-halløj, tror det er meget godt :) så det håber vi bliver godt. Måske hvis vi bliver i rigtigt godt humør, tager vi ind på nabostedet ;) det må i hører mere om i næste historie.
Venligste hilsner fra de 2 stive orangutanger lizzi og benny...

Offline Sigon

 • Indlæg: 1263
 • Køn: Mand
 • Respect: 0
  • Vis profil
Sv: Sigon
« Svar #12 Dato: August 26, 2009, 12:24:14 pm »
0
Sidste episode omhandlede vores farefulde færd imod Gasoline. Vi snuppede et par Corona'er og nogle breezers (yes, kondivand ftw og totalt teen-style, men altså...) Efter en meget spøjs tur i limobussen med technotunes for fuld hammer og en buschauffør, som kørte forbi vores stoppested, fandt vi os selv stående på Piazza Mazzini slash Piazza Internationale. Mathilde havde fået den geniale idé, at smutte en tur på den topløse lapdancecafé – Maxim, hvilket Simon syntes og STADIG synes var/er en okay god idé. (lille intern fight mht til gramma) Desværre var der lukket på sådan en skøn tirsdag aften, så vi nøjedes med Gasoline, som til gengæld var en fantastisk bar – lidt en fusion mellem Bones, Harden og en typisk amerikansk road bar – hvilken smækker lækker cocktail! : D Efter at have bælleret et par vodka-red bulls og noget andet farligt gøglervæske som bestemt ikke var for børn og sarte sjæle, skøvlede vi nedad mod stranden (ender ikke så farligt som det lyder :b) Her kravlede vi over lidt hegn på bedste ranger-manér.. godt Mathilde havde medbragt sin motorsav! :b Efter en dejlig måneskinstur på stranden tog vi limoen hjemad, og var hjemme omkring 5-tiden. Pyha så sov vi længe næste dag, kan vi godt sige jer. Godnat/-morgen.. zzz (eller Mathilde gjorde hvert fald, der var en hvis Simon der vidst skulle op og på arbejde. Muhaha! :b)

Onsdag, ingen unger til klumpklubben, hvilket så at sige var super dejligt for os, da der så var tid til at lave absoult ingenting.. ahh endnu en chillerdag : }

Torsdag var dagen hvor skattejagten var blevet aflyst pga alt alt for få tilmeldinger, dvs to. Derfor valgte vi at tage på stranden og blive stegt : ) På stranden var vi i vandet, lå og solbadede og Mathilde havde en Simon over sig.. intet usædvanligt dér... men, lige pludselig og fra det blå, blev Mathilde ninja-angrebet liggende på sit håndklæde. Parasollen gjorde sig klar til attack og valgt at springe i skærmen på stakkels stakkels pariser popo-Mathilde. Det gjorde meget meget avs og Mathilde stod tilbage med flænge og blåt øje.
Om aftenen var vi i Venedig, og på guidet tur med vores indfødte venecianer Christina, hun er rent faktisk ikke fra Italy, men har boet der siden hun var 6 år :)
Efter den guidede Venice-tour tog vi selvfølgelig på Harden, hvor vi delte en Club Sandwich (nogle af de andre guider var der faktisk også – andre mennesker for en gang skyld, waow... vi var sociale! :D) vi fik også en smagsprøve af en burger som Jeppe havde bestilt. Den var faktisk også god, hvilket resulterede i en senere oplevelse. Efter at have spist, betalt og alt det der man nu gør, var klokken også ved at være hjemad-tid så vi gik mod båden (laaangsomt) og kom hjemad, faktisk 15 minutter før hjemme end planlagt, sindsygt! :D

Fredag havde Simon valgt at ligge sin første fridag siden han startede som guide, dvs. 2 mdr. uden én fridag, ud over den. Så Simon synes den var godt valgt og vi udnyttede den også rigtig godt, vi tog i poolen og slappede af, og efter at have været i vandet lidt, lagde vi os i skyggen og fandt vores indre ro frem... så meget at vi faldt i søvn og lå der i et par timer, før vi så endelig vågnede igen og gik hjem til det kære mobilehome igen. Vi fik pizza til aftensmad og slappede af meeeeget.

Lørdag var så den sidste dag som guide for den kære Simon, det var ankomst/afrejse-dag, bortset fra der ingen ankomster var, så han skulle bare få sparket de sidste par gæster ud, hvilket de som alle de andre uger, enlig klarede fint selv... bortset fra at bussen igen denne uge var 4-5 timer forsinket, som jo gjorde nogle af gæsterne lidt mugene. Men hvad kan man gøre... der var jo kø igennem Tauren-tunellen som ALTID! Lidt før bussen så kom, fandt Simon ud af at han havde en gæst som ikke stod på sin busliste, men alligevel stod og ventede på bussen... fåååck som der har været et par nedern screw-ups igennem sæsonen fra Friferies side, meeen det gik alt sammen, for den kære gæst stod heldigvis på bussens liste, så Simon, som havde løbet frem og tilbage mellem receptionerne, gæsten og sit kære mobilehome, tørrede sveden af panden og pustede ud. Det var så den sidste kunde som denne sæson som blev sagt pænt farvel til.
Efter det gik Simon hjem og skiftede til civil-tøj og sammen med Mathilde, tog de kære to ind til Lido di Jesolo, hvor menúen stod på Kebab-rulle og coca/pepsi-smagstest... Mathilde havde nemlig blæret sig med hun kan smage forskel på disse to soda-drikke, som hun så rent faktisk også med snilde, bestod testen af. Simon gav hende et blidt klap i måsen og sagde dygtig pige... Derefter  bedrog vi os mod ”Dino-museet” som vi havde glædet os meget til...Vi havde håbet på knogler i real-size og farlige eksempler af Raptors og T-rex's men nææhh nej, der var et par ”nogenlunde-real-size” dinoer udenfor selve museet, men det var også det... da vi kom indenfor var der dog en masse andre dyr, så vi fandt ligesom ud af at det enlig bare var et dyre museum.
Det var i det hele taget heller ikke så slemt, der var både hajer, ”dodo'er”, quiksalquatlus'er, hulemænd(Simoner) og kvinder (Mathilde-Lucy) og en masse andet. Vi hyggede os i det hele taget ret meget den aften, vi gik efter at have været på museet, ned af den kære lido-gade som så mange andre gange før, men denne gang fandt vi rent faktisk ”den anden” 'Made in USA' butik som Simon svor, at have set før... Den var dog lidt for sammenpakket og ellers lidt halv nedern, dog fandt Simon en cardigan han måske køber senere, den var lidt... gøglet ;)
Vi tog efter et par timer, bussen hjem, og endte i seng ved.... 1-tiden eller sådan noget. Endnu en dejlig dag : )

Næste dag, som var en søndag sov vi længe igen. Omkring 12-13-tiden var der ambulancer og helikoptere på færde, og derfor pakkede vi taskerne og smuttede ned mod stranden for at finde ud af hvad der var los, men også for at blive kølet dejligt af.. der var hot som altid : ) Dealen med helikopterne fandt vi aldrig ud af, men de forstyrrede resten af de fem timer hvor vi chillede på stranden. Simon var en skattebasse og kom med Pringles, maxi-bon wannabe, og læskedrikke, mmm!
Om aftenen købte vi to pizzaer og ÅÅD dem! Derefter pakkede vi receptionsteltet inventar sammen, så teltet var ready til at blive nakket af Jeroen. Ellers var der lidt Dexter på plakaten.. vi fik vist endda afsluttet sæson 2.

Mandag, som er dagen i dag har vi været i Venedig.. vores all time favorite by : D Vi tog afsted sådan helt på egen hånd, hvilket resulterede i at atvo'en var fuldt proppet med massere af mennesker. Den var så proppet og på  vejene var der så meget kø, at bussemanden valgte at tage en omvej, som egentlig bare ledte os direkte til Punta Sabbioni, hvorfra båden går.
Vi fik en is mens vi stod og ventede på båden. Efter den halvanden times lange bustur var det godt med en nedkølende is.
Vi tog på båden efter en 10 minutters ventetid, og satte os straks ned i et rum på første sal. Efter få minutter fulgte halvdelen af passagerene i rummet trop, 10 point til os for at starte trenden; sætte sig ned på det beskidte gulv og skide på udsigten over lagunen ;).
Efter 30 minutters sejlads ankom vi til det første stop langs Venedigs lange båd-havn, den sydøstlige del af Venedig, hvor vi stod af for at prøve at opleve den side af den lille ø. Det var den ø som på kortet ser ud til at være én stor park, hvilket det praktisk talt også var, så vi fik gået en tur igennem den skønne park og ellers flettet os ind igennem nogle gader, som slet ikke var ”Venedig-style”. De var brede og husene var ikke sunket halvt i havet, hvilket så lidt forkert ud, dog stadig meget hyggeligt, da der ingen turister var i miles omkreds. Da vi så kom til San Marcos kirke på den mægtige piazza, opfyldte vi så vores længe ventede ønske (eller... :D) om at tage ind i selve kirken, vi snød den ca. 2 timer lange kø, ved bare lige at bruge Simons guide-skills, 10 point til ham! Vi gik direkte ind i kirken og tog en forholdsvis hurtig runde omkring i den store kirke, efter at have gået rundt blandt menigheden, gik vi ovenpå i kirken, hvor alt det spændende var, malerier, bøger, troner, hestene, og alt det der halløj som turister er interesserede i. Simon synes det mest spændende var udsigten fra balkonen, Mathildes yndlingsting i kirken, var de millioner af stykker glas som var spredt ud over ALT, væggene, loftet, gulvet... over alt... ja waow, mosaik for the win, woohoo!
Efter den fiiine kirketur, tog vi hen for at spise, og kan i gætte hvor?... jaaa, på Hard Rock Café, hvor ellers! ;)
Denne gang fik vi burgers, en S.O.B (son of a bitch?) og en Hickery BBQ-Bacon Burger, de var dælme nice, dog kunne den kære (lille) Mathilde ikke spise op, det er altså synd for hende at hun at så bettelille at hun ikke kan spise så godt noget med op, når hun får for 150kr hver gang :P (mindst)
Vores tjener den dag, var tysker og hed Torben... han var okay sød, i forhold til han er en sten... tsk tsk, det kan de andre sten lære noget af!
Da vi var færdige med at spise tog vi hen til Kampilianen, og op, der var godt nok højt ned! Mathilde synes det var latterligt at Simon fik det gode råd da vi kom op, at han skulle holde fast på sin hat, så den ikke ville blive blæst ud over... ja dybt godnat at vagterne i tornet rent faktisk råder en... hehe!
Der var ellers en vildt god udsigt deroppe fra, man kunne se HELE Venedig, og mere dertil!
Efter den fine højde-oplevelse var det godt at komme ned på jorden igen. Vi valgte at gå et nyt sted hen igen, hen til der hvor der åbenbart var alle de dyre butikker, Prada, Gucci, Chanel, Versace, Fendi og Hermes... og alt det der sindsygt dyre halløj, vi overhørte en sælger inde i Versace, fortælle en meget interesseret kunde, at den der fine sorte pels hun stod og kiggede på, kostede sølle 8000€, og så fik hun også en fin pose med dertil. Mathilde var MEGET forarget!
Da vi efterhånden kom til enden af high-class-street nåede vi til den 3. og sidste bro som krydser Canal Grande, den sidste bro som vi manglede at krydse, og den sidste vi manglede at se. Den var lavet af træ, og var let genkendelig da vi kom frem til den. På den anden side var der en stor kirke, som vi havde fået at vide, på den guidede tur, står op 1.000.000 træpæle, så det siger lidt om hvor stor og tung den enlig er.
Da vi var færdige der, var klokken også ved at være mange, så vi slaskede os stille og roligt tilbage mod bus-færgen, som sejlede få minutter efter vi boardede den. 19.15 for at være præcis. Vi var hjemme i det kære mobilehome igen kl. 20.30-45 tiden, så det var en lang dag, sammenlignet med mange af de andre.

Det var alt for denne omgang, faktisk er det enlig tirsdag i dag og jeg (Simon) sidder lige og skriver det sidste til historien her, men tirsdags-historien kan i få næste gang, som sikkert bliver vores sidste fortælling i eventyret om Mathilde og Simon på afveje!

Mange mange glade hilsner fra SM-teamet i det meget gyngende mobilehome!

Mathilde & Simon <3

Ps. Mathilde står og kokkere, imens jeg som sagt bare sidder og daser ved computeren, er man lige mand er eller hvad! ;) haha slavetøs!

Offline Sigon

 • Indlæg: 1263
 • Køn: Mand
 • Respect: 0
  • Vis profil
Sv: Sigon
« Svar #13 Dato: August 26, 2009, 12:24:36 pm »
0
Sidste kapitel i eventyret om Mathilde & Simon i Italien :)

Tirsdag
I dag var dagen hvor Mathilde endnu engang vandt over Simon i ping to the pong bordtennis. Simon prøvede som sædvanligt, at lege 'jeg er den overbærende kæreste, som godt kan tåle at tabe til min chick', men eftersom dette efterhånden er sket et par gange, var det ligesom om at korthuset begyndt at vælte lidt :b Lær det sucker! >:D Ellers gik dagen vist bare med at vaske ting og sager, såsom tøj.. Fik tiden til at gå med bl.a. bordtennis-spillet (hvor Mathilde vandt, hvis ikke lige det blev nævnt) og worke lidt out i motionscenteret, hvor det lige skal siges, at Simon er bedre end Mathilde.. kan hvert fald løfte som en okse.. arghhh, min skærke mannnnd! :b   
Efter alt vaskeriet, gik vi et hurtigt smut ned for at bade.. ahh dæ'jli : }
Så så vi vist lidt Dex (lidt meget Dex faktisk, for vi skulle jo være færdig med 3 sæson før vi kom hjem.. det er klart :b)
Om aften gik vi en måneskinstur ned til stranden, hvor vi blev forfulgt at en flok mennesker i en kæææmpe monster truck... eller hvert fald en LandRover-Jeep-4hjulstrækker-tingest. Det var fand'eme flot nede ved vandet, med måneskin, der spejlede sig i det stille vand.. talk about romantic! <3333333 (<---mange kugler på denne isvåå'ffel)
Godnat vist nok.. zzz.. altså ikke i vandet, vi gik hjem først....

Onsdag
Negerbabs er så vores cule for denne dag åbenbart... hvilket betyder, at vi vist ikke lavede så meget som er værd at skrive hjem om.
Bortset fra at vi om aftenen vovede os ned til underholdningen som Animations-gruppen står for. Der var games night, så det syntes vi lige at vi ville tjekke ud. Det var sgu egentlig ret cool.. Francesco legede konferencier på sit smukke og meget entusiastiske italienske og med et publikum der var mindst lige så varme i rumpæ'tten. Det var nemmer'li women vs mens halløj-tingeling. Hele aftenen involverede lege i alle afskygninger på scenen og som kirsebærret på toppen; strip.. med familiefædre og -mødre. AD! CILLIT BANG!
   
Torsdag
Dillergøg! Muhaha!
OST!! og nachos i mikrobølge'ren, Simon er klasse til at lave klammo'mad!!
Mathilde tog en travetur igennem Cortelazzo – total italiensk betteput by i den helt rigtige hyggelige stil : )
Vi så Dex færdig i dag.

Fredag
Fredag var dagen hvor Mathilde lige tæskede Simon i bordtennis igen. Og selv med et fucking hævet øje (Simon bliver ved med at slå, avs.. eller nej lørdag bliver det konstateret hvad der er galt med øje, følg med i næste episode... wuuu, cliffhanger), vandt hun.. loooser to the max! : D
Simon fik sagt farvel og rundet nogenlunde af med Adriatico og Waikiki, jeg fik talt lidt med 'Stefano den rare' og 'Eliza the devil!' jeg fik sagt tÿss til DyskerBianca! Og fik sagt ciao til de fleste i receptionerne. Jeg fik også sagt 'ses' til Francesco og Jean'Mari (JJ!) og de bad mig finde dem på facetothenizzledizzleboozledoozlenuzzlehubbelzle-book! :D så det gør jeg nok når jeg kommer hjem.
Kl. 17 ca. kom Johanne med the FriFerie automobile, og samlede mig op. Ca'Savio folket havde fyldt bilen halvt op, og det var så op til Mathilde og mig at fylde resten op, hvilket vi fik gjort med stil, efter en laaang irriterende lang træls lang bøvet tur fra Ca'Savio til Mc Donalds til Waikiki... Der var ensrettet over ALT ved Mc Donalds og de fik mig heeelst op i det røde felt... de gjorde mig pizzed for at sige det teh zhizzle-way :D Imens alt dette helvede foregik, liggede Mathilde (ja... liggede) på stranden og gloede på en strandneger. Han var sort som kul og lignede en lædertaske fra Z!mbAbWeee i Afrika et sted, han (Mathilde) fangede negerns blik, som stirrede ondt, lige på Mathildes stive nipples, som strittede så frejdigt i den frodige urskovsstrand på østershaven i enhjøringsland, landet hvor alt er lilla og smager af viskelæder og candyfloss fra failland.
Sådan helt seriøst uden alt Simons lorte-pis, så lå Mathilde oppe i klitterne, godt gemt, men alligevel spottede inder-manden mig lige dét jeg kigger ned mod vandet hvor han tilfældigvis går forbi. Det endte så med at der står en hugabugga-mand, som grangiveligt ligner The skinner fra Dex, som altså er en koldblodig morder, og sørger mig om jeg vi købe hans lorte-smykker. U Be Hageligt siger jeg jer. + vi måske også er blevet en smule paranoide efter at have set så meget Dexter :b
Da Simon havde hentet bilen og blevet suppleret med lidt (fast)føde fra Den Gyldne Måge, kom vi på den idé at begynde at køre hjem.. meget impulsivt, men det gjorde vi så, skønt klokken var ca 22.Vi pakkede i en fart og sagde ordentligt farvel til Waikiki-receptionen, hvorefter vi kørte mod Union Lido. Vi skulle lige have et par tasker med.
Her begyndte vores road trip så, med Britney Spears på pladespilleren. Forventet ankomst til Østrig var omkring kl. 03. Vi havde nemlig sat os for at køre mod Bad Bad Gastein(a) (Palestina, bare i den slemme slemme udgave) Tiden gik, og det er vist blevet over midnat nu... fortsættes

Lørdag
I Bad Gastein var Mathilde-pigen på skiferie i vinterferien og FriFerie har noget at gøre med et hotel, som ligger der. Så vi kørte gennem snørklede veje, igennem Alperne midt om natten. Vi havde praktisk talt alle vejene for os selv, og det var hammer skægt at kringle sig igennem bjerge vi næsten ikke engang kunne accelerere os igennem. Der var virkelig også nogle hårnålesving som gav god sus i mavsi, og der var god griner på i bilen : D (med MJ for fulde drøn og skrig og skrål! Alpesang og Opera var også genre vi yndede at høre)
Mathilde fik også lov til at prøve at give den gas på de smalle veje gennem Alperne.. Weee! : D
Kl. 04-stykker var vi næsten i Bad Gastein, men men men.. det var en dead end! Den ville åbenbart have os på et Autozug i en lille pis-lorte-hømhøm-by ved navn Mallnitz. Der var vi så strandet kl bæ om natten helt mutters alene og med lange udsigter til den næste afgang, av. Vi var hammer trætte og lagde os til at blunde lidt, men før vi vidste af det og uden at have registreret vækkeuret ordentligt og de larmende biler og de voldsomme toge udenfor, havde vi sovet over og misset vores tog, med bare 10 minutter, talking about fail! Vi ventede i yderligere længere tid, hvorefter vi endelig fandt ud af hvordan det hele egentlig fungerede. Vi kom på vores tog med das Auto af vores og kørte gennem Tauren-tunnellen i en ruf. Bad Gastein lå gud og budda været lovet lige der hvor vi kom af næsten, så vi stod snart i Bad G. og fik tanket benzin på Mathildes velkendte Shell-station. Mathilde gav også lige Simon en rundvisning i byen; han så både, jodletøjet, hotellet hvor Mathilde boede og DAS WASSERFALL (lige en lille 'haha' til Miwer-gøjen.. det var det vandfald vi aldrig fik set, men bare rolig, billeder kommer)
Herefter kørte vi til Stubnerhoff-hotel, som er ejet af Peter og Peter @ FriFerie. Vi var lidt usikre på om vi havde fået fat i det rigtige sted, men vovede os alligevel ind på det hyggeligt udseende hotel. Vi blev mødt af en dansktalende mand og en meget meget glad og imødekommende hotelmutter. Alle på hotellet var praktisk talt danskere, 99,9 % af deres besøgende fik vi at vide var danskere. Wow.
Vi fik tilbudt morgenmad (klokken var 8, men føltes som 12, hvilket ligesom indikerer at der er noget galt = to B-mennesker der er oppe og semi friske så tidligt og føler klokken er mere) Vi fik også tilbudt et værelse, men afslog, da vi ikke følte vi ville sove dagen væk, når vi var i så flot et landskab.
Det var godt nok også det hele værd at køre videre, selvom trætheden så småt kom snigende. Vi kørte langs floder, bjerge og alt var bare grønt grønt grønt.. Smukt! Vi kom også lige pludselig på lidt of road op ad et meget stejlt bjerg, man kunne virkelig se den skønne udsigt deroppefra.
Vejen gik mod München, og afsted kom vi da også, på de ubegrænsede tyske motorveje (hvor der vel og mærke, ikke var vejarbejde) kørte Simon med fulde drøn!, bilens speed-o-meter sagde 190 imens GPS'en sagde 183, WROOOOM hvor det gik der ud af :D super fedt bare at give den gas, gennemsnitsfarten hvor der ikke var nogen vejarbejde eller andre biler til at tynde far'den, lå på 161... det var i hvert fald der jeg (Simon) bedst kunne lide at have bilen, den var stabil og kørte fint, og det er som om vejene er bygget til præcis den fart. Vi så selvfølgelig også en masse på turen, A-kraftværker og tonsvis af elefanter der gik på motorvejen... det var som om de gik og hinkede på et ben langs de lyserøde engle som spankede dem hårdt i snablens åbning!  Booyah! ?
Vi kørte laaang, og flere gange kørte vi på McTiss for at få skyllet noget af alt det McEspresso og McMagilato ud som Marthilden drankede. (det hedder altså Latte Macchiato Simon!)
Da vi så ankom til Munkeby (München), fandt vi frem til Hard Rock Café, dog var der ingen steder at parkere, ud over et parkeringshus hvor vi måtte helt op på toppen, for at finde plads... vi holdt der i ca. en time for 5½€... I den time valgte vi dog ikke at tage ind og spise på Harden, skuffende mente Simons indre fan, okay mente maven... Det var nemlig ikke fordi vi var voldsomt sultne, så vi slog os ned på en Starbucks Coffeshop hvor Mathilde fik sig en kaffe-ting, og jeg fik mig en sød lyserød smoothie, den var som fluffy-buffy-luffy og våde drømme!... mums
Da vi havde været lidt rundt, og spørge lidt i de forskellige hoteller, efter priser... valgte vi at køre lidt nord på for at finde et sted at sove, til rimelige priser. Vi fandt ved et mirakel Deutsche Telekom Tagungshotel, som var super godt.. og meget tiltrængt, pyha vi var trætte..
Vi smadrede vores tv, som ellers kunne vise film og det hele.. upsala! Så vi gik bare i brædderne allerede kl 19 og sov til kl 8-9 næste morgen. Der var morgenmad i kantinen.. mums! : }

Søndag
On the road again.. mod Berlin... laaang tur, mest af vejen på Autostrassen, men dog med et par forvirrende stop i små søde-lorte-pis-byer i Deutscherland. Endelig Berlin og et stop på Harden hvor vi var inde og fåde. Vores tjener hed John, og mindede mest af alt om Kanye West feat Snoop Doggy Dog – han havde de fedeste mooves og kastede nogle gode håndtegn.. probs til ham.
Berlin var også byen, som fik det værste frem i billist-Simon.. han var helt ude at skide med den kørsel.. men det var nu meget sjovt :b Efter et par 'loco-tegn' fra andre billister og med musikken på fuld drøn, havde vi det meget skæg' :b
Alle børnene var stive, undtagen benny, han suttede på en slikkepind.
Simon kunne bestemt ikke lide Berlin, det var også byen hvor vi fandt ud af at jeg (Simon) ikke kunne hæve penge, da hans konto var blevet tømt af en meget pengegrisk gris ved navn... Simon... (eller... Mathilde) og den gakkede økofreak Mathilde, var så langt væk på narko-ost at hun ikke kunne huske sin pin-decoder-ring så hun kunne heller ikke hæve... n00b! Tho the max flax!
Efter måneders spekulering, kom den Simon den tapre, endelig i tanke om, at der rent faktisk stadig var penge i hans ”kuffert”, destinationskassen var jo blevet efterladt i den fine sorte kuffert hvori der var en god slat monitos... Så vi skyndte os tilbage til vores kufferter, og fik inlogert os på IBIS hotel, sikke et dump, sammenlignet med det kære Telekom i tyskerlands prægtigste by, Bayern Munkeby!
Men i bad kom Simon da, som han længe havde efterspurgt, og i seng kom vi begge da, og zzzzzzzzzzznorkede til klokken 7 dagen efter... derefter tog Mathilden er hurtigt bad og on the road again var vi... ---

Mandag
Klokken halv otte-otte kom vi så fra Berlin, ”Der stadt zu käse” (Simons sprogkundskaber, Jesus!)
Vi kom på motorvejen og Mathilde lagde sig til at sove imens Simon DRØNNNNEDE der VVrRrRWUMM ud af! Jeg (Simon) holdt fartgrænsen sådan ca... 160-170 det meste af vejen, og indhentede 30-45 minutter ifølge GPS'en... da vi så kom til Woodstock, hvor færgen skulle sejle os til Darnmark fra, betalte vi 87€ for at komme i ”vente-kø” til at komme om bord...  Efter en times tid i køen, hvor vi bare lå og slappede af med fusserne ude af vinduerne og 'Coldplay'... eller hvad nu de der... hmm depæsh mode hedder... på anlægget, begyndte køen at rykke på sig... da så det var vores tur til at køre, stod der så en kontrollør og kiggede smilende på os (med hans store tykke mausi!) vi kørte roligt mod ham og mod færgen, hvor vi så i sekundet efter at Simon havde nævnt: ”Kunne det ikke være fucked' hvis vi så bliver stoppet fordi der ikke mere plads på færgen” bliver stoppet, fordi der måske ikke var mere plads på... vi holdt vejret i 3-4 minutter imens vi kiggede spændt på kontrolløren, han vendte så hovedet mod os og smilte, og viftede os fremad... vi trillede stille mod færgen, som udstrålede Danskhed, med sit store windy-Dannebrog flag og kliché navn, Kronprins Frederik... ad :)
Vi kom helt hen til hvor man skulle køre om bord på færgen, over den lille bro, hvor vi blev bedt om lige at stoppe, vi rullede vinduerne ned og spurgte den glade tykke tysker, som i mellemtiden havde indhentet og overhalet os, om hvad vi ventede på... han sagde på meget nedern tysk at der var fyldt, og at vi måske ikke kunne komme på... igen holdt vi vejret, imens vi kunne høre de danske medarbejder om bord på færgen, snakke om omrokering og evt. fjerne yderligere en af de biler der enlig var kommet om bord... Vi tabte lidt håbet, men blev glædet af den tykke tysker som smilede til os og viftede os frem, som ALLER DAIM! DAMN DAMMIT sidste bil, som lige kunne klemme sig ind.
Inde i bistroen på færgen, fik vi én fransk hotter og nogle fritter, det kostede 47 danske kroner... jeg var ved at falde bag om da jeg hørte beløbet... Shiiit tænke jeg :D men betalte pænt manden.
Vi kiggede lidt rundt på skiu'vet og plantede os efter en tur rundt, på både dækket i shoppen... ved panorama-viewet... hvor Simon lagde sig og Mathilde satte sig og læste sin bog... dog lidt distraheret af den lallede Simon, som elsker sin nyfundne fortæller-voice :D den er nice, glæd jer til jeg læser de her noter op for jer ;) i kommer til at tude af grin... ellers gør jeg...!
Da vi ankom til Gedser kørte vi i lang konvoj til Falster, hvor vi sprang fra og ind på McTiss :)
Derefter et hurtigt stop, kørte vi til Solrød, hvor vi besøgte Mathildes farmor og faster, og hilste også lige på hendes onkel. Det var tydeligt at se på hende hvor meget hun nød at mødes med dem igen, da det var 2 års tid siden hun senest havde været i fysisk kontakt med dem. Hun havde et kæmpe smil på fra øreflip til øreflip og var helt trist da jeg (Simon) prikkede til hende og sagde vi altså desværre havde en tidsplan der skulle følges.
- Vi kørte derefter til Ølby, væbnet med et æble i kæften fra farmoderen... I Ølby skulle vi aflevere Louise fra Mediterraneos kuffert som vi havde inde i bilen, som i øvrigt var gået i baglås, med bagsmækken, den ville ikke åbne... så da vi kom frem, skulle vi have alt ud af bilens sidedør for at få fat på den enkelte kuffert – det var praktisk talt Mathilde der gjorde hele arbejdet, da hun hurtigt som lynet, jumpede frejdigt ind i den bette bil og begyndte at kaste rundt med ting og sager for at få det ud, hurtigst muligt.
Da vi havde fået losset kufferten ud og samlet det hele ind i bilen igen, spænede vi mod Brøndbyøster, for at aflevere bilen.
Vi fik tømt bilen for alle vores egne ting, og fik lidt af de penge som vi havde lagt ud for turen, tilbage af friferie, så vi kunne klare os lidt igen :).
Efter at have været på kontoret og gjort os klar til afrejse, havde vi ca. 1 time til at komme til togstationen, og ind på hovedbanegården, hvor vores tog mod Aalborg skulle køre kl. 18.00
Ca. kl. 17.30 kom vi så på toget mod 'zentrum' og håbede på det bedste.
17.45 ankom vi så og vi gik direkte til hvor vi skulle med toget, der lagde vi tingene fra os, og Mathilde passede på dem imens at Simon løb op af trapperne, forbi ”go' aften Danmark”-kameraene og ind i den lille kiosk, hvor han købte for 120 kr. sodavand, kakao, vand og hottere :)
Det var godt at blive tanket lidt op igen da vi kom på toget, og det var godt at vi nåede både færgen som den aller sidste, ellers havde vi ikke nået toget her, for så skulle vi havde ventet 2 timer i ”Woodstock”, og det var godt at vi nåede toget mod hovedbanegården da vi gjorde, for igen ellers havde vi ikke nået vores tog... vi havde nemlig forudbestilt togbilletten hjemme fra Italien af, hvilket betød at vi havde den som tidsplan at holde, Mandag kl. 18.00 på hovedbanegården, det skulle da også gerne kunne nås, og det blev det skam også lige, på det sidste skallede lille hængende hår!
Nu sidder vi så i toget, og er ca. 20 minutter forsinket, grundet... tjae
Lige som vi skriver, siger de, at der har været en personpåkørsel af et tog lige her i området. Avs. Så vi holder stille på ubestemt tid.. øv æv, især for personen der blev ramt.. eller som Simon vil sige det; splattede ud!


Ciao fra DANMARK!
Simon & Mathilde

Offline Sigon

 • Indlæg: 1263
 • Køn: Mand
 • Respect: 0
  • Vis profil
Sv: Sigon
« Svar #14 Dato: August 26, 2009, 12:24:58 pm »
0
havde lige glemt forummet her :) så her er de sidste 2 fra d. 4 august og d. 10 august.

 


* Medlemmer Online

 • Dot Gæster: 123
 • Dot Skjult: 0
 • Dot Brugere: 0

There aren't any users online.
Sv: Piranhas vs Big bad woodoo af MonsterPool
[April 22, 2020, 10:09:58 pm]


Sv: Piranhas vs Big bad woodoo af frisser
[April 21, 2020, 02:47:56 pm]


Piranhas vs Big bad woodoo af frisser
[April 20, 2020, 08:46:39 am]


Sv: Patch 2.6.8 er live - Season 20 starter fredag d. 13. marts af mads-wm3
[Marts 12, 2020, 06:00:48 pm]


Sv: Patch 2.6.8 er live - Season 20 starter fredag d. 13. marts af McOwen
[Marts 12, 2020, 12:58:28 pm]

Refresh History  full_page
 • Kimusen: 2.6.9 PTR'en starter d.21/5 :)
  Maj 15, 2020, 10:42:41 pm
 • Kimusen: Patch 2.6.8 er live :)
  Marts 04, 2020, 12:14:01 am
 • Kimusen: Season 20 starter d.13/3 kl 17.00 :)
  Februar 29, 2020, 11:40:56 am
 • Kimusen: PTR'en er live :)
  Februar 07, 2020, 12:15:13 am
 • mads-wm3: Og godt nytår ;)
  December 31, 2019, 03:19:18 pm
 • Kimusen: Ja, glædelig jul alle sammen :)
  December 25, 2019, 05:58:50 pm
 • mads-wm3: Glædelig jul folkens, håber i fik dejlig mad og god loot
  December 25, 2019, 01:17:38 am