Log ind med brugernavn, kodeord og sessionslængde
collapse collapse

Forfatter Emne: Seismic Slam Barbarian 2.1.2  (Læst 1662 gange)

0 Medlemmer og 1 Gæst læser dette emne.

Offline Pecenetra

 • Global Moderator
 • Indlæg: 16539
 • Køn: Mand
 • everything is Possible
 • Respect: +50
  • Vis profil
 • Battletag:
  KiWeN#1431
Seismic Slam Barbarian 2.1.2
« Dato: Februar 16, 2015, 05:08:24 am »
+1
[size=12ptSeismic Slam Barbarian 2.1.2[/size]
Igen et hyggeligt og anderledes build til at tumle rundt og smadre T6 rifts. Dette build bygger omkring den lækre skill Seismic Slam som mange slet ikke tænker så meget over, og er i stand til at producerer massive crits da weapon damage fra skill'en er over 700%.

så gør klar til at buldre og smadrer jorden under alle og send dem skælvende mod himlen :D

Skills
Her er et bredt udvalg, men jeg vil koncentrere mig om at nævne de vigtigste hoved skills.

Aktive skills
Skill 1:
Seismic Slam vores hoved skill. Her er primært 2 runer at vælge imellem som bestemmer dit element. Shattered Ground som er spam runen eller Permafrost som er CC varianten. De andre varianter virker også men effekten er ringere.

Skill 2:
Call of the Ancients en anden fantastisk skill som tjener 2 formål. 1 at holde monstre, 2 at skade endnu mere. Her er lidt variation, da du kan vælge enten at matche element med Seismic Slam eller bruge Ancient's Fury. Sidst nævnte vil give dig masse af Fury til at smadre Seismic slam af nærmest ustoppeligt uanset rune.

Skill 3:
Battle Rage - Marauder's Rage er det eneste rigtige valg. Denne skill sørger for at du critter oftere og rammer for mere damage.

Skill 4:
Wrath of the Berserker Insanity er den bedste rune du kan får her, men alle er som sådan gode bud.

Resterende skills:

Uden Ancient's Fury
Hvis du fravælger at bruge Ancients til at lave Fury for dig, så er War Cry og Threatening Shout bedste alternativer til de sidste 2 for at kunne booste din Fury mængde. Derudover kan både Furious Charge og Overpower - momentum lave mere Fury, men de har begge en svaghed i at du kommer til at flytte dig uhensigtsmæssigt. I andre elementer end Fire kan det være nødvendigt.

Med Ancients Fury
Her er der et utal af muligheder, War Cry giver et godt defensivt boost til dig og et evt. hold, Overpower - Killing Spree kan give ekstra crit chance. Bare undgå skills som kræver du skal tæt på og led efter noget boost i stedet af den ene eller anden art. Ignore Pain er et godt valg hvis du vil have mere beskyttelse mod ting som is/jailer/arcane sentries og andre trælse ting.

Passive skills
Rampage en af de fedeste og bedste skills til Barbarian - mere damage og toughness. Den eneste jeg vil sige er krævet.

Boon of Bul-Kathos for mere/oftere Berserker hvilket altid er rart.

Superstition hvis du synes du mangler toughness er denne absolut et kig værd.

Tough as Nails et andet solidt valg til at boost toughness, for få personer vil Nerves of Steel give et større boost så tjek efter hvis du mangler.

Ruthless for den ekstra skade når de er ved at dø så du kan komme videre før.

Bloodthirst da du konstant vil bruge Fury er dette en god skill til at få healing. Men med rette spillestil skulle du ikke tage damage.

Uden Ancient's Fury
Kører du uden Ancients Fury runen på Call of the Ancients så skal du bruge følgende 2 passiver:
Unforgiving som stopper degeneration af Fury og giver dig 2 Fury per sekund.

Animosity for ekstra Fury og de 10% ekstra hver gang du generer - det gælder både passivt og fra skills.

Med Ancient's Fury
Berserker Rage +25% damage næsten konstant, dine ancients vil genere overflod af Fury til dig så du bør have denne aktiv konstant.

Der er andre passiver at overveje men dette er de primære som jeg vil fremhæve.

Items
Buildet her kræver faktisk ret få specielle items. Et våben og et sæt bestående af 4 dele, ekstra creme kommer i form af bracers og måske et sæt mere, og ellers en armor hvis du kører Fire element.

Våben
Fury of the Vanished Peak som bare er Seismic Slam våbnet. Gå efter høj Damage alt efter hvad der giver mest af +damage og +damage% selvfølgelig helst begge og så en masse strength.
Jo højere og bedre Seismic Slam bonusser jo bedre selvfølgelig. Attack Speed er okay men betyder du bruger mere Fury. Socket med Emerald.

Armor
Immortal King Du skal have 4-sæt bonussen, til det har du følgende muligheder:
Helm
Chest
Gloves
Belt
Boots
Så find/vælg 4 der passer med resten af dine items.

Alternativer til disse slots:
Chest Cindercoat som er absolut det bedste valg vil du vil spamme amok og for mest damage.
Tal Rasha's Relentless Pursuit bedste armor til hvis du vil boost dine ancients, men utrolig svær at få da den næsten altid ruller int nu. Andet minus er at Attack Speed dræner Fury, men det behøver ikke at være et problem.

Gloves Tasker og Theo som er bedste og eneste upgrade du egentlig behøver til dine Ancients. Øger også din Fury generation med 40-50% hvis du bruger Ancients som generator ellers er det +40-50% damage bare. For damage vinder disse handsker helt klart.

Helm Andriels Visage er den bedste damage hjelm du kan få. Hvis du skal have Attack Speed et sted, så er her mit bedste forslag men kan jo rulles til crit chance hvis ikke bedre muligheder byder sig på den. Den ekstra Fire Damage taken burde ikke være et problem for dig.
Leoric's Crown er valget hvis du absolut ikke vil vente for længe på at din Berserker eller måske endda generator skills er klar, de 25% mulige cooldown reduction at få i denne hjelm er rigtig godt i mange sammenhænge.

Resterende items

Bracers Strongarm Bracers er de eneste som du bør overveje. Seismic Slam laver knock-up hvilket også tæller som knockback så du vil konstant få buff fra disse.

De sidste slots er helt op til dig, find det der giver dig bedst, du kan satse på Aughild's hvis du vil have ekstra Elite damage men det koster dig et Immortal King item.

Affixes
Affixes du skal gå efter er ret simpelt Strength alle de steder du kan, crit chance hvor muligt og så ellers resistance da det er hvad der holder dine ancients i live. Støvler og hjelm vil du have Seismic Damage, mens bryst og skuldre er kilder til Ancients Damage, men det er ikke det vigtigste. Kan du få ressource cost eller cooldown reduction på skuldre er eller handsker så er det godt, men ikke livsnødvendigt - hjælper dog godt hvis du ikke har Ancients Fury.
Handsker skal have crit chance og crit damage som hovedpunkt.

Ringe Stone of Jordan og Ring of Royal Grandeur med socket og crit chance er det bedste du kan få, crit damage er også fint. Rul main stat på SoJ og Life on Hit på RoRG hvis deres random er brugbar og du vil forbedre dem.

Amulet skal bare have crit damage, socket, crit chance, elemental damage eller strength med først nævnte som højeste prioritet.

Legendary Gems
Der er flere gems som egner sig, så det er lidt efter dit valg af element men her er dem der egner sig bedst

Zei's stone of Vengeance er din primære gem, Seismic Slams rækkevidde er godt 50 yards så du kan lige præcis udnytte den yderste bonus her.

Bane of the Powerful er et godt boost til din damage efter første elite, og bonus mod elites ved rank 25 er en af hovedgrundene til den gems popularitet.

Teaguk er absolut brugbar, men kan være træls og langsommelig at få igang. Men den er den største ekstra bonus til damage du kan få udover Zei.

Bane of the Trapped til hvis du kører cold, bare husk at du skal ramme inden for 1 sekund efter sidste slag - din CC effekt er ikke længere end det.

Gem of Efficacious Toxin Auto damage og et boost til den damage du gør. Den er bedre end Pain Enhancer her hvis du vil have damage over tid eller ikke vil bøvle med Teaguk og ikke har bruger cold.

Enforcer hvis du vil have Ancients til at slå hårdere. På fire ancients er dette næsten +100% weapon damage til dem allerede fra rank 0.

Paragon Points
Core
Max Movement Speed og derefter bare Strength. Bruger du ikke Ancient's Fury så max Fury også for jo mere du har i beholderen jo lettere er det at holde dig igang.

Offense
Crit Damage og Crit Chance efter behov, Cooldown Reduction efter behov og Attack Speed sidst.

Defensive
Max All Resist først, Life Regen og Armor efter behov og ellers Life. Life regen er en af dine bedste kilder til healing.

Utillity
Max Ressource Cost først og derefter Area Damage så vidt muligt. Life on Hit er godt hvis det kniber med overlevelsen men de andre har den bedste effekt på buildet.

Eventuel follower
Jeg foretrækker Templar for hans regen skill og ekstra Fury hvis du selv skal generere. og ellers passer han bare fint ind op ved Ancients. ekstra bonus er at han også bruger strength items så du kan lettere geare ham op end de andre.

Items
Jeg giver ham bare damage og udødelig, vil du lave stun effekter er det absolut muligt, men en Templar der har 1 mio dps i sig selv er nu også ganske brugbart.

Spillestil
Kunsten er at spille lidt som ranged class. Drag fordel af at Seismic Slam har en lang rækkevidde så du kan opnå største bonus på Zei's Stone - de 30% er mærkbare hvis du får den så højt op. Udover det undgår du selv slag således, så lad dine Ancients tanke for dig og holde monstre på afstand.

Ellers er det bare om at tage din hammer og så svinge den så hårdt du kan ned i jorden og se alt flyve op i luften rundt om dig - oh joy!

 


* Medlemmer Online

 • Dot Gæster: 67
 • Dot Skjult: 0
 • Dot Brugere: 0

There aren't any users online.
Sv: Ladder reset 06-12-2019 af mads-wm3
[Februar 06, 2020, 02:52:16 pm]


Sv: Ladder reset 06-12-2019 af frisser
[Februar 06, 2020, 12:54:56 pm]


Sv: PTR d.6/2 af mads-wm3
[Februar 01, 2020, 01:25:26 pm]


PTR d.6/2 af Kimusen
[Februar 01, 2020, 12:02:46 am]


Sv: I hate dolls af frisser
[Januar 22, 2020, 06:29:01 am]

Refresh History  full_page
 • Kimusen: PTR'en er live :)
  Februar 07, 2020, 12:15:13 am
 • mads-wm3: Og godt nytår ;)
  December 31, 2019, 03:19:18 pm
 • Kimusen: Ja, glædelig jul alle sammen :)
  December 25, 2019, 05:58:50 pm
 • mads-wm3: Glædelig jul folkens, håber i fik dejlig mad og god loot
  December 25, 2019, 01:17:38 am
 • Kimusen: *"norrebro"
  December 20, 2019, 08:49:20 am
 • Kimusen: FYI så er "noorebro" kicket fra clanen pga botting.
  December 20, 2019, 08:49:01 am
 • RedMunch: ja!
  December 19, 2019, 06:09:22 pm