Log ind med brugernavn, kodeord og sessionslængde
collapse collapse

Forfatter Emne: TriNado-WW physical Barb 2.1  (Læst 2279 gange)

0 Medlemmer og 1 Gæst læser dette emne.

Offline Pecenetra

 • Global Moderator
 • Indlæg: 16539
 • Køn: Mand
 • everything is Possible
 • Respect: +50
  • Vis profil
 • Battletag:
  KiWeN#1431
TriNado-WW physical Barb 2.1
« Dato: Januar 03, 2015, 09:14:05 pm »
0
TriNado-WW physical Barb 2.1
For alle dem der har spillet før patch 2.0 behøver ikke meget introduktion til dette build, men for alle andre kan det kort beskrives som 3 gange tornadoer/whirlwind.
Buildet er oplagt til fast clears af både T6 rifts og godt til bounty-spil, og kræver meget få items for at fungerer, og dermed oplagt som god hurtig start.

Skills
Buildet benytter 3 primære skills, resten er op til en selv. Personligt har jeg selv kun prøvet et par forskellige kombinationer til de sidste, som jeg vil opdatere og tilføje løbende - forhåbentligt. Ellers er andre forslag selvfølgelig velkomne.

Venstre mus
Call of the Ancients + Ancients Fury

Højre mus
Whirlwind + Dust Devils

Skillslot 1
Sprint + Run Like the wind

Skill variant 1:
Battle Rage + Into the Fray, Overpower + Killing Spree, Wrath of the Berserker + Slaughter

Denne kombination bygger på at lave masser af crits, Battle Rage øger antallet af crits alt efter hvor mange monstre der er, Overpower giver endnu flere og bliver hurtigt klar med alle de crits du har og kan anvendes mens du hvirvler rundt. Berserker er en chance for 300% WD hver gang du critter plus en solid buff, denne skill sætning er fantastisk mod store grupper og packs.

Skill variant 2:
War Cry + Impunity, Battle Rage + Into the Fray/Marauder's Rage, Threatening Shout + Intimidate/Falter

Dette er et højt party orienteret setup der buffer og beskytter dit party, Demoralize runen kan også anvendes i Threatening Shout hvis du vil tage aggro

Passive Skills
Her vil jeg kun fremhæve Brawler, den er fantastisk i dette build da du mere end ofte smaler store grupper om dig - men den virker desværre ikke så godt mod bosser.

Et alternativ er Berserker Rage du kan aktivere den ret ofte uden at spare og fungerer mod bosser.

Ikke mindst Rampage som på alle punkter kan gøre underværker.

Eneste passiver jeg ikke har kunnet finde brug for er:
Pound of Flesh - health globes burde ikke være dit problem
Animosity - du har fury nok
No Escape - Weapon Throw og Ancient Spear passer ikke ind
Unforgiving - igen Fury er ikke et problem
Sword And Board - du har ikke noget ud af bruge skjold, og fury igen
Så hold dig fra dem og vælg noget der giver god synergi til din spillestil og skills og ikke mindst dit mål - hurige rifts og offensive passiver, eller høje greater rifts og defensive passiver.

Items
Immortal King er smør og brød her, det dit hovedmål da det giver dig permanente Ancients, og de står for din Fury indtægt.

Et andet item som du bestemt skal gå efter at få er Hexing Pants of mr Yan - TriNado Barbs står ikke stille.

Head
Imortal King eller Mempo of Twilight for attack speed eller Andariels Visage med physical skill damage

Shoulders
Reakor's, Aughilds, Asheara's og Born's er alle mulige alt efter hvad bonus du søger - men overvej om du vil bruge RoRG

Gloves
Tasker og Theo er klart det bedste for dig, det er op til 50% mere fury per sekund = mere spamming af skills. Ellers er det et Immortal King eller en af dine andre sets

Bracers
Strongarm Bracers du kan pop dem med Threatening Shout, dit hold eller din amulet. Ellers er Lacuni Prowlers det bedste hvis ikke du skal bruge pladsen til et andet set bonus

Chest
Immortal King eller noget til en af dine andre set.

Pants
Hexing Pants 25% konstant buff til damage og 1 ekstra fury per ancient attack - det er det bedste du kan få - færdig.

Boots
Immortal King eller Ice Climbers som er fantastiske hvis du ikke har Wrath of the Berserker i din skillbar - TriNado står ikke stille! Ellers kan du tage en del mere til et andet set.

Belt
Immortal King eller et af de mange gode bælter som Harrington, Witching Hour eller Hellcat i den offensive side, ellers er der Goldwrap og Vigilante samt chilaniks Chain.
Nærmest frit lejde efter hvad du har lyst til.

Amulet
Masser af muligheder men kun 3 jeg vil fremhæve som seriøse bud, Hellfire Amulet, Countess Julias Cameo som begge siger sig selv - og så The Ess of Johan som er den direkte offensive af de 3, pull effekten vi trække monstre ind i dine tornadoer og procce slow som aktiverer både Bane of the Trapped gem og Strongarm plus de giver dig god kontrol over slagmarken.

Ringe
Her er ikke meget andet at vælge end den sædvalige trio: Stone of Jordan, Unity eller Ring of Royal Grandeur

Våben
Toppen af poppen er The Furnace men ellers er der masser af alternativer. Både Stalgards Decimator, Heart Slaugther og Maximus fungerer eller et andet 2-hånds med høj damage.

Er du mere til dualwield så er Doombringer og Sun Keeper eller med Exarian er muligheder. En anden vild combo er Azurewrath og Rimeheart men lav cold damage om til noget mere spændende.

Stats
En af de bedste ting er de såkaldte tri-fecta items, altså Critial Hit Chance, Critical Hit Damage og Increased Attack Speed - alle 3 er fantastiske for dette build, men der er nogle breakpoints for tornadoerne - men ellers betyder attack speed blot mere Fury, og mere fury forbrug mens du hvirvler rundt.

Ellers er det vigtigt at du får dig en solid Toughness omkring 400k liv til T6 og en solid gang resistance. Men også en høj Recovery er vigtigt og fåes bedst igennem Life on Hit og Life per Fury - bare husk at Resource Cost Reduction reducerer healing herfra, men burde ikke være nødvendigt at investere i.

Cooldown Redukton er nødvendigt hvis du vil køre perma-Berserker, trods det ikke 100% kan lade sig gøre så er de 20 sekunders cooldown efter den er endt bestemt mærkbar, men du kan ikke ramme perma uden at ofre for meget damage.

En anden fantastisk affix er Area Damage - de 50% fra Paragon er fint, men du kan nå en 122% hvis du går all-in med dualwield.

Går ikke ud fra at jeg behøver sige physical skill damage...

Legendary Gems
Teaguk er den primære, er dog i tvivl om hvorfor så er det simpelt, du bruger en channeling skill konstant som booster denne gem op 1 stack per halve sekund, så 30 sekunder efter du går igang har du en rank 40 udgave fuld boostet for 30% damage og 30% Armor.
Pain Enhancer fungerer også fantastisk med dette build, høj damage over tid (så kan du løbe videre) og masser af ekstra Attack Speed - har 4 doblet min damage fra 500k til 2 mio med denne gem.

Andre gode muligheder:
Bane of the Powerful siger sig selv
Bane of the Trapped siger selv også men kun hvis du bruger en mulighed for at aktivere den.
Gogok of Swiftness igen en du hurtigt kan stacke op for Attack Speed boost og Cooldown Reduction - for dem som vil gå Berserker, tag enten denne eller Pain Enhancer alt efter hvor store grupper du slås med og om du vil have damage over tid.


Paragon Points
Core
Få den Movement Speed op - du vil ikke have det fra items men her og kun her og du vil have max. Resten ryger i Strength medmindre du virkelig mangler Vitality

Offensive
Critical som du nu føler for dem, attack speed som du synes, og cooldown Reduktion hvis du skal bruge det - du kan ikke gøre meget galt her da alle bidrager godt, så tag hvad der giver mest for dig og CDR kun hvis du har brug for det.

Defensive
Som med Offensiv er der ikke noget at gå galt i her - alt skal op, så tag hvad du får mest af og har behov for. Life per second bør være din sidste bekymring

Utility
Life on Hit først, dernæst Area Damage. De sidste 2 må du selv overveje hvad du vil med, der er ikke noget banebrynde eller stort behov for dem - bruger du Goldwrap bæltet er gold find nok meget...?


Eventuel follower
Follower er primært op til dig, Scoundrel er nok ham du får mest ud af, men Enchantress byder på en smule mere beskyttelse. Templar er den sidste du bør overveje men hans heals kan være livsreddende.

Alle kan bygges med en defensiv stil til dig, Og bruger du Rimeheart er Azurewrath eller Buriza bestemt værd at kigge efter. Selv foretrækker jeg dog at spænde alt hvad jeg kan af damage på dem og gøre dem udødelige, eller exp gear, hint de kan bruge både level 60 og level 70 Hellfire Ring ;)

Husk at follower items kan rulle op til 100% Critical Hit Damage hvilket er max de kan få - og at de får 2,5 gange stats, så få en stor gem med 280 points i hver plads og en rød gem i våbnet - ellers er det xx-xxx damage, crit chance og attack speed som sender dem op i det røde felt.


Spillestil
TriNado-WW Barb har sit navn efter at der er 3 Tronadoer som sagt, Whirlwind i sig selv og de små Dust Devils du laver, og så dem der kommer fra Sprint - Run like the Wind - så dem gælder det bare om at lave.

Imens vil Ancients hygge sig med at slå og lave Fury til dig så du kan blive ved og ved og ved... indtil de ikke har noget at slå på.

Start med at Summon dine Ancients - lad dem løbe forrest ind og få lidt Fury og så begynder du ellers bare at bruge Whirlwind og aktivere Sprint hver 6. sekund ca (eller oftere hvis du har lyst). Det er Sprints Run Like the Wind som er din hoved damage dealer - ikke Whirlwind som nogen tror, den er kun til for at du konstant kan bevæge dig, men lader dig gøre damage imens og skære igennem monstre.

Det er bedst (læs: sikrest) at bevæge sig rundt om grupper, hvis du bevæger dig igennem er du mål for flere angreb alt efter items kan du styre grupperne lidt og så gælder det ellers om at få dem til at stå i dine stille stående tornadoer.

Note: Du har primært kun 2 valg af skills til venstre museknap, Call of The Ancients eller Whirlwind, med Whirlwind skal du holde shift nede hele tiden, så jeg anbefaler klart CotA på den venstre knap.

Video
Diablo III Tri-nado Barb Patch 2.1.2Note: Buildet er testet på PTR til 2.2 og fungerer endnu mere optimalt i næst-kommende patch og kan anbefales som starter build med en fury generator indtil Immortal King 2 set bonus er opnået. Derefter er det blot at nå 6-sæt bonussen
« Senest Redigeret: Marts 03, 2015, 07:09:49 pm af Pecenetra »

Offline mads-wm3

 • D3X Crew News
 • Indlæg: 8230
 • Køn: Mand
 • Respect: +37
  • Vis profil
 • Battletag:
  wishmaster3#2664
Sv: TriNado-WW physical Barb 2.1
« Svar #1 Dato: Januar 03, 2015, 11:22:20 pm »
0
Nice med en guide :) Ku være man skulle have lidt gang i sin barb ;)

Offline Pecenetra

 • Global Moderator
 • Indlæg: 16539
 • Køn: Mand
 • everything is Possible
 • Respect: +50
  • Vis profil
 • Battletag:
  KiWeN#1431
Sv: TriNado-WW physical Barb 2.1
« Svar #2 Dato: Januar 04, 2015, 04:17:59 pm »
0
Ja det er ganske underholdende. Og selv med små 400k damage er t6 muligt men du skal blive ved dit party eller spille alene.

Tog ikke mange timer at komme godt igang under PTR'en med at farme de høje torments, men det kræver nok man er bekendt med det gamle WW build fra 1.0.8

Offline Pecenetra

 • Global Moderator
 • Indlæg: 16539
 • Køn: Mand
 • everything is Possible
 • Respect: +50
  • Vis profil
 • Battletag:
  KiWeN#1431
Sv: TriNado-WW physical Barb 2.1
« Svar #3 Dato: Marts 03, 2015, 10:03:22 pm »
0
Fik lige tilføjet video efter jeg havde fået testet buildet i patch 2.2 så opdateringer dertil er på vej :)

Offline iCoke

 • Indlæg: 6398
 • Køn: Mand
 • You gotta enjoy the little things.
 • Respect: +9
  • Vis profil
 • Battletag:
  iCoke#2903
Sv: TriNado-WW physical Barb 2.1
« Svar #4 Dato: Marts 04, 2015, 02:47:16 pm »
0
Det ser ganske sjovt ud, har savnet WW barb siden de fjernede fury fra crits ved battle rage. :)
Jeg overvejer at prøve det når patch 2.2 udkommer, god guide Pece! :D

 


* Medlemmer Online

 • Dot Gæster: 98
 • Dot Skjult: 0
 • Dot Brugere: 0

There aren't any users online.
Sv: Ladder reset 06-12-2019 af mads-wm3
[Februar 06, 2020, 02:52:16 pm]


Sv: Ladder reset 06-12-2019 af frisser
[Februar 06, 2020, 12:54:56 pm]


Sv: PTR d.6/2 af mads-wm3
[Februar 01, 2020, 01:25:26 pm]


PTR d.6/2 af Kimusen
[Februar 01, 2020, 12:02:46 am]


Sv: I hate dolls af frisser
[Januar 22, 2020, 06:29:01 am]

Refresh History  full_page
 • Kimusen: PTR'en er live :)
  Februar 07, 2020, 12:15:13 am
 • mads-wm3: Og godt nytår ;)
  December 31, 2019, 03:19:18 pm
 • Kimusen: Ja, glædelig jul alle sammen :)
  December 25, 2019, 05:58:50 pm
 • mads-wm3: Glædelig jul folkens, håber i fik dejlig mad og god loot
  December 25, 2019, 01:17:38 am
 • Kimusen: *"norrebro"
  December 20, 2019, 08:49:20 am
 • Kimusen: FYI så er "noorebro" kicket fra clanen pga botting.
  December 20, 2019, 08:49:01 am
 • RedMunch: ja!
  December 19, 2019, 06:09:22 pm