Log ind med brugernavn, kodeord og sessionslængde
collapse collapse

Diablo 2


Items
Crafting
Runeword Søger
Calculators
Guides
Mercenaries
Battle.Net
Links

Seneste Indlæg

Sv: PTR åbnet for patch 2.2 af GreatOne
[I går ved 10:29:51 pm]


Sv: PTR åbnet for patch 2.2 af Pecenetra
[I går ved 09:57:40 pm]


Sv: PTR åbnet for patch 2.2 af Lars
[I går ved 12:33:10 pm]


Sv: Video tråden af Lars
[I går ved 12:30:26 pm]


Sv: Video tråden af mads-wm3
[Februar 27, 2015, 10:58:28 pm]


Sv: Patch 2.2 - Første kig (Datamining) af mads-wm3
[Februar 27, 2015, 09:42:42 pm]


Sv: Patch 2.2 - Første kig (Datamining) af FarreX
[Februar 27, 2015, 09:07:30 pm]


Sv: Patch 2.2 - Første kig (Datamining) af FarreX
[Februar 27, 2015, 08:45:28 pm]


Sv: PTR åbnet for patch 2.2 af Camelo
[Februar 27, 2015, 04:08:10 pm]


Sv: PTR åbnet for patch 2.2 af Pecenetra
[Februar 27, 2015, 03:51:30 pm]

Top Poster

Camelo Camelo
16735 Indlæg
Pecenetra Pecenetra
16032 Indlæg
D3X Nyheder
8291 Indlæg
mads-wm3 mads-wm3
7813 Indlæg
iRubMyDuck iRubMyDuck
6388 Indlæg
MonsterPool MonsterPool
6088 Indlæg
iCoke iCoke
6026 Indlæg
Shorty Shorty
4625 Indlæg
frisser frisser
4395 Indlæg
Andrea8900 Andrea8900
3697 Indlæg

Forfatter Emne: FEED: BlizzCon Gear Previews  (Læst 390 gange)

0 Medlemmer og 1 Gæst læser dette emne.

Offline D3X Nyheder

  • Nyhedsbot
  • Indlæg: 8291
  • Respect: +2
    • Vis profil
FEED: BlizzCon Gear Previews
« Dato: Oktober 14, 2010, 01:00:23 am »
0
BlizzCon Gear Previews
      


  So what tier is this one, then?5. Out of 18 or so.Also, any chance we can get multiple angles for these?Nope! :) It took many weeks to get assets captured and approved just for these single shots.  
      

http://www.blizzblues.com/us/blizzcon-gear-previews-27026323953.html
      

 


* Medlemmer Online

Flere nyheder

d3xladder

Fuld stilling her

Shoutbox

Refresh History  full_page
  • MonsterPool: Lækkert her i Saalbach Hinterglemm. Top Nice skiferie i gang. :)
    I går ved 11:13:18 pm
  • Camelo: Yes, det ser ikke ud til, at der er problemer i dag.
    Februar 27, 2015, 01:11:55 pm
  • Nielsen90: Jeg kom ind med det samme ved login, der var dog 3,5 times kø for at create et game.. så opgav
    Februar 26, 2015, 10:56:28 pm
  • Camelo: Ah, så kom jeg ind. Der stod ligefrem, at der var kø på authentication. Der må være nogle komplikationer/overbelastninger i forbindelse med PTR eller noget.
    Februar 26, 2015, 08:48:07 pm
  • Camelo: Jeg kan heller ikke logge ind, Kimusen. Havde ellers lige sat mig for, at der skulle games lidt.
    Februar 26, 2015, 08:32:17 pm
  • Kimusen: i D3 selvfølgelig
    Februar 26, 2015, 08:01:00 pm
  • Kimusen: Er jeg den eneste der ikke kan logge ind..?
    Februar 26, 2015, 08:00:38 pm
  • GreatOne: patch 2.2.0 er datamined - læs mere på diablofans.com :) der er virkelig mange fede ting!
    Februar 25, 2015, 05:08:06 pm
  • Nielsen90: Du havde jo dit forkerte battletag på siden så jeg, så det kan være den først lige skal opdatere ;)
    Februar 25, 2015, 03:27:29 pm
  • Phelix: Hvordan kommer jeg med på det der leaderboard ude i højre side ? umiddelbart kan jeg ikke finde mig selv :)
    Februar 25, 2015, 07:44:40 am
  • FragHunt: 17 paragons på en aften. så må man godt gå i seng. :-)
    Februar 23, 2015, 11:14:30 pm
  • Dickname: blaaa, grift 38 copmleted på hc - med 15 sekunder for meget brugt :<
    Februar 23, 2015, 09:38:58 pm
  • Nielsen90: Lyder awesome Dickname :D
    Februar 23, 2015, 03:03:21 pm
  • Dickname: Nielsen, jeg kan godt booste igennem et par t6 rifts i løbet af  tirsdag aften  :)
    Februar 23, 2015, 09:42:44 am
  • GreatOne: yes! Har endelig fået min bærbare tilbage! Skal dog starte forfra med alt, så det var lidt endnu inden der igen kan spilles! :) happy days!!!
    Februar 23, 2015, 09:10:35 am
  • sjhc26: nogen oppe hehe
    Februar 23, 2015, 05:06:29 am
  • Lars: Har set Annabella i dag, shit en fuck'd film. Men god og skræmmende var den.
    Februar 22, 2015, 11:27:54 pm
  • Nielsen90: Apropos HC, 1 dag gammel Monk søger efter nogle som kan hive ham gennem nogle torment rifts :p
    Februar 22, 2015, 05:23:01 pm
  • Pecenetra: tror hellere jeg ville dø i en 38 så... men stadig sejt nok gået!
    Februar 22, 2015, 04:14:48 pm
  • iCoke: I det mindste nåede du da at complete en 37 og røg på leaderboards? ;D R.I.P.
    Februar 22, 2015, 03:33:27 pm


Reaper of Souls Collector's Edition - Køb her