Log ind med brugernavn, kodeord og sessionslængde
collapse collapse

Diablo 2


Items
Crafting
Runeword Søger
Calculators
Guides
Mercenaries
Battle.Net
Links

Seneste Indlæg

Sv: NPF#15 af lurpak
[I dag ved 11:51:48 am]


Sv: Invitation til D3X Julefrokost 2014 af lurpak
[I dag ved 11:38:36 am]


Sv: HTC One m8? af Lars
[I dag ved 10:37:48 am]


Sv: Diablo nostalgi af Bonzai
[I dag ved 09:40:37 am]


Sv: Så kom søn nr.2 til verdenen af TheManz
[I dag ved 06:55:43 am]


Sv: Invitation til D3X Julefrokost 2014 af iRubMyDuck
[I dag ved 06:11:22 am]


Sv: Invitation til D3X Julefrokost 2014 af Pecenetra
[I dag ved 02:50:28 am]


Sv: Diablo nostalgi af Pecenetra
[I dag ved 02:42:51 am]


Sv: Smite på DH af Pecenetra
[I dag ved 02:40:57 am]


Sv: Beregning af pets slagkraft af Pecenetra
[I dag ved 02:37:58 am]

Top Poster

Camelo Camelo
16507 Indlæg
Pecenetra Pecenetra
15337 Indlæg
D3X Nyheder
7591 Indlæg
mads-wm3 mads-wm3
7493 Indlæg
iRubMyDuck iRubMyDuck
6310 Indlæg
MonsterPool MonsterPool
6027 Indlæg
iCoke iCoke
5680 Indlæg
Shorty Shorty
4615 Indlæg
frisser frisser
4357 Indlæg
Angstskrig
3687 Indlæg

Forfatter Emne: FEED: BlizzCon Gear Previews  (Læst 376 gange)

0 Medlemmer og 1 Gæst læser dette emne.

Offline D3X Nyheder

  • Nyhedsbot
  • Indlæg: 7591
  • Respect: +2
    • Vis profil
FEED: BlizzCon Gear Previews
« Dato: Oktober 14, 2010, 02:00:23 am »
0
BlizzCon Gear Previews
      


  So what tier is this one, then?5. Out of 18 or so.Also, any chance we can get multiple angles for these?Nope! :) It took many weeks to get assets captured and approved just for these single shots.  
      

http://www.blizzblues.com/us/blizzcon-gear-previews-27026323953.html
      

 


* Medlemmer Online

Flere nyheder

Shoutbox

Refresh History  full_page
  • TheManz: hvis nogen vil nørde lidt med deres DH [link]
    I går ved 09:39:24 am
  • Poseidon: @McOwen ja det gør det lige præcis:P
    September 21, 2014, 06:17:30 pm
  • Pecenetra: Man laver vel en del "shit" og undersøger det...?
    September 21, 2014, 01:00:49 pm
  • Totem: 'Shitstorm-ekspert' udtaler sig omkring Jensen's Bøfhus. Shitstorm ekspert... Hvordan bliver man ekspert i shitstorm? [link]
    September 21, 2014, 01:15:08 am
  • Pecenetra: pet damage gælder i alfald for Hydra, og skulle også for Mirror Image - men Shadow Clones er jeg lidt i tvivl om
    September 20, 2014, 11:00:10 pm
  • mads-wm3: damn, rip :(
    September 20, 2014, 03:02:03 pm
  • Xanethia: Så beregnede mit 5 år gamle GTX 260 CE sin sidste pixel - ikke lige det jeg havde mest råd til :(
    September 20, 2014, 01:27:27 pm
  • McOwen: gælder +pet damage også for hydra, mirror images og shadow clones?
    September 20, 2014, 11:45:49 am
  • TheManz: nå jeg er klar på ubers efter kl .20.30 skal bare have fang i andre som har machines. .. er det dig? Så skriv eller fang mig ingame. ,
    September 19, 2014, 05:24:55 pm
  • Pecenetra: Løber en masse bounties og jegter goblins undervejs. der er nogle få steder hvor der ote er goblins t finde - men kan ikke lige huske dem.
    September 19, 2014, 02:31:25 pm
  • Phelix: Nogle tricks til hvordan jeg kommer i the vault og får den gem ?
    September 19, 2014, 07:49:07 am
  • choochoo: Tester stream [link] plz sig om det virker, username er lamt i know det bliver ændret senere
    September 19, 2014, 01:05:41 am
  • MonsterPool: Nøøøøj. Tillykke gamle dreng!
    September 18, 2014, 10:42:06 pm
  • Mikkeline Kakaomælk: Hahaha, tak Camelo, mange tak :P. Også dig Mads, selvfølgelig!
    September 18, 2014, 10:16:23 pm
  • mads-wm3: wooooot! TILLYKKE! :D
    September 18, 2014, 09:33:29 pm
  • Camelo: Mikkeline har fødselsdag i dag. Hurra og tillykke!
    September 18, 2014, 08:47:05 pm
  • ravn725: troede han var stoppet.
    September 17, 2014, 07:28:21 pm
  • MonsterPool: Spændende med Jens Voigts førsøg på timerekorden i morgen. Det sendes på Eurosport :)
    September 17, 2014, 07:26:19 pm
  • Pecenetra: men jeg mener også at den vil sige du ikke tage et item på hvis det er socketed med en leg gem som allerede er i andet item du har på
    September 17, 2014, 12:19:11 am
  • Pecenetra: okay, leg gems dropper kun hvis de ikke forefindes i dit inventory (gælder også equipped items) eller i stash, flytter du en gem til en character inventory vil du få den gem igen med en anden karakter når du slår en greater rift guardian ihjel.
    September 17, 2014, 12:18:21 am

Afstemning

  • Skal du spille ladder?
  • Dot Ja
  • 34 (62%)
  • Dot Nej
  • 12 (22%)
  • Dot Ved ikke
  • 8 (14%)
  • Totale antal stemmeafgivende: 54
  • View Topic

d3xladder


Reaper of Souls Collector's Edition - Køb her