Log ind med brugernavn, kodeord og sessionslængde
collapse collapse

Diablo 2


Items
Crafting
Runeword Søger
Calculators
Guides
Mercenaries
Battle.Net
Links

Seneste Indlæg

Sv: Diablo 2 ladder reset tirsdag d. 24/11-15 af Bonzai
[I går ved 07:30:48 pm]


Sv: Diablo 2 ladder reset tirsdag d. 24/11-15 af Nielsen90
[I går ved 03:19:54 pm]


Sv: GUIDE: Gratis Software af Lars
[I går ved 10:34:17 am]


Sv: Diablo 2 ladder reset tirsdag d. 24/11-15 af Bonzai
[I går ved 10:14:29 am]


Sv: #Battletags / Battle.net af Jazzhands
[I går ved 09:46:13 am]


Velkommen til Jazzhands! af D3X Nyheder
[I går ved 09:17:26 am]


Sv: Diablo 2 ladder reset tirsdag d. 24/11-15 af Nielsen90
[Februar 10, 2016, 08:58:27 pm]


Sv: Diablo 2 ladder reset tirsdag d. 24/11-15 af Bonzai
[Februar 10, 2016, 08:37:54 pm]


Sv: GUIDE: Gratis Software af Pecenetra
[Februar 10, 2016, 03:16:03 pm]


Sv: GUIDE: Gratis Software af Lars
[Februar 10, 2016, 12:36:05 pm]

Top Poster

Camelo Camelo
16927 Indlæg
Pecenetra Pecenetra
16469 Indlæg
D3X Nyheder
8745 Indlæg
mads-wm3 mads-wm3
8012 Indlæg
iRubMyDuck iRubMyDuck
6451 Indlæg
iCoke iCoke
6338 Indlæg
MonsterPool MonsterPool
6134 Indlæg
Shorty Shorty
4625 Indlæg
frisser frisser
4448 Indlæg
Andrea8900 Andrea8900
3705 Indlæg

Forfatter Emne: FEED: BlizzCon Gear Previews  (Læst 433 gange)

0 Medlemmer og 1 Gæst læser dette emne.

Offline D3X Nyheder

  • Nyhedsbot
  • Indlæg: 8745
  • Respect: +2
    • Vis profil
FEED: BlizzCon Gear Previews
« Dato: Oktober 14, 2010, 02:00:23 am »
0
BlizzCon Gear Previews
      


  So what tier is this one, then?5. Out of 18 or so.Also, any chance we can get multiple angles for these?Nope! :) It took many weeks to get assets captured and approved just for these single shots.  
      

http://www.blizzblues.com/us/blizzcon-gear-previews-27026323953.html
      

 


* Medlemmer Online

* Season 5

Flere nyheder

Shoutbox

Refresh History  full_page
  • Lars: Desværre er det nok ikke alt der vil blive fjernet alligevel. Warden leder efter 3 parts programmer, der indsprøjter memory i Diablo 3 og ikke de programmer som læser D3s memory. I de fleste lande er det ulovligt at lede i hele din computers memory efter de programmer som læser D3's memory.
    I dag ved 09:07:55 am
  • Devo: Jeg så lige, der kom en ny warden update den anden dag! Lad os alle folde hænderne og bede til et snarligt massban. #thingsthatwillneverhappen -.-
    I dag ved 06:47:55 am
  • Nielsen90: og skulle vil jeg formode? :D
    Februar 10, 2016, 10:53:04 pm
  • TheManz: overwatch slukke der jo stå :D
    Februar 10, 2016, 08:30:51 pm
  • TheManz: Overload er det nye sort :D
    Februar 09, 2016, 11:31:17 pm
  • Pecenetra: Når det sker så luk spillet og start igen. Det er en fejl der hænder hvis spillet fejler i at logge korrekt på clan delen. eneste måde at genlogge er at starte spillet op på ny.
    Februar 08, 2016, 10:49:35 am
  • Bulgur aka Rasmus: Jeg kan ikke se nogen online i clanen, og når jeg skriver i clan chat får jeg en error besked ?
    Februar 07, 2016, 10:03:55 pm
  • Bulgur aka Rasmus: er der problemer med clanen in game ??
    Februar 07, 2016, 07:26:53 pm
  • TraXz: Jeg føler at jeg får langt bedre items jo højere Greater Rift jeg tager, men det er nok bare en papir hat jeg har. Haha =D
    Februar 07, 2016, 01:02:34 am
  • Pecenetra: ren RNG, men på T2 er chancen for at det er ancient meget lavere. eftersigende topper chance på 10% ved T6
    Februar 06, 2016, 11:59:50 pm
  • BirdDog: hurtigt ? hvis et våben dropper på TX har det så bedre stats / giver mere DMG end hvis det droppede på T2, eller har det intet at sige og bare RNG
    Februar 06, 2016, 02:07:56 pm
  • Lars: Hvis nu jeg keder mig rigtig meget i morgen, så kommer der måske en overraskelse til dem der stadig spiller og er intereseret i Greater rifts :D Men måske bliver det udskudt til søndag.
    Februar 06, 2016, 12:18:26 am
  • Devo: DH har solo clearet 80 på EU og 81 på US, så der er et stykke op til toppen (pt. Wizard med 88). Til 4-man pushing vinder de pt. frem som support (i stedet for WD). Om de er sjove er jo subjektivt, men brugbare er det da =)
    Februar 02, 2016, 11:14:33 am
  • Woop3x: 70-75Gr er toppen for DH - Så kan de ikke rigtig følge med længere og du skal evt overveje at lave en ALT, Wiz eller Sader. Dog er DH Multi KANON til Speedruns!
    Februar 01, 2016, 02:50:31 pm
  • BirdDog: er DH noget værd /sjov på de højere sværdhedsgrader?  min er rundet level 70 og har spillet en del timer med h ende men det føles sq lidt meeehh måske fordi jeg ikke har de fede items men
    Januar 31, 2016, 12:06:27 pm
  • Pecenetra: Det kører skam stadig - kan ikke lige huske hvornår der var ladder reset. Og der går rygter om at sidste patch faktisk er under udvikling.
    Januar 30, 2016, 06:18:02 pm
  • SKT: Irriterende, at de laver så meget om.. Er der egentlig stadig gang i Diablo 2, eller er det helt og aldeles lukket ned?
    Januar 30, 2016, 11:59:45 am
  • Lars: Shoutboxen og så YLYL tråden, hvor iCoke og jeg underholder hinanden.
    Januar 30, 2016, 09:04:14 am
  • Pecenetra: Hver 3. måned bliver alt nærmest lavet om - så pointen med at opdatere noget som helst er lidt gået af....
    Januar 30, 2016, 02:00:15 am