Log ind med brugernavn, kodeord og sessionslængde
collapse collapse

Diablo 2


Items
Crafting
Runeword Søger
Calculators
Guides
Mercenaries
Battle.Net
Links

Seneste Indlæg

Top Poster

Camelo Camelo
16534 Indlæg
Pecenetra Pecenetra
15543 Indlæg
D3X Nyheder
7803 Indlæg
mads-wm3 mads-wm3
7566 Indlæg
iRubMyDuck iRubMyDuck
6362 Indlæg
MonsterPool MonsterPool
6046 Indlæg
iCoke iCoke
5761 Indlæg
Shorty Shorty
4615 Indlæg
frisser frisser
4364 Indlæg
Angstskrig
3687 Indlæg

Forfatter Emne: FEED: BlizzCon Gear Previews  (Læst 381 gange)

0 Medlemmer og 1 Gæst læser dette emne.

Offline D3X Nyheder

  • Nyhedsbot
  • Indlæg: 7803
  • Respect: +2
    • Vis profil
FEED: BlizzCon Gear Previews
« Dato: Oktober 14, 2010, 01:00:23 am »
0
BlizzCon Gear Previews
      


  So what tier is this one, then?5. Out of 18 or so.Also, any chance we can get multiple angles for these?Nope! :) It took many weeks to get assets captured and approved just for these single shots.  
      

http://www.blizzblues.com/us/blizzcon-gear-previews-27026323953.html
      

 


* Medlemmer Online

Flere nyheder

Shoutbox

Refresh History  full_page
  • DreamWalker: @TheManz Det var godt at have dig med igår! Altid godt med flere :D
    I går ved 10:32:06 am
  • TheManz: har spillet en lille smule dota1 og lidt lol så ved godt ideen med spilet er ;) men den rent taktiske er lidt mere grumset :D
    Oktober 30, 2014, 02:31:57 pm
  • DreamWalker: @TheManz det er ret nemt at gå til, hvis man bare har spillet lidt eller fulgt lidt med i moba genren. Men du skal være mere end velkommen, har 2 mates jeg spiller med så en 4 OG 5 mand/dame(til jer andre) er mere end velkommen! :D
    Oktober 30, 2014, 01:34:03 pm
  • TheManz: @dreamwalker Har kun lige tjekket det ud.. men vil helt sikkert gerne spille med dig/jer :D
    Oktober 30, 2014, 01:29:18 pm
  • DreamWalker: Tillykke manz! så må du komme ind og spille med mig/os! :D
    Oktober 30, 2014, 11:40:39 am
  • TheManz: Det har jeg sku glædet mig til :D
    Oktober 29, 2014, 06:09:04 pm
  • TheManz: Heroes of the storm HERE I COME .... Aplha tester JA TAK :D
    Oktober 29, 2014, 06:04:43 pm
  • Camelo: Jep, jeg havde en sjælden gang tid til at spille lidt i aftes, men det blev forgæves pga. 20 mins ventetid på login - og da det endelig skete, kunne jeg ikke authenticates.
    Oktober 28, 2014, 01:46:47 pm
  • BirdDog: Syntes nu at spilserverne var godt ramt i en 3 - 4 hvor jeg ikke kunne spille d3
    Oktober 28, 2014, 07:30:12 am
  • Pecenetra: Nej der var et hacker angreb på login serveren, endten bare for irritation eller endnu et forsøg. Men Blizzard fik det nogenlunde kontrolleret og uden det gik udover spil serverne
    Oktober 28, 2014, 12:32:07 am
  • BirdDog: DE er da total fucked idag. og ikke meget hjælp at hente på twitter!
    Oktober 27, 2014, 10:35:05 pm
  • Zero: kan slet ikke komme på
    Oktober 27, 2014, 09:57:30 pm
  • McOwen: er det det nyeste?
    Oktober 27, 2014, 08:53:25 pm
  • McOwen: 25 minutters kø for at komme på d3
    Oktober 27, 2014, 08:53:08 pm
  • mads-wm3: Vi har både et warcraft og et starcraft sub-forum... De bliver bare ikke brugt særligt meget :) Og hvis der var interesse kunne vi sikkert også oprette et Heroes of the storm board ;)
    Oktober 27, 2014, 07:24:23 pm
  • Totem: Jeg ved ikke om de findes, men ligesom der er jo er den her danske d3 side, kunne det også være sjovt nok til bl.a. Heroes og World of Warcraft :)
    Oktober 27, 2014, 06:27:48 pm
  • Camelo: Hvad tænker du, Totem?
    Oktober 27, 2014, 06:16:37 pm
  • Totem: Jamen har du heller ikke tid til at lave søstersider til Blizzards andre spil så? ;(
    Oktober 27, 2014, 04:30:42 pm
  • Pecenetra: Camelo :D
    Oktober 27, 2014, 02:14:59 pm
  • Camelo: Altid interesse for artikler :) Og hej D3X. Håber, alt er vel. Travlhed her - not much time for nyhedsskrivning i øjeblikket. Beklager.
    Oktober 27, 2014, 01:34:19 pm

Afstemning

  • Skal du spille ladder?
  • Dot Ja
  • 39 (60%)
  • Dot Nej
  • 15 (23%)
  • Dot Ved ikke
  • 10 (15%)
  • Totale antal stemmeafgivende: 64
  • View Topic

d3xladder


Reaper of Souls Collector's Edition - Køb her