Log ind med brugernavn, kodeord og sessionslængde
collapse collapse

Forfatter Emne: FEED: BlizzCon Gear Previews  (Læst 467 gange)

0 Medlemmer og 1 Gæst læser dette emne.

Offline D3X Nyheder

  • Nyhedsbot
  • Indlæg: 8985
  • Respect: +2
    • Vis profil
FEED: BlizzCon Gear Previews
« Dato: Oktober 14, 2010, 02:00:23 am »
0
BlizzCon Gear Previews
      


  So what tier is this one, then?5. Out of 18 or so.Also, any chance we can get multiple angles for these?Nope! :) It took many weeks to get assets captured and approved just for these single shots.  
      

http://www.blizzblues.com/us/blizzcon-gear-previews-27026323953.html
      

 


* Medlemmer Online

Sv: Follower builds/set up (work in progress) af Xenophon_
[September 24, 2016, 01:19:33 pm]


Sv: Follower builds/set up (work in progress) af Krakadoom
[September 23, 2016, 09:48:24 pm]


Sv: Counter-Strike: Global Offensive. af Nielsen90
[September 22, 2016, 06:51:36 pm]


Sv: Counter-Strike: Global Offensive. af iCoke
[September 21, 2016, 03:31:05 pm]


Sv: Pc gået hjemmefra af Krakadoom
[September 18, 2016, 07:25:46 pm]

Refresh History  full_page
  • Krakadoom: Bare længe siden jeg har prøvet at være helt alene online i clan chat =(
    September 18, 2016, 07:23:43 pm
  • Kimusen: Ville satme gerne give den gaz Krak, men huset vi har købt tager ALT tid i øjeblikket.. :(
    September 18, 2016, 04:48:53 pm
  • Krakadoom: Sheeeet, der er dødt ingame ;)
    September 16, 2016, 05:32:50 pm
  • mads-wm3: Tillykke til Tommy i dag! ;)
    September 03, 2016, 10:37:48 pm
  • Pecenetra: Nårh jo, Wyatt gav også et tilbage blik på hvor meget godt de har gjort ved D3, og at sets skal føles stærke (læs:krævet)
    August 25, 2016, 11:08:40 pm
  • Pecenetra: Vi fik en top 5 liste over hvorfor musikken var så god i  D1 og D2, Og Quinn's HC char døde og blev genoplivet - så var det vist det
    August 25, 2016, 11:07:15 pm
  • Devo: Når man tænker på, at Reaper of Souls blev annonceret på Gamescom i 2013, så har dette års udgave da været en stor skuffelse. Også set i lyset af deres 20 års jubilæum. Vi må håbe på noget stort til Blizzcon. The D4 dream lives...
    August 24, 2016, 05:04:19 am