Log ind med brugernavn, kodeord og sessionslængde
collapse collapse

Diablo 2


Items
Crafting
Runeword Søger
Calculators
Guides
Mercenaries
Battle.Net
Links

Seneste Indlæg

Sv: msi gt70 af asgerw
[I dag ved 01:53:04 am]


Sv: msi gt70 af TheManz
[I går ved 09:08:00 am]


Sv: msi gt70 af mads-wm3
[August 28, 2015, 07:21:38 pm]


Sv: Vind præmier i season 3 med Diablo3x.dk af anti_hool
[August 28, 2015, 04:31:30 pm]


Sv: Patch 2.3 er nu online! af Pecenetra
[August 28, 2015, 03:26:45 pm]


Sv: Hvem kommer tilbage i sæson 4? og som hvad? af Pecenetra
[August 28, 2015, 03:21:38 pm]


Sv: Spiller søges ?! af ShinjiDK
[August 28, 2015, 03:05:53 pm]


Sv: 2 spillere søges til S4 1-70 Hardcore af hades13
[August 28, 2015, 02:32:36 pm]


Sv: Spiller søges ?! af Kimusen
[August 28, 2015, 02:12:19 pm]


msi gt70 af asgerw
[August 28, 2015, 01:01:12 pm]

Top Poster

Camelo Camelo
16892 Indlæg
Pecenetra Pecenetra
16369 Indlæg
D3X Nyheder
8530 Indlæg
mads-wm3 mads-wm3
7976 Indlæg
iRubMyDuck iRubMyDuck
6450 Indlæg
iCoke iCoke
6281 Indlæg
MonsterPool MonsterPool
6117 Indlæg
Shorty Shorty
4625 Indlæg
frisser frisser
4440 Indlæg
Andrea8900 Andrea8900
3705 Indlæg

Forfatter Emne: FEED: BlizzCon Gear Previews  (Læst 412 gange)

0 Medlemmer og 1 Gæst læser dette emne.

Offline D3X Nyheder

  • Nyhedsbot
  • Indlæg: 8530
  • Respect: +2
    • Vis profil
FEED: BlizzCon Gear Previews
« Dato: Oktober 14, 2010, 02:00:23 am »
0
BlizzCon Gear Previews
      


  So what tier is this one, then?5. Out of 18 or so.Also, any chance we can get multiple angles for these?Nope! :) It took many weeks to get assets captured and approved just for these single shots.  
      

http://www.blizzblues.com/us/blizzcon-gear-previews-27026323953.html
      

 


* Medlemmer Online

* Counter



Flere nyheder

d3xladder

Fuld stilling her

Shoutbox

Refresh History  full_page
  • iRubMyDuck: Nogen der vil spille heroes of the storm? Add mig på battletag hvis det er :)
    I går ved 02:07:24 pm
  • Camelo: Ice - du har ret. Tak. God sæsonstart til jer alle. Kan desværre ikke deltage denne gang.
    August 28, 2015, 04:38:52 pm
  • Woop3x: Mangler stadig +1 Monk til HCs fra kl 17 - Kom frisk! :) Woopster#2308
    August 28, 2015, 09:41:42 am
  • Ice: tror timeren skal opdateres lidt da s4 starter 5pm cest hvilket er vores tidszone..
    August 28, 2015, 02:27:19 am
  • ravn725: nåår ja, det er ingen hemmelighed :D.
    August 25, 2015, 12:20:58 am
  • Dragonshard: Fik bare at vide du snakker meget for at holde dig vågen Ravn :-)
    August 24, 2015, 09:56:49 pm
  • Lars: Og jeg mødte dem selvfølgelig in-game
    August 23, 2015, 01:18:24 pm
  • Lars: Pece, da jeg nu er kommet hjem kan jeg uddybe lidt mere :) Jeg var på besøg hos to venner som jeg har kendt helt tilbage fra den tid hvor man farmede Vault of Assassin for Demonic Essence, Fields of Misery og Decaying Crypt for paragon level og legendaries. :D
    August 23, 2015, 01:18:10 pm
  • ravn725: ved ikke hvad du snakker om.. men det skal nok passe :D
    August 22, 2015, 11:03:31 pm
  • Dragonshard: ;D
    August 22, 2015, 10:59:12 pm
  • ravn725: never! :D
    August 22, 2015, 09:32:52 pm
  • Dragonshard: Ravn Du skal opføre dig ordlig når du spiller med nogen af de andre   ;)
    August 22, 2015, 08:52:08 pm
  • Lars: På besøg hos en ven. :)
    August 19, 2015, 03:23:21 pm
  • Pecenetra: Tyskland? Heidepark eller hvorledes? :)
    August 18, 2015, 03:37:07 pm
  • Lars: Tak for det i to. Har eller ikke rigtigt holdt noget føss'dag endnu, er på ferie i Tyskland. :)
    August 18, 2015, 01:05:07 pm
  • Pecenetra: Du får også lige et forsinket tillykke her fra Lars sådan lige dagen efter dagen derpå....
    August 18, 2015, 02:38:56 am
  • mads-wm3: Du kan få et tillykke i hvert fald :p Selvom vejret ikke er imponerende :(
    August 16, 2015, 02:46:32 pm
  • Lars: Ingen fødselsdags tråd endnu ;) ;) ;)
    August 16, 2015, 02:22:35 pm
  • iRubMyDuck: Nogen der vil spille hearoes of the storm? :)
    August 15, 2015, 07:18:19 pm
  • Totem: Er der en nær Aalborg jeg må købe en xbox 360 controller af for cirka 100 kr? Er ligeglad om den er ægte, bare den virker. Skal bruge den til PC :P
    August 13, 2015, 11:03:15 pm


Reaper of Souls Collector's Edition - Køb her