Log ind med brugernavn, kodeord og sessionslængde
collapse collapse

Diablo 2


Items
Crafting
Runeword Søger
Calculators
Guides
Mercenaries
Battle.Net
Links

Seneste Indlæg

Top Poster

Camelo Camelo
16861 Indlæg
Pecenetra Pecenetra
16289 Indlæg
D3X Nyheder
8412 Indlæg
mads-wm3 mads-wm3
7925 Indlæg
iRubMyDuck iRubMyDuck
6446 Indlæg
iCoke iCoke
6224 Indlæg
MonsterPool MonsterPool
6098 Indlæg
Shorty Shorty
4625 Indlæg
frisser frisser
4434 Indlæg
Andrea8900 Andrea8900
3702 Indlæg

Forfatter Emne: FEED: BlizzCon Gear Previews  (Læst 402 gange)

0 Medlemmer og 1 Gæst læser dette emne.

Offline D3X Nyheder

  • Nyhedsbot
  • Indlæg: 8412
  • Respect: +2
    • Vis profil
FEED: BlizzCon Gear Previews
« Dato: Oktober 14, 2010, 02:00:23 am »
0
BlizzCon Gear Previews
      


  So what tier is this one, then?5. Out of 18 or so.Also, any chance we can get multiple angles for these?Nope! :) It took many weeks to get assets captured and approved just for these single shots.  
      

http://www.blizzblues.com/us/blizzcon-gear-previews-27026323953.html
      

 


* Medlemmer Online

Flere nyheder

d3xladder

Fuld stilling her

Shoutbox

Refresh History  full_page
  • mads-wm3: Gz, og sindssygt :P
    I dag ved 08:52:53 pm
  • ravn725: så ramte jeg også P 800.
    I dag ved 06:14:50 pm
  • balladen: Det er længe siden! - Altså 1-2 uger tror jeg.  :)
    Maj 22, 2015, 10:39:38 pm
  • frisser: Hvis du lige har tilføjet det, så skal du nok vente til næste opdatering før du kommer med på listen.
    Maj 22, 2015, 03:31:45 pm
  • balladen: Hvordan kommer man på D3X seasonal ladder? Jeg har tilføjet mit battleTag til min profil. Kan ikke rigtigt finde ud af hvad jeg mangler at gøre? :)
    Maj 22, 2015, 10:00:01 am
  • Camelo: Hvad Pecenetra og Mads sagde ;)
    Maj 21, 2015, 08:03:10 pm
  • Pecenetra: hvad Mads sagde, så er det fint :)
    Maj 20, 2015, 11:11:27 pm
  • mads-wm3: Uden at vide det, vil jeg tro, at det er i orden at i kalder den for d3x.dk, så længe i ikke giver indtryk af, at det er noget "officielt". Så tror det ville være fint, hvis i beskrivelsen af gruppen gør klart, at det er bare er nogle brugere herindefra der har lavet gruppen, og altså ikke crewet ;)
    Maj 20, 2015, 10:24:37 pm
  • TheManz: <så er den public ;)
    Maj 20, 2015, 10:20:53 pm
  • TheManz: @Lars >> det kan du da have ret i... det hele gik lit hurtigt ;)
    Maj 20, 2015, 10:19:37 pm
  • Lars: @Manz var lige inde på steam for at finde gruppen, så man kiunne join, men da den er lukket og kun er medlemmer som kan invite, blev jeg lidt skuffet. Jeg ved godt at det er samme system for vores clan, men burde det ikke være sådan at alle kan join, uden at man skal have invite/tilladelse? Ellers kan jeg godt føle at det bliver lidt for lukket, hvis man ikke kan komme og gå, som man har lyst etc...
    Maj 20, 2015, 09:59:22 pm
  • TheManz: Nu har jeg lavet en steam gruppe... Den hedder d3x.dk (hvis dette ikke er okay med admins her på siden så sig til! så sletter ejg den hurtigt igen!)
    Maj 20, 2015, 07:04:17 pm
  • TheManz: vi burde lave en d3x gruppe i steam så vi kan spille med hinanden?
    Maj 20, 2015, 06:45:11 pm
  • Totem: Det kunne være sjovt, men jeg er virkelig dårlig til det, men min makker og jeg har det nu meget sjovt. Han er sølv-elitemester fordi jeg trækker ham ned :D
    Maj 20, 2015, 10:10:28 am
  • lurpak: Vi burde næsten spille noget csgo matchmaking sammen herinde :)
    Maj 20, 2015, 09:34:14 am
  • iCoke: Det har jeg alligevel aldrig prøvet Lars, mærkeligt. Jeg elsker bare når man kommer på hold med super flinke russiske små drenge, der er totalt gode til at kommunikere <3
    Maj 19, 2015, 12:06:34 pm
  • Totem: Min cs:go matchmaking går ud på at jeg bliver sølv-elitemester når jeg har en ratio på cirka 0.5, så alle de spil jeg kommer i får jeg totalsmadder. Ja, jeg er meget dårlig til fps spil :D
    Maj 17, 2015, 07:47:24 pm
  • Lars: csgo matchmaking er bare så dejligt, når man kommer til at spille med nogle fra Amerika og det er på Amerikansk server, så sidder man med ~300 fps og omkinrg 100-150 i ping, men på Europæisk server har man under 35 :(
    Maj 17, 2015, 06:06:57 pm
  • frisser: Pec jeg har rykket MP et par gange for det svar. Som jeg skrev, hvis det er for besværligt, så er det ok, bare han vil komme med en melding.
    Maj 16, 2015, 05:33:08 pm
  • ravn725: nop, har du ikke. men jeg skal nok add dig.
    Maj 15, 2015, 06:16:13 pm


Reaper of Souls Collector's Edition - Køb her