Log ind med brugernavn, kodeord og sessionslængde
collapse collapse

Forfatter Emne: Patch 1.0.4 preview: Monk  (Læst 1739 gange)

0 Medlemmer og 1 Gæst læser dette emne.

Offline mads-wm3

  • D3X Crew News
  • Indlæg: 8187
  • Køn: Mand
  • Respect: +37
    • Vis profil
  • Battletag:
    wishmaster3#2664
Patch 1.0.4 preview: Monk
« Dato: August 16, 2012, 07:19:58 pm »
0
så er blog updaten om monk i patch 1.0.4 landet!

Citér

The most important changes for the monk in 1.0.4 are aimed at improving damage-focused Spirit Spenders. We're happy with where Spirit Generators are right now, but unfortunately once you have Spirit, there aren’t very many appealing ways to use it.  In many cases, the most effective use of Spirit has been to recast a Mantra repeatedly for the three-second bonus.  While this is certainly one possibility, it doesn't seem as exciting as using one of the more offensively-focused Spirit Spenders (or at least having that option available).


Spirit Spenders

Exploding Palm:

From a strict usability standpoint, we think the visuals for Exploding Palm can be a little difficult to interpret.  It's hard to tell who's affected by the Bleed and who's being damaged by the resulting explosion.  Our Visual Effects team has made some improvements in 1.0.4 which will make it easier for players to tell who's bleeding and who's getting damaged.
From a mechanics standpoint, the three-second Bleed can make the explosion hard to pull off, and the damage just doesn't seem enough to be worth the Spirit cost.  To help with both of these issues, we’re increasing the duration of the Bleed to nine seconds as well as its damage per second, which should make it more likely that monsters you’ve touched with Exploding Palm will go boom when they die.
   
Current: 220% weapon damage over 3 seconds

1.0.4: 745% weapon damage over 9 seconds

(Don't worry, Impending Doom is also having its duration increased to 15 seconds.)


Seven-Sided Strike:

The original intent for Seven-Sided Strike was for it to be a solid damage dealer that you could use for a quick burst. Where Serenity granted you an amazing period of invulnerability, and your other combat skills could put out some damage, Seven-Sided Strike would ideally exist somewhere in the middle by offering some invulnerability and some damage. Unfortunately, the way it currently plays out, Seven-Sided Strike feels more like a bad version of Serenity, and the damage just doesn’t seem worth it. To address this, we’ll be doing a straight damage increase to Seven-Sided Strike to make it an attractive option for those who are looking for a skill that really packs a punch.
The damage buff to Seven Sided Strike is significant.  And although players rarely complain when a skill gets buffed, it does leave one wondering why a lower damage existed in the first place.

The answer is: our initial design was flawed in several ways. To get the skill where it needed to be, we  identified three distinct problems that were plaguing not only Seven-Sided Strike, but other class skills as well, and each problem merited a damage increase.


  • First, we're upping the damage of many skills with longer cooldowns in 1.0.4.  Across all classes, if I can only hit a button once every so often, it needs to dole out some significant damage to justify the spot on my bar.  While some skills, like Archon and Wrath of the Berserker, are significant enough to make the cut, there are a lot of skills that need DPS improvements to make their cooldowns worthwhile.  Indeed, many monks use Seven-Sided Strike for the brief invulnerability, not the damage.
  • Second, we're also upping the damage on skills that spend Spirit. As mentioned in the introduction, Spirit Spenders are getting buffed because the Spirit cost needs to be weighed against the benefit of using that Spirit on something else -- such as refreshing your Mantra.
  • Third, we're taking a hard look at distinctive, class-defining skills that create better tension on your skill bar. We'd like to promote skills that help to fulfill the fantasy of a class; skills that make you feel happy that you chose the class you did.  Since the fantasy of a monk involves being fast, agile, and hard to hit, Seven-Sided Strike seemed like a natural candidate.

We looked at making these improvements across all skills and all classes, and Seven-Sided Strike benefitted all three times.  As a result, the 1.0.4 version of the skill is incredibly potent (we'll save the details for the patch notes).  

Wave of Light:

Wave of Light is the kind of skill that just needs to do way more damage. It has a big Spirit cost, but it doesn’t seem to pay off based on the amount of Spirit invested into it. In general, we’d like Lashing Tail Kick to be a skill that’s good against a small number of targets and feels relatively "spammable," and for Wave of Light to be a skill that’s more of an investment -- something that you don’t use as frequently, but pays out with bigger damage numbers when you actually do hit the button.
   
Current: 215% weapon damage as Holy + 45% damage as AoE

1.0.4: 390% weapon damage as Holy + 45% damage as AoE

This is just for the base skill. Wall of Light, Explosive Light, and Pillar of the Ancients damage has also been buffed up by a fair amount.



Passives

In terms of passives, it's pretty clear at this point that One With Everything is considered a mandatory passive for all monks.  While "mandatory" passives aren't great, making any major change would do more harm than good, particularly when a) incoming damage is so high and b) monks need the extra durability in order to survive. Additionally, as a result of this passive, monks are more heavily tied to their current gear, so making changes to One With Everything would have very noticeable negative repercussions to the gear monks have invested in.

While we'd prefer that there wasn't an "absolutely mandatory" passive, we're going to let this one ride for now. If we do try to make changes we'll ideally do it in a way that doesn't invalidate the passive, doesn't hurt monk survivability, and doesn't undermine the gear people are currently wearing.

Last but not least, we added the ability for monks to wield two-handed weapons in 1.0.3, along with supporting animations. This has allowed some monks who enjoy two-handers to play this way, but it's not always effective. In the Systems Preview, we mentioned that two-handed melee weapons are getting a buff, and that will help.  As additional support, the Spirit generation bonus granted by The Guardian's Path is going to be increased from 25% to 35%.


Be sure to check out our other class previews for patch 1.0.4:[/color]


Wyatt Cheng is a Senior Technical Game Designer for Diablo III. He's currently debating whether to level his Shadow priest or "Laser Chicken" to 90 first when Mists of Pandaria comes out.

kilde
« Senest Redigeret: August 17, 2012, 01:04:32 pm af Pecenetra »


SC NL plvl: 795
Wiz x 3
Crusader x 2
DH x 2
WD x 2
Monk x 2

HC NL plvl: 143
Wiz: lvl 70

youtube channel

Offline Jandersen

  • Indlæg: 693
  • Køn: Mand
  • Respect: 0
    • Vis profil
  • Battletag:
    Andersen#1361
Sv: Patch 1.0.4 preview: Monk
« Svar #1 Dato: August 16, 2012, 07:34:05 pm »
0
Den var godt nok fattig på info iforhold til de andre imo.

Offline mads-wm3

  • D3X Crew News
  • Indlæg: 8187
  • Køn: Mand
  • Respect: +37
    • Vis profil
  • Battletag:
    wishmaster3#2664
Sv: Patch 1.0.4 preview: Monk
« Svar #2 Dato: August 16, 2012, 07:37:56 pm »
0
jeg synes den har nogenlunde lige så meget som wizard... det kan godt være wizard går lidt mere i dybden, men det er så stort set kun omkring hydra...

noget jeg dog specielt liker ved monk updaten er wave of lights buff! helt klart på sin plads


SC NL plvl: 795
Wiz x 3
Crusader x 2
DH x 2
WD x 2
Monk x 2

HC NL plvl: 143
Wiz: lvl 70

youtube channel

Offline Pecenetra

  • Global Moderator
  • Indlæg: 16539
  • Køn: Mand
  • everything is Possible
  • Respect: +50
    • Vis profil
  • Battletag:
    KiWeN#1431
Sv: Patch 1.0.4 preview: Monk
« Svar #3 Dato: August 16, 2012, 07:50:59 pm »
0
Enig, af en ultimativ skill at være er den ret ueffektiv..

Glæder mig også at de holder One with Everything som den er, trods dens suverænitet...

Offline Engelund

  • Indlæg: 316
  • Respect: 0
    • Vis profil
  • Battletag:
    Engelund#2103
Sv: Patch 1.0.4 preview: Monk
« Svar #4 Dato: August 16, 2012, 08:13:59 pm »
0
Glæder mig til, at de laver de store ændringer, og er helt vild med, at de ikke piller ved de ting, der virker ;)
- Synes dog det er dybt deprimerende at læse inde på blizzards egen hjemmeside, hvor der ikke er andet end brok, brok og mere brok...

Synes opdateringerne ser gode ud, selvom de ikke åbner helt op for infomationerne (hvilket passer mig fint) og glæder mig i det hele taget til, at man kan lege og eksperimenterer med builds, og man samtidig kan bruge legendaries og sets der buffer ens skills endnu mere! :D

Offline mads-wm3

  • D3X Crew News
  • Indlæg: 8187
  • Køn: Mand
  • Respect: +37
    • Vis profil
  • Battletag:
    wishmaster3#2664
Sv: Patch 1.0.4 preview: Monk
« Svar #5 Dato: August 16, 2012, 08:29:33 pm »
0
jep synes også det er skod med alt det brok, specielt dem der siger ting om at det er for lidt og for sent... det har jo tydeligvis hørt hvad der er blevet sagt, og har gjort stort set alt det der har været stort krav om... indtil videre har jeg ikke set en eneste ting som jeg har været utilfreds med ;)


SC NL plvl: 795
Wiz x 3
Crusader x 2
DH x 2
WD x 2
Monk x 2

HC NL plvl: 143
Wiz: lvl 70

youtube channel

Offline Pecenetra

  • Global Moderator
  • Indlæg: 16539
  • Køn: Mand
  • everything is Possible
  • Respect: +50
    • Vis profil
  • Battletag:
    KiWeN#1431
Sv: Patch 1.0.4 preview: Monk
« Svar #6 Dato: August 17, 2012, 11:59:12 am »
0
Man kan diskutere om 3 måneder efter udgivelsen er for sent, men taget i betragtning at tingene først skal prøves (af spillere), formuleres og modtages, diskuteres, afprøves, indbygges og gjort klart - så er det nu ret hurtigt... Spørgsmålet er dog om det ikke kunne have været gjort under beta forløbet..

Alt i alt er jeg bare glad for at de gør noget ved det - det er rart at se :D

Offline Cena

  • Indlæg: 1204
  • Køn: Mand
  • Respect: 0
    • Vis profil
  • Battletag:
    Kano#2468
Sv: Patch 1.0.4 preview: Monk
« Svar #7 Dato: August 17, 2012, 12:09:34 pm »
0
Man kan diskutere om 3 måneder efter udgivelsen er for sent, men taget i betragtning at tingene først skal prøves (af spillere), formuleres og modtages, diskuteres, afprøves, indbygges og gjort klart - så er det nu ret hurtigt... Spørgsmålet er dog om det ikke kunne have været gjort under beta forløbet..

Alt i alt er jeg bare glad for at de gør noget ved det - det er rart at se :D

Da jeg læste starten af din post, tænkte jeg også at det burde man nok have kigget lidt på i betaen, men du kommer så selv ind på det senere.

Jeg må indrømme at jeg lidt havde overset betaen fordi jeg egentlig havde opgivet at spillet nogensinde skulle udkomme, men hvor lang tid løb den egentlig?
You can't see me!

Offline Pecenetra

  • Global Moderator
  • Indlæg: 16539
  • Køn: Mand
  • everything is Possible
  • Respect: +50
    • Vis profil
  • Battletag:
    KiWeN#1431
Sv: Patch 1.0.4 preview: Monk
« Svar #8 Dato: August 17, 2012, 01:06:31 pm »
0
Man kan diskutere om 3 måneder efter udgivelsen er for sent, men taget i betragtning at tingene først skal prøves (af spillere), formuleres og modtages, diskuteres, afprøves, indbygges og gjort klart - så er det nu ret hurtigt... Spørgsmålet er dog om det ikke kunne have været gjort under beta forløbet..

Alt i alt er jeg bare glad for at de gør noget ved det - det er rart at se :D

Da jeg læste starten af din post, tænkte jeg også at det burde man nok have kigget lidt på i betaen, men du kommer så selv ind på det senere.

Jeg må indrømme at jeg lidt havde overset betaen fordi jeg egentlig havde opgivet at spillet nogensinde skulle udkomme, men hvor lang tid løb den egentlig?
Den eksterne/åbne fra juli/august 2011 og frem til maj 2012, men den interne/lukkede startede vist i begyndelsen af 2012..
« Senest Redigeret: August 17, 2012, 01:06:51 pm af Pecenetra »

Offline Cena

  • Indlæg: 1204
  • Køn: Mand
  • Respect: 0
    • Vis profil
  • Battletag:
    Kano#2468
Sv: Patch 1.0.4 preview: Monk
« Svar #9 Dato: August 17, 2012, 01:16:40 pm »
0
Man kan diskutere om 3 måneder efter udgivelsen er for sent, men taget i betragtning at tingene først skal prøves (af spillere), formuleres og modtages, diskuteres, afprøves, indbygges og gjort klart - så er det nu ret hurtigt... Spørgsmålet er dog om det ikke kunne have været gjort under beta forløbet..

Alt i alt er jeg bare glad for at de gør noget ved det - det er rart at se :D

Da jeg læste starten af din post, tænkte jeg også at det burde man nok have kigget lidt på i betaen, men du kommer så selv ind på det senere.

Jeg må indrømme at jeg lidt havde overset betaen fordi jeg egentlig havde opgivet at spillet nogensinde skulle udkomme, men hvor lang tid løb den egentlig?
Den eksterne/åbne fra juli/august 2011 og frem til maj 2012, men den interne/lukkede startede vist i begyndelsen af 2012..

Nå den var SÅ lang er det sku ringe at de ikke har fået taget mange af tingene i opkøbet syntes jeg.
You can't see me!

Offline Pecenetra

  • Global Moderator
  • Indlæg: 16539
  • Køn: Mand
  • everything is Possible
  • Respect: +50
    • Vis profil
  • Battletag:
    KiWeN#1431
Sv: Patch 1.0.4 preview: Monk
« Svar #10 Dato: August 17, 2012, 06:32:21 pm »
0
Man kan diskutere om 3 måneder efter udgivelsen er for sent, men taget i betragtning at tingene først skal prøves (af spillere), formuleres og modtages, diskuteres, afprøves, indbygges og gjort klart - så er det nu ret hurtigt... Spørgsmålet er dog om det ikke kunne have været gjort under beta forløbet..

Alt i alt er jeg bare glad for at de gør noget ved det - det er rart at se :D

Da jeg læste starten af din post, tænkte jeg også at det burde man nok have kigget lidt på i betaen, men du kommer så selv ind på det senere.

Jeg må indrømme at jeg lidt havde overset betaen fordi jeg egentlig havde opgivet at spillet nogensinde skulle udkomme, men hvor lang tid løb den egentlig?
Den eksterne/åbne fra juli/august 2011 og frem til maj 2012, men den interne/lukkede startede vist i begyndelsen af 2012..

Nå den var SÅ lang er det sku ringe at de ikke har fået taget mange af tingene i opkøbet syntes jeg.
Det største ændringer kom hen ad mod jul 2011 mener jeg.. Men vi fik jo ikke lov til at teste andet end hen til Skeleton King, så vi havde jo ingen anelse om mange af systemerne, skills og den slags.. Der er rigtig mange af ting som de har måtte rette som hurtigt ville have vist sig i en bredere test, men alt efter der har de jo kun testet internt hos Blizzard, og det mærkes desværre...

Offline Engelund

  • Indlæg: 316
  • Respect: 0
    • Vis profil
  • Battletag:
    Engelund#2103
Sv: Patch 1.0.4 preview: Monk
« Svar #11 Dato: August 18, 2012, 11:02:44 am »
0
Man kan diskutere om 3 måneder efter udgivelsen er for sent, men taget i betragtning at tingene først skal prøves (af spillere), formuleres og modtages, diskuteres, afprøves, indbygges og gjort klart - så er det nu ret hurtigt... Spørgsmålet er dog om det ikke kunne have været gjort under beta forløbet..

Alt i alt er jeg bare glad for at de gør noget ved det - det er rart at se :D

Det kan være meget rigtigt, men synes nu at folk må tage sig lidt i nakken og se lidt positivt på det hele.. Diablo er i mine øjne et spil der udvikler sig rigtig meget på lang sigt, og synes sgu egentligt at det er ret spændende at se, hvordan det udvikler sig hen ad vejen ;)

Da jeg startede på D2 synes jeg bestemt heller ikke, det var det mest iøjenfaldne spil, det tog lidt tid, før det tog fat, og jeg er sikker på, at D3 vil ændre sig med tiden, til at blive et mega awesome spil, med masser af levetid! :D

 


* Medlemmer Online

  • Dot Gæster: 102
  • Dot Skjult: 0
  • Dot Brugere: 0

There aren't any users online.
Sv: Patch 2.6.4 PTR - 21. november af FarreX
[I dag ved 01:37:37 am]


Sv: Patch 2.6.4 PTR - 21. november af McOwen
[I går ved 08:59:45 am]


Sv: Patch 2.6.4 PTR - 21. november af Nielsen90
[November 20, 2018, 11:59:02 pm]


Sv: Patch 2.6.4 PTR - 21. november af mads-wm3
[November 20, 2018, 11:18:56 pm]


Sv: Patch 2.6.4 PTR - 21. november af Kimusen
[November 20, 2018, 09:47:15 pm]

Refresh History  full_page
  • bjpdk: Hey. Er der plas til at komme ind i klanen igen? bjarke#2460
    November 08, 2018, 02:30:42 pm
  • Camelo: Det er godt nok en ærgerlig annoncering. Hele fanbasen føler sig nærmest taget ved næsen.
    November 03, 2018, 03:41:43 pm
  • mads-wm3: Warcraft 3 remake though :D :D
    November 03, 2018, 12:26:27 pm
  • MonsterPool: Ja, stor skuffelse.
    November 03, 2018, 01:23:11 am
  • Kimusen: Diablo til tablet/tlf.. Jøsses noget LÅRD!
    November 02, 2018, 09:45:55 pm
  • Camelo: Det er faktisk den eneste solo grift, jeg har lavet. Bare for at få adgang til primals :) Burde kunne komme i top 300 efterhånden, vil jeg tro.
    Oktober 28, 2018, 04:26:12 pm
  • Nielsen90: kun 958 pff xD
    Oktober 28, 2018, 11:41:16 am