Log ind med brugernavn, kodeord og sessionslængde
collapse collapse

Forfatter Emne: Patch 2.4 review - første kig på nye items, områder mm.  (Læst 6108 gange)

0 Medlemmer og 1 Gæst læser dette emne.

Offline Lars

  • Indlæg: 1724
  • Køn: Mand
  • Respect: +23
    • Vis profil
  • Battletag:
    Lars#2526
Sv: Patch 2.4 review - første kig på nye items, områder mm.
« Svar #15 Dato: November 10, 2015, 03:14:48 pm »
0

Håber så bare at seasonal jurney er hurtigt overstået, så jeg kan komme tilbage til non-season igen ASAP  ;)

Bliver allerede her nød til at øddelæg dine drømme om at få alle 10 stash tabs. Med næsten 100% sikkerhed kan jeg sige dig at den sidste og måske også den sværdeste objective er at få en GR rekord på solo, som i season 4 har været GR60 på solo. Dog kan jeg ikke sige noget om at den bliver højere i season 5, men det er næsten uden tvivl at jeg kan sige at den allerede nu vil komme tilbage igen.

Season 1:   P386
Season 2:   P710
Season 3:   P558
Season 4:   P1119
Season 5:   P1662
Season 6:   P1090
Season 7:   P1053
Season 10: P1058
Season 11: P811
Season 13: P1056
Season 14: P858
Season 15: P1079
Season 16: P2774
Season 17: P1830

Offline Xenophon_

  • Indlæg: 398
  • Køn: Mand
  • Respect: +12
    • Vis profil
  • Battletag:
    rekoor#2751
Sv: Patch 2.4 review - første kig på nye items, områder mm.
« Svar #16 Dato: November 10, 2015, 03:15:55 pm »
0
Det bliver første gang jeg laver en Season char, men med mine 12 main chars og lidt mules/undone builds/ideas (:p), så bliver jeg jo nød til det, hvis jeg vil have bare lidt stash space ^^ Så det bliver ikke mere end: Slet char, ffs(!), lav char, ffs(!), og opnå "stash space" på season og så slet char, ffs(!), lave char igen, ffs(!), eller vente til den dumper ned igen, men så skal jeg jo gøre det hele igen, for at få næste stash space, så med andre ord, så mister jeg/fjerner de jo egentlig bare en char... :)

Offline Pecenetra

  • Global Moderator
  • Indlæg: 16539
  • Køn: Mand
  • everything is Possible
  • Respect: +50
    • Vis profil
  • Battletag:
    KiWeN#1431
Sv: Patch 2.4 review - første kig på nye items, områder mm.
« Svar #17 Dato: November 10, 2015, 04:39:38 pm »
0
Der skulle være 8 kapitler i season journey, kapitel 4, 5, 6, 7 og 8 giver en "bonus" tab hver men jeg er ikke sikker på hvilken giver den ekstra tab - men det forlyder at være kapitel 4, hvilket er rimelig let st opnå. Du får 1 bonus tab per season, og i alt kan du få 5, det vil sige at den 5. kan du tidligst få i season 8 - misser du en får du den i season 9 osv.
In patch 2.4.0 everyone can purchase up to 6 stash tabs with gold. However, starting with Season 5, players will also be able to earn an additional stash tab by completing specific objectives in the Season's Journey (for a total of 7). In the next season in which they participate they'll be able to earn another stash tab for a total of 8. Each season (starting with Season 5) offers the chance to earn 1 more stash tab until the maximum of 10 has been reached.
Kilde

Det de har fundet er en måde at udbygge stash på så du har 2 i et - for de af jer som ikke har set billeder og fulgt med. Og ja den 5. tab er tilgængelig for alle med RoS.

Det eneste der vides med sikkerhed er at Blizzard klasificere kapitel 5 og over som bonusser for dem som går helt ind for spillet, så at opnå kapitel 8 bliver ikke let.

Jeg synes dog det er træls at læse igen og igen at folk føler sig tvunget til at spille season. Det er der absolut intet om, det er en mulighed og du får en belønning for det. I 2.3 fik du et pet og en særlig ramme til portræt, i 2.4 får du ramme og ekstra stash tabs. Gider du ikke spille for det, jamen så lad være - ingen der er tvunget til noget som helst og 5 tabs er stadig en del, om end i underkanten.


Håber så bare at seasonal jurney er hurtigt overstået, så jeg kan komme tilbage til non-season igen ASAP  ;)


Bliver allerede her nød til at øddelæg dine drømme om at få alle 10 stash tabs. Med næsten 100% sikkerhed kan jeg sige dig at den sidste og måske også den sværdeste objective er at få en GR rekord på solo, som i season 4 har været GR60 på solo. Dog kan jeg ikke sige noget om at den bliver højere i season 5, men det er næsten uden tvivl at jeg kan sige at den allerede nu vil komme tilbage igen.



GR60 solo er ikke et krav, kun GR60. Solo'en er en conquest som du skal have 3 af, typisk GR60 solo, GR40 uden 6p sæt og så torment X rift på under 3 min. Så kender godt forvirringen.

Det bliver første gang jeg laver en Season char, men med mine 12 main chars og lidt mules/undone builds/ideas (:p), så bliver jeg jo nød til det, hvis jeg vil have bare lidt stash space ^^ Så det bliver ikke mere end: Slet char, ffs(!), lav char, ffs(!), og opnå "stash space" på season og så slet char, ffs(!), lave char igen, ffs(!), eller vente til den dumper ned igen, men så skal jeg jo gøre det hele igen, for at få næste stash space, så med andre ord, så mister jeg/fjerner de jo egentlig bare en char... :)

Derfor "Rebirth" er kommet, så du kan overføre en eksisterende karakter til season uden at miste rekorder som kills og timer spillet, plus dit gear gemmes i den der konvolut. Du skal blot huske at items kun gemmes i 30 dage i konvolutten.
« Senest Redigeret: November 10, 2015, 05:33:00 pm af Pecenetra »

Offline Xenophon_

  • Indlæg: 398
  • Køn: Mand
  • Respect: +12
    • Vis profil
  • Battletag:
    rekoor#2751
Sv: Patch 2.4 review - første kig på nye items, områder mm.
« Svar #18 Dato: November 10, 2015, 07:47:58 pm »
0
Quote: "Jeg synes dog det er træls at læse igen og igen at folk føler sig tvunget til at spille season. Det er der absolut intet om, det er en mulighed og du får en belønning for det."

Der er to måder at spille det på, begge er muligheder. Dem der spiller den ene(season) får en belønning, de andre(non-season) gør ikke. Hvis du vil have ekstra stash, så skal du altså spille på denne specifikke måde, altså season. Det tenderer ret kraftigt til tvang, hvor positive ord du end vælger at bruge... Hvis man i forvejen spiller season, så kan jeg da godt se at man ikke føler det er tvang...

Quote: "Derfor "Rebirth" er kommet, så du kan overføre en eksisterende karakter til season uden at miste rekorder som kills og timer spillet, plus dit gear gemmes i den der konvolut. Du skal blot huske at items kun gemmes i 30 dage i konvolutten."

Jeg kan overføre en class bibeholdt navnet, men jeg skal* stadig lvl op til 70 begge gange korrekt? Jeg kan ikke bruge den sammen med mine non-season chars eller stash. Efter minimum 30 dage skal* jeg tilføre alt der var på den char, via konvolutten, til mit non-season stash. (ellers vil jeg miste det.)
Derfra har jeg mindre plads på mine non-season chars, 1. fordi jeg nu har en non-season char mindre, 2. fordi jeg skal* bruge ekstra plads til at holde de items fra den season char jeg skulle lave, før jeg kunne få ekstra stash space...  Får jeg det ekstra stash space inden 30 dage, hvilket jeg sikkert/forhåbentligt gør, så skal* jeg bruge noget af det på at opbevare mine items fra konvolutten... :D
For ikke at nævne, at jeg er såkaldt ikke-tvungen til at spille Diablo på en måde jeg ikke bryder mig om, altså season.
 
Nu er spørgsmålet: Kan vi lave denne rebirth ting når vi vil? med andre ord, kan vi rebirth vores season char til non-season, så snart vi har fået det ekstra stash space eller skal(*?) vi vente til season er færdig?

Som altid glæder jeg mig dog stadig til at se hvad de har af nye tilføjelser til Diablo, men når det er sagt, er noget så tragikomisk som deres "ikke tvang" til at få mere stash space nu i orden at påpege, imo. ;)

* - Altså, det er jo ikke tvang...
« Senest Redigeret: November 10, 2015, 07:57:13 pm af Xenophon_ »

Offline Pecenetra

  • Global Moderator
  • Indlæg: 16539
  • Køn: Mand
  • everything is Possible
  • Respect: +50
    • Vis profil
  • Battletag:
    KiWeN#1431
Sv: Patch 2.4 review - første kig på nye items, områder mm.
« Svar #19 Dato: November 10, 2015, 10:27:25 pm »
0
Netop, hvis du vil have det ekstra stash space, så skal du gennemføre noget særligt. Hvis du vil have en Greater Rift key så skal du gennemføre en Nephalem Rift, og det samme gælder hvis du vil have cube powers og legendary gems. At et spil beder dig gennemføre noget bestemt for at opnå en belønning er hverken nyt eller noget forbeholdt Diablo 3 eller Blizzard.

Du skal yde for at få en reward, og at bede dig level en karakter op og klarer nogle enkle opgaver synes jeg er ganske fint, handler ikke om at jeg i forvejen spiller season. Synes blot det er en fin indsats for en god belønning. Ret specielt får du endda din reward i begge modes samtidigt. Havde det været at gøre det på hardcore havde jeg også gladeligt taget udfordringen op.

Rebirth kan du bruge når du vil, så et par uger inde i season kan du nok godt få et hurtigt lift til at klare opgaverne. Men du kan ikke overføre fra season til non-season før season slutter.




Offline Lars

  • Indlæg: 1724
  • Køn: Mand
  • Respect: +23
    • Vis profil
  • Battletag:
    Lars#2526
Sv: Patch 2.4 review - første kig på nye items, områder mm.
« Svar #20 Dato: November 11, 2015, 12:29:57 am »
0

Håber så bare at seasonal jurney er hurtigt overstået, så jeg kan komme tilbage til non-season igen ASAP  ;)


Bliver allerede her nød til at øddelæg dine drømme om at få alle 10 stash tabs. Med næsten 100% sikkerhed kan jeg sige dig at den sidste og måske også den sværdeste objective er at få en GR rekord på solo, som i season 4 har været GR60 på solo. Dog kan jeg ikke sige noget om at den bliver højere i season 5, men det er næsten uden tvivl at jeg kan sige at den allerede nu vil komme tilbage igen.


GR60 solo er ikke et krav, kun GR60. Solo'en er en conquest som du skal have 3 af, typisk GR60 solo, GR40 uden 6p sæt og så torment X rift på under 3 min. Så kender godt forvirringen.


Pece jeg ved altså ikke om du har læst forbi hvad jeg skrev, men det er altså et krav for at få det sidste objective til Guardian i season journey.

Season 1:   P386
Season 2:   P710
Season 3:   P558
Season 4:   P1119
Season 5:   P1662
Season 6:   P1090
Season 7:   P1053
Season 10: P1058
Season 11: P811
Season 13: P1056
Season 14: P858
Season 15: P1079
Season 16: P2774
Season 17: P1830

Offline TheLauge

  • Indlæg: 62
  • Køn: Mand
  • Respect: +4
    • Vis profil
  • Battletag:
    Lauge#2909
Sv: Patch 2.4 review - første kig på nye items, områder mm.
« Svar #21 Dato: November 11, 2015, 08:35:01 am »
0
Jeg synes det er helt fint, at man skal gøre sig fortjent til, at få det extra stash space og har fuldt forståelse og respekt for jeres holdninger til dette.
MEN, når nu Blizzard har delt spillerne op i 2 "lejre" season vs non-season, så synes jeg at det ville være fair nok, at Blizzard så lavede nogle objectives på non-season der også ville kunne udløse det ekstra stash space.  ;)   

Offline Xenophon_

  • Indlæg: 398
  • Køn: Mand
  • Respect: +12
    • Vis profil
  • Battletag:
    rekoor#2751
Sv: Patch 2.4 review - første kig på nye items, områder mm.
« Svar #22 Dato: November 11, 2015, 04:48:59 pm »
0
Netop, hvis du vil have det ekstra stash space, så skal du gennemføre noget særligt. Hvis du vil have en Greater Rift key så skal du gennemføre en Nephalem Rift, og det samme gælder hvis du vil have cube powers og legendary gems. At et spil beder dig gennemføre noget bestemt for at opnå en belønning er hverken nyt eller noget forbeholdt Diablo 3 eller Blizzard.

Du skal yde for at få en reward, og at bede dig level en karakter op og klarer nogle enkle opgaver synes jeg er ganske fint, handler ikke om at jeg i forvejen spiller season. Synes blot det er en fin indsats for en god belønning. Ret specielt får du endda din reward i begge modes samtidigt. Havde det været at gøre det på hardcore havde jeg også gladeligt taget udfordringen op.

Rebirth kan du bruge når du vil, så et par uger inde i season kan du nok godt få et hurtigt lift til at klare opgaverne. Men du kan ikke overføre fra season til non-season før season slutter.

Ja, hvis man gerne vil misforstå, så skal jeg da lige love for at det kan lade sig gøre. Så lad mig skære det helt ud i pap.

Der er ingen begrænsninger/forskelle vedr. Rifts, Greater rifts, Act I, Act II, Act III, Act IV, Act V, Classes, spells, Cube, Cube receipts, Cache, Bonus Cache, Blå mobs, Gule mobs, små mobs, store mobs, boss mobs, farver, linjer, tegn, UI, AI, Gold, Story, etc. etc., ved henholdsvis Season og Non-season. Eneste forskelle er at loot drop-rates lader til at være væsentligt højere på Season og nye items kommer lidt senere til NS.
I både Season og Non-season skal man sjovt nok lave "nogle ting for en belønning", som du er så glad for at overbevise folk om skulle være den egentlige problemstilling, når det ikke er det....(!)

Problemstillingen er.... at det ikke er muligt for non-season players at få det stash space.(!)

Altså, er de tvungen til at spille season for at få det ekstra stash space.(!!!)

Nu burde det da ikke længere kunne misforstås...

Ps. Hardcore er en udfordring, det er season ikke, så lad venligst være med at kalde det noget som det ikke er. Brugen af positive ord ændrer ikke på det faktuelle. Der findes i øvrigt HC på både Season og Non-season btw, as according to the whole point.

Harcore er i øvrigt også en anden måde at spille på, så hvis ekstra stash space kun er for softcore, så ville HC players også være tvunget til at spille noget der ikke interesser dem, for at få adgang til en vigtig del af spillet, som de skal bruge et helt andet sted.

En idé til Blizzard for dem der spiller både HC og SC kunne måske være at døde HC chars blev gjort til softcore chars. De mister den altså ikke, men den kan kun bruges på SC. Den skal måske stadig stå som død HC, så man kan beholde sine HC char stats/oversigt. Jeg ved ikke om der er interesse for det, men det er da en tanke.
« Senest Redigeret: November 11, 2015, 07:25:34 pm af Xenophon_ »

Offline Pecenetra

  • Global Moderator
  • Indlæg: 16539
  • Køn: Mand
  • everything is Possible
  • Respect: +50
    • Vis profil
  • Battletag:
    KiWeN#1431
Sv: Patch 2.4 review - første kig på nye items, områder mm.
« Svar #23 Dato: November 13, 2015, 02:11:19 am »
0
Pece jeg ved altså ikke om du har læst forbi hvad jeg skrev, men det er altså et krav for at få det sidste objective til Guardian i season journey.


Årh, jamen stash tab kommer med conqueror - men kan godt se din pointe ;)

Altså, er de tvungen til at spille season for at få det ekstra stash space.(!!!)

Jo, ved at spille season - season spillere kan heller ikke få den uden at starte en ny season. Om de gør det på grund af vane eller for at få stash space, portræt osv. er sagen uvedkommende. Opgaven er simpel; start fra scratch og opbyg en karakter til at klare et sæt opgaver.

Når season er slut er alle season karakterer jo også non-season så season-spillere sidder jo i nøjagtig samme båd.

Du kunne også få et Heroes of the Storm portræt, det krævede at du nåede level 20 i Heroes of the Storm. Igen bare en mulighed og ikke noget du kunne gøre med din eksisterende karakterer.
Mange andre spil har også haft DLC's og add-on game modes som du kunne gennemføre for at få en bonus i det oprindelige spil. Eneste eksempel jeg lige kan komme på er Dragon Age, men ved andre også har brugt det konceptet med at spille spillet på en anderledes måde, fra en anden side eller noget helt tredje - og så lås op for en eller anden bonus.

Altså, er de tvungen til at spille season for at få det ekstra stash space.(!!!)

Igen du er ikke tvunget til at skulle have ekstra stash space - du vil bare gerne have det. Problemet er at du gerne vil have det foræret. Ved at gøre det til netop en season unlock så står alle lige i forhold til at kunne få det.

Istedet for det bare siger BAM og så har alle der spiller non-season det fordi de har mere eller mindre gjort alt hvad der er at gøre. Bonus space tabs er jo delt, så har du x antal på season har du samme antal på non, og omvendt.
Nu vælger de også at fjerne season items så tilbage er jo kun et par portrætter og så lige den ekstra stash tab.

Offline Xenophon_

  • Indlæg: 398
  • Køn: Mand
  • Respect: +12
    • Vis profil
  • Battletag:
    rekoor#2751
Sv: Patch 2.4 review - første kig på nye items, områder mm.
« Svar #24 Dato: November 13, 2015, 05:31:49 am »
0
Pece, det er jo åbenlyst at du har rodet dig ud i nogle kommentarer, der ikke holder vand. At du så vælger at gå i et fuldt ud kamikaze forsvar af det, er jo så bare sørgeligt at være vidne til.

Quote: "Season spillere skal også starte på en ny season"
Jamen kære Pece, det er jo så lige præcis det som det vil sige at være season spiller....... Du må da selv kunne se du er ude på ekstremt dybt vand?? Der er jo ingen ændring, intet er anderledes, det er bare at gøre som man plejer, spille season........

Quote: "Når season er slut er alle season karakterer jo også non-season så season-spillere sidder jo i nøjagtig samme båd."

I samme båd?? Nu rabler det da fuldstændig for dig med dine sammenligninger :S Kære Pece, det hedder at spille season... Der er ingen sammenligning. Non-season spillere har ikke spillet season, hvilket er grunden til at deres char forbliver som den var, hvor den var.... Når næste season så kommer, så fortsætter de så med at spille non-season.... vågn nu op.

Og så begynder du at snakke om Hero portrætter og andre mærkeligt ting, der jo skriger til himlen, at du fuldstændig har tabt tråden. Hero portrætter er ikke en vital del af spillet. Det har ingen effekt på selve spillet, det har faktisk meget lidt med spillet at gøre, da det ikke er andet end en "gimmick". Det kan man jo næppe sige om stash space.... Det er jo helt væk, det du skriver.


Quote: "Igen du er ikke tvunget til at skulle have ekstra stash space - du vil bare gerne have det. Problemet er at du gerne vil have det foræret."
To ting Pece.
1). Jeg er ikke tvungen til at have ekstra stash space, nej, men eftersom det er en væsentlig del af spillet, så er jeg tvungen til at spille season for at få det.... Jeg skal spille season for at få det Pece, det må da snart gå op for dig. Jeg kan ikke spille non-season og få det, ej heller HC og så få det, jeg skal spille season for at få det, det kan der nu engang ikke være tvivl om. Så for at få det, så er jeg nu engang tvungen til at spille season. Hvordan du end du vender og drejer det.
2) Jeg synes det er ekstremt fedt, at du i flere indlæg antyder, at samtlige der spiller non-season ikke vil have udfordringer, ikke gider at gøre noget for at få rewards, vi er åbenbart alle dovne og ugidelige og spiller non-season fordi det ikke kræver noget. Det ville dog vægte lidt tungere, hvis det ikke var fordi Season stadig ikke er nogen udfordring, overhovedet. Hvordan du får bildt dig ind at season skulle have noget som helst med en udfordring at gøre, at det kræver mere af nogen art, tror jeg ikke der er mange der kan få øje på...
Jeg kan godt forstå, at du er frustreret over at have bevæget dig ud på så dybt vand, men der må være grænser for, hvor langt du vitterligt ønsker at gå, for at se om du ikke kan redde den hjem. Hvis det ikke er gået op for dig endnu, så er det ved at være ret pinligt at være vidne til.

Quote: "Istedet for det bare siger BAM og så har alle der spiller non-season det.."

Jeg er ret sikker på, at der ikke er en eneste non-season spiller herinde, der snakker om BAM, værsgo'. Du skal være velkommen til at læse tråden igennem... Det er ikke andet end mere udenomssnak og anklager, fordi du har rodet dig ud i noget der er helt og aldeles uholdbart.

Offline kamala

  • Indlæg: 153
  • Køn: Mand
  • Respect: +3
    • Vis profil
  • Battletag:
    kamala#2983
Sv: Patch 2.4 review - første kig på nye items, områder mm.
« Svar #25 Dato: November 13, 2015, 10:17:19 am »
0
Smukt skrevet xenophon

Offline Gosch

  • Indlæg: 136
  • Køn: Mand
  • "The crusade marches on!"
  • Respect: +11
    • Vis profil
  • Battletag:
    Gosch#21560
Sv: Patch 2.4 review - første kig på nye items, områder mm.
« Svar #26 Dato: November 13, 2015, 02:46:09 pm »
0
Inden den saglige diskussion kører helt af sporet, så tror jeg Pece blot mener, at det er i orden, at der skal ydes en indsats for at få noget ekstra, og at det ikke ligefrem er et nyt koncept (effort --> reward).

For Blizzard er det også en effektiv måde at trække flere spillere til season. At folk på NS bliver lidt screwed er jo træls, men forståeligt ud fra et designsynspunkt. Før var der season only items, denne gang er der stash. Hvis ikke der var en gulerod, ville endnu færre spille season, da det så kun ville være leaderboards der trak, hvilket kun et fåtal går op i seriøst. Det må alligevel være federe, at kunne spille de samme builds samtidig på non- og season?

Man kan så diskutere, om der på NS skulle være en alternativ måde, at få det ekstra stash på. Jeg har ikke den perfekte løsning, da en del af de conquest jo er en del af selve levelingen og gearingen.

Til slut vil jeg sige, at 1 tab per season er ALT for lidt, den er sgu' hurtigt fyldt, når man hoarder som mig! ;D
De burde øge stash automatisk, da der jo hver season kommer et hav af nye items samt helt nye sæt. Og hvis man har et full ancient sæt liggende, sletter man det jo ikke bare igen, da det måske bliver aktuelt i et eventuelt re-make. GIEF MOAR STASH PLOX!

"Armored by faith, driven by duty, bound to kill the enemies of the Zakarum."
— The Crusader Tomes

Offline Pecenetra

  • Global Moderator
  • Indlæg: 16539
  • Køn: Mand
  • everything is Possible
  • Respect: +50
    • Vis profil
  • Battletag:
    KiWeN#1431
Sv: Patch 2.4 review - første kig på nye items, områder mm.
« Svar #27 Dato: November 13, 2015, 04:11:04 pm »
0
Rabler ikke for mig, har bare læst massevis af tråde om emnet hvor non-season spillere hænger i at det er til fordel for season spillere at stash space optjenes der. Og det er det altså ikke. Jo vi har lært at komme godt igang og de skiftende niveauer mens karakteren udvidesx fordi vi har prøvet det før. Men ellers så nej ingen fordel til nogen af spillerne.

Det non-season spillere konstant græder over er at de skal starte forfra uden alle deres "gode" items og det er meget muligt, men igen en del af den udfordring som er lagt op til at gøre sig fortjent til belønningen. Og igen er det ikke en belønning du skal have, eller på anden måde er tvunget til at skulle skaffe. Det er blot en mulighed, og ikke noget der påvirker gameplay, andet end du kan gemme mere end ellers af hvad du finder. Det er sørgeligt at se spillere blot tro de får alt foræret, så kan de jo lige så godt bare implementere autoplay.

Tror egentlig også ar de færreste season spillere går op i at der kan skaffes ekstra tabs, i al fald ikke mange der hylder det. Istedet griner de fleste over non-season spillernes brok, men det er nu ikke fordi jeg ikke forstår problemstillingen for non-season, men jeres argumenter holder virkelig ikke vand. Heller ikke en som har kommet med et reelt bud på et alternativt, fordi non-season er alle steder på fremskridts stigen. Du kan ikke lave noget hvor alle skal kæmpe lige for det.

Jeg har faktisk også en fornemmelse af at mange kommer til at opdage at det er rart at starte fra bunden igen hvor items er brugbare og 90% ikke bare er skrot, målet for Blizzard er jo netop at holde spillet interessant så folk bliver at blive ved med at spille.

Og igen, det er kun et tilbud om en opgave du kan løse for at kunne gemme mere, lad nu være med at sige du skal eller er tvunget til at få det på nogen som helst måde.

Ang at du får 1 tab per season kun, så tror jeg det er for at holde season relevant længere og sikre at dem som ikke når det ikke mister muligheden helt.

Offline Xenophon_

  • Indlæg: 398
  • Køn: Mand
  • Respect: +12
    • Vis profil
  • Battletag:
    rekoor#2751
Sv: Patch 2.4 review - første kig på nye items, områder mm.
« Svar #28 Dato: November 13, 2015, 06:58:23 pm »
0
Inden den saglige diskussion kører helt af sporet, så tror jeg Pece blot mener, at det er i orden, at der skal ydes en indsats for at få noget ekstra, og at det ikke ligefrem er et nyt koncept (effort --> reward).

Pointen er jo stadigvæk ikke, at folk skulle have noget i mod at yde en indsats. Hvorfor bliver folk ved med at drejer samtalen over på noget, som det ikke drejer sig om. Det er ingen hemmelighed, at det oftest er fordi folk er ude på dybt vand og prøver at dreje fokus væk, hvilket det vitterligt også virker til her, specielt med tidligere indlæg in mente.

Jeg er helt med på, at season er en måde at få nogle folk til at blive ved med at spille, dem der netop kan lide denne måde at spille på. Det er hele idéen med season, at lave ny opstarter, så det kører i bølger. Så kan man banke igennem og få alt det ny gear hurtigt og slå sidste seasons stats meget hurtigt, hvilket giver nogle mennesker en større fornemmelse/følelse af fremskridt.

Så er der NS spillere, som ikke har noget imod at grind 1 år for at få et specifikt item og som ikke har noget imod at man ikke stiger sindssygt hurtigt i gear, paragons, GRs etc.

Det er to helt forskellige måder at spille på.

Jeg har intet problem med at items kommer på season først, eftersom alt handler om tålmodighed på NS, der får du ikke foræret en masse bonusser til loot drop osv. På NS tager tingene tid og den "udfordring" er vi nogle der kan li'. Andre kan li' den "udfordring", som det ræs der foregår på season.

Jeg synes det er helt fint at man har delt season on non-season op. Der findes jo også massere af spillere som synes om begge ting, nogle gange vælger de at gå med på season, andre gange ikke. Jeg ser ingen grund til at stash space skal øges automatisk, men jeg synes dog det er rart man kan skaffe sig mere stash, da der er mange forskellige builds og finder man 1 item til et build, så betyder det ikke at man finder resten indenfor de næste 2-3 måneder, ikke på NS i hvert fald. Det ville så være rart, hvis de havde gjort det ekstra stash space muligt for alle eller i det mindste havde brugt en udfordring som vejen dertil, hvilket jo oversat betyder - Hardcore.(Både S og NS)
« Senest Redigeret: November 13, 2015, 07:00:34 pm af Xenophon_ »

Offline Xenophon_

  • Indlæg: 398
  • Køn: Mand
  • Respect: +12
    • Vis profil
  • Battletag:
    rekoor#2751
Sv: Patch 2.4 review - første kig på nye items, områder mm.
« Svar #29 Dato: November 13, 2015, 07:27:06 pm »
0
Rabler ikke for mig, har bare læst massevis af tråde om emnet hvor non-season spillere hænger i at det er til fordel for season spillere at stash space optjenes der. Og det er det altså ikke. Jo vi har lært at komme godt igang og de skiftende niveauer mens karakteren udvidesx fordi vi har prøvet det før. Men ellers så nej ingen fordel til nogen af spillerne.

Så det er ikke en fordel for dem der spiller season, at man kun kan få det på season? Hvor season spillerene finder dem selv alligevel?  Den tror jeg lige vi lader stå lidt...

Du startede ellers med at skrive det ikke rablede for dig, men det forsvandt så ret hurtigt igen...
Herefter prøver du så, igen, at lave NS spillernes problem om til noget andet. Det er ikke ligefrem raketvidenskab at lvl en char, det er faktisk ikke den store udfordring, medmindre der er tale om Hardcore. Så jeg tvivler vitterligt på, at der er nogen NS'ere der vil påpege at det skulle være en fordel for nogen... undtaget mindreårige. NS'ere lvl'er også chars, tro det eller lad vær'. Det er faktisk muligt, at starte en ny char uden at bruge nogle af de ting du har fra tidligere. Dette kan man gøre for at få hele historien genfortalt og for at give sig en udfordring, uden loot boost etc., man kan også gøre det samme med en HC char.

Jeg vil lade resten af dit nonsens passere, da jeg ikke orker at hjælpe dig mere. Læs evt. mine tidligere indlæg for mere indsigt.

rekoor out

 


* Medlemmer Online

  • Dot Gæster: 51
  • Dot Skjult: 0
  • Dot Brugere: 0

There aren't any users online.
Sv: I hate dolls af Mikkeline Kakaomælk
[Oktober 22, 2019, 09:45:55 pm]


Sv: I hate dolls af frisser
[Oktober 18, 2019, 12:38:27 pm]


Sv: I hate dolls af frisser
[Oktober 18, 2019, 12:10:38 pm]


Sv: I hate dolls af mads-wm3
[Oktober 17, 2019, 09:27:58 pm]


I hate dolls af frisser
[Oktober 17, 2019, 04:26:59 pm]

Refresh History  full_page
  • mads-wm3: Arhhh... Der er da lidt tid endnu
    September 12, 2019, 05:05:09 pm
  • Dragonshard: Snart juleaften
    September 11, 2019, 12:31:12 am
  • Kimusen: 2.6.6 er live :)
    August 20, 2019, 10:04:42 pm
  • Camelo: Woohoo! Tommy lever <3
    August 16, 2019, 04:56:13 pm
  • Tommy: CAS findes altid Cammie!
    August 13, 2019, 11:16:58 am
  • mads-wm3: Ser bestemt interessant ud!
    Juli 26, 2019, 12:03:47 pm
  • Kimusen: Patch notes 2.6.6 HYPED!
    Juli 26, 2019, 01:35:40 am