Log ind med brugernavn, kodeord og sessionslængde
collapse collapse

Forfatter Emne: Morten Aka SpermFISH, Lysthustleren, Søddreng 12.  (Læst 2598 gange)

0 Medlemmer og 1 Gæst læser dette emne.

Offline Søddreng12

 • Indlæg: 457
 • Køn: Mand
 • And remember: respect is everything
 • Respect: 0
  • Vis profil
  • Dansk Elektronik Forum
Morten Aka SpermFISH, Lysthustleren, Søddreng 12.
« Dato: September 25, 2009, 01:58:05 am »
0
Lige lidt Nostalgi...


Måske så sku den her havde været postet i d2 generelt, og jeg var igang med at skrive den i off topic, da jeg så fandt ud af at der var et board præcis til den slags her!


lige en lille indledning.

Som nok ingen af jer ved så er jeg begyndt at spille classic, endelige på den baggrund at jeg ville havde en rusher så jeg ku høste mig en helveds masse runer, ved at booste mig selv fra normal til hell, da man ikke er afhænging af char level der. Der er jo intet act 5!.

Men pudsigt nok så blev det sku meget sjovt at spille på classic, dels fordi det fik mig til at tænke tilbage til 1999 hvor jeg kun var 11 år. Jeg huske det som var det i går at jeg fik det i jule gave, efter som min bror jo havde købt det selv for hans spare penge.

Som lillebror så man jo op til sin storebror!

Vi havde ikke internet på det tidspunkt. Vi sad bare og spillede på hver sit værelse. Min første character var selvølgelig en Barbarian!

Så fik vi endelig et modem, tror faktisk stadigvæk vi har det liggende inde i vores lille værelse med al vores gammel elektronik! Jeg huske præcis hvordan vores mor altid sagde at vi måtte spille for en ti'er i timen. Og min bror var altid så ked af at han mistede sit "kort" hver gang han loggede på battle.net med hans singleplayer character.

Så kom Expansion pakken Lord of Destruction! Det måtte vi bare eje! som sagt, som gjort! vi fik det, men stadigvæk kun et 56k modem, og siden jeg kun var 12, eller 13 havde jeg jo ikke råd til at spille på nettet, som min storebror kunne!

Så kom dagen hvor vi fik ISDN!

Jeg skulle nu oprette min egen konto på closed battle.net, ligesom min storebror! Jeg ved ikke hvorfor, og jeg mindes heller ikke at der var nogen special grund til det, men min første account på battle.net skulle hedde "FHG" om det var et forkert minde om SHG, ved jeg endelig ikke!

Min storebror var jo så klog, så jeg rendte hele tiden ind til ham og spurgte.: Hva skal jeg nu! For jeg ville jo ikke gøre noget forkert! Han fortalte mig at jeg skulle lave en Sorceress, selv om jeg jo endelig helst ville lave en barb. Men så pædagogisk som min bror var forklarede han mig at jeg skulle lave en Sorc, som kunne dræbe mephisto, og på den måde kunne jeg finde nogle gode items og SÅ ku jeg få lov til at lave en barb!

Så jeg fik selvfølgelig et boost af min storebror, han havde hele TAL RASHAS sæt!!

Så skulle jeg bare joine baner som hed noget med "cow" og når jeg så nåede til level 75 kunne jeg begynde at dræbe mephisto på nightmare, med min Firewall sorc!

Mit første "gode" drop var en Buriza! Jeg var helt oppe og køre da jeg så at der droppede noget unikt som jeg aldrig havde set før, så jeg skyndte mig at identifisere den! Jeg løb ind til min bror og sagde jeg havde fundet en fed armbryst!

Jeg husker det som var det i går.. Han blev sur? Hvorfor?
Jo hvis jeg ikke havde identifiseret den så havde jeg ku få en SOJ for den. Men helt vred var han ikke, han sagde at jeg var heldig at det var en 195% og at jeg sikkert godt kunne få en soj for den alligevel!

Jeg endte så med at lave en Amazone i stedet for at trade mig til en soj.I dag sidder jeg som 21 årig, kl 2 om natten og skriver dette.. hvorfor?
Jeg faldt over en side, som forlængst er out of date! Men den fik mig til at tænke tilbage til den tid, den tid hvor jeg elskede diablo 2 mere end jeg nogensinde vil komme til! Og ja jeg savner hvert minut af den tid. tilbage i 1.09. Jeg spillede med alle min brors venner, i dag spiller jeg helt alene. Det blir aldrig det samme, deraf bruger jeg ordet "Nostalgi" som så mange nok ikke ved stammer fra de to græske ord.: nostos (hjemrejse) og algos (smerte).

Diablo 2 v 1.09  og Diablo v 1.10+  er i mine øjne desværre to helt forskellige spil.

Nu skal i selvfølgelig ikke gå glip af det som fangede min opmærksomhed, og fremkaldte denne sindslignede tilstand.:Hvorfor blev Stone Of Jordan (SOJ) valuta på Diablo II Realms? Der findes adskillige grunde til at netop denne ene ring er blevet så meget mere værd end andre items, og de fleste af grundene skal findes i Diablo II Classic.

Nytteværdien af SOJ

SOJ-baseret økonomi opstod i Diablo II Classic. På daværende tidspunkt var +1 to all skills en ret svær ting at få. Kun ganske få items havde +skills, såsom Tarnhelm, Silks Of The Victor, Eye Of Etlich og SOJ. Resten af items med +skills var enten class specifikke eller var tæt på ubrugelige til en effektiv char. +1 to all skills var altså en ret eftertragtet egenskab. Mana bonusen på SOJ var ligeledes en nærmest uhørt bonus i Diablo II Classic. De eneste to items der gave mana increase på % af din oprindelige mana var SOJ og Frostburns. Eftersom der var en del chars der havde brug for ret meget mana for at kunne blive spillet effektivt dengang, var SOJ en større del af udstyret end den måske er nu.

Necromancere havde brug for ekstremt meget mana, da den hyppigste opbygning dengang var tonsvis af Revives, Iron Maiden samt Bonespirit, hvoraf Revives og Bonespirit til tider kunne være ret svære at holde flydende i en lind strøm uden en ekstra ordinær stor mana pool at tage af. Necromanceren skulle selvfølgelig også bruge +skills, hvorfor 2 SOJ stor set var de eneste accepterede ringe til denne char.
Sorceress var endnu en char der nød godt af både mana bonus og +skill. Standard opbygning dengang var maxet Frozen Orb, som på det tidspunkt ikke led under den casting delay som man har nu. En maxet Frozen Orb kostede en del mana at bruge som primært våben, hvorfor manaen var en ret velkommen gave til sorc. 2 SOJ var ligeledes standard for en effektiv sorc dengang.
Den hyppigst spillede palladin var på det tidspunkt opbygget med max Concentration/Blessed Hammer, hvilket også til tider kunne kræve en hel del mana at vedligeholde når der skulle være fart på. +Skills var her ligeledes af stor betydning da dmg increase både kom fra ekstra Concentration samt ekstra Blessed Hammer.

Rariteten af SOJ

SOJ havde imidlertid andre funktioner end bare at være standard udstyr for 3/5 af alle chars: Den var den sidst opnåelige unikke ring i spillet.
På daværende tidspunkt fungerede unikke på den måde at hvis en unik fandtes i spillet var det 100% umuligt at få denne unikke på et monsterdrop eller på gambling. Samtidigt var SOJ den allersidste ring i rækken af unikke ringe. Det fungerede dengang således at havde man ingen unikke ringe så ville det ALTID være nagelring hvis der kom en unik ring. Hvis man dog allerede var i besiddelse af nagelring, kunne denne ikke droppe og den næste ring ville således droppe. Denne ring var manald heal ring. De kloge hoveder fandt hurtigt ud af at ved at have både nagelring og manald heal ring med sig i hvert eneste spil så var chancen for at en unik ring der droppede blev til en SOJ 100%.

Chancen for at finde rares og unikke fra monstre var i Classic ekstremt lille med mindre man var en ret garvet MF char, hvilket ikke var gængse på det tidspunkt. Derfor måtte der andre metoder til for at skaffe sig SOJ. Og her kom den gamle gambling opsætning til at være en ret effektiv metode. I Classic var der ret stor (i forhold til nu) chance for at det man gamblede på kunne blive unikt. Så folk rendte rundt i deres exp-runs i City Of The Damned, River Of Flame og Chaos Sanctuary og samlede alt det gold og alle de items de kunne sælge. Når man havde samlet sig 1-2 millioner gold var der næsten 100% chance for at kunne gamble sig til en SOJ. Nu var 1 million ikke noget man bare samlede i Classic på samme måde som man gør nu. Ting kunne max sælges for 25000 gc, og det var ret sjældent man reelt fandt et item der kom helt derop (ingen elites).

SOJ som handelsvare

SOJ havde altså følgende egenskaber:

- Nytteværdi for hovedparten af karakterer.
- Meget besværlig at finde eller gamble.
- Have en prædefineret værdi: ca. 2 millioner gc.
- Konstante stats (aldrig tvivl om egenskaber).
- Fyldte kun 1 slot i inventory.

Mange items i spillet havde en eller flere egenskaber til fælles med SOJ, men netop kombinationen at have et meget sjældent og brugbart item med høj værdi som kun fyldte 1 slot, var noget man ikke fandt andre steder i Diablo II. Disse egenskaber, samt at ens formue ville stige proportionalt med det antal timer man brugte på spillet, gjorde at man accepterede SOJ som værende en passende valuta på Realms.


Konsekvens
Da folk rigtig fik smag for MF og begyndte at gamble efter SOJ konstant i Classic for at kunne købe sig guddommelige våben, dual leech ringe, +2 rare skill amuletter osv, faldt værdien af en SOJ naturligvis. Gennem hele forløbet blev adskillige Dupe muligheder fundet og SOJs blev dupet på livet løs af skrupelløse spillere.
Da der nu var et uanet antal SOJ i omløb begyndte folk at søge efter metoder til at få mere værdifulde ting, såsom de ovenstående ting man kunne købe for SOJ.
Dertil benyttede man den cube opskrift der lyder på: 6 Perfect Skulls + rare item --> Nyt rare item af samme type. Folk forsøgte at få gode amuletter og ringe hovedsageligt. Denne udvikling førte til at en SOJ senere blev 6 Perfect Skulls værd (Gems var en del sværere at få op på perfect dengang).

Lord Of Destruction økonomien

I Lord Of Destruction (LOD) introduceredes en enorm masse nye items, som sammenlignet med gamle items var guddommelige og langt mere brugbare end de gode rares man havde spinket og sparet for at købe i Classic. En SOJ fik pludselig en helt anden og meget mere unik karakter en den havde før version 1.08. Nu kunne man ikke længere gamble sig til SOJ, og chancerne for at finde den på et monster blev ligeledes meget små med fjernelsen af udelukkelsesmetoden, samt introduktionen af adskillige nye unikke ringe.

Nytteværdien faldt ligeledes, da det resterende udstyr ny kunne udgøre så effektive bonuser, at en Necromancer eller Sorceress ikke længere var 100% afhængige af SOJ som primære ringe. Ligeledes har Palladinen heller ikke længere brug for SOJ på fingrene, da Concentration/Blessed Hammer comboen er blevet ineffektiv. Netop på dette tidspunkt begyndte tvivlene omkring holdbarheden af SOJ økonomien at dukke op hos mange mennesker, da man pludselig havde en økonomi baseret på en ressource som ikke steg i takt med resten af de items der ville blive fundet.

SOJ ville gennemgå en naturlig deflation fordi antallet var konstant, men de øvrige items, som ofte var langt mere brugbare, blev mere hyppige med de tusindvis af MF runs der blev lavet. Nytteværdien og værdien af SOJ i Diablo II Classic stod lige pludselig slet ikke mål med hvad den var blevet værd udelukkende på grund af sin sjældenhed.

Konklusion

Det massive antal af SOJ som eksisterer på Realms på nuværende tidspunkt, kombineret med det faktum at det er et sjældent item som intet fylder og har konstante egenskaber, gør at man ikke kan afvise dem som valuta. Det præsenterer dog en stor problematik at alle garvede MF spillere og tradere bruger SOJ som enhed, når det for nytilkomne er en nærmest uopnåelig ring at få fingrene i, hvorfor de bliver frustrerede over at prøve at handle med folk. Hele ideen med handel i Diablo, at man bytter et item, som for andre har større værdi end for en selv, til et item man har brug for, er forsvundet. Alt gøres nu køligt op i enheden SOJ, hvorfor det ofte også for erfarne spillere bliver kedeligt at handle med andre.

Så vidt jeg kan se er der ingen muligheder for afskaffelsen af en så indgroet del af handelen på Realms som SOJ. Så for dem der føler sig irriteret over at al handel gøres op i denne enhed er der fra mit syn tre løsningsmuligheder:
Oprettelsen af et nyt trading community.
En samling af folk, som går imod SOJ økonomien og handler internt, som accepterer at man til tider giver lidt og til tider får lidt ekstra i handler af forskellige items man skal bruge.
Oprettelsen af et nyt Realm.
Dette ville starte alle fra en frisk og alle ville have samme forudsætninger for at finde samme items, uden at nogle kunne importere X antal enheder af en ekstrem sjælden ting.
Reset af alle konti.
Effekten ville blive som ovenstående løsningsforslag, men er noget mere drastisk. Ville sikkert også udløse et ramaskrig af en størrelse så Blizzard aldrig ville overveje denne mulighed.


Link til overstående info: http://www.dailyrush.dk/features/articles/390/parts/1232/
-> Elektronik interesseret?!
What? Its not my fault.. its called makeup.

Offline Søddreng12

 • Indlæg: 457
 • Køn: Mand
 • And remember: respect is everything
 • Respect: 0
  • Vis profil
  • Dansk Elektronik Forum
Sv: Morten Aka SpermFISH, Lysthustleren, Søddreng 12.
« Svar #1 Dato: November 24, 2012, 03:38:10 am »
0
Hvor blev du af? Og hvad med din knallert?
Hvad med din far, styrer han stadig sin brandert?


Hvor blev du af? Hvor troede du, at du skulle henad?
Du lånte bøgerne ud, og vi fik bøgerne hjemkaldt

Hvor er du nu? Hvad pisser dig af?
Hvad stod du på? Og hvad ku’ du få?


Folk forsvinder, Morten hvor blev du af?
Og nye liv begynder, du’ en anden i dag
Hey, folk forsvinder, Morten hvor blev du af?
Og nye liv begynder, du’ en anden i dag
Morten hvor blev du af?

Hvornår blev alting for meget?
Piger du ikke ku’ få, for let da du blev vejet
Hvor er du nu? Hvem pisser dig af?
Hvem passer du på? Og hvem passer på dig?

Jeg tror næsten det er en som keder mig, der har skrevet den her sang.
Jeg roede rigtig meget med knallert/scooter, da jeg nåede den alder.
Min far styrer stadigvæk hans brandert, ellers også styrer den ham..

Hvor er jeg nu? Hvad pisser mig af? Hvad står jeg på? Hvad ku jeg få?
Jeg sidder på kolding sygehus på H12. Her har jeg siddet i snart 3 mdr. Og skal sikkert være her længe endnu, måske også holde jul her.

Hvor blev jeg enlig af? Skal vi ikke starte med hvor det startede? Så kan vi tage det første til sidst. Børnehaven var et mega hit. Selvfølgelig var der også episoder der som til tider var lidt ud over det normale. Jeg havde et sundt temperament kan vi kalde det.

Så blev jeg 6, og skulle i skole... jeg husker tydeligt første skole dag.. Hvem gør ikke det? De få som ikke havde gået i børnehave, tudede da deres forældre gik.

Her begyndte mit uretfærdige liv så, efter min egen mening. Jeg kom ind i kæmpe diskussioner. Med lærer, elever, pedeller.. you name it.
Tit og ofte med enten slagsmål eller amok ture som afslutning..
Jeg kunne ikke forstå hvorfor alle var efter mig..

Hvorfor kørte de altid på mig? Hvorfor ikke på de andre? Er jeg grim? Er jeg dum? Er jeg klam?
Det var bare nogle af de spørgsmål jeg begyndte at stille mig selv.
Til sidst blev jeg enig med mig selv om at det nok var et 'ja' til alle de spørgsmål jeg stillede mig selv, som var det rigtige svar.

Hver dag inden jeg skulle i skole, kunne jeg ikke lade vær med at frygte, at jeg ville gå amok eller flippe ud eller banke nogen. Det var bare et spørgsmål om tid før det ville ske alligevel.. Tror faktisk det skete 9 ud af 10 dage. Hvis ikke oftere.
Jeg ville rigtig gerne fortælle om nogle af episoderne i detaljer, men det må blive en anden dag. I grove træk så foregik de således.:
Der blev kørt på mig, jeg blev sur, der blev kørt mere, jeg blev mere sur.. gik amok... etc..

Har i nogensinde set den video med den tyske knægt som går amok på sin computer, over et spil?

gang det med 10.. så har i lidt af sammenligne med..

Jeg sagde storset hver dag til min mor at jeg ville flytte skole. Men det var som om hun ikke rigtig forstod hvordan jeg havde det. Det var først i 3. klasse at der skete noget.

De mente at jeg burde gå til psykolog, og undersøges for DAMP.

Så jeg gik til psykolog.. blev undersøgt på børne- og unge psykiatrisk afdeling i odense.
På børne psyk blev det hurtigt afklaret at jeg ikke havde DAMP. Men nærmer en "DAMP-lignede problematik". Så jeg blev ved med at gå til psykolog. De samtaler handlede mest om at jeg snakkede om computer spil eller action film. Og så selvfølgelig om dem jeg hadede aller mest i klassen.

Jeg gik faktisk til psykolog fra 3.klasse til jeg blev 18.

Men hvad nyttede det? Skolen var som den plejede.. ja herre gud.. de gav mig da det kendte vidundermiddel "RITALIN".... Men det havde lidt til ingen effekt overhoved. Så det blev også fjernet igen.

Så startede jeg i 7. klasse... Der sagde jeg til mig selv... "Det her skole år, vil jeg slet ikke blive sur/gå amok/flippe ud..etc etc".
Jeg syntes virkelig selv at jeg gjorde et enormt indsats for at det ikke skulle ske.. Det var bare rigtig svært når folk konstant var på nakke af mig.
Det var sku næsten som om at de vidste at jeg havde den her aftale med mig selv. Så de blev jo nød til at bruge mere krudt på at få mig ned med nakke.. Det lykkedes også til sidst..
En dag det toppede. Og jeg næsten ikke kunne klare det mere, gik jeg til min lære.
Jeg beklagede mig til hende, fortalte det som det var. De andre er efter mig, jeg kan ikke håndtere det mere.. hjælp..
Hun kiggede på mig og smilede mens hun sagde "Jamen morten, det må du lære at klare selv, jeg kan ikke hjælpe dig"... Der slog det nærmest klik... Jeg pakkede mine ting. Tog min jakke og min cykelhjelm og begyndte at gå hjem af. Men så let skulle det tydeligvis ikke gå. For hvem møder jeg på gangen, ligesom jeg svinger hen af gangen? Det ville være lidt forkert at kalde ham lederen af mobberne, men det er sku tæt på.

Jeg gør det jeg er bedst til. Jeg går amok, denne gang bevæbnet med en cykelhjelm. Jeg har et godt greb i hans krage med højre hånd. Alt imens at jeg hamre løs i ansigtet på ham med min cykelhjelm. Jeg råber alt hvad mine lunger kan klare, så savlen hænger ud af kæften på mig, mens jeg slag for slag blir ved. Jeg stopper faktisk først da der er 3 voksne mænd(lærer) som prøver at få mig væk fra ham. Mit adrenalin rus gør at 1 eller 2 voksne ikke kunne holde mig. Da den ene for slæbt resterne af lederen væk(som jeg dog kan sige det). Prøver de på at berolige mig, men mit mål er nu at komme hjem i en fart.

Da jeg kommer hjem ringer jeg straks til min mor. Da jeg høre hendes stemme siger jeg følgene til hende: "Hvis jeg skal tilbage på den skole, så er jeg ikke i live når du kommer hjem!"
Hun sagde selvfølgelig til mig at jeg ikke behøvede at tage i skole mere.

Efter at havde siddet hjemme og kukke et par måneder. Helt alene, uden besøg fra nogen. Fandt jeg hurtigt ud af hvem jeg enlig var venner med. Jeg havde ingen venner. Hold kæft hvor gjorde det ondt at vide det.

Der blev møder og pis og lort med kommunen og skole osv. De blev så enige om at jeg skulle have enundervisning på samme skole. Det kunne jeg godt gå med til, for det kunne foregå på en sådan måde at jeg ikke mødte nogle fra min gamle klasse.
Det gik super. Efter en månedes undervisning, kom der en pige ind i "min enmands klasse". Hun havde det heller ikke for godt. Hun var ikke særlig pæn, lidt buttede og bælgøjet. Hun sagde intet de første par uger. Men så begyndte hun at bløde op. Hun var rigtig flink. Men vi snakkede aldrig om hvorfor vi var der. Det viste sig at hun hørte stemmer og også var blevet mobbet på hendes gamle skole, så vidt jeg fik fortalt.

Da mit 7. klasse år blev færdigt. Havde kommunen ikke rigtig gjort noget, så jeg skulle gå en klasse om. Så endte i 7. klasse igen med dem et år yngre end mig på samme skole. Her blev jeg faktisk en af de mest populære i klassen. Ingen sagde noget til mig overhoved. Holdkæft hvor var det fedt. Endelig at blive midtpunkt. Men når jeg ser tilbage på den tid. Så skammer jeg mig. For jeg blev en af "dem". Nu var det mig der kørte showet, der blev delt håndmadder ud til alle som "i mine" øjne ikke var gode. Det endte også med at jeg faktisk blev smidt ud af skolen. De kunne ikke styre mig.

Men hvad kan man forvente? Hvis du slår en hund gennem flere år. Så kan den også finde på at gå helt amok.

Jeg kom på friskole. Her begyndte mit hårde kriminelle liv. Jeg vil endda mene at det læner sig op af bandet relateret kriminalitet. Jeg var gået fra at være et lammeslået lille forsvarsløst dyr, til en rigtig ond tyr. Dog var jeg ikke stor som en tyr, men jeg var lille, senestærk og rigtig hurtig. Både i munden og med hænderne... Alle dem dine forældre sagde du skulle holde dig fra, var mit nye slæng.

Heldigvis kom jeg over det ret hurtigt igen. Men der var en ting som sad fast.. Ondskaben. Den ondskab som i dag har fået mig hen til der hvor jeg sidder nu.

Jeg tog min værnepligt hos beredskabsstyrelsen. Det var enlig der jeg lagde min kriminelle karriere på hylden. Jeg fandt ud af hvor fedt det var at gøre gode gerninger. Som at redde menneskeliv. Det var også her inde at jeg fandt ud af, at jeg skulle være noget inden for svagstrøm.

Så straks efter begyndte jeg på Odense tekniske skole. Det gik utrolig godt i starten, jeg ku bare det pis. Så begyndte jeg at falde lidt af på den. Men det lykkedes mig alligevel at score et 12tal til grundforløbseksamen.

I tiden på grundforløbet mødte jeg en pige. Det udviklede sig ret hurtigt. I sær da hun blev uventet gravid, i sommerferien. Jeg tog det som en mand. Så jeg stod ved konsekvensen af min handling. Vi fik en dejlig dreng.

Inden hun fødte, havde jeg nået at få en læreplads. Det var et kanon sted. De var bare de bedste kollegaer. Det var ikke noget somhelst der.

Så begyndte det så småt at gå skævt.

Jeg følte at folk omkring mig prøvede at få mig ned med nakken. De var efter mig..
Jeg sidder i dag på H12. Det er koldings åbne psykiatriske afdeling. Jeg startede med at sidde på H4, som er den lukkede.
Det var min kone som ringede til psykiatriskskadestue og sagde at hun var bange for mig. Hun frygtede for hendes, og børnenes liv.

Jeg har gennem gået utallige af terapeutiske undersøgelse de sidste uger. De kloge kan ikke sætte en direkte diagnose. Men de er sikre på at det er medfødt. Og jeg nok aldrig skal regne med at blive "rask".
Det ligger i mit adfærds mønster. lægen sagde at det er utrolig svært at ændre dette.


Her er jeg nu.


Jeg skriver ikke det her for at få medlidenhed, eller noget andet.. Jeg har bare brug for at komme af med det. Her er der kun ganske få som kender mig. Og dem som der kender mig her, tror jeg ikke at jeg kan skramme med det jeg skriver. I så faldt er jeg ked af det hvis jeg har gjort det.
-> Elektronik interesseret?!
What? Its not my fault.. its called makeup.

 


* Medlemmer Online

Sv: Blizzcon 2021: Diablo II remaster bekræftet af frisser
[Februar 27, 2021, 07:44:03 pm]


PTR - patch 2.7.0 - LIVE af mads-wm3
[Februar 26, 2021, 07:14:25 pm]


Sv: Hvad lavede I kl 13.37 i dag? af mads-wm3
[Februar 24, 2021, 01:07:41 am]


Sv: Blizzcon 2021: Diablo II remaster bekræftet af mads-wm3
[Februar 24, 2021, 01:04:30 am]


Sv: Hvad lavede I kl 13.37 i dag? af Mikkeline Kakaomælk
[Februar 23, 2021, 09:42:46 pm]

Refresh History  full_page
 • Mikkeline Kakaomælk: Har det på samme måde Mads. Eller, jeg har ikke noget imod at spille på telefonen, er bare ikke til den slags spil på telefonen.
  Februar 22, 2021, 10:50:16 pm
 • mads-wm3: Men lige meget hvad, har jeg bare ikke specielt lyst til at game på telefon
  Februar 22, 2021, 09:46:41 pm
 • mads-wm3: Har ikke fulgt med, men i announcement trailer så det rimelig generic ud.
  Februar 22, 2021, 09:45:53 pm
 • Andrea8900: Af hva jeg har kunne se af gameplay fra immortal, så ser det sgu meget lovende ud af et mobil spil
  Februar 22, 2021, 08:45:40 pm
 • mads-wm3: Tror bare jeg læser historien hvis det er det.. Kommer sgu ikke til at sidde og game på min telefon
  Februar 22, 2021, 08:31:03 pm
 • Camelo: Jeg kommer nok maksimalt til at spille Immortal for historiens skyld.
  Februar 22, 2021, 03:21:10 pm
 • mads-wm3: xD
  Februar 21, 2021, 12:26:15 pm