Log ind med brugernavn, kodeord og sessionslængde
collapse collapse

* Random Quotes

"How do I know I can trust you, hmm...?"
- Lysander

Forfatter Emne: Livet på godt og ondt. Af Alexander / Canz  (Læst 16178 gange)

0 Medlemmer og 1 Gæst læser dette emne.

Offline Canz

 • Indlæg: 381
 • Køn: Mand
 • Respect: +1
  • Vis profil
 • Battletag:
  Epicfame#2108
Sv: Livet på godt og ondt. Af Alexander / Canz
« Svar #30 Dato: Juni 09, 2011, 09:42:17 pm »
0
Bum !

Var til samtale med på psyk i dag. Skal gå hos en, something, 5 gange. Planen er, at det skal give mig nogle redskaber, til at komme ned på jorden, eller op, hvis jeg det begynder at svinge. Samtalen i dag, gik sådan set bare ud på, at hun lærte mig at kende igen. Har gået ved hende før og hun er skam ganske sød :)

Er tilbage på markedet efter piger :D Min kollega er dælme et fint eksemplar ;D Men har hun mon en kæreste ? :p Det finder jeg nok ud af ;D Men ville det monstro være smart, at finde sammen med hende, hvis nu det ikke holder, og vi så ikke kan arbejde sammen mere ? Det  ville sgu være noget lort.

Hvilke tanker kører rundt i mit hoved lige nu ? Hmm. Ganske fornøjerlige tanker, ingen dårlige overhovedet. Og for faen hvor er det dog skønt :D

Burde måske begynde, at snakke lidt mere med min eks kæreste, da jeg ved hun savner mig som ven, ligesom inden vi begynde i et forhold igen. Men hva holder mig tilbage ? Det ved jeg faktisk ikke. Føler nok bare ikke for hende som ven, som jeg gjorde en gang. Hun er dog den af mine venner, som kender mig bedst, og som har været min ven i længst tid. Se, det var jo ikke så svært.

Ved ikke helt hva der er sket, her på sidste, men føler mig konstant svimmel, har kvalme nu og da -.- Det går nu nok over igen. Ligesom så meget andet går over med tiden :)

Hyg jer ! ;D
Rigtige mænd er Landmænd!
Vil du være den store ske eller den lille ske?

Offline Canz

 • Indlæg: 381
 • Køn: Mand
 • Respect: +1
  • Vis profil
 • Battletag:
  Epicfame#2108
Sv: Livet på godt og ondt. Af Alexander / Canz
« Svar #31 Dato: Juni 27, 2011, 07:08:06 pm »
0
Halløj ;D

Well. Er begyndt på noget nyt mecicin. Det er Seroquel depot medicin. Det skulle blive frigjort stille og roligt, i kroppen, men tror lige jeg skal vænne mig til det. Bliver slået ud med det samme jeg tager det :p

Har fundet pigen. Hun er dælme skøn. Vi har kendt hinanden i 1 år, tror jeg det er. Men først her de sidste 5 dage, har vi sådan rigtig snakket og hygget os sammen. Synes virkelig hun er en pige for sig selv. Har en helt anden følelse end jeg havde med Maria og Pernille. Hun er helt sig selv, og prøver ikke på, at være en anden, end den hun er. Og så er hun helt nede på jorden ;D

Men nu må vi se, om det bliver til noget. Tager bare tingene stille og roligt. Vil ikke virke "pushy" overfor hende, da jeg ikke vil ødelægge det her. Hvis der bliver noget imellem os, altså forhold, tror jeg det bliver noget helt, helt andet end det jeg havde med Maria og Pernille. Hun er mere kærlig, hvilket jeg ikke brokker mig over :D

Nu har jeg noget, at se frem til. At hun kommer igen. Hvilket hun bliver nødt til, da hun har min bil :D

Keep cool guys ;D
Rigtige mænd er Landmænd!
Vil du være den store ske eller den lille ske?

Offline Canz

 • Indlæg: 381
 • Køn: Mand
 • Respect: +1
  • Vis profil
 • Battletag:
  Epicfame#2108
Sv: Livet på godt og ondt. Af Alexander / Canz
« Svar #32 Dato: Juli 11, 2011, 05:42:03 pm »
0
Bloggen hedder Livet på godt og ondt.

Lad os prøve med noget der ikke gør ondt ;D

Synes det hele går fremad, i et stille og roligt tempo nu. Har stået for gården fra Fredag middag, til Lørdag aften. Skide fedt, at få prøvet det igen. Det hele gik som det skulle, bortset lige fra Lørdag aften. Eller det vil sige, at det gik som det skulle, men fik 4 råmælks køer, ind i samme hold. Og eftersom vi kun har en råmælks spand, måtte jeg bide i det sure æble, og komme 45 minutter bagefter med malkningen. Men det kan køerne ikke gøre for. De kommer som det passer dem, og det må jeg leve med :)

Skulle give 4 kalve råmælk. Troede det ville blive et helvede, men blev dælme overrasket. Jeg skulle ikke lære nogen af dem, at drikke, det kunne de bare ;D Vi har godt nok en kalv, der ikke kan strække benene ud, nede i koden, så den skal havde mælken ind i boksen for, at kunne få mælk. Men den drikker da heldigvis af sig selv :) Fik også ros af mester, da jeg spurgte hvordan jeg skulle arbejde i denne uge. Fik en besked hvori der stod; Sidst på ugen, hvis det passer dig. kanont arbejde i weekenden. Det hele så rigtig godt ud, da jeg kom hjem. Super ! Og eftersom mester aldrig roser en, var det satme noget af en gave, at få. Ved godt, at han er glad for at have mig der, for han praler overfor alle dem han snakker med, om hvor fedt det er at have en elev som mig, og om hvordan kan bare kan mit arbejde. Det er dælme lækkert, at høre sådan noget !

Dog gik alt i weekenden ikke helt som planlagt. Blev sparket i brystet af 8097. Kan nu vældig godt lide den kære kvie, men hun er røget noget ned på min liste nu. Min brystkasse er noget så øm, og mutter mener, at jeg har trykket 2 - 4 ribben. For helvede en smerte ! Men det går jo nok over, inden længe.

På kærligheds fronten, går det faktisk også godt. Som skrevet i forrige indlæg, skrev jeg, at jeg havde fundet pigen. Og så sandelig om jeg ikke har ! Hun er dælme skøn. Men vil ikke binde mig fuldstændig endnu, da det jo godt kan ske, at det ikke holder længe alligevel. Men har sådan en underlig følelse i kroppen. Og det er 5 år siden jeg sidst har haft den. Kan det blive bedre ? ;D

Kan i holde jer muntre ? ;D
Rigtige mænd er Landmænd!
Vil du være den store ske eller den lille ske?

Offline Canz

 • Indlæg: 381
 • Køn: Mand
 • Respect: +1
  • Vis profil
 • Battletag:
  Epicfame#2108
Sv: Livet på godt og ondt. Af Alexander / Canz
« Svar #33 Dato: August 17, 2011, 12:07:08 pm »
0
Halløj.

Dælme lang tid siden der har været et indlæg her.

Har nu været stoffri i 4½ uge. Er satme stolt af mig selv. De er de gamle også. Har heller ikke adgang til hverken mit kort eller mine nøgler, så kan ikke rigtig gøre noget. Det er jeg også ganske tilfreds med. Har dog stadig trængen til stoffer, men den er blevet væsentligt mindre. Hvilket man vel også kan forvente efter 4½ uge.

Paps fortalte det til mutter i dag. Blev lige ringet op af hende, hvor hun fortalte, at jeg ikke skulle frygte at fortælle hende noget. Hun er jo trods alt min mor, og hun ville ikke blive sur, når det var noget så vigtigt.

Paps fotalte det også til min mester for 4 uger siden. Som paps sagde, så blev han helt stille. Han stoppede med at arbejde med det samme, da han fik det af vide. Han var ked af, at det var sket, men som også sagde, skulle jeg ikke tænke over arbejde nu. Nu skulle jeg bare komme ud af det her, så kunne vi se på arbejde senere.

Har været til 2 samtaler på center for misbrug. Den første var hvor jeg fortalte om mit misbrug, og hva der var sket, siden jeg var kommet ud i det. Var derefter til en samtale i fredags tror jeg det er. Der skulle jeg svare på en masse spørgsmål, så de kunne lære mig bedre at kende. Nu har jeg en aftale med dags behandling på fredag klokken 0900 mener jeg det er, hvor jeg skal ned og lære dem at kende, hvor de også vil fortælle mig hvordan det hele kommer til at foregå. Ser frem til hvordan det virker. Det der skræmmer mig mest er dog at skulle møde nye mennesker, som jeg aldrig har mødt før. Er blevet ekstremt menneske sky, efter mit misbrug er stoppet. Men der er jo kun en ting at gøre. Må kaste mig ud i det, skal jo lære at have med andre mennesker at gøre før eller siden.

Opdaterer jer senere på ugen, når jeg ved noget nyt.

Hold jer muntre  :)
Rigtige mænd er Landmænd!
Vil du være den store ske eller den lille ske?

Offline Canz

 • Indlæg: 381
 • Køn: Mand
 • Respect: +1
  • Vis profil
 • Battletag:
  Epicfame#2108
Sv: Livet på godt og ondt. Af Alexander / Canz
« Svar #34 Dato: August 30, 2011, 01:55:37 pm »
0
Halløj :-)

Er nu kommet i behandling på; Center For Misbrug. Det er dags behandling. Er der 3 - 5 gange om ugen, alt efter hva der lige sker. I starten havde jeg mine fordomme om dags behandling. Troede ikke det ville hjælpe det mindste. Men de blev gjort til skamme. Glæder mig faktisk til jeg skal derind. Det er hyggeligt endeligt, at kunne være sammen med andre mennesker, selvom jeg stadig lider lidt af social fobi. Men at være omgivet af mennesker som har været det samme igennem som mig, er behageligt. At lære nogle nye mennesker at kende, istedet for dem jeg tog stoffer med. Selvom jeg er stoffri på 7 uge, er det stadig hårdt at undvære stofferne. Trangen er ikke stor mere bortset fra om morgenen. Hver morgen i et år, har jeg skulle have noget for, at kunne komme i gang. Det var vigtigere end min morgen smøg. Så trangen til det, er kraftig om morgenen, men ikke mere end, at jeg kan holde det nede med seroquel.

Indtil videre ser min uge sådan ud;

Mandag: Fitness i 2 timer
Tirsdag: Fri
Onsdag: Samtale med min kontakt person.
Torsdag: Gruppe
Fredag: Fri

Skulle have haft fri i dag tirsdag, men eftersom det er den sidste tirsdag i måneden, er der noget der hedder tirsdag café. Det starter nu her klokken 1630. Som det ser ud i dag, skal vi have et slaw rundbold, hvorefter vi skal grille. Kan desværre ikke være med til at grille, da jeg har en samtale med overlægen på Spangsberg.

Sidste Tirsdag var jeg i gruppe med min kontakt person, og 5 piger. Så min kontakt person og Jeg, måtte holde sammen  ;D Jeg blev præsenteret for gruppen og jeg præsenterede mig selv, med hvorfor jeg var der, hvordan min fortid så ud, og hva jeg ville i min fremtid.

Som jeg sagde, da jeg præsenterede mig, ville jeg gerne færdig gøre min uddannelse. Og det har jeg også planer om at gøre. Men kan ikke starte på skole torsdag, da jeg stadig er i behandling. Så må undvære skole til næste år. Som det ser ud nu, kan jeg ikke komme på skole til 1. september 2012, da jeg ikke må have brud i min uddannelse længere. Det må kun tage 3½ år. Og så er det ud af skolen. Men eftersom jeg har været i gang i snart 5 år, er det lidt svært for mig.  Men studievejlederen fandt et smut hul i det. Så jeg kan droppe ud af skolen, hvis jeg kan skaffe en ny uddannelses aftale til den 1 september 2012.

Skal lige have snakket med min mester om det. Tror godt han vil gå med til det. Men det vil tiden vise.

Har også fået forlænget mine sygedagpenge. Eftersom jeg har mit misbrug, så de det gavnligt, at forlænge mine sygedagpenge med 36 uger. Det lettede utroligt, at få det af vide, da min mester nu stadig kan få min løn refunderet.

Har så meget mere, at skrive, men vil vente til en anden dag :p

Hold jer muntre. Ligeså munter som jeg er lige nu  8)
Rigtige mænd er Landmænd!
Vil du være den store ske eller den lille ske?

Offline Canz

 • Indlæg: 381
 • Køn: Mand
 • Respect: +1
  • Vis profil
 • Battletag:
  Epicfame#2108
Sv: Livet på godt og ondt. Af Alexander / Canz
« Svar #35 Dato: Juli 15, 2012, 02:00:15 am »
0
Hej Drenge !

Hvor'n skær'n ?

Hvis det går ligeså godt for jer, som det gør for mig lige nu, skal i til at spille lotto !

Der er sket så satans meget siden sidst. Nu er siden sidst også et godt stykke ude i bagtiden ! Efter min behandling på DFM stoppede i November 2011, er jeg  blevet ansat i Bilka's Frugt & Grønt afdeling. At gå og stable kartofler er bare ikke det samme som at hive i patter ! Savner mine store damer :-D Jeg har dog haft nogle slip efter min behandling, men de har ikke været nok til, at jeg ville opgive min nyvunde status som clean. 

Men jeg kan se en ende på Bilka nu. Har lavet en aftale med kommunen og min gamle mester Mads, som har indvilget i, at ansætte mig de 5 måneder jeg skal gå på skole. Da jeg fik den besked, fra min mor, blev min verden straks meget lysere :-D

Jeg ser frem til skolen, men samtidig fylder den mig med tvivl, om hvorvidt jeg vil kunne fuldføre min "mission". Jeg tror nok, at det skal kunne lade sig gøre, men der er stadig noget tvivl i mit sind.

Har været så fantastisk heldig, at møde en vidunderlig pige, som jeg har været sammen med før. Det gik ikke i sin tid, for x antal år siden, men vi betragter begge to os selv som mere "modne" :p De følelser jeg har for denne pige, er så store og fantastiske, at jeg sjældent har haft det sådan. Og det bedste er, at jeg ved hun har det på samme måde som mig  :-*

Vil absolut prøve at skrive herinde igen meget snart :-)

Kan i holde jer muntre ? :-)

AlexanderRigtige mænd er Landmænd!
Vil du være den store ske eller den lille ske?

Offline Canz

 • Indlæg: 381
 • Køn: Mand
 • Respect: +1
  • Vis profil
 • Battletag:
  Epicfame#2108
Sv: Livet på godt og ondt. Af Alexander / Canz
« Svar #36 Dato: September 18, 2012, 10:37:50 pm »
0
2½ uge er nu gået på landbrugsskolen. Er her for forhåbentligt sidste gang, med hensyn til at fuldføre min uddannelse. Selvom der kun er gået 2½ uge, har jeg det som om jeg har været her i 2 år. Jeg føler mig så langt bagefter de andre der går her. Jeg kan intet huske fra  landbruget. Ligemeget hvor meget jeg prøver, har jeg som om, jeg lige er startet på skole, hvorimod de andre har været hele uddannelsen igennem.

Det hjælper heller ikke meget, at jeg ikke kender nogle personer på skolen. Alle kender hinanden, bortset fra mig der ikke kender nogen ..

Inden skolen begyndte, var jeg overbevist om, at det nok skulle kunne lade sig gøre, at jeg fuldførte det. Men jeg er virkelig begyndt at tvivle. Allerede efter 2½ uge, er jeg ved at give op. Jeg føler ikke jeg er tilstrækkelig. Jeg føler mig dum, uduelig, indelukket og træt af det hele.

Jeg plejer at gå til udfordringer med godt humør og holdningen, at det skal bare løses inden det bliver et problem. Og det kan jeg fint når det kommer til arbejde, men ligeså snart det bliver bogligt med tal osv, står jeg simpelthen af. Ligemeget hvor meget jeg prøver, kan jeg bare ikke lære det med tal. Jeg har haft sær undervisning både i folkeskolen og på landbrugsskolen, men lige lidt har det hjulpet ..

Trængen til stoffer er værre end nogensinde og nu bliver den også fulgt op af lysten til at drikke alkohol. Jeg føler mig som et vrag. Et kynisk menneske, som er ligeglad med andre, mig selv og verden. Hvad skal jeg gøre for, at vende dette ? Den letteste løsning er jo stoffer og alkohol. Men det holder ikke i længden jo. Det er bare et øjeblik jeg er væk fra alle problemerne, indtil virkningen fortager sig.

Jeg vil bruge penge. Rigtig mange penge, men de penge har jeg jo ikke. Jeg kan selvfølgelig skaffe dem, men det går heller ikke i længden, da det bare vil give mig problemer i sidste ende .. Jeg sidder med så mange forskellige følelser, at jeg ikke kan beskrive dem alle ..

Jeg skriver igen senere, når der er kommet styr på det hele .. Hvornår det så end bliver.
Rigtige mænd er Landmænd!
Vil du være den store ske eller den lille ske?

Offline Canz

 • Indlæg: 381
 • Køn: Mand
 • Respect: +1
  • Vis profil
 • Battletag:
  Epicfame#2108
Sv: Livet på godt og ondt. Af Alexander / Canz
« Svar #37 Dato: Oktober 14, 2012, 01:27:27 pm »
0
Halløjsa d3x'er.

En lille update fra det jyske muld.

Har nu været på skolen i 1½ måned. Det er underligt, at tænke på der er gået så lang tid allerede. Det føles ikke som om jeg har været her mere end 2 uger. Men til trods for dette, måtte tiden godt gå hurtigere. Vil bare have den her skole overstået, så jeg kan kalde mig for landmand ! :-D

Jeg vedhæfter lige et billede af mit skema for næste uge ;-)Jeg hører ind under A / K1. A da det er den klasse jeg går i. Og K1 fordi vi er 2 kvæg hold, og jeg er på hold 1 :-)

Som i kan se på fredag, står der udlandstur. Det gælder dog ikke for alle 2 HF. elever. Desværre ! Turen går til Sydafrika og Italien, men da jeg hverken havde penge til Sydafrika eller Italien, bliver jeg nødt til at blive hjemme i Danmark. Ville ellers gerne have været til Sydafrika ;-D

Har været ude og hive i patter i weekenden, og faen hvor var det slemt at komme op, når man er vant til først, at stå op klokken 0700 :pDa klokken rundede 0346 startede jeg anlægget på gården, så jeg kunne komme i gang med at malke. 5 timer senere kunne jeg holde weekend, og bruge tiden på lektier istedet -.-'

Hold jer muntre !

Billederne er blevet grov' store. Nogen gode råd til hvordan jeg kan gøre dem mindre ? :-)
Rigtige mænd er Landmænd!
Vil du være den store ske eller den lille ske?

Offline Canz

 • Indlæg: 381
 • Køn: Mand
 • Respect: +1
  • Vis profil
 • Battletag:
  Epicfame#2108
Sv: Livet på godt og ondt. Af Alexander / Canz
« Svar #38 Dato: November 26, 2012, 05:53:32 pm »
0
Hola !

Opdatering fra livet på landet ;-)

Har nu været på skolen et stykke tid, og har 8 uger tilbage før jeg, med lidt held, kan kalde mig selv for landmand. Men de 8 uger skal lige overståes først, og det kommer til at føles som fandens lang tid !

Vi er lige begyndt på nogle nye fag kaldet; Bæredygtighed, Iværksætter & Grovfoder.

Vi fik i Bæredygtighed en opgave, ud fra forskellige punkter, hvor jeg var så heldig at få fat i Fyringsmedier. Jeg skulle arbejde i gruppe sammen med 2 andre fra klassen, og den ene af dem var da også ganske udemærket at arbejde sammen med. Har arbejdet sammen med ham før, men mand nummer 3 var stort set fraværende til alle timerne hvor vi lavede opgaverne + powerpoint. Så vi så kommer til fremlæggelses dagen, har han jo selvfølgelig ikke noget, hvorimod vi andre har det hele. Det hele ender med at han får et lille stykke af mine notater, hvorefter vi tager en snak med læreren om hvorvidt det kan være rigtigt, at vi skal have gruppe karakter, eftersom den tredje mand ikke har deltaget spor i arbejdet. Udfaldet blev vist også, at vi ikke ville få en gruppe karakter men 2 karakterer istedet. Det passer mig ganske udmærket.

Min stoftrang er større og kraftigere end den har været længe. Tror det har noget med skolen at gøre, da jeg føler mig enormt presset hele tiden, og frygter ikke at kunne levere gode nok opgaver osv. Udover alt dette har jeg også utroligt besvær med at sove om natten. Sover ikke meget mere end 4 timer hver nat, og når jeg endelig sover hører jeg ikke mit ur, så jeg vågner 2 minutter inden jeg skal møde .. Så selvom jeg synes det er skide fedt at gå på skolen, hader jeg det også som pesten !

Men til det positive ;)

Snakkede med min mester om arbejde i weekenden, hvor han sagde at jeg skulle være velkommen til at søge derned igen. Jeg svarede ham dog, at det kun ville ske hvis jeg fik 48.000,- netto pr. måned, hvortil han sagde, at jeg var ligeså flabet som altid og ikke skulle regne med mere end 22.000,- brutto pr. måned. Det endte jo så med at jeg måtte bøje med og sige, at så ville jeg dælme også have firma bil ! Han mente så at jeg kunne tage traktoren hjem hvis det regnede :p Så som det ser ud nu, har jeg arbejde efter endt uddannelse ! :-D

Hold jer muntre :-)
 
Rigtige mænd er Landmænd!
Vil du være den store ske eller den lille ske?

Offline Canz

 • Indlæg: 381
 • Køn: Mand
 • Respect: +1
  • Vis profil
 • Battletag:
  Epicfame#2108
Sv: Livet på godt og ondt. Af Alexander / Canz
« Svar #39 Dato: Januar 13, 2013, 09:51:31 pm »
0
Aloha !

Lang tid siden der har været et indlæg fra min side, så lad mig da begynde med hva der er sket siden sidst. Eller ihvertfald det jeg kan huske ^^

December måned kom alt for hurtigt, og varede også en smule for længe til min smag. Alt det jule tamtam, er jeg ved at brække mig over i lårfede stråler. Hele meningen med julen er da at familien mødes, snakker og hygger. Og ikke andet. Jo selvfølgelig giver folk da gaver, men hvorfor ? Den gave man giver, lige meget hva det er, er aldrig god nok og ender nok altid med at blive byttet eller gemt væk anyway. Af samme grund gider jeg ikke julen, fordi alt det hyggelige er forsvundet og er blevet erstattet af en ego mentalitet uden lige! Det er altid: giv mig giv mig giv mig !

Men med julen vel overstået kom en dag / aften jeg både har set frem til, og frygtet; den 31 December. Så da frem til dagen fordi det ville være markeringen på at noget nyt kunne komme til, og at det gamle forhåbentlig ville blive lagt bag ved, for så måske at blive kigget tilbage på om nogle år. Hvem ved ? Aftenen forløb faktisk utroligt godt. Blev inviteret om til en rigtig god kammerat og hans kæreste, hvor vi fik noget god mad og vin, og sad og hyggede os, indtil jeg gik hjem omkring 0200. Blev selv helt stolt over mig selv. En nytårsaften uden at være sanseløs beruset og uden stoffer. Føles som om det er 100 år siden det sidst er sket, men faktisk er det jo ikke mere end 3 år siden. Hvor tiden dog flyver!

Januar er kommet, og dermed eksamen. Jeg troede aldrig nogensinde at jeg ville klare at komme så langt i min uddannelse. Jeg troede jeg ville bukke under, eller give op halvvejs. Men nu sidder jeg med en uge tilbage på skolen, og så en uge med eksamens skrivning, hvor efter opgaven skal forsvares. At sidde her og skrive dette, virker fuldstændig vildt. At jeg om 3 uger kan se tilbage på 6 lange år med en masse udfordringer der er blevet løst og sige: For fanden da Alexander. Du kan jo godt!!

Er blevet ansat samme sted som jeg har være ti praktik i de sidste år. Fantastisk at jeg ikke har fucked det så meget op, at han ikke ville ansætte mig igen :-) Noget må jeg da gøre rigtigt !

Hold jer muntre derude i det danske land. Jeg er ihvertfald så munter som man næsten kan blive ! :-)
Rigtige mænd er Landmænd!
Vil du være den store ske eller den lille ske?

Offline Canz

 • Indlæg: 381
 • Køn: Mand
 • Respect: +1
  • Vis profil
 • Battletag:
  Epicfame#2108
Sv: Livet på godt og ondt. Af Alexander / Canz
« Svar #40 Dato: Februar 04, 2013, 08:54:22 pm »
0
Aloha!

For søren der er sket ting og sager siden sidst. Jeg har bestået eksamen og kan nu kalde mig faglært landmand. 6 lange år er gået, og jeg er nu færdig med en uddannelse som har været ved at tage livet af mig. For helvede hvor er det dog en fantastisk følelse. Da jeg havde fået af vide at jeg var bestået reagerede jeg på følgende måde:

Da jeg kom ud fra det eksamens lokale med en uddannelse, havde jeg en følelse i kroppen som jeg ikke husker nogensinde at have haft før. Det var så fantastisk, at jeg trods modstand har gennemført noget så stort som en uddannelse !

Jeg er kommet i gang med at arbejde, har kun været i gang i 3 dage, men at tage på arbejde og tjene "rigtige" penge, er fedt ! At vide jeg har klaret noget, som gør at jeg er i stand til at drive en ejendom, uden hele tiden at skulle blive holdt øje med ! Det kan godt være det er tidligt om morgenen jeg møder, men så har jeg til gengæld fri om eftermiddagen, og jeg ville ikke bytte det for noget. Det passer med at jeg kan se solen stå op, og nyde morgenen :-)

For dælen hvor er livet skønt !

Hold jer muntre, det gør jeg ihvertfald !
Rigtige mænd er Landmænd!
Vil du være den store ske eller den lille ske?

Offline Canz

 • Indlæg: 381
 • Køn: Mand
 • Respect: +1
  • Vis profil
 • Battletag:
  Epicfame#2108
Sv: Livet på godt og ondt. Af Alexander / Canz
« Svar #41 Dato: April 12, 2013, 10:20:37 pm »
0
Halløj !

Dælme det er lang tid siden. Jeg har længe gået og tænkt over at skrive et nyt indlæg, men hver gang jeg har været i gang er der kommet noget i vejen, så jeg er kommet fra det .. Så nu prøver jeg igen.

Mit humør her på det sidste er nok det værste. Jeg ved ikke hva dælen der sker, men jeg har de vildeste humør svingninger .. Jeg har jo da haft det før, men aldrig i samme grad som jeg har dem nu .. Samtidig har jeg stadig utrolig svært ved at en mand som jeg har lært op, fortæller mig hvordan tingende skal gøres! Herregud, det er måske bare en lille ting, men det kan ødelægge hele min dag, hvis han lige retter på mig. Jeg bliver med det samme skide sur og irriteret!

Alle de her små ting, som jo faktisk bare er små ting, kan lige pludselig ud af ingenting blive til den vildeste storm. Det kan udvikle sig og blive alt opfyldende indtil jeg til sidst ikke kan tænke på andet .. Og så er der ikke meget ved at være på arbejde !  :(

Af samme grund er jeg utrolig glad for, at jeg spiller hardball. Havde jeg ikke haft den mulighed for at komme ud og afreagere nu og da, ville det uden tvivl gå galt på et tidspunkt. Min kammerat har lavet en lille film fra i Søndags, hvor vi indtog Gudsø beredskabsby. Eller prøvede ihvertfald ;-) Jeg satser meget kraftigt på at jeg selv har kamera på min hjelm Søndag, så jeg kan prøve og lege lidt med en film :-) Såfremt det lykkes  smider jeg lige filmen op, så i kan se det fra min vinkel også :-)

Link til film:
hardball i gudsø 7-4-2013 kruksi


Hvis i lyster vil jeg gerne have jeres mening om filmen :-)
Rigtige mænd er Landmænd!
Vil du være den store ske eller den lille ske?

Offline Canz

 • Indlæg: 381
 • Køn: Mand
 • Respect: +1
  • Vis profil
 • Battletag:
  Epicfame#2108
Sv: Livet på godt og ondt. Af Alexander / Canz
« Svar #42 Dato: Januar 24, 2015, 10:25:08 pm »
0
Så får den, snart er der gået 2 år, siden mit sidste indlæg og hold nu op hvor er der sket meget på de 2 år  ;D

Da jeg blev faglært og begyndte at arbejde hos min gamle mester igen, var det rart så længe det varede. Min krop sagde desværre i sidste ende stop, hvilket førte til at jeg måtte sige op og acceptere tanken om, at jeg nok ikke ville komme til at arbejde i landbruget mere.

Sket er sket og jeg kan ikke ændre på det nu. Må da ærligt indrømme, at jeg savner landbruget stort set hver dag, men har da fundet nye veje i livet hvor jeg kan bruge min energi  :) Disse veje har lige nu ført mig til en dagsinstution, hvor jeg er i løntilskud på 4 måned og med 2 måneder tilbage, må jeg se i øjnene, at jeg ikke skal arbejde med børn selvom det er utroligt hyggeligt :)

Jeg overvejer lidt at søge ind på mekaniker uddannelsen eller lager og logistik, når jeg er færdig. Men nu må jeg se hva tiden bringer med sig atter en gang :)

Ville ønske jeg kunne sige jeg havde 2 års jubilæum som clean, men det ville være en løgn. Har ikke længere et misbrug på nogen måde, men har dog haft nogle weekender hvor jeg er endt med et rør i hovedet. Heldigvis hører det til sjældenhederne, at jeg ikke kan styre den impuls og jeg arbejder dælme på, at det ikke sker :)

Jeg var begyndt at træne med min lillebror for nogle måneder siden, for at holde min krop i gang og for at bygge nogle muskler på den, men jeg må nok sande at jeg ikke er verdens mest tålmodige person når det kommer til træning, så har mistet lysten til at træne, desværre.   ::)

Kæreste fronten er stadig sat i bero, da jeg ikke synes jeg møder nogle piger der fanger min interesse i en sådan grad, at jeg overhovedet overvejer dem som en mulig partner. Det er måske også meget godt, at jeg ikke skal bruge min tid på det ?  ;D

Har en mor der den 7. December 2014 drog til Sierra Leone som en del af Hærens Sundhedstjeneste for at bekæmpe Ebola. Er dælme stolt over at have en mor, der tør kaste sig ud og sådan noget og rejse så langt for at hjælpe folk hun ikke kender. Men havde da også mine betænkeligheder da hun sagde hun gerne ville afsted, men efter flere dybe kopper kaffe og lange samtaler, har jeg fået en del mere ro på. Nu ser jeg blot frem til at hun er hjemme igen i starten af Februar  :)

Heldigvis har jeg verdens bedste kammerater og veninder omkring mig, som faktisk er alt jeg føler jeg har behov for på nuværende tidspunkt :)

Bør virkelig overveje at begynde og skrive herinde noget oftere igen, da det er rart at komme af med mine tanker og følelser, selv om det blot er på et forum hvor ingen nogensinde har mødt mig, ej heller kender mig  ;D
« Senest Redigeret: Januar 24, 2015, 10:27:45 pm af Canz »
Rigtige mænd er Landmænd!
Vil du være den store ske eller den lille ske?

 


* Medlemmer Online

Sv: D2R af frisser
[Oktober 16, 2021, 01:29:23 pm]


Sv: F-taster af mads-wm3
[Oktober 11, 2021, 07:00:53 pm]


Sv: Klan oprydning? af Krakadoom
[Oktober 11, 2021, 01:20:24 pm]


F-taster af frisser
[Oktober 11, 2021, 07:14:14 am]


Sv: Klan oprydning? af mads-wm3
[Oktober 09, 2021, 01:21:38 pm]

Refresh History  full_page
 • mads-wm3: Yes, det har vi - er du kommet ind på den endnu eller?
  Oktober 03, 2021, 08:03:54 pm
 • darkdk: Har vi egentlig en discord?
  September 27, 2021, 04:04:14 pm
 • RedMunch: Hvis nogle skal med kl. 17 så join discord eller tilføj mig på battlenet :P
  September 23, 2021, 08:54:02 am
 • Subtonic: 18 timer aaaaaarrrrrgggghhh
  September 22, 2021, 11:10:42 pm
 • DonBonzini: Jeps, kan downloades nu
  September 22, 2021, 09:33:16 pm
 • Camelo: Godt 23 timer til D2:R :)
  September 22, 2021, 05:44:39 pm
 • mads-wm3: haha jamen det gør der da helt sikkert! :D
  September 19, 2021, 08:55:29 pm