Log ind med brugernavn, kodeord og sessionslængde

Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Arlin

Sider: [1]
1
Tech. Support / Ny pc skærm
« Dato: Oktober 17, 2014, 01:19:16 pm »
  Hejsa D3x'ere,

 Håber der er nogle kyndige skærm kendere/nørder :), der kan hjælpe mig lidt på vej.

 Jeg skal have mig en ny pc skærm og er kommet så langt at jeg vil prøve en BenQ skærm denne gang, da den næsten kun skal bruges til gaming og har hørt deres skærme skulle være blandt de bedste på markedet lige nu til det, men så er det at problemerne begynder :).
 Jeg vil have enten 24" eller 27" og prisen skal helst ikke overstige 3k, dog gerne billigere.
 Responstiden skal vel være 1-2 sec, jeg har søgt lidt på edbpriser og der er en del at vælge imellem, men desværre ikke rigtig nogle anmeldelser af nogle af dem og på de fleste kan jeg ikke lige se om der er 60,120 eller 144 hertz og vil ikke have noget under 120 hertz.

 Så er det lige jeg håber der er hjælp at hente herinde af folk der enten har skærm fra BenQ eller som ligger inde med viden om hvilke jeg skal kigge nærmere på og vælge imellem.

På forhånd tak.
    Arlin/Morten
 P.s  Gamer mest Blizzard games og en del WoT i øjeblikket hvis det har indflydelse på hvad jeg skal vælge.

2
Off Topic / Sv: Wildstar åben beta
« Dato: Maj 09, 2014, 10:50:31 pm »
 Var lidt hyped efter at komme til at game det, men efter at have prøvet en closed beta weekend hvor det ikke helt fangede mig ved jeg ikke rigtig om jeg hopper på vognen eller måske bare venter til Blizz kommer med deres wow efterfølger engang langt ude i fremtiden :).
  Har stadig rigelig med underholdning i D3 og med 2.1 bliver det jo ikke ringere.

3
 Nogle af mine irl venner har lavet deres egen Clan og da det er dem jeg gamer mest med, har jeg valgt at joine dem i deres Clan.
 Men vil da stadig tjekke forum ud med jævne mellemrum og skulle mine venners Clan gå død på et tidspunkt, håber jeg at jeg kan søge tilbage til clanen her :).

 Arlin

4
Ønsker stadig medlemskab af Clan :)

5
Jo dem alle og de har da alle haft problemer :).

Jeg har godt nok været rimelig heldig med de forskellige expansions, men har siddet med folk på TS som forsøgte at logge på i flere timer uden held.


6
Er helt sikker på Blizzard har patchet alt nødvendigt for at vi kan starte RoS, men desværre tror jeg ikke de på nogen måder kan klare det press der helt sikkert vil komme på serverne kl 00.00. Har endnu ikke oplevet et blizz game eller expansion som bare har kørt fra første minut efter release uden problemer med crash eller login problemer for alle, dog er de blevet meget bedre med tiden, så måske jeg bliver overrasker :)

7
Teams, Clans & Communities / Sv: D3x clan?
« Dato: Februar 27, 2014, 03:02:16 pm »
Tror jeg fik fundet ud af at sende ansøgning til Community, men kan ikke finde Clan nogen steder, de høre måske sammen?.

  Arlin

8
Off Topic / Sv: WildStar!
« Dato: August 01, 2013, 01:40:42 pm »
   Skal helt sikkert være med fra start, så må vi se hvor langt det rækker.  :)

  Synes det ser ret fedt ud og at det ligger sig lidt op af WoW Classic og BC på raid siden er kun et plus i min bog, mange af de andre "nye" ting ser også spændende ud.
 
  Er der sat foreløbelig udgivelsesdato på?.

  Arlin

9
Afsluttede / Sv: KONKURRENCE: D3X KILLS
« Dato: Januar 26, 2013, 11:30:28 am »
Ups, har først set konkurrencen nu :(.
Vil gerne deltage for hyggens skyld, hvis det ikke er for sent.

Arlin#2572

10
Velkommen til D3X / Sv: Velkommen til Arlin!
« Dato: November 26, 2012, 10:07:56 pm »
Tak tak  :)

Sider: [1]