Log ind med brugernavn, kodeord og sessionslængde

Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Ding-Dong

Sider: [1] 2 3 4 5 6 ... 24
1
Tech. Support / Sv: PS3: Call of Duty - Advanced Warfare
« Dato: December 05, 2015, 05:30:21 pm »
Altså jeg har ikke set nogen koder nogen steder...jeg har DL'et det mens jeg var i spillet...jeg tænker at når man har DL det så burde det virke...

2
Tech. Support / PS3: Call of Duty - Advanced Warfare
« Dato: December 05, 2015, 03:04:57 pm »
Hej rødder og rødinder

Jeg giver op  ;D

Knægten har gennemført spillet og nu ville vi lege med zombier...alle udvidelser via PS-store er købt, downloadet men hver gang vi vil spille det siger den at man skal købe adgang...men dem har vi jo!!
Så kan man 'redeem code' - hvor finder jeg evt. den?
Jeg er lidt lost....
Nogen der kan hjælpe? :)

3
Tech. Support / Sv: Asus skærm død
« Dato: Juli 31, 2015, 10:19:28 pm »
Tusind tak...kigger på det

4
Tech. Support / Asus skærm død
« Dato: Juli 31, 2015, 09:11:18 pm »
Hej rødder

Var ret uheldig og tabte en skruetrækker ud af min lomme...skaftet ramte skærmen som nu viser striber, hvid og sorte farver...
Nogen der ved hvem og hvor der kan lave? Har ikke købt nogen ekstra forsikringer. Det er en blærbar
Bor i kbh området.
Al ferieplanlægning  ligger på den...

På forhånd tak

5
Blogs / Sv: Ding-Dong's eskapader, tanker m.m.
« Dato: Juni 23, 2015, 09:38:04 pm »
Man siger at storm og store mængder vand giver en syndflod.....i Danmark kalder vi det sommer! ;)
Den tekst læste jeg tidligt i morges på fb...og tænkte, for det kan jeg godt i ny og næ, at det ikke og under nogen omstændigheder ville ændre på den fantastiske følelse jeg har i mig.... Nej nej - rolig nu...ingen ny kvinde - man kan jo ikke stole på en som kan bløde i 5 dage uden at dø ;)
Årsagen er 4 års faglig udfordring er overstået lige om lidt. Tilbage står det rent formelle...at passere den dato hvor jeg ikke længere er lærling. Dermed skriver jeg også at jeg er kommet igennem H4 & Svendeprøven - wuhuuu... Jeg har sat adskillige 'rekorder' i firmaet...altså uofficielt...og alle sammen fordi jeg lige pludselig fik en masse tid til mig selv grundet skilsmissen. Dertil kommer endnu en rekord i næste uge...
Jeg har i min læretid haft godt og vel 1200 overtimer...de 900 af dem i 2013 & 2014 (350 & 550) resten i 2012 og 2015. Dertil kommer så de mange timer jeg havde i det første firma jeg var i.... Jeg har haft en eksplosiv praktisk indlæring som har bragt mig der hvor jeg er i dag rent fagligt. I næste uge har jeg vagt...og som et skulderklap vil jeg fra mandag være på svendeløn...de første 3 dage skulle ellers have været på lærlingeløn....jeg har som den eneste fået en noget højere timeløn en de andre, jeg kommer som 'ny' svend og går direkte ind på vagten - og så har jeg efter 1½ til 2 år år været så meget inde i ting at selv nogen af de garvede i branchen/firmaet har haft ringet til mig for assistance.
Alt dette står jo ikke alene, man kan ikke bare læse sig til alt eller lære det hele af sig selv - bevares...nogen kan godt men ikke mig. Jeg har haft en masse gode kollegaer og chefer som hver i sær har deres måde at gøre tingene på og dem har jeg lært en masse af. Ingen kan lave alt selv - derfor er vi et stort og godt team og jeg er glad for at jeg kan forsætte og være med til at lære de andre/nye lærlinge op. Kontrakten er underskrevet og den er blevet noget mere fordelagtig end først aftalt...kan jeg ikke klage over.
Sommeren byder på lidt mere cykling og eftersom vejret ikke er helt så varmt som jeg havde forestillet mig så tænker jeg at det bliver en stille arbejdssommer...eller også så kommer varmen for alvor i næste uge hvor jeg har vagt :D.
Der skal planlægges svendegilde...mine børn skal selvsagt med da dette også er et punktum for dem - jeg skal jo ikke på skolen mere med mindre det er på efteruddannelse. Børnene skal også forkæles lidt ekstra...meget...ekstra meget måske ;) :D. Datteren har sagt hun vil besøge museer så det skal vi helt klart gøre i og så skal vi en tur til Lalandia. Det skal prøves og der er masser at opleve når man ikke har været der før :)
En god veninde har sagt til mig at jeg er gift med mit arbejde - det har hun jo ret i og ærligt så bunder det jo i skilsmissen. Jeg havde naturligvis aldrig kastet alle de timer efter arbejdet hvis ægteskabet havde holdt og selv min chef har sagt at på et tidspunkt så falder jeg vel også over et kvindemenneske som udvikler sig...ja altså til julefrokosten havde han jo gang i at sætte mig op med den ene tjenerinde :D :D - hun gav da på hans opfordring et kys på kinden. Han mener det godt og han mener jeg skal passe på mig selv - det er jeg også blevet langt bedre til - har skåret ned på overtimerne og det skulle også gerne ende med flere timer på min racer :)
Pas på jer selv...der er ingen andre der gør det :)

6
Blogs / Sv: Ding-Dong's eskapader, tanker m.m.
« Dato: Maj 23, 2015, 07:19:28 pm »
Så blev det tid...til en lille update. Er i gang med svendeprøveforløbet...det trækker tænder ud og jeg er dybt presset. Kan slet ikke få gang i mit hoved. Er det skilsmissen der spøger eller andre personlige ting? Nej det er det bestemt ikke...jeg er langt ud over skilsmissen og eftersom det der med kvinder giver ballade er det ikke noget jeg har gjort i. Har fået tilbudt og taget imod at besøge en god kammerat som kom ind i den klasse hvor jeg gik på grundforløb. Har gået i andre klasser efterfølgende med ham og han kan ting - mange ting - både fagligt og teoretisk. Det ser jeg frem til...der er mange ting som jeg skal have gravet frem...den første uge var ret skidt med skidt på i forhold til de prøver og mundtlige overhøringer som hele klassen var igennem. Ja jeg vil da gerne igennem og nej jeg tænker ikke negativt. Jeg har blot en uro som jeg ikke kan forklare og den er blevet værre med årerne...ingen tvivl. Mester siger at jeg bare skal igennem - skide være med karakteren bare jeg er bestået...han ved jo hvad jeg kan og vil og kontrakten er jo på plads. Alligevel har jeg et ret stort pres og det kan man ikke bare fjerne...
Jeg er spændt på det samlede resultat :)7
Tech. Support / Ekstern HDD
« Dato: April 23, 2015, 07:12:57 pm »
Hej rødder & rødinder...

Jeg er på udkig efter en ekstern HDD.... En til musik og en til billeder...så faktisk er det jo 2.
Hvad kan i anbefale?
Hvad skal man holde sig fra?

Med hygsom hilsen

Ding-Dong

8
Tech. Support / Sv: HTC M9 Vs Samsung Edge@S6
« Dato: April 05, 2015, 06:32:52 pm »
Kun for sælger da...det er slet ikke så slidt ;)

9
Tech. Support / Sv: HTC M9 Vs Samsung Edge@S6
« Dato: April 05, 2015, 12:49:12 pm »
Nu har jeg investeret i M9...Gunsmoke Grey :)
Den er en lille bitte smule større end M8 - så man kan ikke bruge det samme cover :D

10
Tech. Support / Sv: HTC M9 Vs Samsung Edge@S6
« Dato: April 02, 2015, 07:51:02 pm »
Tak for alle jeres råd og bogstaver.
Fantastisk site til den slags :)

11
Tech. Support / Sv: HTC M9 Vs Samsung Edge@S6
« Dato: April 01, 2015, 08:09:03 pm »
Jeg var inde i HTC concept store i dag...jeg havde jo fået en mail om at den var kommet.
Lige på det punkt kunne jeg meget vel være letpåvirkelig af sælgeren...netop fordi jeg er glad for HTC. Anyways...jeg gik forgæves... De skulle have haft den i mandags men lastbilen er fanget i snestormen et sted i Norge. Ting sker og det er der ikke noget at gøre ved... Det gav lidt ekstra humor da sælger fortalte at han vil få forsvaret, med helikopter, til at hente den rådne lastbil :)
Jeg kunne ikke dy mig...jeg fortalte at en helikopter meget vel ikke ville flyve i den slags vejr...så havde jeg ligesom ødelagt hans påskestemning :D

12
Tech. Support / Sv: HTC M9 Vs Samsung Edge@S6
« Dato: April 01, 2015, 08:32:17 am »
Jeg har vel egentlig blot været begejstret for den første HTC jeg købte i efteråret 2011 - synes de netop har god lyd og deres skærm og kamera har været ganske fine for mig.
Det er jo lidt 'farligt' når man ikke kender til andre produkter...måske jeg blot er HTC-dude ;)

M8 havde jo stor skærm og det var tæt på at den var for stor i forhold til at kunne være i inderlommen på vesten som jeg bruger hver dag (Ja ja...jeg går med rygmærke...firmaets ;) )
Har fået en mail om at M9 er i butikkerne og jeg ved at skattefar kommer med penge...noget med småfornødenheder og skole osv :D

Jeg overvejer :)

13
Tech. Support / Sv: HTC M9 Vs Samsung Edge@S6
« Dato: Marts 30, 2015, 07:10:38 pm »
Altså jeg bruger jo mest apps...men jeg vil også gerne have et produkt som jeg kan lide. Derofr har jeg haft HTC ind til nu. Den første var en Sensation XE og så M8. Det bliver ikke en apple model - det er udelukket.
Så hvad har jeg brug for...godt spørgsmål :)

14
Tech. Support / HTC M9 Vs Samsung Edge@S6
« Dato: Marts 30, 2015, 08:34:19 am »
M8 er død...nu overvejer jeg så hvad jeg skal gøre mht. anskaffelse af ny mobil.

M9 er bestemt en mulighed...
Så en video på eb vedr. den nye samsung...den så altså også fin ud.
Jeg tænker at uanset hvad jeg vælger at investere i...så er det et godt produkt.
Hvad ville i vælge og hvorfor? :)
Med hygsom hilsen

Ding-Dong

15
Tech. Support / Sv: HTC One M8
« Dato: Marts 30, 2015, 08:31:24 am »
Og nu er den så afgået ved døden! :D....
Der overvejes...

Sider: [1] 2 3 4 5 6 ... 24