Log ind med brugernavn, kodeord og sessionslængde

Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - hattemager

Sider: 1 ... 33 34 35 36 37 [38] 39 40 41 42 43 ... 60
556
Off Topic / Sv: Gamer Kontorstol - hvilken en skal jeg vælge?
« Dato: Marts 28, 2012, 12:22:38 pm »

557
Off Topic / Sv: Hvad skal vi have til aftensmad?
« Dato: Marts 26, 2012, 08:51:41 pm »
Jeg skal nu have en opskrift med mindre jeg har lavet retten mange gange. ;)

558
Off Topic / Sv: Hvad skal vi have til aftensmad?
« Dato: Marts 26, 2012, 08:30:15 pm »
Det er også langt sjovere at lave maden, hvis man ved, at der bliver sat pris på den. Så kan det også være, at der lige ryger lidt ekstra kærlighed deri.

Jeg lavede mad til min mor og hendes gæster, til hendes fødselsdag i sidste weekend. Det blev super lækkert. Hun ville gerne smage de retter, jeg havde med i min eksamensopgave.

Jeg lagde hane i rødvin og kogte fond på høns og ben, på dag et, hvoraf jeg gemte det meste til forretten - fransk løgsuppe. På dag to havde jeg løgene til at karamelisere, i små tre timer, så de smeltede på tungen. Derefter bagte jeg dem op med roux, og mættede det med fond - kom det i portioner og gratinerede dem under ristet baguette med revet gruyére.

Hanen blev hevet fra rødvinen, som blev blandet med den resterende fond - brunede hanen, løg, gulerødder og selleri, deglacerede med en smule væske, lavede en opbagning, kom væsken til og braiserede hele molevitten med laurbær, timian og hvidløg. Sauterede svampe (karl johan, champignon, sorte trompetsvampe) og bacon ved siden af, som kom i saucen i sidste sekund, med en håndfuld friskhakket persille. Dertil fik vi kartofler som var kogt, nedkølet og ristet på panden i andefedt, ristede svampe, glacerede perleløg og den sprøde bacon.

Til dessert flamberede jeg pandekager (suzette,) traditionelt, med sukker, smør, appelsinsaft, citronskal, cognac og ristede, hakkede hasselnødder. Der var noget vanilleis til. Elsker den dessert :)

Massere af smag, mmmmmm. Blev hanen mør nok?

Var det hjemmelavet is nu hvor du var i gang? :)

559
Tror jeg ikke på.

Hvis man fx ser på WoW som er en del mere pige-venligt end Diablo, så er der måske 1 ud af 250. Basere dette tal på de raiding-guilds jeg har været i og der har måske været 1 eller 2 per guild.

560
Off Topic / Sv: Hvad skal vi have til aftensmad?
« Dato: Marts 26, 2012, 08:02:47 pm »
Citér
Vi er da alle madanmeldere - jeg får bare ikke penge for det. Min mor er kok, så vi er ret passioneret ang. mad i min familie. Især min storebror og jeg elsker, at besøge gode spisesteder eller lave maden selv hjemme.
En kommende version af brødrene Price?

Hehe tja måske. Vi har bare ikke i nærheden af alt det elektroniske udstyr som de har. ;)

Min mor er også uddannet køkkenassistent, så jeg har også været vant til at lave en masse mad herhjemme, siden de tidlige år. Min bror er også uddannet tjener, og har arbejdet som kok i en årrække. Man har lov at være kritisk, så længe man også sætter pris på maden, hvis den er god ;)

Præcis. Vedkommende der har lavet noget lækkert mad til mig kan hurtigt blive min nye bedste ven.  8)

561
Off Topic / Sv: Hurra...Fødselsdag
« Dato: Marts 26, 2012, 01:34:50 pm »
Congratulations :)

562
Off Topic / Sv: Hvad skal vi have til aftensmad?
« Dato: Marts 26, 2012, 01:20:43 pm »
Hvad er du egentlig, hat? Madanmelder? Eller bare glad for mad? ;)

Vi er da alle madanmeldere - jeg får bare ikke penge for det. ;) Min mor er kok, så vi er ret passioneret ang. mad i min familie. Især min storebror og jeg elsker, at besøge gode spisesteder eller lave maden selv hjemme. :)

Mine venner er også træt af at have mig med ud og spise for jeg kan ikke lade være med, at analysere maden til mindste deltalje og komme med positive eller negative ting i stedet for bare at spise.  :)

Så jo er meget glad for mad. :)

Jeg laver desværre ikke selv mad, Hattemager, i hvert fald ikke professionelt, endnu. Jeg er igang med tjener-uddannelsen, og satser lige pt. på en læreplads ved Hotel Sabro Kro, her fra 1. maj. Jeg regner med at begynde at lege kok i Frankrig, når jeg engang er færdig med tjenerdelen.

.. Men derfor skal du selvfølgelig stadig være velkommen, kokkene derude er super dygtige, og jeg serverer gerne deres mad for dig. Ellers må jeg lave mad til dig, på et andet tidspunkt ;)

Men der står Chef under dit brugernavn?  ;)

Sabro ligger langt væk, men skal nok besøge jer inden længe. Skriver lige inden jeg kommer så du kan servere for mig. Jeg kan dog allerede advare dig på forhånd - jeg er meget kritisk hvad mad angår. :)

Held og lykke d. 1 maj. :)
Det er da fordi, at jeg er hjemmegående kok! Ellers læser du bare min titel på dansk, det er skam også fint ;D

Jeg er ikke ude ved Sabro fast, så ja, det er nok en god idé, hvis du siger til på forhånd. Jeg er nok derude ugen efter påske, regner jeg med. Er du kræsen, eller blot kritisk? Vi havde en multiallergiker ude i sidste uge, som kun spiste druer, rosiner og div. tørrede frugter.. What.

Haha nej er bestemt ikke kræsen. Spiser alt. Det skal bare tilberedt ordenligt. :)

563
Off Topic / Sv: Hvad skal vi have til aftensmad?
« Dato: Marts 26, 2012, 01:08:35 pm »
Jeg laver desværre ikke selv mad, Hattemager, i hvert fald ikke professionelt, endnu. Jeg er igang med tjener-uddannelsen, og satser lige pt. på en læreplads ved Hotel Sabro Kro, her fra 1. maj. Jeg regner med at begynde at lege kok i Frankrig, når jeg engang er færdig med tjenerdelen.

.. Men derfor skal du selvfølgelig stadig være velkommen, kokkene derude er super dygtige, og jeg serverer gerne deres mad for dig. Ellers må jeg lave mad til dig, på et andet tidspunkt ;)

Men der står Chef under dit brugernavn?  ;)

Sabro ligger langt væk, men skal nok besøge jer inden længe. Skriver lige inden jeg kommer så du kan servere for mig. Jeg kan dog allerede advare dig på forhånd - jeg er meget kritisk hvad mad angår. :)

Held og lykke d. 1 maj. :)

564
Off Topic / Sv: Hvad skal vi have til aftensmad?
« Dato: Marts 26, 2012, 12:42:15 pm »
Skal i biffen i aften så det bliver noget hurtigt et eller andet inde i Århus inden filmen begynder. :)

MASH ligger tæt på.  8)

565
Off Topic / Sv: Hvad skal vi have til aftensmad?
« Dato: Marts 26, 2012, 12:40:26 pm »
"Forskellige desserter i løbet af aftenen". FFFFUUUUU! ;D

Skal på restaurant Thors Mølle ved Varna i Århus i aften, glæder mig rigtig meget. Plejer at være super godt. :)
Yeah, du ved, når der lige bliver en dessert eller to til overs fra et selskab. Det gør der altid. De bedste var en brownie med karamelsauce og kahlua-is, og en gateau chokladekage (tung chokoladekage-bund og mousse-top, som har været frossen,) med bærsauce. Thors Mølle er i øvrigt super fedt, jeg overvejede på et tidspunkt at søge derud :)

Nu er mine fødder bare doomed...

I hvilket køkken arbejder du i? Kunne være jeg skulle komme forbi din arbejdsplads og finde ud af om I kan lave mad. :)

566
Afsluttede / Sv: LIVESTREAM - Lodtrækning om Diablo 3 Collectors Edition
« Dato: Marts 26, 2012, 07:13:18 am »
Tillykke ;)

567
Diablo 3: Reaper of Souls / Sv: Hvad tid åbner EU serverne
« Dato: Marts 22, 2012, 05:58:44 pm »
Mon ikke vi kan spille det fra kl 00.00? Det har vi i hvert fald kunne i WoW hver gang der er kommet en ny expansion. :)

568
Teams, Clans & Communities / Sv: HCL normal-hell
« Dato: Marts 21, 2012, 07:59:44 pm »
Ved at være sidste chance hvis man vil med nu her. Vi er 5 i alt.

569
Off Topic / Sv: Musikbutikken
« Dato: Marts 21, 2012, 07:17:08 pm »
Trainspotting - choose life.


Holder stadig 100%  8)

570
Teams, Clans & Communities / Sv: HCL normal-hell
« Dato: Marts 21, 2012, 06:43:06 pm »
Navn på skype: hattemager

Sider: 1 ... 33 34 35 36 37 [38] 39 40 41 42 43 ... 60